407
Risen 3: Titan Lords
-
#123 Valószínű, hogy ezért tudják 8990-ért adni, mert a Valve nem harapja le a részét belőle.
Már csak azt nem értem, hogy a Witcher 3 dobozosan miért 12990, hisz az is DRM-mentes... -
#122 Ezt mondtam ezért nem kell nekem!
Majd a steam-est megveszem ha lesz atom olcsón. Addigra dlc-k is lesznek hozzá meg a magyarítás is elkészül. -
#121 A Risen 3 dobozos változatai másolásvédelem-mentesek lesznek. (Francba, hogy nem Steam!)
Ez vajon azt jelenti, hogy GOG verzió lesz a lemezen és lesz benne GOG kód is? A hozzá kapott DLC-ket máshogy nem nagyon tudom elképzelni. -
#120 Annyit kéne csak módosítani az első részen, hogy mikor Ravent keressük a táborban, kiderül, hogy már lelépett pár arccal együtt. -
#119 Kár ezen agyalni.Egy értelmes graf upgrade-et sem kap nemhogy összefűzést egyik Gothic sem.
Pedig ha más nem is a kiadó minimális felmérés után csinálhatna.
Ha kell kickstarterezzen ami garantálja hogy xy bevétel 100% lesz. -
#118 Úgy, hogy a törtntet során rádomlik az egész, jön a videó és egyszerűen törlődik a statod. Nehogy már ez legyen a legnagyobb probléma... Ennél sokkal komolyabb az, hogy Jarkhendart és a G1 lezárást úgy kell megoldani, hogy legyen értelme, vagy akkor a NoTR kieg elhagyásával az összefűzés minden gond nélkül megoldható, mert senkit sem zavar, ha mindenkit kinyírsz a várban. Én mertem nagyot álmodni és a NoTR történetét biztosítani azzal, hogy a főbb szereplők túléljék a G1-et. -
W B #117 És a második rész eleji nullázódás hogy lenne megoldva? -
#116 Az első 2 rész összefűzése 1 hatalmas kalandba mondjuk remek ötlet. -
#115 Én a lenti videó láttán összefostam magam, mert fejben ilyen szépen áll össza környezet, képes voltam ezt elképzelni. Szerintem egyáltalán nem lenne oda a hanglata. Nem vagyok poligonhuszár, de a Gothicot a mai fiatalság szimplán ejtené a grafika miatt. Semmi baj nincs egy remakkel, ha megfelelő színvonalú és számtalan újdonságot is teszel bele. Akár a G1-G2 teljesen összefűzhető lenne és pl. a NoTR rész függetne attól, hogy mit művelsz az első részeben. Ehhez meg kell változtatni azt, hogy a várból adott esetben a kulcsfotnosságú szereplők elemeküljenek. -
#114 Szerintem oda lenne az utánozhatatlan hangulata. -
#113 Egyetértek. Egy G1-2 remake mai grafikával és kiegészített dolgokkal elég nagyot szólna ma is. -
#112 Arcozásnak jó másra nem.
Pedig a Gothic 1-2 felújított grafikával ütne mint az ipari áram. -
#111 Erős OFF, de mivel a többi Gothic topik kvázi halott.
ON -
W B #110 Maguk lények nem rontják el. Csak a gond ott jön, hogy Mara teremtményei ezek. Marát viszont a második részben megöltük és minden teremtménye felfordult. Tehát mért vannak még mindig ezek életben? -
Was #109 A 2. részt úgy tűnik sikerül megugraniuk (talán azt nem is volt nehéz), lehet, hogy még az első Risennél is jobb lesz. Látszik tényleg merítettek a Gothicokból, a bányát pl. mintha egyenesen onnan emelték volna át.
A homokördög, meg az óriásrák viszont még mindent elronthat. -
W B #108
Nem csak a homokördögök és óriás rákok vannak még a második részből. Leviatánok is vannak. -
W B #107 Én az eredeti játék térről is kiugráltam. Ott is voltak állatok. -
#106 A sivatagot össze kellett volna nyomni és több teleportkő kellett volna. A nagy része értelmetlen futkosás, amit én mindig éjszaka csináltam, mert nappal páncélban lassan töltődött a stamina. A havas rész mérete kb jó volt, a Myrtana is lehetett volna sűrűbb.
Azt sem használják ki, hogy eszméletlen helyekre el lehet ugrálni vagy jutni Több kis eldugott rejtett rész lehetne a játékban. Voltak olyan pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy annyira a világ végén vagyok, hogy a már egy másik világ. Fent a Darck Scepternél, a trolloknák, a vízeséstől nem messze, a Sivatak keleti sarkáb egyszer becsületből elmentem.
A déli szigetekhez is csak úszva lehet elmenni, de igazából nincs ott semmi. Cape Dun alatt van barlang és sárkány, de totál semmilyen az egész. A kevesebb tényleg több lett volna. -
#105 A G2 nálam is örök kedvenc, nem hinném, hogy valaha egy RPG is átveszi a helyét a ranglistámon. Bár azért hozzáteszem, hogy Jharkendar egy kicsit uncsi volt...
A Gothic 3 tipikus példája a "kevesebb több lett volna" okosságnak. Ha lecsípték volna a sivatagos és a havas részt, messze értékelhetőbb lett volna a végeredmény. -
#104 A G3 nem lett volna rossz, csak elkapkodták. A CP 1.7x-től kezdve ér valamit. Az erdeti harc és fejődési rendszer egy kalap szar volt. A CP-ben is alig néhány kombóval életképes a játék. A másik bibi a hatlamas, de nagyon üres térkép. Az egész olyan, mintha egy vadrezervátumot mészárolnál le. Ha nem teszed, akkor van élet, de utána már tényleg furcsa az, hogy mennyire kihalt lenne az egész. Feleslegesen nagyra csinálták.
Ellenpélda pl. az NWN első része. Félelmetesen kis helyre félelmetesen sok dolgot tudtak betenni. Egy RPG nem attól lesz jó, hogy hatalmas a bejárható terület... -
#103 Detto. Ez a risen frencsájz eddig csak árnyéka a gothicnak és itt föleg az első két részre gondolok mert a harmadik már ott se jött be nekem.
De ez a videó viszont elég meggyőzőre sikerült... -
#102 20$-nál olcsóbban tud valaki eladó Risen 3-at? -
#101 A Risen 1-ből nekem gyakorlatialg szitne semmi sem maradt meg. Tisztes iparos munka volt, de semmi több. A G2 hangulata mai napig etalon nálam. -
#100 Sajna a második rész messze nem hozza az első részt sem hangulatban sem játékmenetben, de még így is nagyon jó. A harmadik résszel látszólag visszanyúlnak a gyökerekhez, úgyhogy nagyon, de nagyon reménykedek, hogy olyan totális beszippantásban lesz részem általa, mint 2009-ben, mikor az elsőt habzsoltam. -
#99 Asszem ma elkezdem végigtolni a 2. részt. :) -
#98 Iszonyatosan hangulatos. Az év legjobban várt játéka számomra.
És végre lesz benne úszás!
-
#97 -
#96 A G3 fejlesztői könyvét sokkal többre értékeltem. A sok reload alatt votl mit olvasni. -
#95 A Risen 2 CE-je szerintem állat volt azzal a nagy hordóval. A figura is jópofa (itt van az íróasztalomon) és a kalózzászló is. -
#94 A G3 gyűjtői simán megérte. A Risen 2-é egy kalap szar volt. Azóta nem is vettem még sima dobozos játékor sem csak Steamen... -
#93 Akkor nem kell a pénzem nekik.
Akkor majd steameset veszük ezeröccázért -
#92 A német verzió a pcgames.de szerint DRM-frei, gondolom ez is az lesz.
Ráadásul ez a szobor elég béna, a többi extra cucc pedig a művészeti albumon kívül tök érdektelen. Kár, hogy leszoktak a kiadók az extra kiadásokhoz "így készült" videókat mellékelni, azokat imádom. -
#91 Majd talán az első árcsökkenéskor megvesszük ,de csak akkor ha steam-re aktiválható! -
#90 Rendelhető a vaddisznó pakk, vaddisznó áron.
http://cdgalaxis.hu/PC/21656/risen-3-titan-lords-shadow-lord-edition.html -
W B #89 -
Was #88 Gyűjtői kiadások.
A sima Collector's Edition még pont meg is felelne az elvárásaimnak. Vajon lesz-e más nyelven is, mint német?
Egyébként elég nagy a csönd a játék körül mostanában, ahhoz képest, hogy kb. másfél hónap múlva megjelenik. -
W B #87
A jó öreg dögevő -
W B #86
ATO! ATO! -
W B #85 Lényegében a G1 és G2 esete. Ugyan az a játék és ezért rá tudtak másra jobban feküdni, nem kell megint elöről kezdeni. És én szerintem a G2 jobb mint a G1 (mind kettő fantasztikus játék)
Tehát remélem eme játék is jobb lesz mint az elődje. A régi ellenfelek remélhetően adnak valami folytonosságot, de elvben már folytonosabb és csiszoltabb az egész. No meg jó pár "új" ellenfél neve ugyan az mint a gothicban és kinézet is hasonló. (G1-2 és G3 ugyan azon állata is jelentősen eltértek. pl. a dögevők sem hasonlítottak egymásra.) Tehát lehet valahogy haloványan is, de össze kötik őket. -
Was #84 Na ez már egész hangulatos volt. A tájak is szépek, az orrszarvú mozgása kifejezetten jó volt, meg egyéb kis állatkákat is jól megcsinálták. Illetve az a település is tetszett (mágusoké?).