Batman: Arkham Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lol Red Hood story pack is 10 minutes long "
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 12:47:00
Next PC upgrade: 2022
<#idiota>#idiota>"Akármilyen jól sikerült a Batman: Arkham Knight, újabb AAA-játékmegjelenést kellett megélnünk, ahol a PC-s verzió vállalhatatlan állapotban jelent meg, amit persze a nem túl boldog vásárlók rögtön a játék rossz értékeléseivel honorálnak mind Steamen, mind Metacriticen. A legtöbb probléma szokás szerint a teljesítménnyel van."
Más:
3+GB VRAM kell a stabil 30 fps-hez, míg a stabil 60fps-hez 6GB VRAM a NeoGAF-os mérések szerint.
A pc gaming ismét szintet lépett 980Ti alatt nincs élet. De jó hogy nem vettem még sima 980-at.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 12:39:37
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Milyen és mennyit engedsz az ár feléből? <#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Again? Az utóbbi időkben nem volt hasonlóan szar port eset. De legyen igazad, again....
A DLC politikájuk amúgy is hányinger volt, és sikerült a játékot is eképp tálalni. 😊
Beszereztem még pre ordert reggel PS4-re jó pár extrával!Mondjuk 50gb mire letölt..
Jogosan tartottam a PC-s verziótól ezek szerint ráadásul AMD kártyám is van.Amit persze rohadt gyorsan el is fogok mostanában adni!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lol
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
I am not batman until patch "
Pécé mászter rész epic fail again
DO NOT BUY ARKHAM KNIGHT. The game comes with a 30fps cap, that when unlocked, causes horrible framerate drops. It runs horribly on almost all systems apart from the highest tier ones. It is a terrible PC port
Parasite Eve 2, best game EVER!
Le merném fogadni, hogy megint az AMD háza táján lesz valami.
Csak mert nekem tökre húzva 40 FPS alá nem nagyon esett. De átlagban olyan 55 tuti megvan.
Fullon tök jól megy. Nvidia effektek rohadt jók, főleg a Batmobile után keletkező füst tetszik.
Amúgy kajak az egész játékban végig esni fog az eső? Jól néz ki meg hangulatos, de kicsit erős 😄
"Run two benchmarks :
everything maxed = average 50
only turn off smoke effects = average 79
nearly 30 fps for dat fog/smoke effect 😞 "
4k-s max settinges képek
Head to steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config\BMSystemSettings.ini
Adjust the following value to uncap your FPS:
MaxFPS=
Én azon lepődtem meg, hogy már most játszható lesz, nem pedig holnap estétől.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na, ilyen Batman cosplayt még nem láttál
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.22. 19:04:10

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem is a munka fáraszt le, hanem az ilyen nyivákolós szarok. <#hehe>#hehe>
Még mindig azt mondom, hogy egy 40GB-os játék esetén ne a megjelenés előtt 1 nappal engedélyezzék a Pre-ordert. Witcher 3 másfél héttel a megjelenése előtt tölthető volt már. Így meg a lassabb internetkapcsolattal rendelkezők (akik Nvidia kártya mellé kapták a (vagy amúgy is Steam-en vették) játékot és nem lemezes kiadást vásároltak), meg malmozhatnak most napokig, amíg le nem töltődik a játék. És a megjelenés idejében pont ők nem játszhatnak. Azért ez epic... Mennyivel egyszerűbb lett volna 1 héttel korábbra tenni ezt a dolgot? És akkor már csak a Steam unlockot kellene megvárni meg a 3GB-os javítást (Nvidia Experience WTF), aztán mehetne a móka...
Épp most láttam Twitch-en már streamelte valaki, Harley Quinn-es résznél járt épp a srác. Istenem az a Harley, megint zseniális lett! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.22. 17:15:44