1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
#493 Ezt én is érzem, de mégis jó érzés, mert el is baxhatták volna valami hülye irányba :)))
Egyelőre még nem véleményezem, mert alig láttam belőle valamit 7 emberemmel, vadásszuk a 5-8fős fosztogatókat :)
A lóról való nyilazás az itt is működik...de hogy ennyire lófax pénzt kapok a rabokért az szíven ütött. -
nordan #492 -
#491 Igen, és reménykedjünk, hogy beleteszik az auto blokkot.
Az is murvára idegesítő amúgy, hogy kontroller támogatás nincs (ez nem baj feltétlen), viszont a rezgés működik, de nem lehet kikapcsolni. Szóval ki kell húzni az usb-t, ha nem akarod, hogy minden tallatnál szívrohamot kapj, amikor a kontroller rezeg magában az asztalon :)
OK, ezt nyilván javítják majd. -
#490 Ha pajzsot használsz, az ugyanolyan mint az automata blokkolás, szóval marad ez mentsvárnak, ha nagyon nem jövünk bele :) -
#489 Nézem, hogy a skillek között azért lesz pár ami ingame melyik kezembe harapjak történet lesz. :( -
#488 ami engem bánt 8 év alatt inkább egy remasterednek érzem nem új résznek,legalább adtak volna frakciohoz kezdő küldit és helyet 8 év alatt nem tudták megcsinálni nem hinném,még így is tetszik de nem mindig moderekre kell várni -
#487 Tisztában vaqyok ezekkel, az eredeti M&B-ben van vagy 300 órám (még a Steam előtt beszálltam early access-be, amikor ez a fogalom még nem is létezett), a Warband-ben is 100-150, nyilván úgy építettem a karaktert az elején, ahogy akartam, pajzsos-kardos, némi szálfegyver. Viszont az elődben még lófaszjankó első szintűként is egy idő után párharcban nem nagyon tudtak megütni (nyilván csatában egész más a történet, de hát ezért vannak az embereid), itt érzésre sokkal keményebb. -
Although #486 Nem mindegy milyen karaktert építesz az elején, figyelni kell milyen válaszokat adsz a kérdésekre.
Ez ugye nyilvánvaló? Utána aszerint kell játszani, ez nem skyrim. Amit karaktert felépítettél azt kell nyomni ha nyilas akkor nem állsz neki kardozni a bandita főnökkel. Stb. stb. -
Although #485 Alfa verzio, még nem butították le :)
Minden a statoktól függ részben. Nem az ügyességtől az is kell de minimális ne szaladj fejjel a falnak.
Arénában van pár győzelem és padló fogás. Tehát a lv1-es kari az lv1-es a többiek meg nem azok.
Azt mondjuk a WB-ben sem szerettem nagyon sok grind kell a fejlődéshez. Gondolom idővel multihoz szabták.
Kis trükkökkel lehetett fejlődni. Questekkel.
El kell érni lv10 szintet. Gondolom. Szóval jó kis cucc lesz ez. -
#484 Ott én bele se mentem a párbajba, lerohantam őket, és annyi. Ahogy észreveszem, itt sokkal kevésbé lehet ugrálni az elején, mint az elődben. Ott az arénában simán legyaktam mindenkit, itt esélytelen. Beletettem vagy 6-7 órát a játékba, és harcoltam rengeteget - putri kis útonállókkal - az egykezes fegyverekre van már 60+ pontom, erre felvettem egy kis csavargó jellegű hero-t a csapatba, nézem, hogy neki 130 a skillje, mondom jóvan :D
És tényleg, igazad van, ez cseszte a csőröm, AUTOBLOCK. A Warband-ben volt, itt nincs. Pajzzsal még OK, de kétkezes fegyverrel, vagy pajzs nélkül kurvára el lehet felejteni, még párbaj során is a védekezést, kvázi esélytelen. Visszamentem a gyakorló ringbe, és ott próbálgattam, de ehhez képest a Kingdome Come óvodás szint nehézségileg, basszus.
NAGYON kell az az autoblock. -
#483 Ja, de nem az Empire volt a választottam. Ez a játék modok nélkül tényleg semmi extra. :( -
nordan #482 mindenkinek ugyanott :S -
#481 Azt hülyeségnek tartom, hogy kiválasztom a birodalmam, és a térképen teljesen máshol kezdődik a történetszál. -
#480 itt vannak a lokalizácios fájlok ha valakinek későbiekben kell
https://mega.nz/#!rB4zgIoa!gan5hj7GTGAvfNZzx5MUsEj1Iiiuerh2y7RpjBXJOVo -
#479 ja ha valakinek nem megy ezek kellenek
Microsoft Visual C ++ 2015 - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145
Microsoft Visual C ++ 2017 - https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe
Microsoft Net Framework 4.7.2 - https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/thank-you/net472-web-installer
Microsoft Net Framework 4.8 - https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/thank-you/net48-web-installer
Microsoft Net Core 2.1 futási idő - https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-core/thank-you/runtime-2.1.17-windows-x64-installer -
lonvard #478 Akkor a Mount & Blade is jó nagy átverés, mert az sokkal ilyenebb volt. :) Ebben a játékban az az izgalmas, ahogy fejleszted magadat, a képességeidet, a felszerelésedet, aztán fejleszted a szűk csapatodat, akiket szintén öltöztethetsz, fejleszthetsz, aztán fejleszted a hadseregedet (ha már lesz), aztán fejleszted a váradat, a városodat, a királyságodat, a birodalmadat. -
#477 Dettó elkövettem ezt a hibát, konkrétan az első bandit camp raid végén a párbajt mindig elbukom, két ütés és fekszek. Persze ehhez az is kell, hogy az előző részt auto block-al toltam, itt meg ugye olyan nincs. Megpróbálom megszokni, de azt se bánnám ha bele patchelnék valamikor.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.01. 09:40:19 -
#476 Hali, virágboltos elérést tudna valaki dobni priviben? Vétel előtt szeretném megsasolni milyen lett még így ea státuszban is. Köszi -
tombadillo #475 csapatirányításról van valahol leírás? nekem nagyon nem tiszta. -
Hunor1 #474 azt hiszem "hiba" volt realisztikusra állítanom a karakteremnek a sérüléseket :)) igaz hogy csak 6-os szintű vagyok, de elég sokszor levernek akárcsak ha banditákkal, vagy hideoutok támadásában harcolok. 2-3 ütés és már fekszem is:))
ami viszont nagyon tetszik hogy a faluk kirablásánál nem a parasztokkal kell harcolni hanem a faluban lévő milicia egységekkel! mondjuk jó lenne ha a rekruitok gyorsabban fejlődnének, legalább az első szintükre előbb felfejlődhetnének. kéne egy jó tréner a csapatba, de egyelőre egy doktor csajszi és egy scoutom van eddig. -
Hunor1 #473 kijött az első javítás a gémhez! :))
első patch. javítás -
#472 Dobsz egy privit merre, melyik virágboltban? :-D -
Although #471 Nem véletlen a rajongóktól a magas pontszám. -
Although #470 Elindítottam közepes fokozaton és van nehézség rendesen.
3 szint van jelenleg a legfelsőn nem is gondolkodom.
-Nagyon jó mindent parancsot tudok használni mint régen és vannak újak is.
-Tetszik ez az építsünk az előzőre. Kis meglepődés után nyomom mint régen. De kell tanulni is dolgokat.
Sokkal élőbb az őröket félre is lehet vezetni. Egy kicsit.
-Sok nagyon sok játék örülne ha ilyen alfája lenne. És még végeredményként is láttam rosszabbakat.
-
#469 Fuh, annyira unalmas már ez a gamer rage... mintha kötelező lenne megvenni bármit is. Mindig van valaki aki ki van akadva valamiért.
Ez egy rétegjáték, páran imádták a korábbi részeket, sokáig készült a folytatás, lehetett tudni hogy készül, ezért van némi hype, de nem kötelező tolni mindent, ami éppen fel van kapva. Személy szerint minden ami hasonlóan true open world, sokkal magasabbra helyezek a polcon mint bármelyik AC-t pl., hiába utóbbi "AAA".
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.31. 19:41:47 -
Hunor1 #468 ezzel nincs is baj. sokan azért vannak kiakadva hogy a full, legmagasabb AAA kategóriás árat kérik el érte. -
Hunor1 #467 a buglistában szerepel az a kveszt. sajnos bugos:( mint ahogy sok más is... -
#466 nálam a töltőképernyőig jutot el oszt csokolom, na majd legközelebb -
#465 Nézd meg az első részt floris moddal.. rengeteg új egység. Pálya.. stb. Már többször írtam ez a játék modokkal lesz jó. Valaki a római korban valaki középföldén.. valaki meg fantasyban játszott ugyan azzal a játékkal. Ez tette nagyá a warbandot. Nem az amit kiadtak hanem hogy hagyták hogy a játékosok is hozzátehessenek akármit. És voltak is nagyon ügyes új dolgok.. azt nem is mondom hogy EA a játék mert ezt tudod mikor megvetted. -
#464 Srácok én nem értelek titeket. Ez a játék még EA, azaz hivatalosan sincs kész. Sőt nemhogy nincs, kész, még biztos jó bugos is.
És olyan fícsöröket hiányoltok belőle, mint egy kész játékból? -
nordan #463 arra van esze az AI nek,hogy mindenki téged támadjon defaultban :D -
Although #462 Oké van ugye 5-6 nép ezeknek vannak eltérő épületei gondolom de azon belül érthető nem lesz túl sok variáció.
Ez a játék alapvetően stratégia+rpg keverék birodalomépítéssel, és pár random küldetéssel.
Mi akik megvesszük, megvettük ne aggódj zömmel erre számítunk egy kis garázscégtől.
Az AI ami igen gond. De ezt majd a modderek felturbozzák. -
nordan #461 jó nagy átverés amúgy a játék :D
mindenki ugyanúgy néz ki, minden város és falu és csatatér is ugyanúgy néz ki..../oké van mondjuk 5 féle harctér/,de az összes rablótábor, kastély, fogadó,aréna....mind-mind ugyanaz
igazából folyamatosan ugyanazt csinálod ugyanazokon a helyszíneken......a nagy taktikus irányítás meg kimerül annyiban,hogy fogod kijelölöd az összes katonád és charge....és nyersz. Hatalmas csalódás a játék kár,hogy nem a virágboltival kezdtem! 2x is gondolja át aki megvételt tervez!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.03.31. 14:26:59 -
#460 arrol tudtok valamit mondani miben irták? esetleg mely fájlok tartalmazzák a szövegeket mert jeleztem a gépi magyaritást készitőknek hogy kint van -
nordan #459 SHIBAL ZUMR kastélyban beleszaladtam egy questbe " Company of Trouble" ad egy pár mercenaryt a csaj a várban,hogy adjam el egy LORD-nak....,de basszus szétlopják az összes kaját miközben nálad vannak....tudja esetleg valaki,hogyan lehet gyorsan megcsinálni azt a questet? -
Hunor1 #458 valaki tippet melyik városból érdemes cuccot vinni jó haszonnal ? -
Hunor1 #457 van, de eddig nem jöttem rá hol kell aktiválnom :( de köszi
-
JonasSandor #456 Van már virágbolti verzió is. -
Although #455 Megvettem. Szóval a tutorial gyerekjáték normálon a WB hez képest. Aki emlékszik mi szenvedés volt a nyilazás lóról. Itt már lightos.
Persze számít gondolom milyen karaktert építettél. Eze ka srácok éveket öltek ebbe respect. -
Negritis #454 ha nvidia kártyád van akkor a geforce experience-ben tudsz állítani fps számlálót