Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát most na.amúgysem láttam akkora grafikai újítást hogy igényelhetnének akkora gépet,de ugye ezt is megnövelték még hirtelen aztán a denuvoval is szopatják a népet hát menjenek akkor a picsába én kihagyom ezt a játékot 😊
Fpocok
És attól aztán jobban fog futni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Utólag elvették az összes kuponostól.

Egyelten hulladék port miatt fröcsögd tele a topikot.😊
Csak a Unity legalább brutálisan nézett ki. Ez eltörpül mellette.... UE3....
Myselor
szégyelhetik magukat,jól elbaszták az egész pc-st 😊
grebber
Nézzük a jó oldalát lehet jön az Ubisoft style s ingyen korábbi Batmaneket kapnak a vásárlok vagy season passt<#banplz>

"Lol Red Hood story pack is 10 minutes long "
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 12:47:00

Next PC upgrade: 2022

Szarabbul fut még az AC Unity-nél is?
Myselor

<#idiota>"Akármilyen jól sikerült a Batman: Arkham Knight, újabb AAA-játékmegjelenést kellett megélnünk, ahol a PC-s verzió vállalhatatlan állapotban jelent meg, amit persze a nem túl boldog vásárlók rögtön a játék rossz értékeléseivel honorálnak mind Steamen, mind Metacriticen. A legtöbb probléma szokás szerint a teljesítménnyel van."
grebber
Valami Iron Galaxy studio.

Más:
3+GB VRAM kell a stabil 30 fps-hez, míg a stabil 60fps-hez 6GB VRAM a NeoGAF-os mérések szerint.

A pc gaming ismét szintet lépett 980Ti alatt nincs élet. De jó hogy nem vettem még sima 980-at.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 12:39:37

Shep
Hát akkor a ..... anyjukat!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"AMD kártyám is van.Amit persze rohadt gyorsan el is fogok mostanában adni!!"

Milyen és mennyit engedsz az ár feléből? <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha tényleg elajándékozod, akkor szívesen fogadom. 😄 😊

Zegi Norbi HUN
Megjelenés előtt megváltoztatták pre-order-ről retail-re<#levele>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Hát ez akkor igazán remek... Elég gányul lett optimalizálva, láttam egy szem gtx 980TI-n jobban megy mint az SLI-n(bár 980TI-n is olyanokat droppol mint az Isten f*sza) A felesleges Denuvo DRM is teszi a "dolgát" a teljesítmény rovására<#szomoru2> A textúrákat normálnál feljebb nem is lehet állítani, ahogy néztem a vidiket, bár lehet akkor még szarabbul menne. Még jó hogy a Fury-k megjelenése miatt vártam a géppel, mire össze lesz rakva, talán a Batman-t is játszhatóvá teszik. Jó tanulópénz volt ez is, játékot a mai világban már nem szabad előrendelni. Warez teszt, aztán ha minden oké, akkor jöhet(vagy még akkor sem).

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

drop
azt hiszem a nvidia kuponhoz nem jár már

Shep
A Harley DLC-vel mi a helyzet, hogy érhető majd el?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeoMaN
eladó egy steam kód:
3.500.-

privizz

Shep
Várjuk a patcheket!

Kik csinálták a portot?
grebber
Pont ez az amit nem értek.Beharangozták hogy tőlük ez az utolsó Batman,erre idaadják egy olyan csapatnak a pc portolását aki kb életébe minilőségit még nem csinált.... Nevetséges, mintha a pcseket direkt szopatnák

Inkább Rocksteady epic fail amiért nem tudnak optimalizálni csak kihánynak egy szart.
Again? Az utóbbi időkben nem volt hasonlóan szar port eset. De legyen igazad, again....
A DLC politikájuk amúgy is hányinger volt, és sikerült a játékot is eképp tálalni. 😊
El is ajándékozom kupont amit PC-re vettem.
Beszereztem még pre ordert reggel PS4-re jó pár extrával!Mondjuk 50gb mire letölt..

Jogosan tartottam a PC-s verziótól ezek szerint ráadásul AMD kártyám is van.Amit persze rohadt gyorsan el is fogok mostanában adni!!
IMYke2.0.0.0
A játékot még frissiben véleményezők között - gép tulajdonságok - akad olyan is, aki Titan X-szel nem tudta a feloldott 60 FPS-t sem tartani 1080 mellett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CalebJoe
elég fosul megy egy ilyen pörgős játéknál ez maga a halál
IMYke2.0.0.0
Wazzer a játékban végig esni fog az eső, csak hogy növekedjen a gépigény???

Shep
Akkor ahogy látom messze van a w3 optimalizációs szintjétől. 😞

"Új gép koming szún .......2016 Q2"

lol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
"It has 30 fps cap and stutters all the time on my gtx 980
I am not batman until patch "

Pécé mászter rész epic fail again

HeadHunter86
STEAM-et olvasgatva megy a sírás, hogy ugrál az FPS. Elég rendesen húzzák le.
Le merném fogadni, hogy megint az AMD háza táján lesz valami.
Csak mert nekem tökre húzva 40 FPS alá nem nagyon esett. De átlagban olyan 55 tuti megvan.

HeadHunter86
1-re beállítottam ébresztőt és kipróbáltam. Qrva jó ki-be ugrálni a Batmobile-ból 😄
Fullon tök jól megy. Nvidia effektek rohadt jók, főleg a Batmobile után keletkező füst tetszik.

Amúgy kajak az egész játékban végig esni fog az eső? Jól néz ki meg hangulatos, de kicsit erős 😄

grebber
"Cs.rin reports 3DM found Denuvo"

"Run two benchmarks :

everything maxed = average 50
only turn off smoke effects = average 79
nearly 30 fps for dat fog/smoke effect 😞 "

4k-s max settinges képek

grebber
Az fps limit ellen elvileg jó ez:

Head to steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config\BMSystemSettings.ini
Adjust the following value to uncap your FPS:
MaxFPS=

Myselor
na valaki játszik már?😄
Fpocok
Igen... egy napja még úgy volt, hogy csak holnap estétől.

zzeN
Hajnali 1-től, de ez volt W3-nál is, éjfélkor mégis el lehetett indítani.

Én azon lepődtem meg, hogy már most játszható lesz, nem pedig holnap estétől.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HeadHunter86
Bazz, akkor nem 00:00-tól játszható? Pedig fenn akartam maradni.

zzeN
Három óra és játszható Steam-en, wuhu!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CalebJoe
Félrelőtte de a hőkövető autoaim megoldotta.<#nyes>
Shep
Kíváncsi leszek a gépigényre, remélem, legalább olyan jól optimalizált lesz, mint a w3!

TDC Geronimo
Nem merek már videó alatti hszeket se olvasni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber

Vesz még valaki dobozos játékot PC-re?
Fpocok

grebber
Na ez nagyon zsiványul néz ki. Csak a poén kedvéért flangálnék benne a városban..

Na, ilyen Batman cosplayt még nem láttál
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.22. 19:04:10

TBTPumpa
Yaaay. Megint ott tartunk, hogy a kevesebb (kizárólag angol), több lett volna!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ennek a résznek amúgy is legendásan el lett szúrva a marketingje, szóval ez a rinyálós zene már semmit sem von le ebből az "értékből". De legalább követik a divatot, a rádiókban nap, mint nap ilyen szintű zenéket vagyok kénytelen elviselni a kollégáim miatt. <#idiota>
Nem is a munka fáraszt le, hanem az ilyen nyivákolós szarok. <#hehe>

Még mindig azt mondom, hogy egy 40GB-os játék esetén ne a megjelenés előtt 1 nappal engedélyezzék a Pre-ordert. Witcher 3 másfél héttel a megjelenése előtt tölthető volt már. Így meg a lassabb internetkapcsolattal rendelkezők (akik Nvidia kártya mellé kapták a (vagy amúgy is Steam-en vették) játékot és nem lemezes kiadást vásároltak), meg malmozhatnak most napokig, amíg le nem töltődik a játék. És a megjelenés idejében pont ők nem játszhatnak. Azért ez epic... Mennyivel egyszerűbb lett volna 1 héttel korábbra tenni ezt a dolgot? És akkor már csak a Steam unlockot kellene megvárni meg a 3GB-os javítást (Nvidia Experience WTF), aztán mehetne a móka...

Épp most láttam Twitch-en már streamelte valaki, Harley Quinn-es résznél járt épp a srác. Istenem az a Harley, megint zseniális lett! <#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.22. 17:15:44

TBTPumpa
Csini+Szexi+Guszta, de itt azért még nem tűnt ilyen pszichopatának:

grebber