Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.08.11. 20:46:28
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
az Iszlám Államot nem más, mint maga Barack Obama alapította."
ha ezzel készek vagyunk, jöhetne egy technológiai globális civilizáció, amely nem engedné meg többet a magánpénz rendszer működését
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Tehát nem a "nagyok" között van egymás közötti konfliktus, hanem azok között, akiket még nem kebelezett be ez a bűnbanda, védekeznek ellenük. Ezt a bűnbandát nem lehet vissza támadni, mert ez nem az amerikai nép, hanem csak az a kis csoport aki becsapta őket és a hatalmat bitorolja felettük. Hogy ha a "nagyok" egymásra támadnának, nem változna semmi, csak az ő uralmuk erősödne.
A legcélszerűbb megoldásnak azt tartanám, (és ettől félnek ők is) hogy az amerikai nép éljen az Alkotmányban biztosított jogával és vegye vissza a szabadságát azoktól akik elrabolták tőle akár fegyverrel is, amire az alaptörvény is feljogosítja. Ezzel megszűnne a vízfej és a világ legnagyobb gondjai is.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
én is így látom ahogy te.. az usa megpróbálja eladni magát a szabadság demokrácia és egyenlőség hazájának..
miközben pont ezeket az értékeket tagadja.
Egy birodalom sem tartott örökké.. az usa is el fog tűnni.. de mindig jönnek újak..
Most talán kína és a brics felemelkedése van soron.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jol ki van ez a szisztema dolgozva(jol fizetett strategiai elemzok/tervezok meloznak ezeken a dolgokon szakmanyban)
Talan akkor lesz ebben valtozas, ha Trump lesz az elnok, de akkor is keves esellyel..
\"one shot one kill..\"
A szerencse a zseni igazi ismérve.
Úgy megvagyunk vezetve, hogy akik a háttérhatalomnak dolgoznak ők tagadják a leges legjobban.. miközben nincsenek is a tudatában, hogy milyen érdekek szerint cselekednek a politikában, a pénzvilágban, a médiában..
Ezek az emberek már már művészi szintre fejlesztették a duplagondol technikáját.
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2016.08.10. 23:48:09
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/08/clintonek-megolettek-az-fbi-hoz-tarto.html
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
\"one shot one kill..\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kivancsi leszek, h az uj USA elnok hogy viszonyul majd a ruszkikhoz.. Az ujs azsiai-hadszinteren varhato (Kina elleni geopolitikai jatszma)muveleteikhez ugyanis szukseguk lesz egy minimum semleges Oroszorszagra a kerdesben(a ruszkik is erdekeltek a tersegben, a jo par szigetet erinto teruleti vitakban)
\"one shot one kill..\"
Oroszország fokozatosan megszünteti a Törökországgal szemben bevezetett szankciókat, jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök a török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdoğannal folytatott keddi szentpétervári tárgyalásokat lezáró közös sajtótájékoztatón.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
mert ezekből a németekből mind a kettőt kinézem
A magyar viszont mindig magyar.
attól tartok, hogy még mindig alszanak a németek
a legujabb felmérés szerint merkel még mindig vezet
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The Federal Republic of Germany (i.e., the Bastardstate) is a feminized, politically correct dystopia where authoritarian multiculturalists coddle terrorists and foreign mass shooters and prosecute disarmed heroic patriots for saying mean things or sounding off on Facebook."
Ezerrel pörög a cenzúra.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon szívesen átengedjük őket.
csak kérdezem, ha ezeket most beengedjük, akkor már soha többet nem fog feltorlódni egy következő adag????
kanadába jobban kell az ázsiai mint a fehér, amerika nagy katyvasz és onnan sem jönnek jó hírek, ráadásul az ausztrálok gazdagabbak már, csak ott meg elég forróság van és az állatvilág sem egy pannon síkságon szocializáltnak való 😄 miért is rossz új zéland? azon kívül, hogy már nem könnyű bejutni?
A törökök két budapesti iskola ellen kértek intézkedést.
számítása szerint több száz millió ember bevándorlása várható középtávon
összehasonlította a "merkeli", és az "orbáni" politikát
véleménye szerint ekkora tömegben az integrálódási politika vesztett ügy, a kerítés pedig csak ideig-óráig megoldás, mert nincs az az erő mely ekkora tömeget megállítana, arról nem szólva, hogy akár fegyverrel is fel lehetnek szerelve
az pedig külön jó, hogy az uniós államok még ma is szállítanak fegyvert a térségbe
Lerombolták a közel-keleti diktatúrákat, káoszt okozva a térségben, ezalatt az európai bevándorlást is úgy szabályozták, hogy ne lehesen annak hatásosan gátat vetni.
Tudom hogy ez nem AZ a topik, de rengeteg olyan dolog történt, ami egy irányba mutat. Attól félek, hogy ezt nem ússzuk meg háború nélkül.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.08.04. 21:35:34
de tartok tőle, hogy az isis-t is vezetik valakik, súgnak neki kintről
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.08.04. 21:26:45
hát basszus nem az!!!
talán még a mad max símán belefér
Nem lepne meg..
\"one shot one kill..\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ilyen falak már amúgy is voltak franciaországban meg olaszban is.. akkor is a bevándorlók miatt