9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
ManoNegra #8215 Nehogy azt hidd, hogy a Fideszre nem fog ez ráégni. Fontosabb a szerzett pénz, mint az alkotmánymódosítás. -
ManoNegra #8214 A népszavazási kérdés arról szólt, hogy az országgyűlés hozzájárulása nélkül betelepíthetnek idegeneket. A Jobbik is az országgyűlés része.
Sajnálatos, hogy a politikai erődemonstráció előbbrevaló mint az ország érdeke, és ebben mindkét jobboldali párt ludas! -
#8213 Szerintem meg, ha annyira akarták volna az alkotmánymódosítást, akkor mindent megtesznek érte, hogy meg legyen szavazva.
De ez így pont kapóra jött nekik :) -
Saintgerman #8212 Most már az a kérdés is felmerül, hogy nemzeti párt e a jobbik ? Mert vagy nem nemzeti, vagy nem épeszű. Ez a kimenet minimum Vona karrierjébe kell kerüljön... -
Solt #8211 Szerintem a migránsokat is ők intézték... :D -
#8210 és a fityesz már el is érte a célját :D -
Solt #8209 Na igen, ez a másik... mindenesetre most nagyot csalódtam, többet biztos nem szavazok rájuk. Ami a legjobban bánt, hogy nem volt köztük pár olyan sem, aki gondolkozna egy kicsit... a három független képviselőről nem is beszélve! -
Saintgerman #8208 Ha csak magában tett volna kárt még nem is lenne olyan nagy baj.. -
Solt #8207 Csalódtam... a jobbik szerintem ezzel kinyírta önmagát... -
#8206 Hát nem. -
ManoNegra #8205 Ahogy Gyöngyösi mondja, "Itt most háború van". Egyébként is, mi ez ehhez képest?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.11.04. 14:16:54 -
Pares #8204 Az amerikai követség elismerte, hogy az FBI körözi Ghaith Pharaont -
#8203 Egy újabb rúgás a Jobbikba. Értelmes ember tudja, hogy alaptalan vádaskodás (az eddigiek alapján), de mivel a többség nem értelmes és még szavazhat is, így sajnos ezen a szinten megy a meggyőzés (propaganda). Undorító. -
Pares #8202 És? Beszéltek. Ennyi. Maga a cikk sem állít többet. A cikk háromnegyedében nem is a Jobbikról van szó. Tipikus zsindexes clickbait cím, fő, hogy aki lusta elolvasni a cikket, annak rögtön nem létező összefüggéseket sugalljon.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.03. 23:01:47 -
#8201 Ilyen bankjegyekben? -
BladeW #8200 Jobbikos politikusnak fedte fel magát az orosz propagandaoldal újságírója -
fonak #8199 Vajon ez a magyar Ruby Ridge? -
Saintgerman #8198 Igen, és ezt még a futtatóknak se jut eszébe levenni a műsorról, pedig ez már az ő bőrüket veszélyezteti. Ha eltüntetnék a háttérből a csaucseszku féle "ünneplőket", akkor már csak az a "petárda" hiányzik a rendszer összeomlásához, ami egy még rövidebb diktatúra végét jelentette... -
#8197 A demokrácia mintaországában, ahol az álmok valóra válnak, ilyen aljas módon kampányol a 320 millió ember két legalkamasabb elnökjelöltje, egymás romlott múltját és bűzös szennyesét felfedve, kiteregetve - undorító. -
overseer-7 #8196 fél millióból.. komolyabb helyen egy lakás ára nem jön ki..
innen látszik milyen buta balek volt az fbi os -
overseer-7 #8195 én azért elkértem volna bő egy milliót..
Ha valahol nem szabad kicsinyeskedni.. az ez
-
#8194 mindenkinek megvan az ára a mai világban :) -
overseer-7 #8193 mennyi minden lehet amiről még csak sejtésünk sincsen -
#8192 Hillary Clinton egyik szövetségese csaknem félmillió dollárral támogatta annak az FBI-ügynöknek a feleségét, aki később e-mailjeinek vizsgálatát irányította - derítette ki a Wall Street Journal vasárnap este.
wall street journal -
#8191 A Financial Times hitelessége. -
Saintgerman #8190 Reméljük most majd ezek szemét lövik ki: http://magyaridok.hu/belfold/amerikai-sorosmintat-kovet-a-magyar-baloldal-1115131/ -
overseer-7 #8189 kb 400 m re lehet a robbanás
-
Solt #8188 Két szavazat kell nekik, szerintem az meglesz megállapodás nélkül is... -
#8187 A Fidesz ugyanaz a maffia, mint az Mszp vagy az Együtt, csak egy másik ága. -
ManoNegra #8186 Ettől függetlenül szavazásra bocsátják. Ha nem akarnák, akkor nem tennék, mivel megállapodni nem fognak senkivel, előre láthatóan. -
#8185 És úgy néz ki így is lesz. Micsoda "meglepetés" :D -
overseer-7 #8184 nem rossz..
de drábik úr karizmáját, személyiségét senki sem tudja utánozni
másrészről mindenki érdekes aki rendelkezik az intelligencia, tájékozottság fényével.
-
#8183 Drábik János féligazságok beszédfolyamai helyett inkább ezt hallgasd meg:
És nem Vona hebegésére gondolok, hanem Baranyi Tibor Imrére természetesen.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.10.20. 00:43:56 -
overseer-7 #8182 én drábikot.. bogárt meg stb állandóan időrendi szűrésbe teszem a youtubon és ha van valami újabb anyag.. felébredéskor és elalváskor ezeket hallgatom.. érdekes dolgok azok amiket a nyilvánvalóan intelligens és jól tájékozott széleslátókőrrel rendelkező emberek kommunikálnak. -
Saintgerman #8181 Gondolom ti is néztek Drábikot és látjátok, hogy a háttérhatalom számára még mindig kedvezőbb ez a színjáték, mint pl. egy katonai diktatúra, vagy az erőszak kinyilvánítása... https://www.youtube.com/watch?v=wAXzw22ZhaM -
overseer-7 #8180 Most már az alkotmánymódosítás belejátszik a történelembe.. HA nem.. akkor kurvára át lettünk baszva.. mi a nép kisemberei..
megint csak vetítettek.. mint az előtt..
Eddig még nem csalódtam orbánban ilyen rövid távon.. talán most is hű marad önmagához és azt teszi, amit korábban ígért is.
Kiírtani a migránsokat.. persze polkorerkt módon kommunikálva. -
ManoNegra #8179 Csoda lenne valóban. Ha reálisan szemléljük akkor ezzel a lehetőséggel legálisan élehtenek azok, akik esetlegesen rosszindulatú idegeneknek biztosíthatnak búvóhelyet/hátországot. Magyarul szálláscsinálók.
Kíváncsi leszek mit lépnek erre, mert ez eleve disszonáns volt a kampánnyal. -
Saintgerman #8178 Ámen.. -
#8177 Vagy lehet majd kiderül, hogy nem is annyira akarják az alkotmánymódosítást. És már meg is van kire lehet fogni, ha nem lesz megszavazva -
#8176 Szerintem ráébredtek a szerkesztők, hogy munkájuk nem más, mint a Sátán szolgálata és felismerték mekkora károkat okoztak már eddig is, így a legjobb ha ezekután a liberalizmus és az ateista materializmus, illetve az ördögi cionizmus ellen veszik fel a harcot Mihály arkangyal oldalán. Vagyis a tagok többsége beiratkozik egy szerzetesrendbe és együtt dolgoznak az új keresztény értéket hírdető, minden dezinformációt elsöprő honlapon, amivel jóvátehetik eddigi bűneiket és visszafordíthatnak tévelyedett lelkeket a gonosztól.
:-)