Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSG 1
Duurvaa.. Lesz meg ilyenekbol komolyabb is ?? Elerik elobb-utobb --amirol dolfi csak almodhatott--, hogy egesz Europa naci lesz..

\"one shot one kill..\"

PSG 1
A torok-hadsereg atlepte a szir hatart.. Hm..Ezert kellett Izraelnek es az oroszoknak elotte benyalni es leszamolni a hadseregen beluli ellenzekkel.?(Igy ertelmet nyertek a korabbi lepesek)

\"one shot one kill..\"

Ez sem tanulták még meg, hogy nem függőlegesen tartott telefonnal videózunk...
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.08.24. 15:13:28
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csak azért nem tiszta ez a dolog, mert aki elolvasta a linkelt cikket, annak világos, hogy a török titkosszolgálat beépített embereinek elsődleges feladata a németországi török diaszpóra felügyelete. Manapság pedig az elsőszámú ellenségként a gülenista csoportokra és a másként gondolkodókra tekintenek.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

szerintem a belinkelt szöveg egyértelmű, hogy kire gondolok

Mármint ki(k)?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

A "szovjet propagandaosztály" éppen pofán csapja az új világrend ügynökeit: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/08/oroszorszag-iran-es-kina-itt-az-ideje.html

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

PSG 1
Nocsak-nocsak.. Keszul valami?

"..A hidegháború óta először készletezésre tervezi felszólítani a lakosságot a német szövetségi kormány. A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung birtokába jutott jelentés szerint a lakosságot fel kell készíteni egy esetleges természeti katasztrófa, vagy fegyveres konfliktus következményeire. A jelentést bemutató FAZ is egyértelműen háborús helyzetről beszél A 69 oldalas tanulmány szerint minden egyes polgárnak tíz napra elegendő élelmiszert és öt napra elegendő tartalékot kellene felhalmoznia. A német katasztrófavédelem honlapján található általános tájékoztatófüzet 14 napos tartalékot javasol ilyen esetekre. Ez személyenként 28 liter vizet (napi két liter/fő), 4,9 kg tésztát, rizst és burgonyát, 5,6 kg zöldségkonzervet, 3,7 kg tejport 2,1 kg húst vagy tojásterméket és fél kg zsírt vagy olajat jelent. Javasolják még, hogy a háztartások készüljenek fel alternatív világítási és fűtési megoldásokra: tartsanak otthon elemlámpát, gyertyát, gázpalackról üzemeltethető konvektort a szükséges tartályokkal, és legyen mindig feltöltve a házipatika, legyenek otthon tisztálkodó- és fertőtlenítőszerek arra az esetre, ha akadozna a lakosság ellátása. Azt is javasolják, minden otthonban legyen elemről működtethető rádió. (Die Welt - Híradó nyomán).."

\"one shot one kill..\"

KIna-Sziria kapcsolatok !

Nemtom a Kinaiak mit akarnak Sziriában ? " Hummanitárius " segitség ? Vagy katonai próba alacsony szinten ?
Nagy baj lehet a szovjet propagandaosztályon, ha már ebből is "hírt" kényszerülnek csinálni 😊
ReszegKoldus
Vihar a biliben...
Már a cím is érdekes, úgy hangzik mintha a liberálisok államalapításra biztatnák a bevándorlókat, persze ez az eredeti közleményben valahogy nem igazán található meg. 😊
Mondjuk azok meg síkhülyék szerencsétlenek, mintha egyenlőségjelet tennének az Európán kívülről érkezők és az EU-n belül más országba költözők között.

Van egy ilyen rész az eredeti közleményben: "ne feledkezzenek el arról a 600 000 honfitársunkról sem" na, gondoltam, má' megin'...de most kivételesen nem arról volt szó <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.21. 17:16:19

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Van max. pár tízezer hasonlóan gondolkodó 90%-ban belpesti ember az országban és ennyi, ebből nem lesz 5%. Fodorék szerintem simán trollkodnak, netán pont a kormányoldal megbízásából...
Kemény! 😄 Döbbenetes, hogy mennyire pofátlanok...

www.smart-bus.hu

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Hogy ha a kazár maffiának leáldozott, akkor aminak is leáldozott: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/08/a-gazdasagi-es-demografiai-adatok.html

csak így tovább.. szervezzenek még pár puccsot, színes forradalmat.. hátha sikerül magukra haragítani az egész világot.. Isten adja.. úgy legyen.

az usában bábdemokrácia van.. gyakorlatilag egypártrendszert működtetnek.. két párt álruhában.
Az egész országot maguk alá gyűrték a nagytőkés bankár, iparos, pénzvagyonos dinasztiák.
Amiről természetesen nem illik beszélni, mert nem polkorrekt...
meg nem is létezik.. 😊

nem az USA volt, akiknek a katonái fasza megszállás alatt tartották Kelet-Európát és kommunista diktatúrákat vezettek be.

Viszont elősegítették, hogy a Szovjetunió a saját befolyási övezetének tekinthesse, és azt csinálhasson amit akar.

nem is az USA az az ország, ahol ugyanazon - kommunista - idők tolvaj és bűnöző emberei maradhattak vezető pozícióban.

De nagyon is szeretik azokat, akik kiszolgálták az előző rendszert, hiszen azoknak lényegében mindegy, kinek szolgáltatják ki az országot, és ezt az USA ki is használta.

Nem is az USA az az ország, ahol a világ legnagyobb féreg állambiztonsági szervének volt tagja lehet az ország kiskirálya.

Pl az idősebb Bush?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ez igaz, de nyilván az is egy tök elhanyagolható dolog, hogy az oroszok - körülbelül teljes nyílt - dezinformációs kampányt folytatnak nem elhanyagolható számú európai országban az EU bomlasztása érdekében (néha pedig kibaszott nevetséges összeesküvés-elméleteket gyártva). Az is nyílt titok, hogy szélsőjobboldali pártok sora szinte biztosan orosz forrásoktól kap pénzt.

De őszintén szólva, nem az USA volt, akiknek a katonái fasza megszállás alatt tartották Kelet-Európát és kommunista diktatúrákat vezettek be. Továbbá, nem is az USA az az ország, ahol ugyanazon - kommunista - idők tolvaj és bűnöző emberei maradhattak vezető pozícióban. Nem is az USA az az ország, ahol a világ legnagyobb féreg állambiztonsági szervének volt tagja lehet az ország kiskirálya. Plusz kis ügyeskedéssel a megengedett ciklusoknál tovább. Ráadásul, az említett tények mellett még érthetőbbé válik talán az oroszokkal szembeni tartás, mivel Oroszország a világ legnagyobb fegyverfüggő nagyhatalma. Az ipari termelésben dolgozók 20%-a, tehát 2.5-3 millió ember dolgozik a fegyveriparban. Más világhatalmaknál, pl. USA-ban vagy Kínában erről nincs szó, a termelésük sokkal hatékonyabb és kevesebb embert foglalkoztat, plusz még gyorsabban és olcsóbban is állít elő.orosz forrás

Az USA aztán végképp nem szent, főleg, hogy a legundorítóbb iszlamista diktatúrával haverkodnak (Szaúd-Arábia), de baromira nem úgy kéne bemutatni az oroszokat, mintha ők lennének a szuper jófiúk az USA-val szemben.
Utoljára szerkesztette: mgkp, 2016.08.18. 19:15:16
van olyan puccs, vagy színes, narancsos, virágos stb forradalom amelyben nincs benne az usa keze?

Ami szerintem történhetett, az az volt, hogy tényleg valamilyen újabb klasszikus CIA puccskisérlet készült, de a ruszkik lefülelték és szóltak Erdogannak, így adósukká téve. Ezért ez a nagy török pálfordulás az oroszokkal és az amerikaiakkal való viszonyukban, meg Erdogan USA ellenes kijelentései...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez nem is ezért fontos, hiszen nem kerül sokkal közelebb. (Na persze hozzánk közelebb került, ami nem feltétlenül jó hír) A sokatmondó, Törökország és az USA viszonyában beállt elhidegülés. Nagyon valószínű, hogy benne volt a kezük a puccsban.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.08.18. 12:47:03

képzeljük el mi lenne akkor, ha mondjuk olyasmiről olvasnánk, hogy oroszország venezuellából kubába helyez át több mint 20 atomtöltetet.
A biztonság miatt.

Kb kitörne a 3. világháború.
Ez a kettősmérce.
Az ororszok egyszer próbálkoztak kubába atomtölteteket telepíteni.. akkor is hatalmas baj volt belőle. Majdnem kitört az atomháború.
Miközben oroszországot gyakorlatilag körbe veszik az amerikai atomtöltetek.

EurActiv.com: Törökországból Romániába viszi az USA az atomfegyvereit

Két független forrás is megerősítette az EurActivnak, hogy az USA törökországi állomáshelyekről Romániába helyezi át több mint húsz atomrakétáját, bár a román külügy tagadja a hírt. Az egyik ok a cikk szerint, hogy a török puccskísérlet alatt elérhetetlenné vált az i̇ncirliki légibázis, ahol a rakétákat tartották; a másik pedig, hogy a puccs nyomán a török és az amerikai kormány kapcsolatai eléggé elhidegültek az utóbbi hetekben.

Tetsuo
Iráni bázisokról is és irakiakról is indulhatnak orosz harcigépek az ISIS (Daesh) ellen.

"Tavaly októberben nagy pánik söpört végig a nyugati sajtóban az orosz szerepvállalás miatt, most már az ott élők tudják ki az aki segíteni jött, és ki az aki ellenük dolgozik."
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.08.17. 19:33:35

ReszegKoldus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

az alkoholisták.. depressziósok és erőszakos bűnelkövetők száma is meg fog nőni..
hát még a faji diszkrimináció.. és az ebből adodó etnikai feszültségek..
plusz a bevándorlók nem dolgozni mentek oda.. hanem a segélyezésért.. ingyen életért
ebből nem lesznek új munkavállalók..a statisztika szerint

Nagyjából annyit lehet tudni, hogy a háttérhatalom magjában 300 szupergazdag dinasztia van.. összesen kb 7000 nagytőkés koponya.
A vagyonukról nem készül felmérés.. titkosított.. illetve family trust ökben és nemzetközi alapítványokban tárolják.. kivonva az adózás és elszámoltatás alól.

Tetsuo
Így van, de a Soros-szintű alakok sokan vannak, legtöbbjüket nem ismerhetjük.

mindig van egy két nyilvános arc a háttérhatalomból.. pl JP Morgan.. Paul Warburg.. meg még néhányat fel lehetne sorolni.
David rockefeller is meg Kissinger is nagy név volt a maguk idejében.

Tetsuo
Egyrészt George Soros csak egy a sok (cion bölcsei) közül, másrészt az ő munkáját is azonnal átveszi valaki más.
Az benne a különleges, hogy már-már közszereplő, vagyis előtérben van, míg mások inkább a háttérben.
Az általuk gyakorolt sötét hatalom egyre koncentráltabb és nyiltabban akcióznak; nem nagyon van lehetőség pozitív végkifejletre.

Már megbántam a nagybetűt...

www.smart-bus.hu

erre az alkalomra be van hűtve egy üveg pezsgő.. már várom, hogy felbonthassam, és megünnepelhessem a barátaimmal azt a jeles napot amikor gyuri bácsi eltávozik közülünk.

Ünnepnap lesz amikor ez a szarkeverő gazember végre meghal.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

www.smart-bus.hu

erre csak azt tudom mondani, hogy : <#eljen>

pár éve .. még más néven.. hatalmas csatározások mentek az NWO topikban.
Azokkal akik nem hisznek semmiféle összeesküvésben.. és azokkal a trollokkal, akik szándékosan ufókkal és egyéb fantazivel próbálták diszkreditálni a topikot.

A csatákat folyton elvesztettük.. Végül a háborút nem mi nyertük meg.. hanem a valóság.
Túl sok az összefüggés és a nyilvánosságra került igazság.
Most már nem kérdéses, hogy mi történik.. és kik azok akik irányítanak.
Most az a kérdés, hogy hogyan védekezhetünk ez ellen.

úgy látszik felfigyeltek ránk😊))
Ezen csak röhögni tudok. Szegény Gyuri bácsi.. utolérte a saját maga által létre hozott szörnye.

De nem kell őt félteni. A mainstream médiában mint eddig is, a fontos, beszámolást érdemlő dolgokról.. most sem esik majd szó.
Nem történt semmi.
Az emberek továbbra sem fognak tudni semmiről.. gyuri bácsi szerepéről a nagy tervben.. de még a nagy terv létezéséről sem.
Nem gondolják majd továbbra sem, hogy forgatókönyv szerint történnek az események.. mint ahogy eddig sem gondolták.. minden a véletlen és az iszlám állam számlájára írható.. miattuk van a népvándorlás meg a többi.
Az oroszak a gonoszok, hogy megszállták krímet stb..stb

Leszámítva azt a jól informált kisebbséget, akik kicsiny volumenük okán úgy sem tudnak érdemi változást elérni a közvélemény szempontjából.

Status que ante basis. Minden marad a régiben. Gyuri bácsi meg szövögeti tovább a "világmegváltó" összeesküvéseit.

Csak aztán nehogy egy Orwell 1984 ben, vagy egy Huxley féle Szép új világban találjuk magunkat.

Gyerekeink jövője, élete a tét.

Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2016.08.15. 15:51:09

Marx ék is hárman voltak, itt gyuri lesz a harmadik: http://www.hidfo.ru/2016/08/soros-gyorgy-a-nyilt-tarsadalom-aldozatava-valt/

Korzika.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát nem túl rózsás a helyzet. Amit itt alább mond, - a törököknek mint NATO tagnak kezdettől kötelessége lett volna Európa érdekeit védeni - én is mondtam az első perctől. Vajon miért nem figyeltek fel erre az illetékesek még időben ?
https://www.youtube.com/watch?v=TspoDeYSiPE

Földi László: A NATO-nak nincs szüksége Törökországra? - tv2.hu/mokka

Birom a fősodratú médiát ! A migránsok az Oroszok és az Iszlám állam miatt van ! Földi László legalább kimondja az igazat !