1356
Batman: Arkham Knight
  • TBTPumpa
    Várj még vele, már a Season Pass is csak 15 euró (abban benne van HQ DLC is, ami csak 15 perc játék).
    Lehet, hogy a PC-sek ingyen megkapják a Season Pass-t, de ha nem is, rohadt hamar budget kategóriába fog kerülni! Nagyon olcsón meg már jó vétel lehet (Harley Quinn, Batgirl, Catwoman, Boobsparty ), ha valaha játszható verzióba kerül a játék.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:58:15
  • Shep
    300 Ft-ot szerintem nem ér meg 20 perc játék. Szerintem érdemes megvárni a patcheket, hátha esetleg lesz valami "ajándék" is (mondjuk nem hiszem, pláne nem a kódosoknak).
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ebben a kérdésben nem tudok segíteni: nekem ugye már megvan a játék.

//A 299 Ft-os Harley Quinn DLC-n filózok még - mert hiába volt preorder (szerk.) nVidiot™ kód, nem adta ugye meg a DLC-t ---- köszönjük Warner Tesók!
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.25. 18:56:19
  • jarlaxxe
    Hiába van igazad szerintem is boritékolhato, hogy a F4 lesz a goty. Ha kijön egy fallout vagy Tes, gta, stb azok alapból megkapják hiába volt náluk jobb abban az évben ez tiszta üzlet.
    Elég ha csak a tavalyi hulladék DA:inquisitionra gondolsz ami megkapta rpg kategoriában, pedig volt mellette egy olyan remekmű mint a divinity original sin.
  • tommygear
    na de most innen meg tudom venni a játékot? ha igen akkor tudom aktiválni a steamen ezután a balhé után?
  • tommygear
    mivel csesztek át? mi történt?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen
  • TBTPumpa
    Én csak örülök neki, ha téged nem csesztek át. Én néhányszor megjártam velük, nem is megyek oda többet.
    Problémáim:
    - a beígért előrendelői ajándék elmaradt, inkább elosztogatták az ismerősöknek valami fos Launch Party-n (persze, mert ha fél évvel a megjelenés előtt előrendeled náluk, akkor sem vagy még előrendelő, csak a Jancsi aki az Iluska ismerőse, aki a boltvezető húgának a macskájának a kutyája).
    - a szállítási költség +500 Ft-tal több volt, mire ideért a csomag
    - különleges kiadás nem volt becsomagolva (nem volt fólia a dobozon, szállítás közben meg is sérült és nem voltak hajlandóak cserélni
    - idei és utolsó esetem velük: rendeltem egy WoW MoP CE-t tőlük, azt írták, hogy 3 hét múlva rám írnak, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Azóta sem írtak rám, a leveleimre sem válaszoltak és a rendelésem is törölték. Ha nem kell a pénzem, akkor is jó, de ezt lehet közölni is. Nehogy már én könyörögjek nekik, hogy vigyél el a pénzem.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:51:27
  • tommygear
    köszi
  • tommygear
    mibajod a konzolokszervizével? teljesen megbízható oldal, olcsóbb is sok esetben mint a cdgalaxis pl... sokszor a kiszállítás árát is átvállalják
  • TBTPumpa
    Te lehet, hogy nem, de az igényesebb játékosok igen. Emellett pont év végén jön egy combosabb kiegészítő hozzá, csak hogy emlékeztesse a jónépet arra, hogy nemcsak 2015 legjobb játéka volt az a cím, hanem úgy az egész RPG műfaj egyik legjobb alkotása is. A Fallout 4-nek rohadt nehéz dolga lesz! A többi tucathulladék játékról (zömében az EA és Ubi szezonális cuccai) pedig nem tudom elképzelni, hogy olyan minőséget nyújtanának, mint a Witcher 3. Látványban biztos jók lesznek (mert ugye ez a cél, a folyamatos Eyecandy), de egy játék nem csak ebből áll. Legalább is az igényesebbek számára, bár belőlük már kevés van...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:45:34
  • grebber
    Tévedés. Az év játéka nem csak pc-s lehet. Szóval Witcher 3 ott lesz a dobogón de nem ő lesz az. Mire sorra kerül ez a díjkiosztó kb senki nem emlékszik rá.
  • IMYke2.0.0.0
    http://store.steampowered.com/steam_refunds
  • TBTPumpa
    Már nem, legalább is a PC-s változatot. Levették az oldalról, ahogy az igényesebb boltok is. Szerintem a Warner egyelőre a dobozos verziókat is jegeli. Jó az ilyen hulladék oldalakon, mint a Konzolvilág és Konzolokszervize még kapható, szóval aki fölöslegesen ki akar adni 12000 Ft-ot egy játszhatatlan játékért, az ezeken az oldalakon keresztül megteheti!

Nem emlékszem, hogy ilyen eset valaha is történt-e volna AAA-s címnél... Nagyon sajnálatos, hogy pont a trilógia záródarabját cseszték el. Sok csodát én sem várok már ezek után a PC-s verzióval kapcsolatban. Teljesen újraírni a PC-s kódot pedig nem fogják (ezen valószínűleg csak az segítene), mert a játék már a piacon van, mint "késztermék". Ilyenkor már csak csinosítgatás és tartalombővítés van (patch + DLC-k), nem pedig a "nulláról" felépítés.

Sebaj, legalább már most tudjuk, hogy a Witcher 3 lesz az év játéka. A Batman megszorongathatta volna, de ezek után már csak az Év csalódása kategóriában indulhat (PC-s fronton mindenképp)!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:38:27
  • hawkie22
    Most akkor hogy is van ez a refund? Ha megvettem Steam-en, akkor hogy indítok refundot? Egyszerüen írok a Steam-es supportnak, azt kész? És utána akkor viszont játszani se tudok a megvett játékkal?
  • grebber
    WB helyében kihasználnám ezt a káoszt és steamgiftsre feltolnék a helyükbe 10.000 Batman AK-ot.
    A két nextgenből már most úgyis halomra szedték magukat így nem is veszítenek semmit
  • IMYke2.0.0.0
    Tessék:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.25. 18:33:03
  • IMYke2.0.0.0
    Ott van a gépen a G2A logója...
    Akarom mondani: képen...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.25. 18:29:57
  • tommygear
    azért belinkelhetnéd h ez melyik oldal
  • Ra1n
    90 euróért egy BETA (amit a mai napig nem fejeztek be) és egy ingyen játék neked jó ajánlat. Illetve 60 euróért egy BETA + egy dlc. Refund nyista és a mai napig árulják, akinek nem volt az első hétben season pass annak pedig nyista ingyen játék. És én vagyok a hülye.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.25. 17:19:29
  • tommygear
    neked minden játék amivel problémák vannak tökéletesen fut, tényleg csodagép lehet :D
  • DantesHUN
    Most is a polcon vannak. Pl: CD galaxis-nál is lehet kapni. A nagy áruházak meg mint mondjuk a Tesco, na majd pont érdekli ,hogy a kiadó mit von vissza meg mit nem.
  • Prince23
    De minek nevezik sokan pc portnak? Amikor egyszerre jelent meg Ps4 meg Xboxe-nal együtt?

De végülis, igaaztok van, mert ez egy pre-alpha PC port, valamint az előrendelők számára egy review build :) :D Amit majd ősszel fognak kiadni újra. Csak jöjjön a digitális optimalizációs patch. és újra kint lesznek a polcon a PC kiadások...
  • DantesHUN
    Hülyeségeket beszélsz, ennyi. Kár is bármit hozzáfűzni. Akinek a fejében, az a szar, ha kap egy ingyen!játékot, az hülye.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.25. 17:01:10
  • Ra1n
    80-90 euróért egy játék + egy félkész szemét amit végül kijavítani sem tudtak rendesen elfogadható ajánlat? Valamint a félkész játék további árusítása egy darab szaros ingyen dlc-vel 60 euróért?:)

És mint írtam itt még a fene se tudja hogy lesz-e kompenzáció és ha igen mi. Ők bevonták a játékot, és refundolnak. Az Ubifost tovább árulta és pofánköpött refund helyett egy dlc-vel szinte mindenkit.

Tényleg. Jól van akkor.
  • DantesHUN
    Aha. Tehát ha egy kiadó, ad egy ingyen játékot az nem korrekt dolog, sőt, még ígyis a rohadjanak meg. Jól van akkor.
  • Ra1n
    Ez így van,csak ezek a játékok azon a hardveren csodaszámba mentek,hasonló hardveren a pc mégcsak elindítani sem lett volna hajlandó az ilyen címeket.:) Ergo ott így több mint 4-5 év szolgálat után megbocsájtható volt.
    Nincs a konzolos játszással semmi gond. AMÍG hozzák a minőséget amit kellene. Van nem egy gyártó aki erre képes. És van számtalan akik nem. A Konzolosoknak ugyan úgy az asztalt kéne verni az olyan esetekben amikor egy játék beta állapotú, avagy leesik 30 alá a frém, mint ahogy tették a batman esetében a pc-sek és a weboldalak.... Ehelyett a legtöbbje behúzza a fejét és kijelenti hogy neki ez tökéletes.
    Itt az eredménye 2015-ben.... Konzolon és pc-n egyaránt....
  • Ra1n
    Nem mintha az AC Unity + Season pass sokkal elfogadhatóbb lett volna, 1-2 semmilyen dlc-vel...
    Szerinted korrektebbek voltak. Na aki csak a játékot vette meg az kapott egy ócska DLC-t kompenzációként. Aki meg volt olyan balga hogy pénzt adott ki a Season Passért is az választhatott egy játékot - ami szuper. Avagy szuper lett volna,ha elötte nem csengetett volna ki a játékos 80-90 eurót a Unity+Season pass csomagért - amiből a végén az lett hogy 80-90 euróért lett 1 mai napig félkész játéka ami még mindig lecsókolja a 25 frémet állandóan, illetve lett egy új játéka.... Illetve aki a season passért nem adott ki pénzt, annak lett egy félkész játéka egy csodálatos dlc-vel....REFUND mint olyan semmilyen platformon nem jöhetett szóba sem a konzol ügyfélszolgálatánál,sem az Ubifostnál.
    Ehhez képest itt most kiadtak egy szar portot, és ahelyett hogy patchekkel hitegetnének és bejelentenék hogy majd dlc-vel kompenzálnak - kiveszik mindenhonnan hogy NE vegye meg más is (vagyis ne szopja be) ezt a csodát, és bőszen refundolnak annak aki kéri. Arról pedig még nincs hír hogy kompenzáció lesz-e,nem lennék biztos benne hogy nem, ők is megtehetik hogy kihánynak egy DLC-t ahogy az ubifost is megtette ingyen.
    Szóval ennyit arról melyik volt a korrektebb hozzáállás....
  • Evoluti0N
    PS3-on sok játékkal gond volt. TLoU szarul futott, GTAV szarul futott és RDR szarul futott és úgy nézett ki, mint a mosott szar és sorolhatnám. Ott van a Heavenly Sword a generáció elején, a Beyond a generáció végén. Stb. Szóval, aki úgy akarja beállítani, hogy a konzolon játszás, maga az álom, az vagy önmagát hülyíti vagy mindenki mást. Sőt, ott egyedül a megszoksz vagy megszöksz módszer érvényesül, mivel a számítógéppel ellentétben még fejleszteni se tudsz, ha valami gyengén fut.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.25. 16:30:36
  • Ra1n
    Tudom hogy volt, ott még szemet hunyt az ember főleg hogy a generáció utolsó 1-2 évében már egy full alsó kategóriás pc is többet tolt.
    De 2015-ben ez elfogadhatatlan.
  • DantesHUN
    Szerintem meg az Unity-nál sokkal korrektebbek voltak. Éppen a kompenzálás miatt. Most ebbe mi a korrekt dolog? Hogy jelenleg nem kapható steam-en? Hogy oda ne rohanjak. Amúgyis: már megjelenés előtt, mennyiért is árulták a játékot meg mellé a DLC-ket? Iszonyat árért.
  • Musicking
    Sorolhatnád melyik 50eurónál induló AAA-s címek voltak így leírtékelve a megjelenés után pár nappal, mert ezek nem kuponos kódok.
  • lwb
    Ilyen volt sajnos az előző generáción is, csak azt sokszor megbocsátottuk a fejlesztőknek, főleg ha konzolciklus végén jött ki, mivel akkor az is csoda volt, hogy ment egyáltalán. A legjobb példa a The Last of Us, ami a 30 fps-t se tudta mindig tartani stabilan.
    Most inkább az a baj, hogy ciklus elején vagyunk és már most döglődnek az új konzolok.

Erre a PC-s portra meg egyszerűen magyarázat sincs: tömegével vannak játékok, amik sokkal jobban néznek ki, mint a B:AK és sokkal jobban futnak az enyémnél messze gyengébb hardveren is. Ezt egyszerűen elbaszták.
  • Evoluti0N
    Beszélsz itt hülyeségeket! Konzolon aranyélet van és minden tökéletesen fut. PC-n meg folyamatosan jönnek ki a szarul optimizált játékok: GTA V, The Witcher 3, stb.
  • Ra1n
    Ilyen ember sose lesz,ellenben az ő hozzáállásuk legalább korrekt.
    Nem igérgetnek tovább patchet, levették mindenhonnan amíg a játék nem 1.0, nem árusítják,bőszen refundolnak aki akarja.
    Ezzel szemben hasonló eseteknél mindkét konzolon megjártam már,első körben az AC Unity-vel One-on, a maga 20 fps alá zuhanó teljesítményével amit a mai napig is csak annyira sikerült befoltozni hogy "csak" 25-re zuhan.... Az Ubifost refundra pofánköpött ahogy az MS ügyfélszolgálat is. Mindezt a második napon. Volt kompenzáció amit ki nem sz*r le ha egy félkész játékot kap és nem óhajt vele tovább szórakozni.
    A második a Driveclub volt ps4-en ahol is kiadták totális BETA állapotban a játékot, a legfőbb tartalma nem működött az első patch elött refundot kértem,Sony ügyfélszolgálat megtagadta mondván legyek türelmes a játékot javítják...Az első patchnél eljátszottam ugyan ezt a másodiknál szintén. Több mint 1 hónap volt mire a játékot jóindulattal 1.0-nak lehetett nevezni.

Remélem hogy példaértékű lesz az összes gamer/fejlesztő számára ez az eset és ha a közeljövőben is hasonlóan egy szart adnak ki a kezükből a fejlesztők akár pc-re akár konzolra, nem szembehunyással vásárolgatják a fanok meg jelentgetik ki hogy: Náluk jó...Hanem szépen nekiesnek a készítőknek a vásárlók is és a weboldalak is egyaránt ahogyan az most is történt.
    2015-ben elfogadhatatlan az a tendencia hogy úgy adnak ki pc/konzol játékot hogy a megfelelő látványvilág mellett a megfelelő hardveren a stabil 30 frémet sem képesek tartani. És a szomorú az hogy ez manapság nagyban igaz, ráadásul főként a konzolokra.... Nem egy olyan játék van az elmúlt 1 évben aminél szénné kellett patchelni a játékot hogy egyáltalán stabil 30 frémről lehessen beszélni.... Ez gyakorlatilag a vásárló játékosok pofánköpése pc-n és konzolon egyaránt....
  • grebber
    Az ilyen botrányoknál nekem az nem tetszik, hogy nincs aki kiálljon és meg merje mondani:
    "Igen mi voltunk azok akik leszarták a pc-s portot és egy percet se szenteltünk a pc-s verzió tesztelésére"
    Ennek hiány amiatt meg ugye megy minden létező kiadó/forgalmazó/nv az épületbe lévő fagyis néni anyázása ami miatt ótvar a pc-s port.
  • Shep
    Néztem összehasonlító videot és rájöttem mi történt. A játékot ki akarták adni a régi konzolokra is így készült egy butított verzió is, csak aztán időközben lefújták a régi konzolos kiadást de a játék már ezalatt elkészült, aztán, hogy-hogynem, valakinek eszébe jutott, hogy a lejárt szavatosságú konzerv is jó még valamire, hát újrahasznosították PC-s verzió gyanánt, na így lett a Betmen AK windowsos verziója :)
  • grebber
    Fékész játékot nem veszünk
  • Fpocok
    Nem nevezném áraesésnek. A játékot mindig is meg lehetettt venni 18 euró alatt... a kezdetektől.
  • Musicking
    BAK áresés