9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
horthy #8911 A médiának nem a hiteles tájékoztatás a dolga hanem a véleményformálás ! ( azt még ezek mutogatnak a kommunistákra )
Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.06.29. 09:25:25 -
Elismerte az amerikai CNN egyik munkatársa, hogy nem tartják be a médiaetikai szempontokat a hírcsatornánál, és bizonyítékok nélküli félinformációk, esetleg hazugságok is adásba kerülhetnek.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.06.29. 01:26:45 -
#8909 Igen. ;-) -
maki85 #8908 :))
szerinted ő az angyalokra gondolt??? -
#8907 Ezt hithű ateistaként nem értheted meg. -
maki85 #8906 légyszi próbálj már meg egyszer felelősséget vállalni a hsz-edért
mondjuk, ha nem virágnyelven fogalmaznál
te írtad: "Erre a példátlan aljasságra ami itt a Földön folyik, már a "másvilágiak" is felfigyeltek, úgy hogy van esély... én már távolodni látom a sz@rt a víztől "
vagyis nálad a labda, hogy te melyik "másvilágiakra" gondoltál??
-
Saintgerman #8905 még annyit, hogy azoknál a másvilágiaknál minden tökéletes????
attól függ, hogy melyik másikra gondolsz.. azoknak, akiknek a kiválasztottaknál van a képviseletük, azoknál biztos nem tökéletes.. -
Saintgerman #8904 Egyes politikusok már összeesküvés elméletbe is beleillő pontossággal fogalmaznak:
" hogy miért lehet fontos bármely milliárdosnak, akár Soros Györgynek is, hogy Európát ázsiai és afrikai menekültek árasszák el jórészt ellenőrizetlenül. Mint fogalmazott, kiszámítható gazdasági viszonyok között csak kiszámítható hasznot remélhetnek a befektetők, az pedig nem kiugró. Forrongó, polgárháborút idéző időszakban viszont hatalmas pénzeket lehet keresni rövid idő leforgása alatt."
http://24.hu/kozelet/2017/06/27/magyarorszag-nem-nyitja-ki-kapuit/ -
maki85 #8903 bár kíváncsi lennék, melyik az a terület ahova ők a demokrácia harcosaiként bevonultak, és most rend van???????
Afganisztán???????
ja, az nem
akkor talán Kabul ?????
basszus hát az sem
akkor az amerikai nagykövetség Kabulban???
IGEN!!!!!!!!!!!!!!! -
maki85 #8902 az a baj, hogy még az előző is csak állítólagos volt
már mint hogy aszadék tették
valahogy csak ki kellene robbantani egy vh-t
remélem, hogy trump nem lesz az elsők között, akik kiszenvednek
élvezze amit kotyvasztott -
#8901 amerika szerint Aszad vegyifegyver támadásra készül
Na most ha az elkövetkezendő 1 hétben bárki is elfingja magát,az aszadra lesz hárítva és amerika farkafölvágva vonul be szíriába... -
maki85 #8900 hát ami azt illeti, elég sok kiskaput hagytak nyitva
úgyszólván nem sokat ér igazából
ugyanis eddig sem igazán azok repkedtek, akiknek semmi "keresnivalójuk" volt USA-ban
na ez jó magyaros volt:(((
irak kihagyása pedig több, mint furcsa
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.26. 23:21:00 -
maki85 #8899 te nem úgy véled, hogy a probléma megoldása az emberiségre vár???
mert én tartok tőle, ha "más" teszi ezt, annak csak szopás lenne a vége
még annyit, hogy azoknál a másvilágiaknál minden tökéletes???? -
#8898 hehe -
Saintgerman #8897 Erre a példátlan aljasságra ami itt a Földön folyik, már a "másvilágiak" is felfigyeltek, úgy hogy van esély... én már távolodni látom a sz@rt a víztől -
#8896 A cionista maffiát (e világon) nem lehet legyőzni. -
Saintgerman #8895 a színfalak mögött mint mindig most is más érdek lapulnak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A katari válság jelentős fordulópontot jelent a kazár maffiával szembeni küzdelemben. Látszólag Szaúd-Arábia és más olajexportáló államok úgy döntöttek, hogy megpróbálják blokád alá venni Katart, "mert támogatta a terrorizmust." Válaszul erre a lépésre Donald Trump amerikai elnök azt mutatta a világnak, hogy nem ő vezeti az Egyesült Államokat, amikor először támogatta a blokádot, majd a Pentagon arra kényszerítette, hogy másnap 180 fokkal változtassa meg álláspontját. Ami valójában itt zajlik az, hogy Katar megállapodást kötött Iránnal, hogy a hatalmas mennyiségű földgázt nem nyugatra exportálják az értéktelen euróért vagy dollárért cserébe, hanem inkább keletre olyan helyekre, mint India és Kína, az ő valutáik ellenében.
Az Amerikai Szajhák Háza, hoppá! Úgy értem Képviselőház erre a fejleményre új szankciókkal válaszolt Oroszországgal szemben, amely lényegében azt jelenti, hogy Európát olcsó orosz gáz helyett drága amerikai gáz beszerzésére kötelezte. A németek és az osztrákok azzal reagáltak, hogy azt mondták az amerikaiaknak, hogy húzzanak el.
http://www.bbc.com/news/world-europe-40299760
Ezek a fejlemények egyértelműen azt mutatják, hogy a régi rendszer szétesik a Washington és az EU közötti megosztottság fokozódásával, amely mostanra egyre hangsúlyosabbá válik.
A kazár maffia irányította szaúdiak és izraeli bűnöző partnereik láthatták az egész "Arab NATO" tervüket az orruk előtt megsemmisülni. Az igazi muzulmán országok, mint Törökország, Irak, Irán, Pakisztán és mások, olyan szuperhatalmakkal, mint Oroszország és Kína, felsorakoztak Katar támogatására, elszigetelve a szaúdi izraeli szövetséget. India és Pakisztán Oroszországhoz és Kínához csatlakozik a Sanghaji Együttműködési Szervezetben, amit Irán várhatóan jövőre fog megtenni.
Az amerikai hadsereg a maga részéről azt mutatta, hogy a kazár maffiával szemben áll, miután egy közös katonai hadgyakorlatot hajtott végre Katarral a múlt héten, miközben Kína Iránnal gyakorlatozott. Pentagon források elmagyarázták, hogy "az amerikai hadseregnek szüksége van Katarra az Al Udeid légibázis miatt". A Pentagon források nem említik azt a tényt, hogy Katar felajánlotta, hogy 12 milliárd dollár értékben amerikai harci repülőgépeket vásárolnak, hogy segítsenek a Pentagon finanszírozásában. Mindenesetre a légibázis arra is szolgál, hogy gondoskodik róla, hogy az őrült sátánista izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu és kazár gengszter társai véletlenül se tudják kirobbantani a 3. világháborút. Egy közvetlenebb üzenet az lenne, hogy "Megadás vagy halál".
https://www.rt.com/op-edge/392253-qatar-saudi-iran-gas-yuan/
A harc, hogy eltávolítsák a kazárokat Washington D.C. teljes irányításából, szintén egyre fokozódik. Oroszország hamis hibáztatása mindenért a kazárok részéről darabjaira hullik, miután a kazár tulajdonban lévő vállalati propaganda média strómanjai elkezdték nyilvánosságra hozni, hogy az egész egy koholmány. -
maki85 #8894 igazad van:))
de szerintem nato = trump// csak így szabadon -
#8893 Nato gép volt,egy f16 -
LacAI #8892 Az F14 eseket már réges rég kivonták a rendszerükből,ergó olyan gép nincs most sehol a jenkiknek szolgálatban.Csak a tényszerűség kedvéért. -
maki85 #8891 a te "segítségeddel" találtam ezt a cikket
habár vannak fenntartásaim az oldallal kapcsolatban, ez eléggé valószerű, főleg ha az előzményeket is figyelembe vesszük
nem bánnám, ha trump a pöcsével játszadozna, nem a mi biztonságunkkal
tegnap a Balti tengeren egy f14-es ami repcsi vészesen megközelítette az orosz védelmi miniszter gépét
az amcsi pöcsök ezt még nem tudják? -
maki85 #8890 csak azt nem értem, hogy miért még mindig merkelanyó népszerűsége a legnagyobb németben???
-
Saintgerman #8889 Nálunk valóban másképp megy, valahogy így : http://www.hidfo.ru/2017/06/a-nyilt-tarsadalom-vedelmeben-kommenteloket-tartoztat-le-a-nemet-rendorseg/
persze a hírekben, meg a talkshow k ban ezt nem lehet látni. -
LacAI #8888 Ki mondta ezt? Ez egy már megbocsáss egy igen nagy ostoba közhely. Annyi a különbség,hogy a munkádért olyan bért kapsz amivel nyugodtan elvagy. Nagyon nyugodtan. Nyilván mint szakember! Nem mosogatói munkára gondolok itt ami tudom népszerű:) De ha akarod konkrét számokkal is tudok szolgálni ,mind a 2 gyerek kint tengeti az életét az USA ban. És nem nagyon akaródzik hazajönniük.
Mellesleg kb 10 éven belül elindul a lavina.És a Franciáktól fog. Nem akarok a jólértesültség képében tetszelegni de olyan emberek mondják ezt (barátok) akik bezony nagyon is rálátnak az egészre ,olyan munkakörük van, és egyöntetűen ez a véleményük.
Úgyhogy nyugateuropában lesz minden csak bodottág nem,de mondjuk pár év alatt ki lesz puculva ,de persze az némi áldozattal fog járni.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.21. 15:51:23 -
#8887 azért ne feledd ha a nyugat elbukik az a 4 grippen kevés lesz amink van :D -
ManoNegra #8886 Nyilván kint kólbászból van a kerítés is, megalkudni nem kell, még magukkal se, menjenek csak. Ott majd a müezzin hívja őket imára pár év múlva. -
#8885 A Cenz meg az ura.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.06.21. 11:51:49 -
LacAI #8884 Ferencvárost (már a kerületet) megbüntette az EU mert elsíboltak pénzeket ,és nyilván ez be is bizonyosodott ha már vissza kellett fizetni egy komolyabb részt.Erre mi történik? Kormányunk átvállalta :)) 100 milla euroból vissza kellett 30 at adni (Összeg az nem pontos de kb ezek az arányok) . Felelős nincs:) Hogy is lenne. Így is megérte,pláne ,hogy azt majd mi fizetjük vissza, mi az egyszeri gyökerek. Mert ugyi az állam mi vagyunk:) Az államnak nincs pénze,Matolcsinak sincs, (azaz van neki de az az övé és az szent)Ennél nagyobb okosság a földön nincs :) -
LacAI #8883 Én nem akasztanék ilyen jelzőket az emberekre azért,bár kétségkívül kényelmes evvel a szóval illetni embertársainkat. Talán inkább az egyszerű szó találóbb lenne. Beszűkült világjukban élnek , ( honnan is ismernék a nagy világot) szinte ki sem teszik a lábukat az országból mert még lehetőségük sincs rá,nem tudják mi is az ,hogy életminőség ,a munkájuk megbecsülése ,stb. Talán a mai 20-30 as generáció már más, ezt látom a gyerekeimen és a barátaikon. Őket már nehéz hangzatos lózungokkal etetni ,nem veszik be. Csak ők már magasról xarnak erre az egészre,egyszerűen továbbállnak. És valóban mennek a gyerekek ,bárki bármit is mond. Nem akarnak rabszolgák lenni ,és nem elégszenek meg olyanokkal,mint "rezsi csökkentés" meg "csokk" meg "béremelés" és még sorolhatnám a morzsákat amiket odavetnek .Nem mondvacsinált adományokéért akarnak dolgozni,hanem azért,hogy a szabadidejükben tartalmas ,gondtalan életet tudjanak biztosítani maguknak a mindennapokban,mindezt úgy,hogy ne kelljen megalkudniuk , még önmagukkal sem. És ,hogy lehet itt védekezni a negatív folyamatok ellen? Nem tudom.Homokba dugni a fejet? Én inkább úgy fogalmazok ,hogy már fejbúbig ér a szar és aki néha kiemeli valahogy és szólni próbál azt finoman visszanyomják. -
#8882 Az átlag ember az tök hülye, ez nyilvánvaló. Emiatt lehet plaira venni a tömeget egy-egy választáskor demokráciára hivatkozva.
A negatív folyamatok viszont elszomoríthatnak, ugyanis egyre inkább igazságtalan a társadalmi rendszer, amiben élünk.
Ez ellen lehet úgy védekezni, hogy fejünket a homokba dugjuk, illetve mondhatjuk, hogy ezen nem tudunk változtatni, de attól még EZ a realitás. -
LacAI #8881 Mert nem tud. Fogalma sincs az mennyi ,így nem is idegeskedik emiatt.Kérdezz rá ismerőseid körében,olyan átlag embereknél.Csodát látsz:) Egy átlagos Magyar ember ,család egy lakás árát el tudja képzelni,egy jobb autó árát is,és ezekhez viszonyít mint a számára elérhető maximum az életében. Nyilván sokan vannak akik nem ilyenek ,de a többség bezony így működik.
Amúgy meg ja:) Ha kihagynak az vérlázító:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.20. 21:29:56 -
ManoNegra #8880 Miért ne tudna az 'egyszeri földmíves' elképzelni ennyi pénzt? Ha nem is úgy, hogy a bankszámláján figyel, de a nagyságrenddel minden bizonnyal tisztában van.
A tíz millió is sok, ha korrupcióról van szó! (és ha kihagynak) -
LacAI #8879 Itt nem arról van szó,hogy zavar e vagy sem.A korrupció az volt,van,lesz ,sajna vagy nem mi emberek már csak ilyenek vagyunk.A mértéke viszont nem mindegy. Legalábbis szerintem. Itt úgy röpködnek a milliárdok ide oda,eleve az egyszeri főldmíves el se tud képzelni annyi pénzt Én sem. Gyanítom te sem. És onnantól a polgár nem is lesz ideges mert fingja sincs miről is van szó.Bezzeg egy nokiás dobozban 10 milla ,na az kiveri a biztit. Mert azt el tudja képzelni mennyi is lehet. -
horthy #8878 Én nemtudom hogy Trumpedli mit akar nyomásgyakorlást vagy harci érintkezést az Iráni-Sziriai -Orosz katonai egységekkel ?
Vagy érzi az új korszak előszelét ( BRICS , selyemút , KInai IMF stb ) az uj gazdasági dollármentes ővezet előszelét ami nem tetszik a FED és a Wall Street-nek . Valami oka van hogy keménykednek a jenkik szándékosan provokálnak mindenkit . Meg egyébként ki hivta őket oda ?? Lelőnek Szír légtérben egy szíriai gépet ? Szeritem G.I. Joe addig keménykedik amig egyszer választ kap rá csak kérdés mi lesz az . -
ManoNegra #8877 Ha valamiről nem tudsz, az hogy zavarhatna? Ó boldog tudatlanság! -
fonak #8876 Szóval ha nem tudnál a korrupcióról, akkor nem zavarna? Ahogy pl. aki csak a kormánymédiának hisz, azt nem is zavarja?:) -
Pares #8875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyáltalán nem értetted meg. Nekem nem kell magyaráznod, hogy mi kell a megmaradáshoz. Nem azt írtam, hogy nem kell a magyar állampolgárság vagy a magyar iskolák támogatottsága, mert ezek alapvető fontosságúak, hanem hogy ezek egész egyszerűen kevesek az asszimiláció megállítására.
Felvidéken például évtizedek óta a (szlovák fél által viszonzatlan) békés együttélés hazugságával hülyítik a magyarokat (gondolom máshol is így van), de ez is csak az asszimiláció egyik eszköze, és csak a magyar nemzettudat pusztulását, a magyarok saját nemzetiségük iránti közönyét és az elszlovákosodást segítette elő, aminek köszönhetően egyre kisebb a magyarok aránya mindenhol. Hiába jár magyar iskolába a gyerek, ha onnan kikerülve teljesen idegen, elnyomó és ellenséges környezetben találja magát, ahol a magyar nemzetisége csak hátrányt jelenthet, előnyt nem, és az ebből kialakult mentalitást később továbbadja a saját gyerekének is. Néhány generáció már felnőtt így, és súlyos pusztítás okozott a fejekben.
Fel kell hagyni a megalkuvó politikával, és a magyar kormánynak is aktívan nyomást kéne gyakorolnia a környező országokra (akár nemzetközi szinten is), hogy a magyarok legalapvetőbb jogait tiszteletben tartsák, és ne idegenként nőjenek fel és éljenek a saját szülőföldjükön. Ezeket a dolgokat már évtizedek óta rendbe kellett volna tenni a szomszédokkal. Tudod, kölcsönös tisztelet, amit nagyon régóta csak a magyar fél gyakorol a saját kárára. Ne gondold azt, hogy például a köpönyegforgató Fico Szlovákiájára Magyarország bármilyen Brüsszel-ellenes harcban komolyan számíthat...
Jelenleg ott tartunk, hogy a többségi nemzet már azon is felháborodik és értetlenkedik, ha néhány magyar lakta településen a település nevét vagy más feliratokat magyarul is feltüntetnek (persze más idegen nyelv nem zavarja őket). Ezek az állapotok az elmúlt évtizedek (otthoni és határon túli) teljesen elhibázott magyar politikájának is az eredménye, és továbbra sem látom, hogy ebben bármi érdemi változás történne.
---
A többire nem szerintem már reagáltam.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.06.20. 15:43:55 -
LacAI #8874 A baj ott van mesterem,hogy ezek tények, semmi köze az én véleményemhez.Azt tudod milyen? Mint a fing. Mindenki csinálja de senkit sem érdekel.:)
-
#8873 A helyesírásra odafigyelhetnél. ;-) -
maki85 #8872 a nyavalyás "megváltó" csak-csak kirobbantja a világháborút