1356
Batman: Arkham Knight
  • Rodman6
    Na pont ez az, hogy az exkluzív effektek még maga a fejlesztő kártyáin sem muzsikálnak jól. Sőt én nem is vettem észre változást mikor bekapcsoltam. Tiszta vicc hogy jelentéktelen effektek ennyi erőforrást bezabálnak. Vagy csak a csúcskártyákra alapoznak az újdonságaikkal, amire csak egy szűk rétegnek van igénye?
    Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.06.25. 01:11:10
  • Evoluti0N
    Ugyanez van a Witcher 3-nál is. Ott is inkább jobban teszik az Nvidia kártyával rendelkezők is, ha kikapcsolják az effekteket. A haj effektus kb. 30%-os FPS csökkenést okoz még a 900-as szériájú kártyákon is. Mondjuk a Witcher 3 legalább jól optimizált a Hairworks nélkül.
    Szóval ez az egész Nvidia Gameworks baromságok egy hatalmas nagy fail, amivel próbálnak bemutatni a konkurenciának, de inkább a játékosokkal tolnak ki. Ha valaki nem milliomos és nincs atomerőműve, akkor a legjobban teszi, ha kikapcsolja az effekteket.
  • TomStorm
    Origins-t is így reklámozták.Új effektek csak Nvidiára blabla.
    1080p felbontásnál úgyse fogsz látni extrát.4K-n már lehet más lenne
  • Rodman6
    Kicsit érdekes hogy ezzel a játékkal harangozták be a "nagy" új NVidióta effekteket, ehhez képest kikapcsolva kell tartani őket hogy legalább fusson a játék. Tehát ezek szerint csak foglalkoztak valamennyire a PC-vel is, viszont valamit nagyon elcsesztek.
  • TomStorm
    Nekem ilyen:)
    link
  • Myselor
    ja,olyan gépen amiben a lehető legújabb cuccok vannak :D
  • CalebJoe
    nekik biztos jól futott
  • Myselor
    hát igen,amúgy nevetséges tényleg ezt ne mondja senki hogy kipróbálták tesztelték a pc-st leszarva adták ki tesztelés nélkül :D
  • Ra1n
    Ezt így kéne az ÖSSZES oldalnak, a WB games meg dögöljön meg ahol van.
    Gyakorlatilag MINDENHOL ezt kéne csinálni függetlenül attól hogy pc vagy konzol játékról van szó, ha nincs meg az elfogadható élményszint és az optimalizáció akkor pénz vissza és csumi. Ilyen kókler cégeknek nincs keresnivalója a játékpiacon.
  • Myselor

"Batman: Arkham Knight - ha a patch sem segít, visszakapod a pénzt!
    A Green Man Gaming felajánlotta, hogy amennyiben a fejlesztők nem képesek kiküszöbölni a Batman: Arkham Knight PC-s verzióján esett csorbát, kártalanítják a náluk vásárló pórul járt játékosokat."
  • Although
    Huh pedig, hogy mondták na ez majd.., amcsiktól lassan semmit nem lehet komolyan venni. Azért remélem majd beindul a közepe felé :)
  • MerlinW
    Jó a játék, Arkham City-s harcrendszer, autós üldözések/lövöldözések, sok - egyszerű, de élvezetes - logikai feladvány. A város mérete kb az Origins-é. A sztori erős közepes eddig, semmi extra. (8 óra játék után)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.24. 21:17:11
  • MerlinW
    Aham. Néha kocsival (az is zölden világít), azokból először ki kell lökdösni az utasokat:D Investigate módban látszanak a környéken a zöldek, könnyebb őket észrevenni.
  • DantesHUN
    És a zölden világító emberek? Ők mászkálnak a városban?
  • Although
    Milyen a játék amúgy már akinek fut?
    Nem rossz banda ez amúgy élvezetes sztorikat raknak össze.
  • MerlinW
    Egy pár a főszál folyamán jön, a Riddle questekért a zölden világító tagokat kell kikérdezned.
  • Shep
    Igen, valahogy így :)
  • DantesHUN
    Az hogy működik, vannak a főküldetés mellet ilyen mellék küldetések, mint a sorozatgyilkos, és a Riddler -es küldetések, egyet-egyet találtam belőlük ,és? Utána hol kéne keresni a többit? Csak úgy bele a vakvilágba a városban? Vagy hogy?
  • IMYke2.0.0.0
    Juuuuuujjjjj :)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.24. 20:12:43
  • Shep
    Azért remélem Batman dolgozik az ügyön és elkalapálja a bűnös portolókat :)
  • Ra1n
    Ez látszik,ez van Éves szinten jön 1-2 ilyen port, az összes többi fing hardveren jobban kitolja a játékot mint a nextgen. De neked egyből fröcsögve közölni kell hogy hát igen, pcgaming.
    Vegyél nextgent ott nincs hasonló gond (csak kb minden harmadik cím belenyal a 30 fps alatti értékekbe úgy,hogy a látvány jócskán gyengébb mint pc-n). Probléma letudva.
  • pHNxX89
    Úgylátszik a Warnernek elég a PS4 bevétel..
  • grebber
    Jézus isten.
    Nem várom mivel én is pc-n játszom, de csak mert a next gen nincs .... még. Csak látszólag valakik mindig le akarják járatni.
    Az egy dolog ,hogy indulásnál lehetnek gondok ,de itt mi látszik? Az hogy a pc-s verziót kb egyetlenegy percet se telsztelte a lőtéri kutya se. Össze lettek gyúrva a fájlok azt jiháá had szóljon. És kicsit benézték.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.24. 19:48:23
  • pHNxX89
    Grebber te tényleg azt várod h a PC elbukjon végleg (ami tuti nem fog) és csak konzolok legyenek?
  • pHNxX89
    Lehet bizony, csak sok idő és pénz, ellenben a DX12-re "elvileg" majd gyorsabban lehet át portolni... kevesebb idő és pénz... meglátjuk.. most már nincs messze
  • Ra1n
    Unalmas a trollkodásod olvasni. Ha ennyire megy a sírás fáradj át a payday topikba,witcher topikba vagy bárhová ahol nemhogy 30 fps-ről lehet beszélni konzolon,még a 15-20-ba is belenyalnak vastagon.
    Állandóan ez megy minden topikban ahol felbukkansz,flémelés és trollkodás ész nélkül,a franc se kíváncsi erre.
  • grebber
    Vélemény: Batman csúnyán hátbaszúrta a PC-seket
  • grebber
    Nem-e akkor minek reagálsz rá. Ja hogy mégis érdekel értem!
  • tommygear
    11-re is lehet normálisan optimizálni, itt nem a dx verziója számít hanem hogy a stúdió szarik bele és összetákolja pc-re 1 hét alatt vagy foglalkozik vele normálisan
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.06.24. 18:45:58
  • Ra1n
    Ahogy minket sem érdekel az állandó pc ellenes trollhadjáratod.
  • grebber
    Nem. Ezt csinálom évek óta amióta SG-s vagyok.
    Ha játékhoz kapcsolódó hír látok hozom és ide is berakom.
    Az meg hogy megvetted és savanyú a szőlő legkevésbé sem érdekel.
  • pHNxX89
    Ezen a játékon csak az segítene ha újra optimizálnák DX12-re.
  • Ra1n
    Nem unalmas?
  • tommygear
    nálam aztán nem, javult, de még mindig a játszhatatlan kategóriába tartozott
  • Shep
    Azért ez így nem igaz, a 4. patch után teljesen jó lett.
  • tommygear
    unity is kb. ugyan olyan fos maradt a patchek után, én se várok csodát... szarból nem lehet várat építeni
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.06.24. 16:29:25
  • DantesHUN
    Persze, de attól még adhatnának valami kompenzációt...de arra ugyan várhatunk. Nem lesz itt semmi. Sőt, abban is kételkedek, hogy komoly javulás legyen, a játékkal kapcsolatban.
  • Shep
    Szerintem előbb a játékot kellene rendbe vágniuk nagyon gyorsan, aztán jöhet az amiről te beszélsz, mert mit érünk akármilyen dlc-vel, vagy bármi mással ha a game játszhatatlan?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.24. 16:16:33
  • DantesHUN
    Vagy ha már inygen még egy nyamvadt DLC-t se adnak, legalább mondanák azt, erős leértékelés a season pass-ra.
  • DantesHUN
    Az lenne a minimum, hogy valamit adnak akkor cserébe, ha már ilyen szar lett a start. A ,,gonosz köcsög" ubisoft, a Unity hibás startja után , adott ingyen egy kiegészítőt, akik meg a season pass-t is megvették egy ingyen játékot! Ami azért nem mindegy, és szerintem nagyon korrekt, nagyon rendes dolog volt.

A Witcher 3 messze nem hibátlan, már ami a technikai dolgokat illeti-sok a bug- de 16 DLC-t ad ingyen. Igaz nem a hibák miatt, ezt eleve így adták. Jó ez a két dolog nagyon más, csak példaként, vannak akik így csinálják.

Nos ezek után, pár sztori DLC-t igazán hozzávághatnának a játékosokhoz. Meg azért na, a Batman season pass, eleve rohadt drága, és pluszban igencsak problémás a játék indulása...de nem, semmi .

Ubi-ékra, én azt mondom, ezzel az ajándékkal, korrektul kezelték a dolgot. A Witcher készítői, eleve nagyon korrektek voltak. De itt? Nem az a baj, hogy hibás, bajok vannak, ha úgy állnának hozzá ,hogy bocsánat kedves vevő, valamivel kompenzálunk akkor.