9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Pares
    "leggonoszabb... ellenfele"

Sőt, egyenesen gonosznáci!

• Tetsuo

Merkel-szatíra

• kissssss
  • Tetsuo
    Ami hatékonyabb, mint a 120 izraeli katona 2006-ban. :-)
  • Solt
    Pedig fecó vegyi fegyvert vetett be!
  • ManoNegra
    Lügenpresse.
  • kissssss
    Német lapok szerint Orbán Magyarországa Európa legnagyobb szégyene és veszélye
  • Lysandus
    Ez jó! :-D
  • Pares
  • molnibalage83
    Látom neked is sok szabadiőd van. Mindig meglepnek az NWO-s konteós idióták, hogy a megszállottságuk milyen határt ér el....
  • kissssss
  • Stockbauer33 #6482
  • molnibalage83
    A gyíkemberek és az elmeosztály meg üdvözletét küldi....
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.12. 00:37:14
  • molnibalage83
    Az, hogy ez megy pusztán két ember miatt van, akik már a Közel-kelet topik szétrollkodását sem tekintik elégnek... Az, hogy linkelsz más ökörséget helyette, attól nem lesz jobb it sem... :(
  • Saintgerman
    a frájerok klubja az nem itt van..
  • Saintgerman
    azért ne add fel ennyire könnyen a félkegyelműekkel szemben..
  • kissssss
    és megvilágosodott.... üdv a klubban.
  • Pluskast
    Tudod mit? Inkább nem linkelek be ide semmit többet. Jó lesz ennek a topiknak, ha változatlanul megy továbbra is a folyamatos és céltalan személyeskedés és zsidózás. Én vagyok az ökör, hogy próbálok olyan híreket betenni aminek esetleg köze van a topik alcíméhez.
  • molnibalage83
    Mondjuk, ha annak bizonyítására tetted be, hogy a vezetők segghülyék, akkor hasznos link.
  • Pluskast
    Szerintem Medvegyevet szídd emiatt és ne engem. Nem én nyilatkoztam le.
  • molnibalage83
    Totál felesleges. Ennyi erővel a popó magazint is linkelhetnéd. Azért próbáljuk már emelni a színvonalat azzal, hogy ilyen nettó ökörséget és kocsmadumát nem linkelünk be...
  • ReszegKoldus
    Az oroszok szidására.
  • Pluskast
    Most komolyan. Belinkelek egy cikket, hogy mit mond a ruszki miniszterelnök, erre te meg nekem jössz, mintha én azt mondtam volna, hogy 2 napon belül kitör a harmadik világháború. Ide már komolyan semmit nem lehet berakni? Minek van ez topik egyáltalában?
  • PSG 1
    Sztm sokkal nagyobb az esely 1 globalis konfliktusra--mar csak az eroviszonyok miatt is es a vilagra gyakorolt hatasaban-- a tavol-keleti tersegben.. Nem most, de 20 even belul komoly problemak lehetnek, mert szinte mindenkinek teruleti vitaja van(India-Pakisztan, Kina; Kina-Japan, Vietnam, India, Tajvan, Oroszo.; stb) a masikkal es itt nem pehelysulyu jatekosok vannak mint a Kozel-Keleten(Leszamitva a torokoket es Izraelt, Egyiptomot..)
  • ManoNegra
    De, gondolom kell, azért nincsenek még ott. :-)
  • molnibalage83
    Csak ott voltak megközött szerződések, ami miatt egyik állam hadüzenete miatt szépen mindenki hadba lépett. És ezek az államok határosak voltak egymással..

Na, akkor kérlek vezesd le, hogy Szíria miatt, ki, mivel, hol és hogyan fog egy világháborút vivni. Már elnézést, de egy tisztességes hadosztályt nem tudna ott most felsorakoztatni Izraelen és Törökországon kívül senki, akinek a "világháborút" vívnia kell. és ők nem háborúznak egymással Szíriáért. Atomfegyver bevetésével ne fárasszon senki.

Majd két ezred és 3 kötelék repülőgép fog világháborút vívni? Jaj...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.11. 21:40:31
  • PSG 1
    1 ilyen "vedozonahoz" nem kell UN SC jovahagyas?
  • Pluskast
    Nézd ha visszanézel a történelemben. Az első világháború egy koszfészek kisállam miatt tört ki. A második meg Lengyelország miatt. Igazából mindig az számít, hogy adott vezető, vezetők meddig érzik azt, hogy hol van a határ. Gondolom Putyinéknál Szíria presztizs kérdés lett vagy talán saját rendszerük túlélésének záloga.
  • PSG 1
    Azt ki mondta, h megtamadja barki Torokorszagot.? Nem arrol volt szo, h Torokorszag tamadja meg Sziriat.? (Pontosabban osszecsap a szir--oroszok tamogatta--kormanycsapatokkal, vagy--ahogy paran vizionaltak--Kina altal tamogatott szir erokkel Aleppo kornyeken: bevonul Torokorszag sziriaba.. Ez hogy jon ossze a NATO tagsaggal.?)
  • Pluskast
    Gondolom az USA oldalán fog harcolni az ISIS ellen.
  • molnibalage83
    Ha egy ilyen koszfészek miatt lesz VH, akkor csak azt bizonyítja, hogy a vezetők hülyébbek, mint elődeik valaha...
    Egyáltalán ki és mivel vívná...? Mert nukleáris fegyverek nélkül konkrétan képességek hiányában a háború elmaradna. Ez csak egy balfasz nyilatkozta a kétbites plebs felé, aki csont nélkül benyal ekkora marhaságokat.
  • molnibalage83
    És kinek a segítségére...?
  • Pluskast
    Medvegyev azt nyilatkozta, ha nem lesz béke Szíriában, ki fog törni a 3. világháború.
  • Pluskast
    Hivatalos. Szaudiak mennek Szíriába.
  • Pluskast
    Értelmezd már légyszi amit írtam. Azt írtam ebből a cikkből kiolvasható miért fontos nekik a közel - kelet. Nem padig azt írtam, hogy lám - lám ez a cikk is azt mondja, hogy oda fognak menni. Ne magyarázd félre légyszi!
  • Papichulo
    A PRC-vel kapcsolatban ld. #6447.

ezek az országok nem feltétlenül Aszad és az oroszok ellen avatkoznak be elméletileg.

Ahonnan ez a beszelgetes kiindult ott igen (#6400)...
  • ManoNegra
    Nem hiszem, hogy meg fog történni, de arról volt szó, hogy mi van egy olyan esetben, amikor a törökök hivatlanul bemennek Szíriába. Ilyen esetben, ha Kína kiállna Aszad mellett, akár csak jelképesen is, ilyenkor nincs NATO védőszárny, legalábbis az ötös cikkely nem él.

Nem véletlen, hogy a törökök úgy nevezik, hogy. védelmi zónát akarnak létesíteni

a fel sunni vilaggal (KSA, UAE)?

Azért ez messze nem a fél szunni világ, ráadásul ezek az országok nem feltétlenül Aszad és az oroszok ellen avatkoznak be elméletileg.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.02.11. 18:33:51
  • Papichulo
    Szerinted a nyugati-vilag olbetett kezzel fogja vegignezni, ahogy az oroszok es a kinaiak megtamadnak egy NATO orszagot, mikozben haboruban allnak a fel sunni vilaggal (KSA, UAE)?

Es mondja mar el vegre konyorgom valaki, hogy egyaltalan hogyan fog odajutni es ott hadat viselni a PLA!
  • PSG 1
    A gyumolcsozo kinai-orosz tortenelmi(akar jelenkori) viszony urban legend.. Kina (nem hivatalosan) sosem mondott le pl a tavol-keleti (ma meg)orosz teruletekrol, amelyek nagy reszet Kina elidegenithetetlen reszenek tekinti.. (Teng Hsziao-Ping: "Vlagyivosztok.. Hm, osi kinai varos..")
    Gazdasagi teren is elsosorban a nyugat a valosagos partner es a ruszkik max nyersanyag es (egyenlore) fegyver ellatokent jonnek szoba(Ezek a ruszkiknak fontosabbak mint Kinanak, mert elobbit barhonnan be tudjak szerezni, utobbiban lassan onellatova--sot exportorre--valnak..)..
  • PSG 1
    "..Akkor oszd meg velem legyszives, hogy a PRC miert keveredne konfliktusba gyakorlatilag a teljes nyugati vilaggal Syria miatt!.."

Inkabb neked kellene megvalaszolnod a sajat kerdsedet, mert te allitod, h Kina szembekerulne "a teljes nyugati vilaggal", ha Sziria melle allna egy torok agresszio eseten..(Leszamitva azt, h hipotetikus, mert Kina leszarna a kerdest..)