Risen 3: Titan Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a videó viszont elég meggyőzőre sikerült...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ráadásul ez a szobor elég béna, a többi extra cucc pedig a mûvészeti albumon kívül tök érdektelen. Kár, hogy leszoktak a kiadók az extra kiadásokhoz "így készült" videókat mellékelni, azokat imádom.
Next PC upgrade: 2022
http://cdgalaxis.hu/PC/21656/risen-3-titan-lords-shadow-lord-edition.html

A sima Collector's Edition még pont meg is felelne az elvárásaimnak. Vajon lesz-e más nyelven is, mint német?
Egyébként elég nagy a csönd a játék körül mostanában, ahhoz képest, hogy kb. másfél hónap múlva megjelenik.
A jó öreg dögevõ
ATO! ATO!
Tehát remélem eme játék is jobb lesz mint az elõdje. A régi ellenfelek remélhetõen adnak valami folytonosságot, de elvben már folytonosabb és csiszoltabb az egész. No meg jó pár "új" ellenfél neve ugyan az mint a gothicban és kinézet is hasonló. (G1-2 és G3 ugyan azon állata is jelentõsen eltértek. pl. a dögevõk sem hasonlítottak egymásra.) Tehát lehet valahogy haloványan is, de össze kötik õket.
Vagy pont ezért nem bírod õket?
Nem tudom mit erõltetik ezeket a rákokat, de mondjuk nem csak itt, más rpg-kben is. Egyébként nagyon a Risen 2-re hasonlít, aminek én nagyon nem örülök.
Nem úgy volt, hogy Mara szolgái a homokördögök vagy mik meg az óriás rákok? No meg Mara kipurcanásával ezek is kipurcannak?
Drachensnapper... azaz a Gothic2-bõl ismert sárkányrabló. Nem csak a dögevõ nevét vették át... fura.
Mégis lesz valami kapcsolat?
Az új MI-vel már igenis jó volt, csak a legnagyobb mobok még medium nehézségen is lenyomhatatlanok voltak 70. szinten is közelharcossal, ha nem csaltál. (Az elrohan, gyógyít, visszafut nálam az csalás.)
A G3. AB + új MI + easy szinten volt a legbalanszoltabb talán.
Szerintem a Witcher harmadik részébe ígért rendszer lenne a jó. Csak a küldetésekért jár XP.
Engem személy szerint zavar egy RPG játékban ha a vadon nem is vadon.
már bejártam kb minden zeg-zugát a térképnek, de a fõszálat sosem vittem végig
ezt leszámítva nekem nagyon tetszett.
Abszoludt nem lett volna gond a G3 esetén a nagy "üres" vadonokkal. Ám tény, hogy lehetett volna még tartalmakat belenyomatni. Szövevényesebb fõküldit, bonyolultabb város felszabadításokat stb.
Tehát a fejlesztõk mentek el a többet de kevesebb minõség irányba(TES széria)
Tehát lettek volna rendes események a játékban, nem lett volna ilyen üres. Csak a Jowood miatt ezeket elhagyták. Erre még rájött a végén, hogy még ezek ellenére is fél évvel elõbb kellet kiadniuk. Ezért is kellet még a gyártó sorról vissza hívni a játékot, mert pl. a goblinok ölhetetlenek voltak.
G3 elcseszõdése a kiadó miatt volt.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Hiába volt a "elveszett világ" része a térkép egy része és "túrázhattál" sokat, egy idõ után ez is uncsi volt.
Az egy más kérdés, hogy ezek miért egyszerûsödtek a Risen-ekben ennyire.
Tisztára olyan mintha a programozó tehetségük itt megállt volna. Ugyan azok a mechanikák ismétlõdnek.
hogy minden pillanatban tudod és érzed, hogy hol vagy a többiekhez képest, érzed a fejlõdést és hogy mások kihívást jelentenek számodra, és mindezt egész életszagúan prezentálják, grafikától függetlenül
maga ez a hierarchikus harcoskaszt-rendszer ami tetszik
Hát valami azért látszik a nem túl jó kamerás felvételbõl.