Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSG 1
Szeep..

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Notebook-rol.. Milyen url-bol toroljek ki mit?
Tudsz segiteni?

\"one shot one kill..\"

Valami tabletről nézed, ugye? Amint írták, ez a mobilos felület, nekem is ez jelenik meg, ha mobilról nézem az oldalt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mano megmondta a frankót! 😊

www.smart-bus.hu

Ez a mobilos felület, az "m."-ot kellene kitörölni az url-ből.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PSG 1
http://www.kephost.com/image/cNkF

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Ezt nem ertem en sem.. , teljesen ujnak tunik a kezelofelulet

\"one shot one kill..\"

Tetsuo
Ez az írás tetszik! :-)

Tetsuo

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Bocs, a cikkek alatti hozzászólásnál nem jelennek meg, a fórumban igen
Ezek a gombok nekem is hol megjelennek, hol nem, nem tudom miért.
De, hogy lehet más? Nem vágom...

www.smart-bus.hu

PSG 1
Teljesen mas a kezelofeluletem..ezt magyaraztam..mind1..

\"one shot one kill..\"

Tetsuo
Nehéz lehetett rábukkanni a Soros cégeire, mindegyik nevében benne van, hogy Soros. :-D
(Mondjuk én Libre Office-szal néztem meg a táblázatokat, az azért nem volt egyszerű.)

A topikot, ahol a "rejtett kezeket" jósoltam a zárt osztályra tették, de nemsokára helyet cserélünk az intézőkkel.. <#nyes>

Itt a másik mákvirág, akire szintén rég fókuszáltunk: Soros=fegyverkereskedő http://24.hu/fn/penzugy/2016/05/17/fox-news-soros-gyorgy-is-erintett-a-panama-iratokban/

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Én nemtom Merkel kinek a szolgálatában áll ? De azt biztosan amit csinál az totál Europa és nemzetellenes <#bdead> !!!! És nagyon ugytünik " amerikai kottábol " karmesterkedik ( legalábbis probál ) Európának !
"... Merkel maga is az amerikai titkosszolgálatok alkalmazásában áll.." Nem ismerős valahonnan ? http://www.hidfo.ru/2016/05/europanak-eros-vezetokre-van-szuksege/

Egy NATO tag hogy lehet független?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Jobb ha Antalt nem is említjük, az első beszédében volt egy mondat amit soha nem tudtam elfeledni. akkor mondtam is hogy ezek kiárusítják az országot és visszahozzák a szemét kapitalista érát, és a néppel nem fognak törődni.-- Így hangzott az a mondat, amivel elárulta az igazságot a képmutató beszédében--- " Mindig voltak vezetők és kiszolgálók" -- szóval a népet kiszolgálóknak titulálta és azzá is tették a nyugati mocskok számára az első naptól kezdve. szinte egyik hónapról a másikra mindenünket tönkretettek, szétrobbantottak, eladtak minimális áron, csődbe vittek bezártak. és csorgó nyállal kezdtek benyalni a Nyugati államok felső osztályának valamint a mocsok amerikának! S megteremtettek újra egy igazságtalan kapitalista tőkés államot amihez úgy segédkeztek a nyugatiak hogy részben megállta kereskedelmünk-- pl már az első két hónap után az olasz nem kért több birkát. s több nyugati állam egyik hónapról a másikra visszamondta a marhahús rendelését. S mennyi mindent zárolhattak aminek nem terjedt el a híre!!- csak bezártak az üzemek, vagy semmi pénzért eladták a nyugati tőkéseknek.

-- Ahogy figyeltem rendszerváltástól kezdve egyértelmű lett számomra hogy készakarva tették tönkre hazánkat a nyugati tőkések, majd később a saját megválasztott vezetőink, és a gazdagodni vágyó csalóink, végül pedig a bankok.

Egy független állam is lehet NATO tag-- mi is lehettünk volna és azzal saját országunk védelmét biztosíthattuk volna, a nagyobb államokkal
szembe! -- de ez nem jelenti azt hogy joguk legyen nálunk létesíteni hadálláspontot.

-- az orosz egyszer se fenyegette meg Európát, csupán az Ukránoknál megy a cirkusz. Ott is okkal- Ukrajna Fekete tengeri része mindig az orosszá volt, és azon a részen volt tulajdonképpen a Déli-tengeri hadi flottája. Ott a lakosság zöme is orosz ajkú volt mindig. De mikor minden fejére állt náluk minden politikailag, Ukrajna ezt kihasználva, igyekezett elszakadni és a fekete tengeri területet is magának gondolta. Valójában az eredeti Ukrajna kisebb terület volt, egy része a ruszkié volt, a mi határunk mentén pedig eredetileg a mienk- nem véletlenül sok a magyar ott.

Most pedig nyíltan nem volt mersze megtámadni az oroszt Amerikának Ukrajnában, mert csak színészkedtek eddig is és üzleteltek a fegyvereikkel- így jöhetett az a gondolatuk hogy a NATO hadállást épít ki nálunk. Tehát szép csendben, nem ukrajna miatt....csak gyakorlatozások véget... micsoda alattomos sumákság!!

Ráadásul hazánk területe nem nagy mert szétlopták készakarva hogy a magyart kisebb és gyengébb legyen az európai országok mellett és most az ország szívében egy atomreaktor működik, amit még bővíteni is szándékoznak. az pedig egy tökéletes Célpont! Népünk életét veszélyeztetik ezzel, de a nyugati államokat viszont megvédjük....!!

Nem elég az, hogy beengedtük az indiai baromságokat a magyar szellemet sötétíteni, az arab- bigott zsidót is ölelgeti a kormányunk, holott egyáltalán nem okos dolog, mert részben rafináltan "saját zsebre" fognak játszani, ugyanakkor ellenünk fogják ezzel hergelni az eszement arabokat, akik aztán végkép utálják a zsidókat.
Tetsuo
:-D Igaz.

Akkor ebben egy véleményen vagy Sulczzal, Junckerrel és Merkellel. ;-)

Tetsuo
Igazad van, de hazánk nem csak a parvenü kalandorok és opportunisták csatatere, a háttérben ott a szervezettség: a szabadkőművesség és az épülő judeokrácia, ami nem csak hazánkat, hanem az egész bolygó politikai és gazdasági eseményeit befolyásolja.

Tetsuo
Fontos kérdésekről nem szabad népszavazást tartani. ;-)

Antall megmondta, hogy tetszettünk volna forradalmat csinálni. Persze az sem garancia arra, hogy ma másként lenne, Romániában volt forradalom, és mégis ugyanaz a szar van ott is. Az egész módszerváltás hasonlóan zajlott le az egész keleti blokkban.

S most milyen veszélynek tették ki a népünket? Engedélyezték a NATO nak ...

A NATO-ba lépésről népszavazáson döntöttünk.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.05.15. 08:44:53

Mindenkit üdvözlök.

Talán a rendszerváltás utáni korszakkal kezdeném, és a mai helyzettel amit tulajdonképpen az én véleményem szerint az eddig megválasztott kormányaink alakítottak olyanná amilyen, ami teljesen ellent mondott annak, amit ígértek a népünknek, hogy az elkövetkező időkben, szabad, független demokráciában fog a népünk élni. Tehát mindent a kormányaink teremtettek a tönkre tett iparunkat, mezőgazdaságunkat, kereskedelmünket a munkanélküliséget, az otthontalanok rétegét, a nyomorban élő családokat, na és egy új iparágat a testrabszolgák rétegét, amit meg is adótattak, tartva a markukat mint a közönséges stricik. Annak ellenére, hogy az orosz minden szó-nélkül szó szerint kivonult! De nem annak örültek a megválasztott vezetőink, hogy végre szabadok vagyunk és független néppé válhatunk, hanem annak, hogy nem kell többé sóvárogniuk Nyugat, vagy Amerika után, Ők is mint hatalmat kapott vezető réteg, szintén felemelkedhetnek a nyugati milliomosok és milliárdosok mellé s elég sietve, kitárták az országunk határait a nyugati, keleti tőkések előtt, akik iparkodtak is tönkre tenni mindenünket, amiből a népünk élt 50 éven keresztül, hogy a saját piacukat és saját tőkéseiket hozhassák be, miközben ők, az itteni dolgozók alul fizetett jövedelméből zsírósodhattak de e mellet a vezető rétegünk és baráti köre is gazdagodott az aránytalanul magas jövedelmüknek és a nyugati csúsztatott pénzeknek köszönhetően.

S most milyen veszélynek tették ki a népünket? Engedélyezték a NATO nak hogy nálunk létesiéhesen egy támaszpontot a ruszkival szembe. Holott népünket nem fenyegeti az orosz, viszont az EU nak és Amerikának egy olyan katonai helyet biztost hazánk területe, ahonnan bármikor ha kedvük tartja, célba vehetik az oroszt. Egy probléma van ezzel, hogy a népünket tették ezzel célponttá, ha a jenki, vagy az EU nagyhatalmak támadásra, az orosz visszaválaszolna. Lehet hogy mind ezeknek ez biztonságot ad viszont népünk számára ez egy biztos tömeges pusztulást eredményezne!!

Egyáltalán azzal, hogy Nyugatnak, Keletnek kinyitottuk a határainkat, számukra átjáróházzá váltunk, ahol bármelyik úgy elégülhet ki, ahogy neki tettszik, mi a magyarok nem lettünk a szemükbe mások mint egy közönséges vice akivel mindent ellehet hitetni, mindent ellehet takarítani a feláldozásunk árán is!

😊)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.05.15. 00:05:01

www.smart-bus.hu

PSG 1
Hova a francba tunt a smile gomb? H tudsz szmajlit kuldeni?(Miota itt jartam megujult a kulcsin es szokas szerint ez is szarabb mint a regi)

\"one shot one kill..\"

Attól nem félek.
<#eljen><#taps>

www.smart-bus.hu

Az állítólagos orosz áfiumról

Milyen véleményszabadság van ott, ahol a tények kimondása „dezinformáció”?

Tetsuo
Azt mondtam RÉSZBEN tradicionalista. Remélem egyre nacionalistább és tradicionálisabb lesz, majd inkább ez utóbbi.
Putyin és gárdája komoly lépéseket tesz a rend helyreállítására, bár van még teendő rengeteg.
Te attól félsz, hogy hódítani fognak, de Magyarország 1945 óta meg van hódítva, azóta nincs ténylegesen magyar kormány.
Jelenleg az a hatalom uralkodik Magyarországon, amely ellen küzdenek az oroszok és minden államnak létfeltétele, hogy legyőzze.
Hogy Oroszország megtámadja a semleges vagy oroszbarát Magyarországot, annyi esélye van, mint hogy Új-Zéland támadná meg.
Ámerika vagy éppen Németország talpnyaló vazallusaként viszont egyre nagyobb az esély, hogy az Oroszok célpontja leszünk.
Nem szabadna engedni semmilyen NATO-fejlesztést hazánkban addig, amíg ilyen kiélezett a két (vagy több) nagyhatalom közötti konfliktus. (Amiben Ámerika az igazi agresszor.)

Az eredeti bolsevizmus lehet, de a mai orosz viszony a múlthoz kicsit bonyolultabb.
Dugin meg lehet hogy tradicionalista, de az orosz állam (Putyin) úgy zusammen nem igazán, ők csak egy nagyrészt kgb-ből és a katonaságból ("sziloviki" ahogy az oroszok nevezik őket) jött csapat.
Tetsuo
Vagy elhiszed nekem, hogy a bolsevizmus és a tradicionalizmus egymásnak szöges ellentéte, vagy utánajársz magad, de hülyeséget ne írj. ;-)

Na ja, csak abba a tradícióba beletartozik Lenyin (mert hogy így kellene írni az átírásban más esetekben követett szabályokat betartva, Sztálint meg Sztalinnak 😊) múmiájának és szobrainak meghagyása, sőt tisztelete, sőt Sztálin/Sztalin kvázi rehabilitálása ("szovjetellenes" filmek betiltása stb.)
Egyébként meg bizonyos értelemben a SZU is nagyorosz nacionalista volt a kezdeti internacionalista eltévelyedés és az első generációs bolsik nagy részének fizikai megsemmisítése után (egy-két hírmondó maradt csak, mint Kaganovics alias "vas Lázár"😊). Tulajdonképpen már akkortól elkezdődött ez, hogy Sztálin átvette a gyeplőt, és meghirdette a "szocializmus egy országban" elvet, miután felismerte, hogy a világforradalom egyelőre elmarad...
Tetsuo
Pont a szabadabb, nyíltabb rablás (gyarmatosítás) eredményeként volt magasabb az életszínvonal általában. Ma a középosztály zsugorodik szinte minden fejlett országban. Ez részben a módszerek mmegváltozása miatt történt, részben stratégiai okokból. A legfelsőbb gazdasági csoportok sokkal kifinomultabb eljárásokkal fölözik le a hasznot a gazdaság minden területén és nem "döntenek nyomorba" térségeket közvetlenül, hanem közvetve. Így a pénzáramlás, majd a vagyon is rejtettebb, ami a középosztály illetve az "alsó felsőosztály" számára egyáltalán nem elérhető.

Nem mondok újat, hogy a SZU bolsevik, tradícióellenes szörny volt, a putyini Oroszország pedig nacionalista és részben tradicionalista. A kettő alapjaiban is ellentétes.

A világ nyugati fele mondjuk jobban élt mikor létezett a SZU (tudom ez rajtunk nem segített).

Ilyen szabadkereskedelmi rablást, Merkel hordázást, piacok lefosztását, deregulációt, privatizációt, nem lehetett nyomatni..sőt arra volt szükség, hogy viszonylag elégetett társadalom működjön, mert egy gigszer és jöhet egy kommunista fordulat. A Marshall segyély is azt a célt szolgálta, hogy a nyomorgó Európa ne hulljon a szovjetek kezébe.

egyet értek..
a hülye fogyasztói agymosott emberek.. csalogatják be a házukba a "szegény" migráncsokat..
ohh te kis drága milyen rossz sorsod van.. háború, rasszizmus..megbélyegzés..
gyere én befogadlak..elfogadlak..
aztán másnap már megy a fotel djihad a nappaliban..
kislány megerőszakolása.. agresszív áttérítése a családnak..

a saját naivitás az egyik legveszélyesebb ellenség az emberre.. önmagára nézve

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Pluskast
Ez van ha társadalom belterjes lesz a jóléttől. Degeneráltak tömkelegét hozza létre. Nem is tudom valahol azt hiszem Új - Zélandban volt egy struc nagyságú madárfaj (talán a moa) amit az oda érkező maori törzs tagjai kb 300 év alatt teljesen kiirtottak, lévén, hogy a madárnak nem volt soha természetes ellensége így az embert mint veszélyforrást nem ismerte és így gyakorlatilag közvetlen közelről le tudták vadászni mert az állat nem tartotta ellenségnek az embert és nem is szaladt el ha találkozott vele. Kb ezek is olyanok mint a moák. Fel sem merül bennük, hogy ezek nem a nyugati értelemben vett civilizált lények.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Most már látjuk az ellenséget. Tudjuk hova kell lőni.
Ahogy Bush mondta... Az ellenség ott van északon meg délen.. meg keleten meg nyugaton.
nem paranoia

Ebből még baj lesz, hogy ennyire szétbarmolódott a geopolitika főleg a gazdasági érdekek hatására.

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

mi az étvágyunkat a józan eszünknek rendeltük alá

A lehetőségeik pedig korlátozzák az étvágyukat. Az Isten óvjon attól minket, hogy újra a Szovjetunióhoz mérhető hatalmuk legyen.

Putyin: "A fő különbség közöttünk és az Új Világrend között az, hogy mi az étvágyunkat a józan eszünknek rendeltük alá, míg ők a józan észt rendelték az étvágyuk alá"
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/05/vlagyimir-putyin-az-uj-vilagrend.html

Várjunk csak, ezek beengedték a házukba úgy, hogy ennek a fa és föld között megrekedtnek semmilyen személyazonosító igazolványa nem volt? Csak úgy elhitték neki, amit mesélt?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ReszegKoldus
Az ENSZ emberi jogi biztosa vizsgálatot sürget a török biztonsági erők súlyos atrocitásaival kapcsolatban. Feltehetően több mint száz embert égettek el élve Cizre városában, és jelentések érkeztek arról is, hogy katonai járművekből lőnek mesterlövészek civilekre.
link

Ja, értem... akkor ő csak őszinte, tehát csodálatra méltó és elismerés illeti. Kezdem érteni az álliberális logikát.

www.smart-bus.hu

Rasszista csak fehér ember lehet, így nem hiszem.

Apa, kezdődik!
Ez nem rasszizmus?

www.smart-bus.hu