Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki Izraelt Israelnek írja, az gondolod irányít bármi negatívumot abba az irányba? 😊

www.smart-bus.hu

Az igaz, hogy az #5100 trollkodás volt, de amire ez válasz volt, az is, és ott én voltam az, aki a posztod szellemiségében válaszolt. Nyilvánvaló, hogy aki felszívódott, az nem Magyarországra jött, de nem azért, mert itt nem virágesőkkel várták őket.

Na nem is a kémrepülők miatt, de ami azt a történetet illeti, ott az izraeli lapok feltételeztek összefüggést, nem én. Tehát az ilyen jellegű kifogásokat oda kellene irányítanod.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ezzel a szirai penzvaltos, israeli repulogepes agymenessel letaszithatnal barkit a tronrol... bar valahol azert orulok, hogy tenyleg csak trollkodni akartal es vicceltel az egesszel 😉

Az a te reszortod. :-)

Hagyjuk a hulyesegeket! Remelem nem akarod full retardban nyomni 😊

Gondoltam a hivatkozott post szellemisegeben valaszolok

Baszki... Ez azért kemény! 😞

www.smart-bus.hu

Románia nemzeti ünnepére

Közel egy évszázaddal ezelőtt román vezetők egy csoportja összegyűlt, hogy egységes, demokratikus államot hozzon létre, amely elősegíti polgárainak egyenlőségét és szabadságát. Obama elnök és az amerikai nép nevében gratulálok minden románnak az Egyesülés Napja alkalmából.

Ez most mi akar lenni? Humor?

Ja, plusz a szivcsakra a Matraban... 😊

Jaja, ""menekült"". Honnan is? Németországból menekültek Svédországba?

Nem hiszem hogy ide jöttek volna, mivel itt alacsonyan szállnak az izraeli kémrepülők, aminek következtében hullanak a szír pénzváltók.

Visszamentek Magyarorszagra, ugy hallottak, hogy ott szivesen latjak oket 😊

Pluskast
Integrálódtak 😊 Nem pont ezt akarták a svédek? 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tetsuo
Ezen az EU Törökország csúcson Azért figyelemre méltó döntés született!

Nekünk mondták, hogy itt csak közös megoldás születhet, nem lehet más országokra lőcsölni a problémát.
Most mi történik? Törökországra lőcsölik a gondot némi baksis fejében. Meg tagsági tárgyalások fejében, esetleg + pár százezer további válogatott migráns átvételével Törökországból.
Ebben mi a humánus?

Ráadásul lesznek páran, akik meg fogják vétózni a török csatlakozást.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.30. 21:31:29

Szíria a megtévesztés háborúja. https://www.youtube.com/watch?v=KE5iuSa-aDs

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Egy párt eleve nem lehet premodern, mivel a politikai pártok a modern idők termékei. Max. összeállhatna pár arisztokrata, és visszavinné a dolgokat a régi szép időkbe, amikor nem voltak ilyen hülyeségek, mint emberi jogok (max. nemesi jogok, teljes jogú polgár jogai) stb.
Mondjuk az egész neoreakcionalista vagy tradcon ideológia hülyeség azon az alapon, hogy a politikai ideológia mint olyan modern dolog. Régen nem volt ilyen, azon kívül, hogy a király isten adta jogon követelte az engedelmességet, a nemesség pedig születési jogon, az alá-fölérendeltség köztük pedig a hűbéreskükön alapult. Hasonló rendszer létezik még ma is, Szaúd-Arábia ilyen. Egy uralkodócsalád szent helyek védelmezőjének nevezte ki magát, és ezen alapul az államalakulat, amit létrehoztak. Az IS is hasonló (az eredeti Iszlám Állam az Szaúd-Arábia, amit a brit titkosszolgálat segítségével hoztak létre a homoszexuális "Arábiai" T. E. Lawrence ezredes közreműkődésével, miután a 200 évvel korábbi wahabita felkelést a török szultán még kegyetlenül leverte).
De nem lehet visszamenni a múltba, nem lehet eltörölni nyugaton az elmúlt 200-250 évet (vagy 400-500-at stb.), a "liberális" berendezkedés alternatívája az valamilyen "illiberális" rendszer, de az is modern. Kína pl. vagy kisebb mértékben Oroszország, Törökország is, ahol formálisan megvannak a liberális demokrácia összes intézményei, közelebbi példát inkább nem mondok 😊
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.11.29. 18:50:32
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tetsuo
Off:
Ha szemszín szerint rangsorold az embereket, az baromság, persze, ahogy az előbb definiált liberalizmusod is - politikáról és társadalmi koreszméről volt szó.

Tiszta vizet öntve a pohárba: A középkor rendjét a humanizmus és a racionalizmus kezdte el megbontani, ezen nevelődött az ateizmus, materializmus és a liberalizmus. Ennek folyománya az ún. demokráciára, kommunizmusra vagy anarchiára való törekvés (az ókorban is felbukkantak elenyésző mértékben).
Tradicionálisan és tradicionális szempontból hívjuk ezeket mind baloldali törekvéseknek - jobboldali pedig egyedül a tradicionalista, monarchista hozzáállás.
A nemzeti szocializmus tehát baloldali vagyis irányzat, a fasizmus pedig nagyjából a két oldal eredője (de attól függ, pontosan milyen "fasizmus"😉.
A pártrendszer és a szavazás is baloldalinak tekintedő. Egy párt lehet jobboldali, ha a tradicionalitást tűzte ki zászlajára.

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.11.29. 15:13:09

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PSG 1
Olyan nem is kell, h miondenki egyenlo legyen(bar nem lenne rossz), a lenyeg az, h a torveny, a jog a kozossegre vonatkozo szabalyok tekinteteben legyen egyenlo..
Mi a francot erne 1 olyan jogszabaly amelyik azt mondana, h a kekszemueknek 5 ev az, ami a barna szemueknek 3, ugyanazert a cselekmenyert..
Persze a gyakorlatban a torveny elotti egyenloseg sem valosul meg, de az mas tortenet...

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Minden=dekadencia, amennyiben kizarolagossagra es szelsosegessegre torekszik..
Mindenki "liberalis", ha sajat magarol van szo.., te is..
Nem szeretnem, ha csajom burkaban jarna, vagy megmondjak neki, h mit vehet fel, hanem eldontheti, h miben jar: akkor mar liberalis vagyok..? Az.. Ha eszembe jut, h bedobok 1 sort es nem szeretnem, ha valaki(akarki) eldontene helyettem, megtehetem e: akkor mar liberalis vagyok.? Az..
Ha eszedbe jut, h elugrasz a Berlinfest-re es ezt metheted szabadon akkor mar liberalisabb vagy, mintha ezt pl. nem tehetned meg vmilyewn okbol.. Vegtelensegig lehetne folytatni..
Te is maris liberalis vagy, ha nem szeretned, hogy mas dontse el helyetted, h mit vegyel fel, mivel toltsd a szabadidod es hol, elmondhasd szabadon a velemenyed, stb.stb... Gondolom ezt szeretned.. Akkor liberalis vagy..
Mivel pl. ugy erzed, h a velemenyedet nem mondhatod el szabadon(ez tenyleg igy van), ezert elkezded utalni a liberalizmust(pedig pont a liberalizmus hianya a problema es vmi liberalsinak hazudott torzszulottel van igazabol a problema)
De ez nem politikai topic..

\"one shot one kill..\"

Tetsuo
Ezekre az ideákra való törekvéssel sem értek egyet (mellesleg, láthatóan az sem működik). A liberális szellemiség eleve dekadencia. A társadalmi hierarchiára pedig szükség van egy működő társadalomban - olyan nincsen, hogy mindenki egyenlő. (Most sincs olyan és ha lenne is rossz lenne.) Pl. az általános választójog úgy abszurd, ahogy van.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"az autópályát elárasztó férfiakkal" 😄DDDDD

www.smart-bus.hu

.. hát, hogy szerencsétlenkedés e a hatóságok részéről, vagy ezt az utasítást kapják.. <#nemtudom> .. de inkább talán az utóbbi..

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

PSG 1
Repkednek am a kommentek is rendesen..
Arrol senki nem ertekezik, h a helyi hatosagok miert nem probaljak meg a biztonsagos kozlekedesnek meg a latszatat sem fenntartani..?! Kozlekedes-rendeszeti jogszabalyok semmibevetele tortenik(pl. kozuti kozlekedes szandekos veszelyeztetese: ez sulyos buncselekmeny) es ilyenkor az osszes delikvenst ossze kellene fogdosni es gyorsitott eljarasban (mivel a helyi jogszabalyok betartasa nem erdekli oket) ki kell toloncolni es kitiltani (minimum)10 evre az EU-bol..
Az egesszel az a baj, h a jogszabalyokat veszik semmibe ugy az idegenek, mint a helyi hatosagok(ez utobbiak szerencsetlenkedese az oka annak ami tortenik, a tobbi mar csak kovetkezmeny.. ha a migransok nem ismerik a szabalyokat, a hatosag feladata/lenne/, h felvilagositsa oket es kokemynen betartassa es nem balfasz MadMax-ek probaljanak ervenyt szerezni a torvenynek..)..

\"one shot one kill..\"

PSG 1

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Jo lenne, ha ez nyilvanos lenne: kivancsi lennek azokra a teruletekre, amiket a franciak "jovahagytak".. 😄
Viszont ha megerositik a meg letezo szir (kormany-)eroket az oroszok(vegyverzet, felderitesi infok, stb.), akkor talan legitamogatas nelkul is kepesek leszenk eliminalni a nem IS bandakat idovel..
Gondolom a ruszkik celja elsodlegesen az IS utanpotlasi es olajszallitasi vonalainak a bombazasa lesz mostantol..

\"one shot one kill..\"

Palinko
csak éppen ott a bibi, hogy azután csaptak le rájuk miután nyilvánosságra hozták, hogy a török titkosszolgálat ládáiban amit szíriába küld nem épp kaja vagy ruha van, sokkal inkább fegyver 😄
PSG 1
Hat a biznisz az mar csak ilyen.. 😊

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Joo, de te nem keszitesz rola videofelvetelt es teszed kozze, h mekkora mayer vagy... (Gondolom)
Szamomra ez a tahosag, de ez szubjektiv velemeny(volt, es ezt igy is fogalmaztam meg)...

\"one shot one kill..\"

Putyin: Mutassa meg, hol bombázzak!

"Vegyetek elő egy térképet, és mutassátok meg, hová dobhatok bombát Szíriában”

– idézte fel Laurent Fabius francia külügyminiszter az elnöki találkozón elhangzottakat. Putyin és Hollande csütörtökön egyeztettek Moszkvában, ahol összehangolt orosz-francia fellépésről állapodtak meg az iszlamista terrorszervezettel szemben.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dehogynem lehet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a felkelők egy, esetleg két óra alatt adják meg magukat - és át a fegyverzetet az Iszlám Államnak.

PSG 1
"..Terroristákkal való együttműködés vádjával letartóztattak két újságírót Törökországban..."

Tok jo: letartoztatjak oket terroristakkal valo egyutmukodesert, mert leleplezik a hazajukat, h terroristakat(felkeloket: Aszad szerint terroristak) tamogat..?? 😄 (Tenyleg egyre viccesebb a vilag..)

Amugy a felkelok tamogatasa miert ennyire "operativ"..?? Azokat lehet tamogatni.., vagy nem??

\"one shot one kill..\"

Kedden Stockholm város vörös-zöld-rózsaszínű többsége új stratégiáról döntött, hogy ellensúlyozza az erőszakot éltető extrémizmust. De ezt a stratégiát erős kritikával illeti többek között a Néppárt, amely úgy véli, hogy az az Iszlám Állam harcosait előnyben részesíti a lakásra várók sorában.

Többen kritizálják azt a stratégiát, amely szerint azok a személyek, akik el akarják hagyni az extrém csoportokat vagy visszatérnek a külföldön folytatott harcok után, kapjanak segítséget a megélhetéssel, munkával és lakhatással kapcsolatban. A kritikusok úgy látják, hogy ez az elképzelés »tejszínhabbal« jutalmazza a bűnözőket, és nem ad konkrét javaslatokat arra vonatkozóan, hogy ezeket a személyeket hogyan lehetne domesztikálni…
link

Ez nagyon jó stratégia!
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.28. 10:58:24

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nyilván nem azért tölti fel, hogy lássa mindenki miképpen káromkodik, hanem, hogy azt lássak mi megy arrafelé. 😊

www.smart-bus.hu

Szerintem azért , lehet mert feltölti. Én is szoktam anyázni, ha vezetek, bármilyen hihetetlen, hisz galamblelkü vagyok. 😊
De mitől lesz nálad sült bunkó? Káromkodás, rájuk húzza a vasat, vagy miért? Nem láttam végéig, csak belenéztem pár helyen, ott továbbra is egy ideges embert látok, aki kínjában, tehetetlen dühében viselkedik így. Csak gondolj bele a helyzetébe!

www.smart-bus.hu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
Jó a többi videója is
Persze közben meg is jelentek a retardált cikkek, hogy megpróbált gázolni blablabla...
Azért ez nem ugyanaz, mintha direkt felhajtana a járdára a gyalogosok után, csak teljes szélességében kihasználta az autópályát 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

PSG 1
Nem, en sem orulnek..

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Ideges.. Nem hiszem.. Inkabb egy sultbunko..
Meghallgattad, h miket kiabal magaban??(Vagyis a sajat magarol keszulo felvetel szamara..Sztm ettol bunko valaki..,par sor, v feles utan meg ok, de biztos,h nem pias) Az egesz viselkedese "civilizalt", ugy enblock..

\"one shot one kill..\"

De mitől bunkó? Érdekel, hogy nálad mitől lesz bunkó.

Én inkább idegesnek látom.

www.smart-bus.hu

"A helyében én cionistaztam is volna a video alatt"

na te meg a ló másik oldala vagy....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

neked lenne gyomrod mosolygós arcot vágni miközben ezek bemásznak a raktérbe és isten tudja mit művelnek ott?

hagyjuk már ezt az álszent hozzáállást, a fickó reakciója teljesen jogos volt ha nem szállítja le időben az árút akkor öt fogják elővenni a cégnél hogy miért nincs időben a helyén és miért van megrongálva a szállítmány.

és akkor ez megy minden nap ott....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,