9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Sippie
    Gino jól mondta anno... sok itt a köcsög
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.10.02. 21:29:15
  • ManoNegra
    ~ 45% nem rossz.
  • overseer-7
    remélem voltatok ma szavazni..
    itt nagyon kicsi a mozgás szavazás ügyben.. ilyen 20% részvétellel.. vidéken
  • Solt
    Személyesen is ismerek ilyet, ráadásul még rokon is! :)
  • ReszegKoldus
    Pedig akadnak
  • Pares
    Olyanról hallottam már, hogy zsidó áttért más vallásra, de olyat nem, hogy más vallású áttért volna a zsidó vallásra...
  • Solt
    Ehhez blankoltatni is kell, nem úszód meg név felvétellel! :)
  • overseer-7
    én lassan azon gondolkozok, hogy felvegyek e egy zsidó nevet, és eljárjak a dohány utcai zsinagógába..
    nem megy jól az üzlet.. üzleti kapcsolatokra tennék szert.. beprotezsálnának jobb helyekre az új ismerősök is.. és tovább örökítve a nevet.. tovább vinné a következő generáció is az előnyöket..
    a zsidók az üzletben általában előnyöket, kedvezményeket, nagyobb figyelmet adnak egymásnak.. egymást minél jobb pozícióba segítik.. így segítve a fajt.. érdemes ebbe a körbe bekerülni, sok előnye van
  • fonak
    Nincs így, az USA esetében viszont kétségtelenül többé-kevésbé igaz lenne a megállapítás.
  • ManoNegra
    Erdogan: Törökország EU-csatlakozása "a játék végéhez ért"

• Tetsuo
    Az úgynevezett németek kulcspozícióiban mind zsidók vannak.
  • fonak
    Érdekes, hogy ez egyáltalán megjelenhetett német mainstream sajtóban. Az amcsik tevékenykedése azért a németeknél sem mindenkinek tetszik, nyilván, azért tudják belül, hogy mennyit "köszönhetnek" nekik az elmúlt pár évből, az orosz szankcióktól a migriinvázión át a VW elleni (jogos, jogtalan, mindegy, a motiváció egyértelmű volt) akcióig. Szóval sajnos mivel németek és így olyan neveltetést kaptak, hogy eredendően bűnös nép fiai, akiknek örökké vezekelni kell, a nagy Amerika előtt pedig nem tehetnek mást, mint behajolni és előkészíteni a vazelint, azért kicsit morgolódnak (baloldali mezben meg persze lehet fikázni a jenkiket, szerintem annak is van ilyen motivációja).
  • Solt
    Ennyi!
  • ManoNegra
    Hack Péter Ezért nem

Nincs értelme egy részt idemásolni belőle, mert az egész írással egyetértek.
  • ReszegKoldus
    Nem ítélek én el senkit, de szerintem elég sok tutibiztosinfo volt már linkelve mindenfelé mindenről, hogy legyen okom kételkedni (arról nem is beszélve, amikor még külön dátumot is mondanak, hogy ez lesz meg az lesz, aztán semmi nem lesz) :D
  • Tetsuo
    Nem tudod, miért várnak a nyilvánosságrahozatallal, de már így elítéled őket. Gratulálok. ;-)
  • ReszegKoldus
    De pont erről van szó, hogy nem hozzák nyilvánosságra = nem tudjuk meg.
    Lehet róla süketelni, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra, de ez pont annyit ér, mint bármilyen állítás, amit utána nem támaszt alá az illető.
  • Saintgerman
    Pofázás mellett ők mindketten nem csak a szabadságukat, de az életüket is kockára tették, hogy te megtudhasd az igazságnak egy kis töredékét. Az igazságnak pedig csak kutatói vannak, nem pedig követői... követői a kretén ferinek vannak ha teccik érteni..
  • ReszegKoldus
    Csak pofáznak, a követőik meg reménykednek :D
    (legalábbis szerintem ez érvényes addig, amíg nem hozzák nyilvánosságra)
  • Tetsuo
    Talán technikai oka van, talán taktikai... nem tudom.
  • Pluskast
    És ezt miért nem hozza nyilvánosságra ha azt mondja, hogy a birtokában vannak ezek a dokumentumok? Asszem Assange mondta pár hete, hogy Cilntonnéról is olyan perdöntő dokumentumai vannak amik kicsinálják őt. Mégsem hozza nyilvánosságra ő sem.
  • Saintgerman
    „Ich besitze Dokumente, die zeigen, dass Bin Laden immer noch von der CIA finanziert wird“, behauptet Edward Snowden
  • Tetsuo
    http://www.trueactivist.com/facebook-and-israel-officially-announce-collaboration-to-censor-social-media-content/
    Hogy az izraeli bojkott-oldalakat cenzúrázta a Facebook, könnyen ellenőrizhető szerintem - annak, akinek van Facebook-fiókja...
  • fonak
    Mármint az nem hitelesített, hogy Snowden valaha mondott volna ilyet.
  • Saintgerman
    "Egy másik forrás által nem ellenőrzött... " Snowden nek egyik állítása sem hitelesített, de arra mégis mérget veszek, hogy Bin Láden nem a tenger mélyén nyugszik..
  • fonak
    Lásd az utolsó előtti bekezdést ("Hinweis: ...") ennek a hitelességéről ennyit.
  • Saintgerman
    Ugyan erről az oldalról: Snowden szerint Bin Láden él és virul a Bahamas on
  • Tetsuo
    http://derwaechter.net/facebook-und-israel-kuendigen-offiziell-zusammenarbeit-zur-zensur-von-inhalten-sozialer-medien-an
  • Tetsuo
    Minden normális erkölcsű ember szerint így van már a konfliktus kezdetétől, ha tájékozódtak egy kicsit is. ;-)
  • Solt
    A holland lányok inkább hozzánk költöznének...
  • maki85
    egyes szakértők szerint jobban jár a szír nép, ha marad asszad, mert az un felkelők a győzelmük esetén nagyságrendekkel borzalmasabb népirtást végeznek
  • Tetsuo
    Ámerika, IzraHell meg az EU ezeket támogatja...
  • horthy
    Mérsékelt lázadok Sziria

• Caliph
    amikor az elején sétál oda van rajta egy hátitáska,a végén nem mernék megesküdni rá hogy rajta van...Bár elég szar a kép
    2:57nél veszi le és rakja a táskát a lába mellé,3:16nál rakja be a fal mellé
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.26. 16:26:29
  • Caliph
    térdig látjuk a képet,simán lerakhatta vagy ledobhatta anélkül hogy hajolnia kéne
  • Solt
    Ez tiszta, de nem látom mikor rakta le a cuccot...
  • Caliph
    valszeg ő volt az,ott álldogál sokat amikor meg a rendőrök elmennek mellette be is húzódik a fal mögé jobban,tehát számít a robbanásra...és a robbanás után mindenki elfelé fut,ő meg a rendőrhöz lép és itt vége a felvételnek,nem látjuk csinál e valamit vagy továbbmegy.
    nem tudom miért vágták el ott a képet,elvitte a rendőr pisztolyát vagy mit nem akarnak megmutatni?
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.26. 16:09:11
  • Solt
    Itt a robbantásról a felvétel,

Az elején a fehér kalapos figura aki állítólag lerakta a robbanószerkezetet, de én a videón nem látom, hogy bármit letett volna...
  • ReszegKoldus
    Én meg azt mondom, hogy az amcsi fekák voltak, akik így akarják kiterjeszteni a rendőrellenességüket :D
  • Saintgerman
    Vagy Soros projekt volt ez is ? http://www.hidfo.ru/2016/09/a-baloldal-elore-tudta-hogy-robbantani-fognak-pesten/