9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#9562 Off:
Talán rosszul olvastad, esetleg rosszul írtam... Véleményem szerint közeleg a világvége, de ez nincs tervben semelyik nagyokosnál sem, mert abban reménykednek, hogy csak mutogatják ezeket a fegyverrendszereket, de nem használják.
Mivel keresztény vagyok hiszem, hogy hamarosan nagyon rosszra fordul, rengetegen meghalnak háborúkban, járványokban... kifordul a világ a sarkaiból és akkora lesz a szenvedés, mint még soha. Ez az Armageddon, aminek eljövetelét már felfedezhető "idők jelei" mutatják. -
maki85 #9561 Nem tudom azok az átkozottak szokták-e olvasni az SG-t, benne a mostani hsz-eddel, mert, ha ők mégiscsak felborítanák a bilit, akkor tapiskálhatunk majd a szarban.
Már akinek lesz majd kedve életben maradni abban a világban.
No de neked legyen igazad:))) -
#9560 Valamit félreértesz (már megint). Ez nem az atomháborúról szól, hanem csupán politika/megfélemlítés/erődemsonstráció/propaganda. A hidegháborús fegyverkezési verseny sem egy harcászati háború megindításáért folyt, hanem önmagáért, illetve annak politikai/gazdasági okaiért.
Semelyik ország vezetői nem akarnak atomháborút, mert az egyenlő a civilizációnk kipusztításával. Olyat el sem lehetne képzelni, hogy csak néhány nukleáris töltet lépne működésbe és a konfliktus mérséklődne, csak az a verzió valós, hogy a végletekig eszkalálódik ezt pedig még a leghülyébb vezető, vagy annak agytrösztje sem akarja - szerintem. Viszont... -
hiper fizikus #9559 Szia
No ugye valahol megmondtam, hogy ez politiki adok-kapok láncreakciót fog kiváltani . Rosszul fogalmaztam, mert helyesen váltott ki . És mi szegényemeberek fogjuk megint elszenvedni . A rádioaktív szenyeződés miat még az UFO-ók sem fognak ide jönni .
-
#9558 És itt az orosz válasz. -
maki85 #9557 Nem rossz a taktika.:(((
Ha eddig nem pusztult még ki a lengyel nép, akkor egy esetleges vh-ban tuti az esélyük rá.
Az oroszok bizonyosan megszórják őket atommal, még ha eddig nem is gondoltak rá. -
#9556 És akkor vissza a topik témájához:
Az oroszoktól rettegő lengyelek már amerikai atomrakétákat akarnak az országukba telepíttetni -
zserni #9555 "Az, hogy a Jobbik kivel, ki nélkül, hogyan, merre, hány méter, majd eldől."
Talán már el is dőlt Pares ? https://888.hu/article-onmaga-felszamolasara-keszulhet-a-jobbik
-
zserni #9554 Toroczkai ITT azt mondja, hogy a Róthschild Bankház helyezte pozícióba Markont. Ezt tudtok már akkor is, amikor odarakták, csak épp egy politikusnak nem szabad ilyet mondani. Jörg Heider is csak egy pár hónappal élte túl a "baklövését". -
zserni #9553 Üdv az orwelli világban: https://kuruc.info/r/6/194486/ -
BladeW #9552 Fake news. Soros György nincs is a listában. -
#9551 LoL -
hiper fizikus #9550 Szia Tetsuo
Jelenleg ez a kilenc dolog okozhatja az emberiség pusztulását
-
#9549 A Facebook-cenzúráról:
A kínai, társadalmi pontrendszerről:
-
#9548 Az USA berlini nagykövete konkrétan megzsarolta a német cégeket az Északi Áramlat-2 miatt -
#9547 Ez nem a keresztényi megbocsájtás, hanem a liberálcionista destrukció eredménye: nemzetrombolás és önfeladás, nihilizáció.
Az olasz maffia majdnem megszűnt Benito Mussolini elnöksége alatt. -
hiper fizikus #9546 Antifák
"Emberölés után kegyelemmel szabadult, később tarkón lőtte szomszédját, az ezért kapott büntetését pedig enyhítették"
Ez az együgyű keresztény megbocsátás hitétel előretörése miat van így, amit a muzulmánok lenéznek . Az olasz maffia is ennek okán létezik, gondoljunk a szlovákiai maffia Kuciak gyilkosságára . Egy egész bloggot lehetne írni róla .
-
#9545 Felforgató, nemzetromboló Antifák
-
Pares #9544 "Úgy látszik én lettem a M1 TV híradó jelentője"
-
zserni #9543 Mártír nem lesz belőle, már kinn is van a kórházból. Meg még hazudott is. Építő munkás a környéken sem volt (a rendőrség szerint) -
zserni #9542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Palócról magyarra fordítva: leértékelt - leszállított áru. Ha tévednék javíts ki szuperman. -
#9541 - "Úgy látszik én lettem a M1 TV híradó jelentője..."
- Talán mert más nem nézi? ;-)
Mi az, hogy "leszállított" konzerv? Honnan szállították le? Miért nem eszel rendes ételt konzerv helyett?
Az AfD egyik tartományi elnökét félholtra verték... Igen, remélem mártírt csinálnak belőle és akkor már a hülyébbje is tud hivatkozni valamire, hiszen eddig nem vette észre a körülötte lévő világot.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.01.09. 01:15:45 -
hiper fizikus #9540 Sziasztok
Úgy látszik én lettem a M1 TV híradó jelentője: Az EU parlamentban azt mondta az egyik elit képviselő, hogy pisztolyt kell tenni a mi fajtánk fejéhez, ez nem elírás ezt mondta tényleg; a másik, németben egy ellenzéki párt főtagját majdnem megölték . Evvel a migráns politika átlépte a kritikus határt, nincs vissza út .
Mivel éppen rosszul vagyok egy leszálított romlott kolbászos lencse konzervtől, ami ugye OFF topik, ezért keresetek ti linket rá, most éppen nincs erőm hozzá.
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2019.01.08. 22:09:47 -
zserni #9539 Nah, azért olyan nagy rohangálást nem látok én itt A nyugatiak ép eszét elbutították a sok évtizedes propagandával, ehhez képest valóban lepkefing a mi kis rohangálásunk itt. (De azért azt se felejtsük el, hogy éppen a mi kis vezírünk volt az, aki elősször állt ki az áll liberalizmus ellen hivatalosan is.) Annyi értelme azért talán még is van, hogy kiválasztjuk az áll hírek tengeréből azt a keveset, amit éppen nem kéne tudnunk a manipulátoraink szerint. Még ha kevés eredménye is van ennek a rohangálásnak, legalább a felfedési szándék meg volt bennünk. -
fonak #9538 Semmi, de addig sem azzal foglalkozunk, hogy pl. közben a kormányfő szomszédja, általános iskolai padtársa lett az ország leggazdagabb embere (micsoda véletlen) stb. De foglalkozzunk inkább a migránsokkal meg svarcgyurival. :)
Természetesen nem azt állítom, hogy a migráció álprobléma, vagy hogy gyuri bá egy ártatlan filantróp és nem egy milliárdos saját külpolitikával.
Történelmi és nemzetközi léptékben ezek valóban sokkal jelentősebb ügyek valóban. -
hiper fizikus #9537 Szia
Kérdeznék én valamit tőled . Engem ez izgat . Megváltozik is valami attól, hogy mi kirohanásokat írunk ebben a topikban ?
-
zserni #9536 A Migrációs Paktum a tömeges migráció legalizálása!
Deklarálja, hogy a migráció egy emberi jog.
Tehát tulajdonképpen lehetetlen lesz kritizálni Merkel 'Welcome Migrants' befogadó politikáját. Anélkül, hogy az illető ne kockáztatná, hogy börtönbe kerüljön gyűlöletbeszédért.
Tehát ez a megállapodás, szerény véleményünk szerint egy állami szintű hatalomátvétel a migránspárti, liberális és globalisták részéről.
És ebből nagyban a soknemzetíségű országok profitálnak.
Mert tudják, azok országok, melyek importálják a harmadik világot...., maguk is a harmadik világgá válnak.
És abszolút világos és önök ezt jól tudják, hogy a harmadik világbeli soknemzetiségű országok diktálják a szabályokat."
"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt.
https://vilaghelyzete.blogspot.com/2019/01/a-migracio-kritizalasat.html -
hiper fizikus #9533 Uppsala: vaklárma volt a svédországi ebola
"ebola klasszikus tüneteit produkálta, így vért is hányt"
Egy gyomorrontástól az ember nem hány vért ; akkor most mitől is hányt vért ?
-
#9532 szokás szerint civil utasszállítók mögé bújtak -
#9531 Megint Szíriát támadták a zsidók.
Milyen rohadék banda ez... -
hiper fizikus #9530 Sőt ez tovább gondolható: A videójátékok olyanok, hogy a játékosnak egyszerre több élete van és újra kezdhetsz. A gombnyomogatós világháború pedig olyan "videójáték" lesz, amiben sajna csak 1 db életed van és nem kezdhetsz újra, aztán egyáltalán nem mindegy hogy a hierarchiában lent vagy vagy fent vagy beosztva .
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.12.26. 06:43:52 -
hiper fizikus #9529 De a gombnyomogatós világháborút elismered ?
Gondolj az erőszakos videojátékok párhuzamra !
-
#9528 Ez marhaság. Egy európai háború könnyen világháborút eredményez, ami egyből nukleáris és globális lenne. Azt senki nem szeretné bunkerekben túlélni; erre nem készülhet senki, mert az "rosszabb lenne a halálnál".
Tehát az, hogy lenne egy régóta tervezett összeesküvés a 3. világháború kirobbantására, vagy annak részletes levezénylésére, hülyeség.
Kicsinyes, opportunista kiskirályok a saját hatáskörükben eszkalálhatnak bizonyos folyamatokat, amit ők előre nem láthatnak, illetve közben sem láthatnak át... erre van esély persze, köszönhetően a mindent átszövő globalizációnak.
Ettől függetlenül vannak "összeesküvések", pontosabban bizonyos érdekköröknek való megfelelések, de ott sem tervezik a bunkeres túlélést - hülyék lennének feladni a jelenlegi szuperkényelmet. ;-)
Én keresztény vagyok, így számomra evidens, hogy a fokozódó káosz végül teljes összeomláshoz vezet, amit egy túlvilági lény (Sátán) irányít az emberek többségét megtévesztve. Sokan szolgálják őt, aminek "jutalma" nem marad el...
-
hiper fizikus #9527 Szia !
A nagyurak majd a bunkerekből irányítanak, és mi kisemberek isszuk majd meg a levét . Tartok tőle, hogy hamarosan ! Minden haditechnika gombnyomásra működik .
-
#9526 Inkább "vezet". Ezt akartad írni te is. ;-)
Igen, a cikkek gyakran használnak eufémizmust főkint az álszent hazugság (politikai korrektség) szellemében, sajnos ez a hír a Magyarellenes Talmudista Iroda propagandagyár tollából ered, amit a kuruc.info néhány emberes, önkéntes szerkesztősége nem bír mindig teljes mértékben korrigálni.
Az elmaradt javítást gyakran megtalálhatod a kurucok hozzászólásai között. :-) -
hiper fizikus #9525 Nem vezethet, hanem vezetni is fog !
-
#9524 az INF-szerződés felmondása új fegyverkezési versenyhez és közvetlen konfrontációhoz vezethet -
hiper fizikus #9523 Szia
Még Magyarország nincs megmentve . Elbukhatjuk a dolgot az Európai Unióvval .
-
#9522 Sziasztok!
Mi következik ezek után? Szerintem orbán viktor megmenti a galakszist. -
hiper fizikus #9521 Sziasztok !
Franciaország, sárgamellényesek: az önjelölt vezetőiket halálosan megfenyegették, akik vissza is léptek . Makron elengedte a benzináremelést, de elég lesz-e ez neki? Szerintem elégé tartós ez a válság ahoz, hogy topiktémává váljon .