Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te valami moderátor vagy itt? Vagy a cenzort tisztelhetjük benned?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ez a hír ezektől a forrásoktól így ebben a formában pont arra jó, hogy nevetségessé tegyék ezt a felvetést, és pont ez az ami érdekessé teszi. Ha ez a hír valami szélsőjobbos oldalon jelenik meg, részemről pont akkor fogadnám gyanakodva...
Egyébként meg, ha nem tetszenek a linkelt infók, akkor a jobb felső sarokban van az a kis szürke csillag, kattints rá!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.31. 15:32:58
www.smart-bus.hu
ennyi erővel most én is előhúzhatnám a farzsebemből hogy az eu-t meg a migránsok fogják irányítani 15éven belül....
inkább te hagyjál engem békén ezekkel a hülyeségeknek a linkelgetésével.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megtanulták már ezek az idők során, hogy hogyan kell elvégeztetni a piszkos munkát másokkal, úgy, hogy ők maguk profitáljanak belőle...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
www.smart-bus.hu
Barnett a geopolitika sakktábláján négy szabad áramlás (flow) beindítását és haderejű biztosítását tartja az Egyesült Államok hegemóniájának megőrzése és kiépítése céljából elengedhetetlennek. Ezeknek a folyamatoknak a globalizáció széles áradatában „akadály- és súrlódásmentesen” kell egyesülniük. Elsőként a bevándorlótömegek szabad áramlásának szükségességére hívja fel Barnett a Pentagon vezérkarának figyelmét – miközben arról álmodozik, hogy az évi másfél millió fős Európába áramoltatott tömeg homogén népességet fog eredményezni, amely szétzilálja majd a nemzetállamok önazonosságát. Egy mesterségesen kialakított, kreol bőrű közösség átlagembere rendelkezhetne annyi értelemmel, hogy dolgozni tud, legyen azonban annyira együgyű, hogy a politikai irányítással szemben semmiféle ellenállást nem tanúsít. Mindehhez hozzáfűzi még a szakértő, hogy az áramlást nem szabad akadályoznia senkinek és semminek: se kormánynak, se intézménynek. Ilyen irányú akciók az Egyesült Államok létérdekét sértenék, vagyis el kell intézni szószólóikat, méghozzá hamar: „Meg kell őket gyilkolni.” („And when they threaten violence against global order, I say: Kill them.” Blueprint for Action, 282. oldal.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.12.30. 18:18:26
Az erős túlzás, hogy "kiderült", inkább csak egymással szemben álló állítások vannak. Erdogan fiát azzal vádolták, hogy a cégén keresztül részt vesz az ISIS olajának felvásárlásában és továbbértékesítésében. Az, hogy a kurdok is adnak el a törököknek olajat, még nem feltétlenül zárja ki az előbbit.
Ketsegtelenul erosen kormanypartinak tunik. Ugy nez ki az az ottani MTVA...
Az érdekes, hogy az iraki kurdok olajvezetéken adják el az olajat a törököknek, a többit meg egy giga nagy kerülővel tartályhajóval?
Miert lenne erdekes? Adnak el a kurdok mindenkinek egy nagy rakas olajat. Hatalmas kapacitasra van szukseguk.
"Kurdistan is exporting over 500,000 barrels per day (bpd) of oil - or every seventh barrel of OPEC's second largest exporter - and believes that Baghdad has now accepted, at least in part, direct Kurdish exports going to as many as 10 countries." (forras)
"Israel has imported as much as three-quarters of its oil from Iraq’s semi-autonomous Kurdish north in recent months, providing a vital source of funds to the cash-strapped region as it fights militants of the Islamic State of Iraq and the Levant" (forras)
Olyannyira, hogy : "Hungary has increased oil imports from Iraq's Kurdistan region at the expense of Russian crude in a sign that Middle East producers could be gaining ground in a battle with Moscow for global market share, according to trading sources." (forras)
Egyebkent a lenyeg az, hogy az oroszok a KRG szallitojarmuveit probaltak ISIS-hez tartozonak eladni es ezzel bizonyitani, hogy a torokok egyik jelentos kereskedelmi partne a Daesh. Kiderult, hogy ez egy nagy kamu volt 😊
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.12.30. 12:30:14
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sherko Jawdat, the chairman of the KRG Parliament's Energy Committee, said on Thursday that the oil tankers shown in the aerial photos and footage presented by Russia as evidence of the alleged trade are in fact carrying oil from the KRG to Ceyhan terminal in southern Turkey." (forras)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ps: A kuruc.info-val kapcsolatban egyszer vettem a faradsagot es egy frissen linkelt cikkbol kigyujtottem a hazugsagokat, amiket meg a legelvakultabb tamogatok is csak "felreforditasnak" tudtak aposztrofalni, mivel vedhetetlenek voltak. Egesz veletlenul ezeknek a tenyeknek a "veletlen" megvaltoztatasa rosszabb szinben tuntette fel Israelt.
Nem igaz, az oroszok - szinte - kizarolag Assad diktaturajat tamogatjak, az ISIS ellen csak minimalisan harcolnak.
ld. #5507
Hogy nem szakadt rá a plafon..!
Ez a cionista, propaganda bábszervezet a forrásod?
Már a forrásaid is kezdik beismerni (The Guardian és a többi, szép lassan, kis hangon), hogy az oroszok sokkal hatékonyabbak az ISIS ellen, mint az amcsik valaha is. Ugyanis ezt már nem tudják letagadni. Azt tagadják, hogy Ámerika készakarva nem bombázta a jelentősebb célpontokat ill. gyakorta ugyanilyen okból az ellent bombázták...
Egyébként angol nyelvű kínai, indiai (stb) források is léteznek, amik nem a .ru helyeket adják meg hivatkozásul cikkeikhez, de valahogy ugyanarról, ugyanúgy számolnak be mégis. Viszont az amnesty oldalán nem jelenik meg sok ilyen híradás, vagy ha mégis, egész más olvasata van, mintha nem is ugyanarról a történésről beszélnének.... vajon mi okból?
Az amnesty miért nem megy baltával a zsidóknak, hogy ürítsék ki a Golán fennsíkot, vagy szüntessék meg a gázai blokádot? De az Usa orrát sem veri be, hogy a világ számos országát megszállás alatt tartja, vagy belső háborúba kényszerítette. Az Isis nyugati támogatóit sem merik felelősségre vonni... Ott is csak a pofázás megy, és tudjuk kik finanszírozzák őket. Mi szükség van egyáltalán az ilyen szervezetekre, mint ez, vagy az Ensz? Ilyen "világ" szervezetek mögé bújtatni dogmákat és izmusokat... nem ciki egy kicsit?
Utoljára szerkesztette: Nemzsidó, 2015.12.29. 00:01:44
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Arrol meg, hogy ki hova dobalja a bombait:
"Some Russian air strikes appear to have directly attacked civilians or civilian objects by striking residential areas with no evident military target and even medical facilities, resulting in deaths and injuries to civilians." (forras)
Egyebkent a cikkben a vesztesegek felsorolasanal van egy hiba, egy Hip-et kifelejtettek...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(Adatokat kérésre sem közlök, nem szeretném, ha bármilyen atrocitás érné az "öncélú adatgyűjtőket".)
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mindenki tisztában van vele, hogy mi lesz a sorsa annak, aki kitálalna egy ilyen kérdésben. Olyan statisztikával pedig a rendőrség sem állhat elő, amit elvileg nem vezetnek.
Ulfkottéhoz: Hiába gondolod, hogy egy könyvet úgy is meg lehet ítélni, hogy nem olvastad el, de biztosíthatlak róla, hogy ez nem így van.
Meglatasom szerint azert felsz mivel kizarolag olyan forrasokat keresel, fogadsz el, ami taplalja ezt a felelmet. Foleg azt nem ertem, hogy hogyan tudnak elvenni ezek a bevandorlok a munkadat, ha szerinted nem is akarnak dolgozni. Szoval nem, nem tartom jogosnak a felelmedet, nem kell attol rettegned, hogy kiuznek a hazadbol 😉
Milyen forrásokra gondolsz? Mint Trianon? Az egy elég jól körüljárt téma, meglepődnék, ha újat tudnál mondani. De nézhetjük Koszovó példáját is. Nem ez a lényeg. Nem is az, hogy elűznek, hanem az, hogy előbb-utóbb átveszik a hatalmat, és olyan helyzetbe kerülünk, mint a székelyek Erdélyben. Jó esetben...
Amire a BKA vagy a BAMF nem? Dehat pont ezek keszitenek a statisztikakat. Eros paradoxonba futottal bele 😊
A könyve kényszeresen túl van biztosítva, tele van internetes hivatkozásokkal,
Az internetes hivatkozasok jelentik a bizonyitekot? Akkor ott biztosan minden tenykent kezelheto, elvegre amit az interneten irnak az mind ugy is van. Ellenben az altalam elmitett hazugsaga a munkahelyen tortent es megfeleloen dokumentalt.
bennem csak a bizonytalan jövő miatti félelem munkál
Meglatasom szerint azert felsz mivel kizarolag olyan forrasokat keresel, fogadsz el, ami taplalja ezt a felelmet. Foleg azt nem ertem, hogy hogyan tudnak elvenni ezek a bevandorlok a munkadat, ha szerinted nem is akarnak dolgozni. Szoval nem, nem tartom jogosnak a felelmedet, nem kell attol rettegned, hogy kiuznek a hazadbol 😉
Az altalad hivatkozott konyv szerzoje szerint letezik zsido-gen
Ez tudtommal nem csak Sarrazinban merült fel, hanem voltak ilyen irányú kutatások is. Aztán ezek sikertelenek voltak, de nem vagyok genetikus, nem nyilvánítanék véleményt.
Az ember egy koros hazudozo volt. Pont. Vagy mar nem emlekszel az ISI mesejere?
Úgy gondolom, nem olvastad a könyvét. Nos, én igen. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki érdeklődik ebben a témában. A könyve kényszeresen túl van biztosítva, tele van internetes hivatkozásokkal, nagyon kevés az olyan rész, amikor a saját tapasztalatairól beszél, de az is kicsit naív az olyan fülnek, aki tisztában van a hazai médiaviszonyokkal. Olyan pedig egyáltalán nem csodálkozik a könyvén, aki élt diktatúrában, és meg kellett tranulnia a sorok között olvasni. Talán ezért életrevalóbbak a keletnémetek.
De, pont ez volt az egyik baj...
Nézd, én nem ismerem erről az oldaláról, de egy kis kreativitással még talán az én mondandómba is bele lehet magyarázni a "magyar felsőbbrendűség" mítoszát, pedig bennem csak a bizonytalan jövő miatti félelem munkál. Ha kérdeznéd, mifréle félelem, egy arab mesét tudnék mondani, aminek a "Teve orra" a neve.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.12.24. 21:16:06