9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#8095 Gino jól mondta anno... sok itt a köcsög
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.10.02. 21:29:15 -
ManoNegra #8094 ~ 45% nem rossz. -
overseer-7 #8093 remélem voltatok ma szavazni..
itt nagyon kicsi a mozgás szavazás ügyben.. ilyen 20% részvétellel.. vidéken -
Solt #8092 Személyesen is ismerek ilyet, ráadásul még rokon is! :) -
#8091 Pedig akadnak -
Pares #8090 Olyanról hallottam már, hogy zsidó áttért más vallásra, de olyat nem, hogy más vallású áttért volna a zsidó vallásra... -
Solt #8089 Ehhez blankoltatni is kell, nem úszód meg név felvétellel! :)
-
overseer-7 #8088 én lassan azon gondolkozok, hogy felvegyek e egy zsidó nevet, és eljárjak a dohány utcai zsinagógába..
nem megy jól az üzlet.. üzleti kapcsolatokra tennék szert.. beprotezsálnának jobb helyekre az új ismerősök is.. és tovább örökítve a nevet.. tovább vinné a következő generáció is az előnyöket..
a zsidók az üzletben általában előnyöket, kedvezményeket, nagyobb figyelmet adnak egymásnak.. egymást minél jobb pozícióba segítik.. így segítve a fajt.. érdemes ebbe a körbe bekerülni, sok előnye van -
fonak #8087 Nincs így, az USA esetében viszont kétségtelenül többé-kevésbé igaz lenne a megállapítás. -
ManoNegra #8086 Erdogan: Törökország EU-csatlakozása "a játék végéhez ért"
-
#8085 Az úgynevezett németek kulcspozícióiban mind zsidók vannak. -
fonak #8084 Érdekes, hogy ez egyáltalán megjelenhetett német mainstream sajtóban. Az amcsik tevékenykedése azért a németeknél sem mindenkinek tetszik, nyilván, azért tudják belül, hogy mennyit "köszönhetnek" nekik az elmúlt pár évből, az orosz szankcióktól a migriinvázión át a VW elleni (jogos, jogtalan, mindegy, a motiváció egyértelmű volt) akcióig. Szóval sajnos mivel németek és így olyan neveltetést kaptak, hogy eredendően bűnös nép fiai, akiknek örökké vezekelni kell, a nagy Amerika előtt pedig nem tehetnek mást, mint behajolni és előkészíteni a vazelint, azért kicsit morgolódnak (baloldali mezben meg persze lehet fikázni a jenkiket, szerintem annak is van ilyen motivációja). -
Solt #8083 Ennyi! -
ManoNegra #8082 Hack Péter Ezért nem
Nincs értelme egy részt idemásolni belőle, mert az egész írással egyetértek. -
#8081 Nem ítélek én el senkit, de szerintem elég sok tutibiztosinfo volt már linkelve mindenfelé mindenről, hogy legyen okom kételkedni (arról nem is beszélve, amikor még külön dátumot is mondanak, hogy ez lesz meg az lesz, aztán semmi nem lesz) :D
-
#8080 Nem tudod, miért várnak a nyilvánosságrahozatallal, de már így elítéled őket. Gratulálok. ;-) -
#8079 De pont erről van szó, hogy nem hozzák nyilvánosságra = nem tudjuk meg.
Lehet róla süketelni, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra, de ez pont annyit ér, mint bármilyen állítás, amit utána nem támaszt alá az illető. -
Saintgerman #8078 Pofázás mellett ők mindketten nem csak a szabadságukat, de az életüket is kockára tették, hogy te megtudhasd az igazságnak egy kis töredékét. Az igazságnak pedig csak kutatói vannak, nem pedig követői... követői a kretén ferinek vannak ha teccik érteni.. -
#8077 Csak pofáznak, a követőik meg reménykednek :D
(legalábbis szerintem ez érvényes addig, amíg nem hozzák nyilvánosságra) -
#8076 Talán technikai oka van, talán taktikai... nem tudom. -
#8075 És ezt miért nem hozza nyilvánosságra ha azt mondja, hogy a birtokában vannak ezek a dokumentumok? Asszem Assange mondta pár hete, hogy Cilntonnéról is olyan perdöntő dokumentumai vannak amik kicsinálják őt. Mégsem hozza nyilvánosságra ő sem. -
Saintgerman #8074 „Ich besitze Dokumente, die zeigen, dass Bin Laden immer noch von der CIA finanziert wird“, behauptet Edward Snowden -
#8073 http://www.trueactivist.com/facebook-and-israel-officially-announce-collaboration-to-censor-social-media-content/
Hogy az izraeli bojkott-oldalakat cenzúrázta a Facebook, könnyen ellenőrizhető szerintem - annak, akinek van Facebook-fiókja... -
fonak #8072 Mármint az nem hitelesített, hogy Snowden valaha mondott volna ilyet. -
Saintgerman #8071 "Egy másik forrás által nem ellenőrzött... " Snowden nek egyik állítása sem hitelesített, de arra mégis mérget veszek, hogy Bin Láden nem a tenger mélyén nyugszik.. -
fonak #8070 Lásd az utolsó előtti bekezdést ("Hinweis: ...") ennek a hitelességéről ennyit. -
Saintgerman #8069 Ugyan erről az oldalról: Snowden szerint Bin Láden él és virul a Bahamas on -
#8068 http://derwaechter.net/facebook-und-israel-kuendigen-offiziell-zusammenarbeit-zur-zensur-von-inhalten-sozialer-medien-an
-
#8067 Minden normális erkölcsű ember szerint így van már a konfliktus kezdetétől, ha tájékozódtak egy kicsit is. ;-) -
Solt #8066 A holland lányok inkább hozzánk költöznének... -
maki85 #8065 egyes szakértők szerint jobban jár a szír nép, ha marad asszad, mert az un felkelők a győzelmük esetén nagyságrendekkel borzalmasabb népirtást végeznek -
#8064 Ámerika, IzraHell meg az EU ezeket támogatja... -
horthy #8063 Mérsékelt lázadok Sziria
-
#8062 amikor az elején sétál oda van rajta egy hátitáska,a végén nem mernék megesküdni rá hogy rajta van...Bár elég szar a kép
2:57nél veszi le és rakja a táskát a lába mellé,3:16nál rakja be a fal mellé
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.26. 16:26:29 -
#8061 térdig látjuk a képet,simán lerakhatta vagy ledobhatta anélkül hogy hajolnia kéne -
Solt #8060 Ez tiszta, de nem látom mikor rakta le a cuccot... -
#8059 valszeg ő volt az,ott álldogál sokat amikor meg a rendőrök elmennek mellette be is húzódik a fal mögé jobban,tehát számít a robbanásra...és a robbanás után mindenki elfelé fut,ő meg a rendőrhöz lép és itt vége a felvételnek,nem látjuk csinál e valamit vagy továbbmegy.
nem tudom miért vágták el ott a képet,elvitte a rendőr pisztolyát vagy mit nem akarnak megmutatni?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.26. 16:09:11 -
Solt #8058 Itt a robbantásról a felvétel,
Az elején a fehér kalapos figura aki állítólag lerakta a robbanószerkezetet, de én a videón nem látom, hogy bármit letett volna... -
#8057 Én meg azt mondom, hogy az amcsi fekák voltak, akik így akarják kiterjeszteni a rendőrellenességüket :D -
Saintgerman #8056 Vagy Soros projekt volt ez is ? http://www.hidfo.ru/2016/09/a-baloldal-elore-tudta-hogy-robbantani-fognak-pesten/