9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Saintgerman #8175 Ti mire tippeltek ? http://www.hidfo.ru/2016/10/elnemult-soros-gyorgy-magyar-hangja/ -
#8174 Csoda lenne. Oké, nem vagyok kishitű. :-) -
Saintgerman #8173 Ha csak nem lesznek kénytelenek módosítani a "nagy biznicet" https://kuruc.info/r/2/165118/ -
#8172 Csőstül jönnek Orbán "legális" bevándorlói
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.10.18. 20:16:24 -
Saintgerman #8171 Hogy ha Hüllörit sikerül pozícióba rakniuk, akkor még reális esély is lehet rá: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/10/sulyos-helyzet-az-amerikai-hadsereg.html -
overseer-7 #8170 hát ehhez képest.. meg az egész EU ban is talán most itt a legnagyobb a sajtó szabadság
..vagyis a jobboldali sajtónak itt a legtöbb talán a szabadsági foka..
pedig itt is agymosnak rendesen a baloldali médiák.. -
ManoNegra #8169 Az amerikai sajtószabadság és a demokrácia elleni támadás, hogy letartóztattak egy újságírót és egy dokumentumfilmest, akik a vitatott észak-dakotai olajvezeték építéséről kívántak tudósítani - szögezi le legújabb, vasárnap megjelent számában a The Nation című amerikai hetilap. link
Más szemében a szálkát tipikus esete. Ehhez képest nem is áll rosszul a hazai sajtószabadság helyzete. -
Saintgerman #8168 ne feledjük, hogy ő csak a köpőcsésze szerepet játssza számukra és ha megdöglik, lesz helyette új bögre.. -
overseer-7 #8167 van vagy 100 éves, de hűbéresi rendszert akar építeni..
Ha meg kiépült hozzák a béreket a sírhoz neki. :) -
#8166 nem akar már megdögleni? -
Saintgerman #8165 http://www.hidfo.ru/2016/10/soros-gyorgy-huberesi-rendszert-epit-europaban/ -
fonak #8164 Az OMM-et kellene visszaállítani :) -
ManoNegra #8163
A visegrádi együttműködés gazdasági lehetőségei -
overseer-7 #8162 ha ezt az arabok is így gondolják.. akkor mostantól lehet számítani magyarországi robbantásokra is.. itt is beindulnak a dzsihadista agymosottak -
#8161 Egy ismerősöm küldte, jót mosolyogtam rajta. :)
-
#8160 Mondjuk a Daily Mail-ről tudni kell, hogy bulvár, mint a The Sun vagy a Blikk. -
#8159 Azt suttogja amit elötte a nyanya mond a beszéde végén.
"America is great becouse..." Ezt mondja a néger csajszinak.
Más téma. Ami igen aggasztó:
A Daily Mail brit lap úgy értesült orosz diplomáciai forrásokból, hogy Vlagyimir Putyin elrendelte minden orosz tisztviselő és családjának hazautazását a nyugati országokból.
Több politikus és magas rangú tisztviselő is arról számolt be, hogy Moszkvából kaptak figyelmeztetést, hogy a szíriai és a Franciaországgal való viszonyra tekintettel készítsék fel családjaikat egy azonnali hazatérésre Oroszországba.
A Daily Mail úgy értesült, hogy a figyelmeztetést megkapták a diplomáciai képviseletek adminisztrációs személyzetei, a regionális tisztviselők és az állami vállalatok munkavállalói. Putyin állítólag azt is elrendelte, hogy gyermekeiket azonnal vegyék ki a külföldi iskolákból.
A pontos ok még nem világos, de a Daily mail kérdésére az orosz politikai elemző, Stanislav Belkovsky azt válaszolta, hogy ez nem lehet más, mint egy közelgő háború előkészítése.
Eredeti forrás. -
#8158 Én nem hallom, hogy mit mond, te igen? -
BladeW #8157 De. -
Saintgerman #8156 Ha lassan is, de csak megértik a brüsszeliták a szavazás eredményét értelmezni : http://magyaridok.hu/belfold/felnek-orbantol-mint-ordog-tomjenfusttol-1088539/ -
#8155 CNN és a független újságírás :DDD LOL.
-
ManoNegra #8154 "Tudnod kell a helyedet" - Erdogan kioktatta az iraki kormányfőt
"Tudnod kell a helyedet... Nekem nem vagy tárgyalópartnerem, nem vagy az én szintemen, nem érsz fel velem, nem vagy az én minőségem" - üzente Erdogan Haider al-Abádinak, aki nem volt jelen a balkáni és közép-ázsiai muzulmán vallási vezetők találkozóján.
A török államfő kirohanásának az előzménye az, hogy
az iraki parlament a múlt héten megszálló erőnek minősítette az iraki török csapatokat, és felszólította a kormányt, hogy tegye meg a szükséges lépéseket az eltávolításukért. -
ManoNegra #8153 Szerintem nem, de nem vagyok annyira jártas az itteni jogban. Mindenesetre akit a gyíkember sztori érdekel, az megtalálja a régit is a sajátban... -
overseer-7 #8152 nemtom.. nem ez a topik az NWO jogutódja a tudományosban? -
ManoNegra #8151 Ezt miért nem a régi NWO topikban kérdezed? -
overseer-7 #8150 A régi NWO topikból kik voltak azok akik valamennyire hitelt adnak a Gyíkember teoriának?
Nálam lehet jelentkezni.. küldj üzenetet ! -
overseer-7 #8149 -
overseer-7 #8148 -
#8147 A magyar egy irigy, gyűlölködő, lusta, saját kertjébe sz@ró, rasszista nemzet - Áder szövegírójának írói vénáját örökölte kislánya is
"A nevezett középiskola 11. C osztályos tanulója I. helyezést ért el a Litera által meghirdetett "Nekem nem mindegy" elnevezésű pályázaton "slam poetry" műfajban íródott "NEM" című művével. A Nekem nem mindegy programsorozat (NNM) természetesen a Norvég Civil Támogatási Alap jóvoltából megvalósuló országos "irodalmi kampány", melynek egyik fő célkitűzése az "alapvető demokratikus értékek megerősítése és megszilárdítása" a középiskolás, 14-20 éves korosztályban. Igen, az arra legfogékonyabb korban fognak buksikat simogatni a díjazók a kirekesztés, rasszizmus, nemek közötti egyenlőtlenség etc., vagyis napjaink legégetőbb problémaegyüttesein siránkozó fércmunkákért. A másságkultusz, saját (?) nemzet becsmérlése, a zsidó- és cigányimádat, Jobbik-fóbia, a demokratikus "értékek" vélt hiányán történő szüntelen lamentáció nem csak a kis hölgy - a cikk végén olvasható - irományában visszatérő elemek, érdemes néhány pillantást vetni kortársai többi pályázati művére is (nem, nem érdemes), ugyanezt az összképet kapjuk." -
#8146 Lavrov: az Egyesült Államok Oroszország-politikája agresszív ruszofóbián alapul -
#8145 Oké, de a BBC egy szabad, objektív etalonként tetszelgő nagy manipulátor, a Hídfő pedig nyíltan propaganda.
Jelen esetben a Hídfő teljesen korrekten hozta az anyagot a forrás pedig maga a BBC volt, amit a cikkben ennél jobban már nem lehet hangsúlyozni.
Hogy te az állítólagosan mellérendelt kép miatt kiakadtál, az a magánügyed illetve ezt eddig nem is említetted, csak hőbörögtél (félre).
-
#8144 Ííígy van. Amikor én néztem meg a cikket, már jóval lejjebb volt Kimdzsongun, mostanra már nincs is az oldalon.
A hídfő meg...hídfő... -
#8143 Mivel én ajánlottam a cikk elolvasását, ezért elég egyértelmű, hogy tudtam a létezéséről. A hídfő akkor csúsztatott, amikor ott vágták el a képet, ahol éppen nekik tetszett. Így azt a látszatott keltve, mintha szándékosan tették volna az észak-koreai mitugrászt Orbán mellé. Pedig az a rész csak az aktuális kiemelt cikkek listája. Ráadásul nem a legolvasottabb újságként említik, hanem a legnagyobb példányszámban megjelentként, ami sokáig igaz is volt. Az utóbbi időkben lett kérdéses, mert például a Magyar Idők-nél úgy érzik, ez nem nyílvános adat, bár állami támogatással és hírdetésekkel tartják fent magukat és még mindig csak a közéleti napilapokról van szó.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.10.09. 16:03:01 -
#8142 Úgy mellesleg, ugyanezen demokrata kanálisok 2010 óta állították, hogy hazánkban sajtócenzúra van a kormány részéről... most meg azt prédikálják hamisan, hogy a jól megmondó ellenzéki lap volt a legolvasottabb.
Persze evidens, hogy az átlagolvasójuk nem vesz észre efféle ellentmondásokat, csak széljegyzetben említem. ;-) -
#8141 Igazad van, a BBC nem is hazudta, hogy a Népszabadság Magyarország legolvasottabb lapja, mindezt csak a Hídfő találta ki... ja nem.
A világszégyen "etalon", a szarkavaró, cionista szennylap (alias BBC) és azonos érdekeltségű társai már komoly lobotómiát végeztek nálad így pontosan beillesz az engedelmes birkanyájba, a buta csőcselékbe azzal, ahogy zsigerből fikázol mindent, ami megkérdőjelezi a "nyugati értékek" fétiseit és dogmáit.
Itt a BBC-cikk, amit a csúnya oroszok találtak ki, te éles elméjű, te! -
#8140 Mondja ezt az, aki megelégszik egy forrás nélküli, demagóg hídfős baromsággal. Valóban, jó éjt. :D -
Saintgerman #8139 Ahogy mondod ! Ne tedd túl komplikáltá magadnak a világot.. Jó éjt. -
#8138 Csak tudnám miről beszélsz. Bár inkább mégsem, lehet jobb is így. -
Saintgerman #8137 Valóban nehezemre esett, már csak azért is, mert egy időben nem volt mást olvasni Ezek, akik a csipkerózsika álmukból csak most ébredeznek, elmondhatod nekik, hogy a gaz nem fog újra nőni.. -
#8136 Gondolom nehezedre esett volna elolvasni a cikket. :)