9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • ManoNegra
    Nehogy azt hidd, hogy a Fideszre nem fog ez ráégni. Fontosabb a szerzett pénz, mint az alkotmánymódosítás.
  • ManoNegra
    A népszavazási kérdés arról szólt, hogy az országgyűlés hozzájárulása nélkül betelepíthetnek idegeneket. A Jobbik is az országgyűlés része.

Sajnálatos, hogy a politikai erődemonstráció előbbrevaló mint az ország érdeke, és ebben mindkét jobboldali párt ludas!
  • ReszegKoldus
    Szerintem meg, ha annyira akarták volna az alkotmánymódosítást, akkor mindent megtesznek érte, hogy meg legyen szavazva.
    De ez így pont kapóra jött nekik :)
  • Saintgerman
    Most már az a kérdés is felmerül, hogy nemzeti párt e a jobbik ? Mert vagy nem nemzeti, vagy nem épeszű. Ez a kimenet minimum Vona karrierjébe kell kerüljön...
  • Solt
    Szerintem a migránsokat is ők intézték... :D
  • ReszegKoldus
    és a fityesz már el is érte a célját :D
  • Solt
    Na igen, ez a másik... mindenesetre most nagyot csalódtam, többet biztos nem szavazok rájuk. Ami a legjobban bánt, hogy nem volt köztük pár olyan sem, aki gondolkozna egy kicsit... a három független képviselőről nem is beszélve!
  • Saintgerman
    Ha csak magában tett volna kárt még nem is lenne olyan nagy baj..
  • Solt
    Csalódtam... a jobbik szerintem ezzel kinyírta önmagát...
  • ReszegKoldus
    Hát nem.
  • ManoNegra
    Ahogy Gyöngyösi mondja, "Itt most háború van". Egyébként is, mi ez ehhez képest?
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.11.04. 14:16:54
  • Pares
    Az amerikai követség elismerte, hogy az FBI körözi Ghaith Pharaont
  • Tetsuo
    Egy újabb rúgás a Jobbikba. Értelmes ember tudja, hogy alaptalan vádaskodás (az eddigiek alapján), de mivel a többség nem értelmes és még szavazhat is, így sajnos ezen a szinten megy a meggyőzés (propaganda). Undorító.
  • Pares
    És? Beszéltek. Ennyi. Maga a cikk sem állít többet. A cikk háromnegyedében nem is a Jobbikról van szó. Tipikus zsindexes clickbait cím, fő, hogy aki lusta elolvasni a cikket, annak rögtön nem létező összefüggéseket sugalljon.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.03. 23:01:47
  • eksy
    Ilyen bankjegyekben?
  • BladeW
    Jobbikos politikusnak fedte fel magát az orosz propagandaoldal újságírója
  • fonak
    Vajon ez a magyar Ruby Ridge?
  • Saintgerman
    Igen, és ezt még a futtatóknak se jut eszébe levenni a műsorról, pedig ez már az ő bőrüket veszélyezteti. Ha eltüntetnék a háttérből a csaucseszku féle "ünneplőket", akkor már csak az a "petárda" hiányzik a rendszer összeomlásához, ami egy még rövidebb diktatúra végét jelentette...
  • Tetsuo
    A demokrácia mintaországában, ahol az álmok valóra válnak, ilyen aljas módon kampányol a 320 millió ember két legalkamasabb elnökjelöltje, egymás romlott múltját és bűzös szennyesét felfedve, kiteregetve - undorító.
  • overseer-7
    fél millióból.. komolyabb helyen egy lakás ára nem jön ki..
    innen látszik milyen buta balek volt az fbi os
  • overseer-7
    én azért elkértem volna bő egy milliót..
    Ha valahol nem szabad kicsinyeskedni.. az ez
  • Caliph
    mindenkinek megvan az ára a mai világban :)
  • overseer-7
    mennyi minden lehet amiről még csak sejtésünk sincsen
  • Caliph
    Hillary Clinton egyik szövetségese csaknem félmillió dollárral támogatta annak az FBI-ügynöknek a feleségét, aki később e-mailjeinek vizsgálatát irányította - derítette ki a Wall Street Journal vasárnap este.

wall street journal
  • Tetsuo
    A Financial Times hitelessége.
  • Saintgerman
    Reméljük most majd ezek szemét lövik ki: http://magyaridok.hu/belfold/amerikai-sorosmintat-kovet-a-magyar-baloldal-1115131/
  • overseer-7
    kb 400 m re lehet a robbanás

• Solt
    Két szavazat kell nekik, szerintem az meglesz megállapodás nélkül is...
  • Tetsuo
    A Fidesz ugyanaz a maffia, mint az Mszp vagy az Együtt, csak egy másik ága.
  • ManoNegra
    Ettől függetlenül szavazásra bocsátják. Ha nem akarnák, akkor nem tennék, mivel megállapodni nem fognak senkivel, előre láthatóan.
  • ReszegKoldus
    És úgy néz ki így is lesz. Micsoda "meglepetés" :D
  • overseer-7
    nem rossz..
    de drábik úr karizmáját, személyiségét senki sem tudja utánozni
    másrészről mindenki érdekes aki rendelkezik az intelligencia, tájékozottság fényével.

• Tetsuo
    Drábik János féligazságok beszédfolyamai helyett inkább ezt hallgasd meg:

És nem Vona hebegésére gondolok, hanem Baranyi Tibor Imrére természetesen.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.10.20. 00:43:56
  • overseer-7
    én drábikot.. bogárt meg stb állandóan időrendi szűrésbe teszem a youtubon és ha van valami újabb anyag.. felébredéskor és elalváskor ezeket hallgatom.. érdekes dolgok azok amiket a nyilvánvalóan intelligens és jól tájékozott széleslátókőrrel rendelkező emberek kommunikálnak.
  • Saintgerman
    Gondolom ti is néztek Drábikot és látjátok, hogy a háttérhatalom számára még mindig kedvezőbb ez a színjáték, mint pl. egy katonai diktatúra, vagy az erőszak kinyilvánítása... https://www.youtube.com/watch?v=wAXzw22ZhaM
  • overseer-7
    Most már az alkotmánymódosítás belejátszik a történelembe.. HA nem.. akkor kurvára át lettünk baszva.. mi a nép kisemberei..
    megint csak vetítettek.. mint az előtt..
    Eddig még nem csalódtam orbánban ilyen rövid távon.. talán most is hű marad önmagához és azt teszi, amit korábban ígért is.
    Kiírtani a migránsokat.. persze polkorerkt módon kommunikálva.
  • ManoNegra
    Csoda lenne valóban. Ha reálisan szemléljük akkor ezzel a lehetőséggel legálisan élehtenek azok, akik esetlegesen rosszindulatú idegeneknek biztosíthatnak búvóhelyet/hátországot. Magyarul szálláscsinálók.

Kíváncsi leszek mit lépnek erre, mert ez eleve disszonáns volt a kampánnyal.
  • Saintgerman
    Ámen..
  • ReszegKoldus
    Vagy lehet majd kiderül, hogy nem is annyira akarják az alkotmánymódosítást. És már meg is van kire lehet fogni, ha nem lesz megszavazva
  • Tetsuo
    Szerintem ráébredtek a szerkesztők, hogy munkájuk nem más, mint a Sátán szolgálata és felismerték mekkora károkat okoztak már eddig is, így a legjobb ha ezekután a liberalizmus és az ateista materializmus, illetve az ördögi cionizmus ellen veszik fel a harcot Mihály arkangyal oldalán. Vagyis a tagok többsége beiratkozik egy szerzetesrendbe és együtt dolgoznak az új keresztény értéket hírdető, minden dezinformációt elsöprő honlapon, amivel jóvátehetik eddigi bűneiket és visszafordíthatnak tévelyedett lelkeket a gonosztól.
    :-)