1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
sakkay #775 Egymillió fölött a pénzem. Ráéreztem erre a pénz csinálásra -
sakkay #774 Ja értem én, de látod, hogy rá lehet baxni-ennyit nem ér, ráadásul a modok is még semmi komolyat nem változtatnak-lévén minden változik jelenleg. Szóval hagyd abba
És éppen most is jön egy hotfix....
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2020.04.19. 14:08:04 -
sakkay #773 Ha megölöd valamelyiket, egy másik kap felkiáltó jelet. HA még él a küldi. -
saabo89 #772 Ha már módok szóba kerültek. Szerintetek mikor lesz az az állapot, amikor megéri telepíteni bármelyik/bármilyen módot? Van olyan, amit valaki használ már, és nem okoz semmilyen problémát? -
#771 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#770 Ez jó! :)
-
Hunor1 #769 ja, csak én nem bírom ki hogy ne moddolgassak! :)) a warbandban is csak modos változatokkal nyomtam, nagyon megszoktam:) amúgy érdekes hogy ugyanazzal a karakterrel "új" kampányt tudok indítani . (annyiból új, hogy közvetlenül a tutoriál után csináltam egy mentést) -
Hunor1 #768 ha én találkoztam felkiáltó jelessel akkor először beszéltem vele(akkor is ha ellenség volt, majd miután teljesült a misszió része, utána harcoltam csak vele:) -
#767 Én tegnap kezdtem egy újat, de van egy mod, cultured start, amit nem hajlandó lekezelni, azonnal crashel vele. Pedig pont azt a hülyeséget akartam elkerülni, hogy NE Empire területen kezdjek vlandiaiként.
Van egy modblib és egy fixed launcher mod. Próbáljátok ki, hátha azzal nem fagy. A patch bekavart. -
bigbody235 #766 Bármelyik nemessel találkoztatok? Vagy csak amelyiknél kék felkiáltójel van? Gondolom beszélni kell velük, és mivan akkor ha legyoztem egy felkiáltójelest és kivégeztem? -
sakkay #765 -
#764 Tuti a modok kavarnak be.. És mint írtad EA felesleges feltenni mert csak baj lesz velük.. -
sakkay #763 Halkan jegyzem meg, az elején mondtam, hogy nem kell modokat rakni amíg napi szinten jön a javítás, mert nem egészséges.
Amúgy nekem is azóta a hotfix óta 3x fagyott, eddig meg egyszer sem. Fórumokon olvastál hasonló gondról? Mert ha igen akkor biztos jön a hofix hotfix.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2020.04.19. 06:38:08 -
#762 'B' billentyű. -
Hunor1 #761 na jó, én kész vagyok! egészen az új hotfixig minden faszán ment. volt fent jópár játékélményt fokozó hasznos mod is. az új hotfix óta viszont állandóan kifagy a játék a térképen úgy 1 perc után. ha kiveszem a modokat és csak a vanillán akarom próbálni, akkor viszont nem tölt be egyetlen save game állást sem! ha visszatöltök a játékban korábbi peccset ( béta előttit) akkor meg már a startnál kilép a játék !! kurvára nincs kedvem előről kezdeni a kampányt amikor végre lett királyságom!!!
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2020.04.19. 00:38:25 -
sakkay #760 Lehet és érdemes is, de nagyon kemény. Én eleve mindent a legnehezebbre állítottam és vért izzadok nagyon élvezem. Létrehozás. 10 nemessel találkozni, eldönteni a két választást, megszerezni a 3 zászló darabot, teljesíteni a leírt kritériumokat, és saját területet foglalni a birodalom területén. És lőn saját királyság :) -
#759 Lehet saját királyságot létrehozni, hogy kell, érdemes? Másik kérdésem, hogy játék közben meg tudom változtatni a zászlóm? THX! -
#758 Nem csináltak még olyan modot ehhez, mint a Europe 1200 volt a Warbandhoz? -
Doma #757 Ha belépsz egy armyba akkor minden tag kajája összeadódik és az egészből etetitek a hadsereget.
Ha join armyt nyomsz akkor mindaddíg amig bent vagy az armyban kapsz plusz influence pontot, nyilván ha csatát nyertek azért plusz influence pont jár, amit akkor is megkapsz ha becsatlakozol egy csatába és nyertek függetlenül attól hogy bent vagy e az armyban. -
Mediolanum #756 Seregekhez Ti milyen módon csatlakoztok? Csak követitek önálló egységként vagy minden feltétel nélkül join? Azért érdekel, hogy jár-e valami plusz érte, vagy simán elegendő egy meglevő csatába beszállni? Illetve ha csatlakozom, kaját hogyan lehet adni, mert éhezett már el sereg. Elegendő ha feltankolok és annyi? -
sakkay #755 Ja egészen biztos. Szerintem már az van amúgy régóta-tök mindegy mit mondanak. -
Although #754 Gondolom, hogy lecsapott a járvány Törökországra. Most nincs idejük pipázgatni a tereken :)
Komolyra fordítva. Már 73e értékelés van a steamen. Még mindig a 3. legnépszerűbb. Nem tudom mennyit kerestek vele,
De eleget ahhoz szerintem, elkezdjenek gondolkodni rajta főállásban is ezzel foglalkozzanak. -
bigbody235 #753 Köszönöm a választ! A kampány alatt a küldetésekre gondolsz igaz? -
Hunor1 #752 Kérdezném hogy valaki tudja mit kéne csinálni a "stop the conspiracy" kvesztnél? nemrég lett meg a királyságom 1 kastéllyal+ 2 falu. most még mindenkivel békében vagyok, csak láttam hogy kaptam egy ilyen kampány questet, de még lövésem sincs mit kéne tennem. ráadásul 19 nap áll a rendelkezésemre hogy befejezzem. -
Hunor1 #751 meg kell csinálnod a kampányt .akkor lesz "hivatalosan" királyságod. Addig csak klánként létezel, hiába vannak már váraid. -
bigbody235 #750 És hogy lehetek király? Van már saját váram és városom, trónörökösből sincs hiány azt is gyártja a gep mint ha muszáj lenne -
Hunor1 #749 mert még nem vagy király azért nem tudsz . -
bigbody235 #748 Mennyire ajánlatos az ellenség lordjait kivégezni mert én idáig mindet kivégeztem, hogy véletlenül se keljen újra megküzdeni velük. Illetve ha csinálok egy partyt akkor miért nem tudok parancsolni nekik hogy kövessenek? -
Hunor1 #747 a kovácsolásban most nem az a buli hogy szétbontom a fegyókat az anyagokért. hanem a fegyver kovácsolás. készítettem egy fasza hajítódárdát (5 darabos) és majd leesett az állam mert 58ezerért tudtam eladni a városban! :))))) -
#746 Tegy egy probat a betaval.
Sokkal gyorsabb a skillek fejlodese, a companionok is fejlodnek, igaz a smithing erosen nerfelve lett.Legalabbis olyan szempontbol, hogy mar nem igazan eri meg szetbontani a cuccokat, minimalis penzert lehet csak eladni az alkotoelemeket.
Tobb valtozas is van, a gyerekek szamat is csokkentettek, kuldeteseket javitottak, egysegeket/fegyvereket balanszolnak folyamatosan.A memory leak is mintha javult volna valamelyest, szoval meloznak vele rendesen.
Valoban early access-t vettunk, de olyan iramban patchelik, amit en ritkan lattam eddig.
-
Ssenkradlive #745 Én úgy néztem, hogy a különböző fegyverek szétbontásakor kapsz alkatrészeket, de véletlenszerűen. Legalábbis nekem visszatöltés után másokat adott...
Nekem nem is az volt a bajom hogy logikátlan a rendszer, hanem maga a képesség fejlődésének üteme...
Hogy én a játékom elejétől kezdve "ráfeküdve" a kovácsolásra, skillpontokat beleölve, rengeteg alapanyagot vásárolva, egy büdös darab fegyvert nem eladva és mindent szétszedve jutottam el kb. 20-óra alatt lvl 60-ig... No comment.
Én szeretem az ilyen lassan "dolgozósan" fejlődős játékokat, de ez azért WTF...
Mire birodalmat alapítasz meg családot, összerakhatsz egy közepes kardot...XD
És még igen sok képesség megszerzésével így vagy...
Ezt nem is tudom hogyan gondolták, látszik is a rengeteg "képesség meg xp turbó" mod-on is, hogy sokan szintén ezt gondolják.
Egyetértek az alant szólóval, ez a játék még qrvára nincs kész. Ezért raktam le én is, és várok vele néhány hónapot...
-
Although #744 Kicsit bánom, hogy megvettem. Ok nem. De ez még évek. Kicsit hihetetlen ezek a törökök ennyi idő után csak a motorral készültek el a tartalom meg a warband alatt van. Gondolom, mivel náluk főleg a nők dolgoznak abból meg itt, gondolom kevés van, leginkább kávézással töltötték az időt. -
tombadillo #743 valahol nincs összegyűjtve, hogy a kovácsolás milyen új alkatrészeket szabadít fel? kurva gyorsan írja ki, mindig lemaradok, és már kurvára unom végigzongorázni az összes fegyver összes alkatrészét. -
#742 Már lehet királyságot csinálni? Nem úgy volt hogy az a rész nem működik.. még? -
#741 Create party nemigazan mukodik.Illetve mukodik, de...
En is kiprobaltam: a legjobban felszerelt, legerosebb hosom melle odaraktam az osszes t5-t6os khuzait lovasijaszt es nehezlovast (65-70 katonat), erre ket heten belul agyonverte es elfogta valami bandita sereg.
Max karavant erdemes a companiokbol csinalni, ha nem hasznalod oket magad mellett.
Sajat kiralysagot meg nem csinaltam, szoval passz.
-
Hunor1 #740 A királyság alapításának a küszöbén állok. már csak ki kell lépjek a Vlandiai vazallus státuszomból. egy a bökkenő, hogy csináltam 2 követőmből is parancsnokot (create party) adtam melléjük embereket is, de hagytam hogy egy kicsit bóklásszanak és gyűjtögessenek embert + tapasztalatokat.Erre bazmeg állandóan fogságba esnek és kezdhetem előről a feltápolásukat .... . Bár azt olvastam hogy amikor megalapítjuk a saját királyságunkat alapból 2 lord csatlakozik majd a fővárosunkban. Igaz lenne? Mert akkor lehet nem kéne várnom a 2 nyomi "hősömre" hogy összedobjanak kisegítő csapatotkat nekem. -
#739 Vagy csak egyszeruen kifosztottal egy falut bekeidoben es megkaptad a 'jol megerdemelt' -250 influence-t.
Ha gyakran csatlakozol a lordok altal meghirdetett csapatosszevonasokhoz es viszel magaddal mindig tobb szaz kajat, amivel ellatod a tobbi vazullust is, akkor lassan de emelkedni fog az influence.
Mindenesetre haborut kirobbantani nem erdemes, eleg szepen buntet erte a game.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2020.04.14. 21:10:53 -
sakkay #738 Nagyon köszi. Pénzem annyi van mint a szemét-beváltom :)) -
Doma #737 Jobbra lent sárga kis i betű a pénz után, ha ráviszed a kurzort mutatja hogy mennyit kapsz, vagy buksz, és azt is hogy mi befolyásolja.
A kingdom lapon van egy Policies fül ott látod hogy mi aktív vagy mit lehet szavazásra vinni hogy legyen aktív ha éppen nem az de hasznos.
A városokban lehet adományozni egységet vagy rabokat. Mindért ad 1 influence-t. 5 paraszt 100 aranyért és van 5 influenced. -
sakkay #736 Azt hol látom?