Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kettő jelen esetben (is) egy kutya: Cionista és szabadkőműves. Márpeddig ebben az aspektusban volt róluk szó eredetileg, ugyanis így egy kurva nagy zsidó maffia az egész, vagyis egyöntetű hazugsággyár.
De vannak hatalomnélküli, becsületes zsidók is:
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.02.05. 10:31:32
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.02.05. 10:17:06
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ennyire nem kozos az irany:

En ilyet sohasem allitottam. Amiket mas, fuggetlen forrasbol is meg tudok erositeni, azokat termeszetesen elhiszem. Namost az itt linkelt, szenzaciohajhasz cikkek donto tobbsege az nem ilyen...
Egyébként magaddal cseszel ki, ha valóban elhiszed, hogy minden ami orosz forrásból származik az hazugság.
www.smart-bus.hu
Erről még Gerard Menuhinnak is más a véleménye. Amit nem mondhatunk el persze, mert törvény tiltja illetve közel tiltja.
Regebben megprobaltak titkolni es szerintem itt is sokan nem tudtak.
de attól amit abban a cikkben leírtak, még lehet igaz.
Lehet, de nem az. Ahogy altalaban az orosz sajto folyamatosan hazudik rengeteg fontos kerdesben. Persze nem mindenben, az tul gyanus lenne, vannak ott realis hirek is, viszont akkora merteku a dezinformacio, hogy gyakorlatilag mindent lehet ignoralni.
Kiváncsi lennék, mennyi áldozatot tudsz direkt hozzá kapcsolni.
Joval tobbet, mind barmelyik demokratikus, nyugati orszagban.
Mert ez nem a hadsereg, itt nem úgy adják a tudtodra, ha parancsot kapsz.
Pontosan, en is azt mondtam, hogy megkertek ra oket.
[i]Nem csak onnan lehetett olvasni azt, hogy <...>"
Nem, hanem a tobbi szelsojobbos, orosz tamogatottsagu oldalon, melyek altalaban egymasra hivatkoznak... igy van kitalalva, hogy minel tobb ember bevegye a kamukat.
Ha nem áll be a sorba, akkor nevetségessé teszik, ellehetetlenítik az életét, életben temetik el.
Mondjuk inkabb ugy, hogy aki sokat hazudozik, azt a szakma kikozositi magabol. De szerintem ez a normalis... kiveve persze Oroszorszagban 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ugyanígy kellene minden agymosó, szabadkőműves hátterű, cionszennyet öklendező médiával eljárni ahhoz, hogy jobb világban élhessünk. Magyarországon, Európában és az Egyesült Államokban is hasonló lehet az arány, kb. 90 - 95%-a a rádióknak, televízióknak és a nyomtatott sajtónak, ami végleges törlésre, bezárásra szorulna, esetleg több.
És akkor te sem hordanál össze ennyi baromságot.
:-)
A megemlített példám egy a száz közül, kizárólag azért ezt hoztam elő, mert tökéletesen tükrözi a mentális és a morális állapotát annak az oldalnak, amit nap mint nap olyan vehemensen képviselsz. Simán, gondolkozás nélkül a halott tudós szájába adták azokat a szavakat, mert éppenséggel a politikai érdekük úgy kívánta. Mit nekik kegyeletsértés! Természetesen most kivételesen nem gyakoroltak jó alapos forrás kritikát, amit természetesen nagyon sajnálnak. Annyira, hogy a főszerkesztő bukott is felfelé egy picit... Inkább ezt hagyjuk már... nincs értelme ezeket mosdatni, főleg nem itt.
De, ha ez "kevés", elég megnézni, hogy miket csúsztatott a nyugati sajtó a honfoglaló válság ürügyén rólunk... Amennyiben komolyan úgy érzed, hogy a módszereken és a kifinomultságon kívül van bármi lényeges különbség is, akkor nagyon elvagy tévedve. Majd, ha lesz az oroszoknak is egy olyan gyakorlott és jól fizetett médiahengere nálunk mint amilyen van már évtizedek óta az Usa - Izrael tengelynek, akkor nem olyan minőségű hírek jönnek majd mint most a hídfőről, hanem olyan minőségűek, mint a 444, Index, Origó, HVG, Nol, ATV, RTL, TV2 és a többiről. Kétségtelen, hogy ez utóbbiak kifinomultabbak, olajozottabban működnek már, de hát egyrészt ebben profi a "nyugat", másrészt időelőnyük is van.
A lényeg, hogy mind azt írja amit a gazdi diktál, kizárólag a körítésen, lehetőségekben, "minőségben" van különbség... persze, ha neked az ezüst tálcán tálalt szar nem büdös, csak az amelyik a fűben van... szíved joga. Részemről is van az a pénz amennyiért rózsa illata lenne, szóval ha valaki tud ilyen mosdatós állást, szóljon bátran!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.02.04. 20:03:34
www.smart-bus.hu
Azt nem is titkolják, de attól amit abban a cikkben leírtak, még lehet igaz. Nem csak onnan lehetett olvasni azt, hogy az állásával játszik az, aki a bevándorlókra rosszat szól.
Szamomra ez nem konkret parancsnak tunik.
Mert ez nem a hadsereg, itt nem úgy adják a tudtodra, ha parancsot kapsz.
Nem az oroszokon volt a lenyeg, hanem csak erdekelt, hogy ha szamodra NO jelenti a "brutalis mediacenzurat", akkor milyen jelzot hasznalnal pl. az RF-re.
Írtam, hogy a kettőt ne hasonlítsuk össze. Azért is necces ez az összehasonlítás, mert az újságírókat Oroszországban nem mind azért ölték meg, mert Putyin azt parancsolta, hanem sok halt meg haditudósítóként, sokat pedig az orosz maffia tett el láb alól. Kiváncsi lennék, mennyi áldozatot tudsz direkt hozzá kapcsolni.
Németországban máshogy működik. Ha nem áll be a sorba, akkor nevetségessé teszik, ellehetetlenítik az életét, életben temetik el. Kétségtelenül nem olyan brutális mint az orosz módszer, de a lényeg ugyan az.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.02.04. 19:43:23
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"A Népszabadság beismerte, hogy nem hiteles a hétfői lapszámban megjelentetett, Teller Edének tulajdonított levél, melyben állítólag az ellenzéket kritizálta. A Népszabadság által közreadott dokumentumot valójában Teller egy budapesti ismerőse írta, aki szerette volna, ha Teller ezzel a szöveggel áll a nyilvánosság elé. A tudós azonban nem akart ilyen szöveget megjelentetni. Eötvös Pál, a lap főszerkesztője védelmébe vette a cikket leközlő újságírót, mert szerinte lapját megtévesztették."
Komolyan ezt akarod a szandekosan hazugsagokat terjeszto oldalakhoz hasonlitani? Hagyjuk mar!
www.smart-bus.hu
Aha, te már csak tudod.
Az utólag korrigálásokat meg hagyjuk, közismert, hogy milyen jelentőséggel bírnak. Ezekre értettem egyébként, hogy kifinomultabbak a módszerek, de a lényeg ugyanaz... azt írják amit a gazdájuk kér.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkor eljutottunk oda, hogy peldaul az orosz propaganda oldalak gyakorlatilag ertektelenek...
Mutasd meg nekem légy szíves, hol írtam azt, hogy minden forrás egyenértékű.
www.smart-bus.hu
Remelem ezt te sem gondolod komolyan... Plusz az sem mindegy, hogy egy hirt kik es milyen modon vesznek at. Erdemes megnezni, hogy az altalam kritizalt hireknel milyen oldalak voltak ezek.
Hiba csak az alapján elutasítani egy forrást, hogy milyen hatalmat társítunk mögé
Sokkal nagyobb hiba forraskritika nelkul barmi hulyeseget bekajalni, raadasul azt masoknak prezentalni.
De parancsolj, ha szamodra peldaul minden forras egyenerteku:
"Idegen lényt talált a KGB az egyiptomi piramisoknál.
A KGB egyik titkos projektje az ISIS volt. Előkerült egy videó felvétel, amely az ISIS részét képezi az egykori KGB aktákon belül." (Teljes cikk)
Hiba csak az alapján elutasítani egy forrást, hogy milyen hatalmat társítunk mögé. Pont az ilyen magatartás miatt alakulnak ki az elvakult álláspontok.
www.smart-bus.hu
Hol hasznaltam a naci szot? Vagy nalad a szelsojobb/kuruc.info tengely egyenlo a nacikkal? 😊
A hidfo.ru az orosz kormany propaganda oldala, pont. Erre mondta a hivatkozott kollega, hogy az ebben az anyagban irottakat maga is szemelyesen tapasztalja... Azt mondjuk nem sikerult megtudni, hogy mi modon.
Nem megkérték, hanem utasították.
"Wir sind natürlich angewiesen, pro Regierung zu berichten" - mondta pontosan. Szamomra ez nem konkret parancsnak tunik.
Nem mellesleg ez a szövetség többször megfeddett minket (és a lengyeleket) a szólásszabadság hiánya miatt.
Szerintem joggal... Nagyon negativ tendenciak rajzolodnak ki ezugyben MO-on.
Azért hozom oda olyankor, amiért most te is az oroszokkal példálózol.
Nem az oroszokon volt a lenyeg, hanem csak erdekelt, hogy ha szamodra NO jelenti a "brutalis mediacenzurat", akkor milyen jelzot hasznalnal pl. az RF-re.
Saintgerman belinkelt egy írást, amit te orosz propagandának minősítettél, nem a saját utcája béli cenzúráról volt szó.
Allitolag megkertek valakit, hogy probaljon pro-kormanyzati szemszogbol tudositani?
Nem megkérték, hanem utasították. Miután kitálalt, utasították, hogy vonja vissza. Ennek az ügynek az a pikantériája, hogy egy olyan szövetség vezető hatalmáról van szó, aki a haladást, a szólásszabadságot képviseli az un. szabad világban.
Nem mellesleg ez a szövetség többször megfeddett minket (és a lengyeleket) a szólásszabadság hiánya miatt. Miközben Merkel azért vonja kérdőre Zuckerberget, mert nem törlik elég gyorsan a dehonesztáló tartalmakat...
Es akkor azt minek nevezed, amikor Oroszorszagban megolnek azert ha valami rosszit irsz Putinrol? Az mi?
Az nagyon durva, de többször is megkaptam, hogy amikor - példának okáért - Magyarországról van szó, akkor minek hozom oda mondjuk Izraelt, mert nem róluk beszéltünk. Azért hozom oda olyankor, amiért most te is az oroszokkal példálózol.
Ez egy nagyon durva megtiprása a szólásszabadságnak, de Oroszországot ne hasonlítsuk Németországhoz. Vagy hasonlítsuk ha nagyon akarod.
Egyrészt mint említettem, Németország elvileg a "szabad világ" egyik példája. Másrészt, Oroszországban ez egy régóta meglévő gyakorlat. Nem Putyin alatt kezdtek hullani az újságírók.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Te komolyan magadtol olvasod ezt a sok szenny oldalt amit linkelsz vagy minden nap valami szelsojobbos gyujtemenybol szemezgetsz linkeket? Szerintem nem kene az sg.hu-bol egy kuruc.info tukrozest csinalni...
Ez lenne a bizonyitek arra a brutalitasra, amit Saintgerman az utcajukban tapasztal?! Ugyan!
Allitolag megkertek valakit, hogy probaljon pro-kormanyzati szemszogbol tudositani? Majd errol szabadon beszehetett is kesobb. Ez a cenzura? Es akkor azt minek nevezed, amikor Oroszorszagban megolnek azert ha valami rosszit irsz Putinrol? Az mi?
http://napimigrans.com/12havi-9000-eurobol/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.03. 01:32:54
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://nemzeti.net/ma-balog-pater-oltott-kipat-a-hanukazok-tiszteletere-es-egyuttelesunk-ertekeirol-hazudozott-3630806.html
Az orosz fenyegetés miatt a Pentagon négyszeresére, 3,4 milliárd dollárra növelné európai egységeire és a kiképzésre szánt költségvetést - közölte a védelmi miniszter Washingtonban, a gazdasági klub rendezvényén kedden.
Claudia Zimmermann az L1 rádiónak adott interjút a menekültválság alatti híradásról, amikor azt mondta: "Természetesen arra utasítottak minket, hogy kormánypártian tudósítsunk". "Közszolgálati rádió vagyunk, így arra ösztönöznek minket, hogy a problémát pozitívabb módon közelítsük meg. Merkel befogadó politikájától kezdve addig, amikor a hangulat megváltozott és egyre több kritikus hangot lehet hallani a média és a politika részéről is" – fogalmazott.
Hétfőn Zimmermann a Der Tagesspiegel szerint már azt mondta: hülyeségeket beszélt, amikor így fogalmazott, egyébként is csak az élő adás miatti nyomás volt az, ami arra késztette, hogy "totális butaságokra" ragadtassa el magát.
Ez a nyilatkozat és annak visszavonása a legfényesebb bizonyíték a brutális német médiacenzúrára.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.02.02. 20:35:44
www.smart-bus.hu
Te jelen voltal? Te is orditottad, hogy "mocskos zsidok"? Mondjuk ezt konnyen el tudom hinni... Amugy meg eleg csak az internetet megfeleloen hasznalni, bar ehhez nyelvtudas es esz is kell 😉
hanem a helyszínen tapasztalok
A cenzurat? Mi modon? Talan - elhallgattatott - ujsagiro vagy?
Tenyleg? Bizonyitsd be!
Az meg hogy neked éppen azok a hírek vannak hamisítva, amit én nem a hivatkozott oldalról veszek, hanem a helyszínen tapasztalok meg, ugyan csak érdekes.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.