9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Saintgerman #8135 És erre ezt hazudja a BBC: http://www.hidfo.ru/2016/10/igy-hazudik-a-bbc-magyarorszag-legolvasottabb-napilapja/ -
#8134 Egy rendes országban le is tartóztatnák a felelősöket, amiért 5 milliárd forint adósságot felhalmoztak, de már az is valami, hogy megszűnik (pontosabban átalalkul Fidesz-szócsővé) egy politikai szennylap.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.10.08. 22:46:09 -
ManoNegra #8133 A linket már ne keressétek. :D -
Saintgerman #8132 A sikertelen TTIP próbálkozás után, most CETA ként, trójai falóban akarja ránkszabadítani "rákot" a Cabal. http://www.hidfo.ru/2016/10/nem-volt-kello-politikai-akarat-a-ceta-elgancsolasara/ -
Saintgerman #8131 Szegény Junckernak a végén még ki kell józanodni a népszavazás miatt. http://www.hidfo.ru/2016/10/a-veg-kezdete-ha-nepszavazas-van/ -
ManoNegra #8130 #2773 Ha lassan is, de előkerülnek a tények. Egy arab tulajdonú magyarországi GSM-boltban vásároltak SIM-kártyákat a terroristák
Fogalmuk sem volt a magyar hatóságoknak arról, hogy egy hajléktalan nevére valaki 200 ezer telekomos SIM-kártyát vásárolt, amíg a Salah Abdeslam terrorszervezete után nyomozó belga és francia hatóságok jogsegélykérelemmel meg nem keresték őket.
Nem kell simkártya vásárlással bíbelődni, ha megveszi neked a Hálózat..
-
overseer-7 #8129 -
Saintgerman #8128 A betontömbök a folyóban is a díszfelvonuláson voltak -
fonak #8127 Azok az ünnepség alkalmából vonultak fel, szóval egy kis lódítás megint. -
Solt #8126 Elnézést! :D -
Saintgerman #8125 Merkelnek már páncélosokkal kell védeni magát a néptől: http://derwaechter.net/einheitsfeier-in-dresden-merkel-regime-laesst-panzer-auffahren -
#8124 Ez is érdekes. Ez meg elég durva. Valami, gond lehet a demokrácia minta államával. -
#8123 Minden beérkező levelet megfigyel a Yahoo az amerikai hírszerzés számára
Ezt eddig is sejtettük, de most bizonyíték van rá. -
fonak #8122 Hülyítik őket, természetesen, a no borders aktivisták, meg talán mások is. -
#8121 Ja, de azért mondtam, mert már volt ma valami sajtótájékoztató, amin semmi újat nem mondott Assange, csak annyit jelentett be, hogy még az amcsi választások előtt fog nyilvánosságra hozni dolgokat. :) -
#8120 hát eddig tényleg semmi , de new yorkban pl még csak delelőtt 10 van,sztem estefelé fog időzíteni...ha ... :D -
#8119 Hát nem úgy tűnik :D
Elég komolytalan egyelőre ez a dolog... -
overseer-7 #8118 Összecsomagoltak a betolakodók Belgrádban és Horgoson - azt hiszik, a határ megnyitásáról szólt a népszavazás, és mehetnek
háhháá.. ha ha haaaaaa
Ezek tényleg nem tudnak magyarul.
most zárul be a vasfüggöny teljesen.. és amint az alkotmány átírattatik.. be is lesz betonozva
-
#8117 Ezeknek tuti elromlott a gps az ájfónjukban
Eddig nem tudtam, hogy Szerbiából csak Magyarországon keresztül lehet Németországba eljutni. -
Lysandus #8116 Volt már? :
http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/10/01/trumpnak_igaza_volt_rossz_mikrofont_kapott/ -
maki85 #8115 igazad van!!
sajnos:((
a tespedt maradék kb 5 milla magyar pedig megérdemelne egy-egy talicska menekültet az otthonába
bár szvsz, sajnos, ha törik, ha szakad, mi fogjuk szopizni a hosszú cicit, bár egy kicsit még lehet ugrálni
egyesek attól riogattak, hogy kirúgnak bennünket az unóból, ha sikeres lesz a népszavazás, vagy ha alkotmányba foglaljuk, habár azt elfelejtették, hogy ez nem ügydöntő népszavazás volt
erre most oviki meglebegtette annak lehetőségét, hogy mégiscsak lesz alaptörvény változtatás, olyasmi szöveggel, ahogy a kérdésben volt
a semmiért eltapsoltak kb 16 milliárdot
na a szarnak egy nagy pofon
miért nem teszünk úgy mint a románok, akik már régebben alkotmányba foglalták a betelepítés elutasítását
no meg persze még mindig uniós tagok
-
#8114 Na elvileg holnap borít valamit a wikileaks a Clintonnéról -
#8113 Ha még aktuális lett volna a vasárnapi nyitvatartás kérdése és a kettőre egyszerre kell szavazni, lehet akkor többen mennek el :) -
ManoNegra #8112 Végül is közvetlen demokrácia erősítése a küszöb emelés (hiszen érvényesség esetén sokkal erősebb a legitimáció)
Lehet hogy nagyobb lenne a legitimáció, viszont ha még egy ilyen kérdésben sem sikerült elérni az érvényességhez szükséges szavazatszámot, akkor más kérdésben teljesen esélytelen. Olyan, mintha nem is lenne. -
wednes #8111 Végül is közvetlen demokrácia erősítése a küszöb emelés (hiszen érvényesség esetén sokkal erősebb a legitimáció), persze nem ez volt a cél. Hanem bármilyen ellenzéki kezdeményezés kudarcba fojtása. Ott hibázott nagyot a kormány, hogy azt gondolta, ha a 70% elutasítja a kvótát, az el is menne ezért szavazni. Illetve szerintem tisztába is voltak a kockázattal, de nagy "szorzóval" nyertek volna, ha bejön a húzás. Illetve az biztosította őket valamelyest, hogy borítékolható volt a NEM-ek elsöprő többsége.
Én is azt mondom, ez nem kiemelkedő siker, de nem is nagy kudarc. A halál 50 órája ugrik be egy rész. Nem pontos idézet:
"Győztünk!"
"Nem"
"Nem?? Talán veszítettünk?"
"Nem"
"Nem is nyertünk nem is veszítettünk, akkor mi történt?"
"A legjobb, a háború folytatódik!" -
ManoNegra #8110 Ez valahogy így is van. Nem egyértelmű siker, és nem is vereség. Mindenesetre maguknak köszönhetik, hiszen ők emelték fel az érvényességi küszöböt, mert annyira azért ők sem akarnak közvetlen demokráciát. A fagyi meg visszanyalt. Milyen jól mutatna pedig egy 25%-os küszöbnél ez az eredmény.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.10.03. 07:31:24 -
Saintgerman #8109 Talán nem is annyira vicces, () hogy ha ezek, akik 1913 megszerezték a totális kontrollt a zusában, most igyekeznek ezt kiterjeszteni Európára is, és ezzel megszüntetni az egyedüli "konkurenst", ami nem más, mint mi, fehér emberek vagyunk... -
#8108 Vicces, ahogy minden irányból próbálják megmagyarázni nekik miért jó az eredmény...ennél könnyebben nem is lehetne megkülönböztetni a híroldalakat, hogy az egyiken az érvénytelenséget hangsúlyozzák ki, a másikon a nemek mennyiségét/arányát :D -
#8107 Inkább majd elolvasom a holnapi hírekben, hogy megszavazták. :-) -
Solt #8106 Ha jól emlékszem azt mondta holnap ezzel kezdenek... nézd meg a "beszédét", pár perces. (Linkelni nem akarom) -
#8105 Na, ez jól hangzik. Remélem nem csak mellébeszél. -
Saintgerman #8104 Pontosan. Az az, visszaállítaná azt, amit Brüsszel (vagy a Cabal) csalárd módon hamisan használ... -
Solt #8103 Alkotmánymódosításról beszélt Orbán a szavazás után... -
#8102 Az ütőkártya illetve egy brüsszeli vita jó kiindulása az lenne, ha a Jobbik és Fidesz belevenné az alkotmányba a migránskérdést (pontosabban annak megoldását) egyszer s mindenkorra. -
#8101 Dehogynem és nem csak a politikában, hanem a cégtulajdonosok nagyon nagy része is az. -
Saintgerman #8100 "Tuzson Bence úgy fogalmazott, az Európai Unió a népszavazásnak köszönhetően “most már nem állhat a tetejére”, vagyis nem fordulhat elő újra, hogy “Brüsszel hoz egy döntést és a nemzeteknek csak végrehajtó szerepe van”. Az uniónak ehelyett a “talpán kell állnia”, vagyis a nemzetek döntéséből kell megszületnie az EU döntésének – tette hozzá." -
Solt #8099 Egyrészt ez nem ma este fog kiderülni, másrészt a 98% feletti nemek aránya elég kemény válasz... többen szavaztak most a nemre, mint anno az EU-s szavazáson az igenre, ez azért elég beszédes. Remélem más EU-s országokban is lesznek szavazások... -
#8098 98% feletti NEM arány szerintem elég sokat mondó, akár meg van az érvényességhez szükséges 50% akár nem. -
#8097 végül kb pont annyi értelme volt elmennem szavazni, amennyit előzetesen gondoltam :) -
Solt #8096 Én optimistább voltam, azt hittem lesznek annyian mint egy országgyűlési választáson, de ha belegondolok, hogy még arra is csak cirka 60% volt képes elmenni...