118
-
croatianus #78 Főleg itten kvártélyozik a szittya haderő: sztímcsopi -
#77 Sziasztok
Pár Játékossal megvettük a Squadot leárazás keretében.
Olvastam, hogy játszotok páran, szívesen csatlakoznék pár játékra ha lehetséges.
Megtaláltam a magyar squad facebook oldalt is, de nem láttam ts elérhetőséget, VON-t használtok vagy én vagyok vaksi és rohantam át rajta? -
Rocco27 #76 Frissítés jött ki!
Link: Alpha 8.9
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.17. 00:26:31 -
#75 Azt kell, hogy mondjam a Steam Sale nagyon bejött. Velem egyetemben nagyon sok új játékos csatlakozott a közösséghez, minden este van egy teljes squadra való ember, néha még többen is várakoznak ts-en, hogy beférhessenek. A társaság is kiváló, jófejek és jól is játszanak. -
#74 Én megvettem.:) -
croatianus #73 +1
Abszolút használható már, pedig még alfa. És várható, hogy még sok éven keresztül csiszolgatják majd. A PR-t még most is fejlesztik, nemrég jött ki egy bild rengeteg plusz tartalommal, pedig az ingyenes.
De ami a lényeg, hogy úgy tűnik nem lesz híja magyar kontingensnek. -
Rocco27 #72 Igen, bevásároltam én is.
Amúgy jól látom steamdb-n, hogy kb. 250k-ról 400k-ra nőtt a tulajok száma? Ha igen az nem semmi...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.14. 12:25:30 -
T800 #71 Szuper jó hétvége volt, ahogyan JimKirk is írta! Több szervezett csapat indult, jó vezetéssel. Ha picit összeszokik a társaság akkor még jobb lesz.
Volt akinek annyira megtetszett a játék,hogy meg is vásárolta az akció alatt? -
#70 Nekem nagyon bejön a játék, főleg így egy jó társasággal. Csak urak, mindenki figyel, kommunikál, hallgat a másikra, a squad leader szava pedig szent.
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2016.11.13. 15:55:26 -
#69 Bar en nagyon koca jatekosnak vagyok mondhato, de valami nagyon kiforratlan volt az egesz, es folyamatosan azt ereztem, hogy az operation flashpoint 10x tobbet tudott, nyujtott, mint ez a jelenlegi formajaban, pedig az aztan nem ma volt. -
#68 Sajna nekem kimarad ez a Squad. :/ Nem jön be valahogy. De máshol összehozhatunk majd valamit!
-
#67 rá is fér szegény játékra. borzalmasan néz ki :( -
#66 steam-en most akcios ket napig, illetve ki is probalhato 2napig, ahogy lent is emlitettek.
-50%
36,99€
18,49€
Play for free! Ends in 2 days
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.11.11. 13:10:03 -
kingx #65 A steam-es csoport tökéletes! Ott fent van a ts cím is. -
kingx #64 Leszek de csak este.
Bf2-PR a legjobb ajánló levél. Mivel ez annak a második része:D! Kíváncsi leszek squad-ról mi lesz a véleményed, mert a grafika miatt ez mégis nagyon más. És nem csak a csillivillire gondolok, hanem az arányokra. Szerintem nagyon kicsik a karakterek. -
T800 #63 Szuper, hogyan érjük el egymást? Mindenki csatlakozik majd a steam-en található magyar squad csoportba? Vagy hogy legyen? Én JimKirk-et felvettem már tegnap steamen. -
#62 Ha nem rendelnek be munkába akkor én is szívesen csatlakoznék.
(pár év Bf2:PR és arma/dayz ami van mögöttem ha ez számít.) -
T800 #61 Ma este is lesztek? 17:00 óra körül már mi is fent leszünk! -
kingx #60 Ma játszottam Squad Hungary steames csoportból valakikkel. Rex vezetésével, így jobb volt a dolog. Bár még nagyon nem tudom a játék kezelését. 6-8-an lehetünk magyarok. -
#59 Tudom hogy kicsit más,de ha már free weekend és tactical shooter akkor ingyenes lesz a Rainbow 6:Siege is.
Illetve az új Arma 3 alapon fekvő Project Argo is érdekes lehet míg a társaság összeszokik.Ez viszont ténylegesen ingyenes.Még alpha állapotban van.Amolyan Capture the Flag szerű kis, közepes és nagy méretű map ami különbozik.Illetve a nagy mapon lehet választani a nyertes csapat mit akar megtámadni. -
#58 Ahogy látom már fel is vettél.:) Van egy Squad Hungary Offical steames csoport, szerintem ott gyülekezhetnénk, elég aktívak az adminok. -
T800 #57 Szuper! Ma este fel is veszlek, amint hazaértem a munkából! A többiek is, ha leírják a steam nevüket akkor csinálhatnánk valamiféle csoportot is, ha van rá lehetőség, így könnyebben ki tudjuk írni, ha terveznénk valami szervezett játékot. Mit szóltok? -
#56 T800 #51
Hexex86 #52
kingx #53
Úgy látom itt egy egész jó társaság is összejöhet, DayZ, Arma, Squad zene füleimnek.
Ha ti is úgy gondoljátok, akkor felvehetnénk egymást steam-en, én JimKirk néven vagyok fent és egy szkafanderes rajzolt Gagarin a képem, vagy ti küldjétek el akár privátban az elérhetőségeitek és én felveszelek titeket.
Én akár már ma este is szívesen jétszanék. -
#55 Sziasztok,
erre a "többen is játszunk dologra" én is szeretnék jelentkezni :)
péntek délutántól vagy este is jó, majd olvasom a fejleményeket. -
T800 #54 Szuper! Akkor pénteken találkozunk a harcmezőn :) -
kingx #53 Lejjebb írtam van TS szerverünk.
TS3.VENYCLAN.HU:9989
Pass: kaposwar
-
#52 Péntek este melózok. :(
Dayzből esetleg inkább valami arma 2 origins? Dayz standaloneba kicsit csalódtam csak azért kérdezem. -
T800 #51 Arma3-at,Dayz-t is támogatom! Van valakinek TS lehetőség? A péntek nekem is jó lenne késő délután,kora este. -
#50 Ez csodálatos hír uraim!:) Jó lenne összeröffenteni egy 25-30 feletti társaságot.
Pénteken akár harcolhatnánk is együtt, nekem is egyszerübb lenne belerázódnom a játékba.
Arma, DayZ is jöhet.
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2016.11.09. 08:50:29 -
#49 Még akkor én is esélyt látok a csatlakozáshoz mert én se mai gyerek vagyok. :)
Arma 3-ba sem lenne rossz egy jó kis csapat! -
kingx #48 Én már öreg harcos vagyok, de nem a korosztály számít. Ez nem reflex játék, taktika fontosabb. 2-3 haverom jön. Talán leszünk elegen egy magyar csapathoz. -
T800 #47 Mindenképp össze kéne hozni egy csapatot, nekem is jön jó néhány barátom hétvégén! ;) -
#46 Akkor én is reménykedhetek, hogy elfogadhatóan fog futni.
Nekem:
i5 2500K @ 4.3
R9 290 4gb
8GB DDR -
#45 Szia!
Én szívesen csatalkoznék egy jó társasághoz.. Melyik korosztályt képviselitek? -
kingx #44 Sziasztok!
Nekem is meg van a játék, de eddig csak kipróbáltam. Egyedül esélytelen. Elég gyenge az angol tudásom. Többen már talán jobb esélyünk lenne. Hétvégén még pár haverom is kipróbálja, ha tetszik nekik ők is megveszik. 5-10fős magyar csapat szuper lenne. Van ts szerverünk ott megbeszélhetjük a részleteket, ha van ráérdeklődés. -
T800 #43 Igen, ARMA3 topikot is bepróbáltam, hátha... :)
Konfigom:
HD7950 3 gb
i5-3570K
8giga ddr3 ram
Nem mai konfig már, de elmegy ilyen 45-55 fps-el, jó beállítások mellett. -
#42 Na ez nagyon jó! -
#41 ARMA3 topikba linkelték:
steam free weekend lesz.nov 11-13
Aki nem próbálta vagy ki akarja próbálni,ne vegye meg,várjon pár napot és tesztelheti -
#40 Ez jól hangzik.:)
Milyen konfigon és hány fps-sel játszol? -
T800 #39 Hidd el, a legutóbbi patch tényleg csodákat művelt sokaknál (köztük nálam is) ! Egy próbát mindenképp megér.