1356
Batman: Arkham Knight
  • MrAndree
    Vagy átugrásod az összes fázist, megnézed megy-e rendesen, nem megy, mész vissza witcherezni. :)
  • Ra1n
    A multkori patch óta egy az egyben úgy néz ki mint a ps4 verzió (+ gameworks effektekkel több is), a textúrák akkor mosottak ha szarik kirakni a csúcsoptimalizáció.
  • Zegi Norbi HUN
    Én el is hiszem, hogy eszement jó, nem is vártam mást egy Batman játéktól :) Csak a tudat bánt, hogy lehetne ez szebb is, de egyelőre nem az :/ Bár az is lehet, hogy mikor végre már megjön a játék és egy kicsit belelesek, egyből rabul ejt, mint az előző részek és lesz*arom, hogy nem olyan szép mint PS4-en :D Még! :)

• Fpocok
  • MerlinW
    A játék nagyon jó, innentől a többi nagyon nem érdekel:)
  • Zegi Norbi HUN
    A néhol ocsmány, mosott, normal textúrákat szemben a ps4-es fullos kinézetével(a többi effektről nem is beszélve).... Hát én nem mondanám, hogy nem sokat változott.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.01. 09:54:44
  • MerlinW
    Riddler utolsó autóversenye nem kicsit szivatós.. meh:)
  • IMYke2.0.0.0
    Egy What the fuck-os gif beszúrása nem nagy művészet.
    Úgy tűnik, magyarul beszélni már egyre cikibb.
  • Newfronter
    Te miről beszélsz?
  • Ra1n
    Látom gond hogy sokan felismerik.
  • TDC Geronimo
    "a grafika nem sokat változott"

• Myselor
    jó én is gondoltam hogy de azért nem épp ő rá számítottam :D voltak ugye még jelek de hát ezt csak utólag vettem észre .na nem baj jól kilett ez találva :)
  • CalebJoe
    Talán a második találkozáskor (videón néztem) amiket mond már lehetett vágni hogy ki lehet Arkham Knight, főleg aki jártasabb a képregény világban tudja hogy kevés ember állt hozzá közel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha egyből úgy köszöntötte volna hogy Bruce levágóbb lett volna mert olyan sokan nem tudják ki Batman

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.30. 13:31:52
  • Myselor
    hát én is a végére értem és azt mondom hogy fantasztikus lett és kiváló befejezés.sajnos pc-n tudjuk hogy olyan amilyen szóval arra nem modnanék semmit csak annyit talán hogy kár hogy ez miatt nem élvezhetik sokan ezt a játékot...visszatérve tényleg nagyon jó lett az egész,arkham knight kiléte ugye
    jason todd,az egykori robinunk akit úgyhittünk hogy joker megölt.ez engem eléggé meglepett.szerencsére békesség lett ebből is
    a grafika nem sokat változott nem is érdekelt,szép volt így a karakterek jól kidolgozottak a batmobil badass :D emlékszem kiskoromban mennyit játszottam a batmobilommal kis gagyiság volt pedig na mindegy :) én elég nagy batman rajongó vagyok szóval élveztem.a történet tényleg jól lezártnak mondható és a szokásos izgalmak is megvannak nagy újítás nem volt a kocsin kívül de nekem elég .mindenkinek ajánlom hogy később vagy más platformon legalább egyszer vigye végig van olyan jó mint az előző részek ha nem jobb is :)
  • hellboy4591
    Van az a feladat, amikor 3 oldalról szkennelni kell egy ilyen tankot és ott kiderül, hogy csakis hátulról lehet sebezni. Batmobillal mögé kerülsz harci módban és mikor a narancssárga "célkereszt" teljesen ráfókuszál a gyenge pontra, akkor oda kell egy pontos lövés és kész is.
  • IMYke2.0.0.0
    Amíg itt (vagy a Főoldalán) nem olvasom, nem hiszem el.
  • TomStorm
    AK Cobra Drone-t tankot hogyan lehet leszedni?
  • Ra1n
    9 órája jelent meg a neten,még csak rumor de elég hihető forrásból,aki úgy dönt hogy nem kéri visdza a játék árát, választhat ingyen WB Gameses játék vagy ingyen season pass között.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.29. 23:29:30
  • DantesHUN
    Ezt nem a rocksteady adja, ez nem épp ugyanaz ami a AC esetében volt.
  • Fpocok
    Most már mondhatja, hogy kaptál ingyen játékot, még a season pass is kéne ingyen?
  • grebber
    Ez mekkora lol már.
  • hellboy4591
    Ingyen játék mindenkinek, aki megvette a pc-s verziót.
  • Béluska74
    Nálam egész jól fut ,de attól még :
  • IMYke2.0.0.0
    A szerencsés kiválasztottak közé tartozol. Tessék örülni.
  • HeadHunter86
    Ez csodás, nekem egyik bug sem volt még eddig...
  • Fpocok
  • HeadHunter86
    OMG! Micsoda ackiójelenetek vannak a játékban. Pár óra után már olyan magasan van az akció, mint más játéknál a végjáték.
    Végre van esőfolyás effekt, meg SSAO.
    Qrva jó ez a játék. Na megyek is vissza :D
  • Ra1n
    Most nézem amúgy a játékban a season pass-t.
    Gondolom tisztában van vele mindenki aki megvette hogy feltehetőleg nem minden tartalmat kap meg vele a játékhoz, ha 6 hónap után is gyártanak hozzá valamit na az kimarad.:)
  • CalebJoe
    bár az eddigi részeknél csak challenge map-on tolhattuk Robint, Nightwinget vagy Jokert nem pedig free roam-ba, pedig azért tényleg meg is érné fizetni.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.28. 19:54:43
  • Ra1n
    Akkor hogy adnák el a DLC-ket???
  • CalebJoe
    Elég baj ez is hogy mod kell hozzá ahelyett hogy alapból lehetne lenni mindenkivel.
  • Fpocok
  • hawkie22
    Azt kell mondjam, rettentö sandbox a játék, annyi mindent pakoltak bele. :D Összességében 40%-on állok, ebböl a föszál 59%, a többi kis mellékszál adja ki a maradékot. A 3. szigetrészt még csak most nyitottam meg, eddig csak gyalog tudtam átmenni, úgy meg nem lehet haladni a mellékszálakkal.
  • tommygear
    következő patchben javítják a teljesítmény problémákat, illetve, ha nem is a következőben, de ezeken dolgoznak:

"- Support for frame rates above 30FPS in the graphics settings menu
    - Fix for low resolution texture bug
    - Improve overall performance and framerate hitches
    - Add more options to the graphics settings menu
    - Improvements to hard drive streaming and hitches
    - Address full screen rendering bug on gaming laptop
    - Improvements to system memory and VRAM usage
    - NVIDIA SLI bug fixes
    - Enabling AMD Crossfire
    - NVIDIA and AMD updated drivers"

Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.06.28. 12:44:09
  • Ra1n
    Az éjszaka folyamán megérkezett a Batman: Arkham Knight PC-s változatának első javítása, a 67 megás frissítés a következő hibákat foltozza:
    Javították azt a bugot, ami miatt néhányaknál összeomlott a játék kilépéskor.
    Javították azt a bugot, ami letiltotta az esőeffekteket és az SSAO-t.
    Javították azt a hibát, ami miatt a Steam újraindította a játék letöltését.
    Javították azt a bugot, ami miatt összeomlott a játék, ha a BmSystemSettings.ini fájlban kikapcsoltuk a Motion Blurt. A jövőben ennek állítgatására külön menüpontot kapunk majd.

Nem performance patch főként a crasheket javították.
  • TBTPumpa
    Számomra semmi javulást nem hozott, ugyanúgy játszhatatlan. Ilyen szintű patch-ekkel ezt soha nem fogják rendbe tenni. Eleve el lett cseszve az egész... Kár érte, mert vártam a játékot.
  • IMYke2.0.0.0
    Elolvastad, amit linkeltél?

"EDIT: Sorry, been playing the game on PS4 so haven't had time to update the thread. Latest information from NeoGAF suggest that it most likely is NOT the same person and just a weird coincidence. Link's below."
  • Ra1n
    Ennyi.
    W3 ráadásul még az átlagnál is jobban fogyott pc-n. A tartalomra és minőségre van igény.
    Viszont innen megközelítve nem csoda hogy a batmanbe denuvo-t akartak mert ez a witcher 3-hoz képest gyakorlatilag semmilyen téren nem rúg labdába,főként nem minőség terén.:)
  • jarlaxxe
    Minden védelem felesleges aki lopni akar az ugyse fogja megvenni 100ft-ért se, teljesen felesleges erre pénzt költeni a kiadóknak és tényleg nagyon jó példa erre a W3 ha valami minöségi jó játék azt ugy is megveszik nem kell rá semmi védelem.
  • Ra1n
    Igaz Lotfhoz sincs arra is kijelentették hogy minimal gém (az is).
    De igen tökéletesen müxik, DA:I-t ismerős mai napig tolja és nem volt gondja. De ahogy gondolod.:)

//próbálta valaki az új pöccst?