Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Behúzták fülüket farukat? 😄 Ne már... lehet nem kéne szelektálni a hírforrásokat.

Egyébként Te mióta lettél ilyen demagóg, most komolyan? 😊 Nő a vagyona egy hatalmon lévő párt környezetének? Még az életben nem történt ilyen a történelem folyamán! 😄

Engem kizárólag az érdekel, hogy a saját bőrömön mint tapasztalok... itt most kezdődhetne egy hosszas felsorolás a devizahitelektől a közel nulla infláción át az idegenforgalom fellendítéséig, vagy éppen a kettős állampolgárság megadásától a muszlim csürhe határon kívül tartásáig, de nem kezdek bele, mert egyrészt nem az én dolgom, másrészt az érveid alapján feleslegesnek is érzem... utálod őket, ennyi, elfogadom, a te dolgod! 😊

Az száraz tény, hogy érezhető és látható javulás, előrelépés ebben az országban az utóbbi pár évtizedben csak az Orbán kormány(ok) alatt volt, és ez akkor is így van, ha ennek ellenére tízszer annyit lopnak mint a többi összesen. Arról nem is beszélve, hogy alternatívájuk még csak megközelítőleg sincs... az összes többi párt vicc kategória, és ez nem a Fidesz dicsérete, hanem a többiek szégyene.

www.smart-bus.hu

"nincs náluk jobb"

😄 Oké... Az én szememben már totálisan leírták magukat. Főleg abból látszik, hogy mire megy ki a játék, amit az utóbbi időben művelnek. Nem az a baj, hogy "hadjáratot" indítottak Soros ellen, hanem az, hogy azt hogyan és miért csinálják. Az egész csak a magyar közönségnek szólt. Amint kitapasztalták, hogy meddig mehetnek el, vagyis miután Brüsszelben rájuk szóltak, rögtön fület-farkat behúzva visszavonultak.
Persze otthon nem dicsekedtek vele, inkább hirtelen elfeljtették az egészet, és most már inkább azzal hülyítenek, hogy a két kihívójuk, Vona és Botka a Soros - Simicska szövetség bábúi. Ami vicces, mert amíg erre 0 bizonyítékuk van a saját hazugságaikon kívül, addig közismert, hogy a Fidesz sokáig élvezte mindkettőjük támogatását...
Szóval nagyon vastag bőr van az arcukon. De kell a figyelemelterelés, nehogy az emberek olyanokkal kezdjenek törődni, hogy amióta hatalmon vannak, exponenciálisan nő Orbán környezetének vagyona, hogy Mészáros cégei sorra nyerik az állami pályázatokat, hogy mással sem törődnek, csak a hatalmuk bebetonozásán... Rosszabb, mint az MSZP, mert ezek tényleg el tudták hitetni az emberekkel azt a hazugságot, hogy nekik a nemzet az első, Orbán körül meg egy személyi kultusz alakult ki, és sokan mindenek ellenére is hinni fognak benne, mint valami megváltóban, és folyamatosan erre játszanak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tetsuo
Ez a Fidelitaszos videó nagyon kínos. Tisztában voltak vele, hogy ott lesz a sajtó, de abszolút nem készültek - azok után, hogy botrányt keltenek... az új generáció, te szent ég! <#falbav>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hiba így lenézni az embereket... a Fidesz nem azért van az élen, mert a választók agymosottak, hanem mert nincs náluk jobb, és ehhez még csak propaganda sem kell.

Sajnálom, hogy a Jobbik az lett ami, de erről nem a Fidesz propaganda tehet...

www.smart-bus.hu

Hát ha a Fidesznek van még a raktáron néhány millió ilyen ostoba, fogalmatlan, megvezetett, szerencsétlen szavazóbarma, mint ezek, akkor tényleg nincs esély a hazát kizsákmányoló oligarchia és maffia felszámolására.

Polgár Jenő és Szalacsi Sándor új kihívói a Fidelitastól.

Amíg olyan hatásos a lassan minden médiumból áradó Fidesz népbutítása, hogy az emberek józan eszét is elhomályosítja, addig tényleg nem sok remény van. Nézzétek meg, hogy még szegény "tisztánlátó" Saintgerman sem képes kiszabadulni a Fidesz médiagépezetének minden önálló gondolatot elnyomó hatása alól, és örökös Fidesz propaganda linkelgetésre van kárhoztatva <#idiota>.
Sok hasznos módszert és trükköt elleshettek az emberek agyát ultraliberális mocsokkal rongyosra mosó Sorostól - akivel még 2010-ben is együtt nevetgéltek az Országházban - és a hozzá hasonló tömegmédiát manipuláló szarkeverőktől. Azért kíváncsi lennék a pillanatra, amikor a Orbán végre úgy gondolta, hogy már elég csalafintaságot lesett el az egykori mentorától ahhoz, hogy végre kikiálthatja ellene a világháborút. Tiszta Sith mester vs tanítvány az egész <#hehe>.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na,.. vajon Junker mikor fogja ilyen kedélyesen fogadni Sorost az EU-ban ?
http://pestisracok.hu/duterte-sorosnak-kulon-helyed-van-pokolban-te-idiota/ <#worship>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Tetsuo
Visszatérve némi biztonságpolitikára:
Trump fegyvert küld a szíriai kurdoknak

Kitették a dublini városházára a palesztin zászlót - a zsidók persze nem örülnek neki
"A baloldali People Before Profit (Emberek a profit előtt) párt képviselője, John Lyons elmondása szerint azért állt elő az ötlettel, hogy szolidaritást mutasson a palesztin emberekkel Ciszjordánia izraeli elfoglalásának ötvenedik évfordulóján. A politikus szerint a döntés támogatást nyújt olyan közösségeknek, melyek a dél-afrikai apartheidnél rosszabb körülmények között élnek – számol be a The Irish Times."

.. én szóltam időben, hogy sírás lesz ennek a vége.. <#rinya>

https://888.hu/article-visszautott-a-jobbik-neppartosodasa-a-dunakanyarban?source=hirstart

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Tetsuo
"Nincs független forrás, mind csúsztat és manipulál..."
"Egyébként propaganda és propaganda között is van különbség... van olyan, amelyiknek van alapja, és van olyan amelyik már az alapjaitól légből kapott."

Így van, erről beszéltem.

Szerintem te kavarsz, én úgy érzem egyértelmű amit írtam. Nincs független forrás, mind csúsztat és manipulál attól függően, hogy kinek a szekerét tolja. Tehát vagy tudomásul veszed, hogy a politikai cikkek eleve manipulatívak, vagy ne olvass el egyetlen cikket sem amiben politika van. Manipulációra és csúsztatásra hivatkozva elutasítani egy politikai cikket olyan, mintha ha a fagyi ellen azzal érvelnél, hogy dehát hideg.

Egyébként propaganda és propaganda között is van különbség... van olyan, amelyiknek van alapja, és van olyan amelyik már az alapjaitól légből kapott. Azt nekünk kell eldöntenünk, hogy amit olvasunk az egyezik-e a valóságunkkal avagy sem.

www.smart-bus.hu

Tetsuo
Már megint kavarsz. Nem "csak azért" illendő figyelmen kívül hagyni valamit, mert a forrás nem tetszik, hanem mert a tartalom csúsztatás, manipuláció.
Te olvastad is a linkelt cikkeket vagy csak a címeket?
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.05.08. 15:34:57

A mellébeszélést szerintem nem én kezdtem a propaganda emlegetésével! 😊 Mindenkinek van propagandája aki el akarja "adni" magát. Még neked is, amikor a bugyi közelébe jutás nemes célja vezérel és ennek érdekében színesebb papírba csomagolod az igazságot. A lényeg, hogy csak azért figyelmen kívül hagyni valamit mert a forrás nem tetszik, elég kusza állapotokat fog eredményezni.

Hogy a Jobbik vagy a Fidesz a jobb, az csak akkor derülne ki, ha a Jobbik kormányra kerülhetne, de igazából erre eddig sem volt nagyon esélye, most meg aztán már végképp nem is lesz.

De részemről én ezzel be is fejeztem az aktuálpolitikát... 😉

www.smart-bus.hu

Tetsuo
A mellébeszélést elkezdened is kár volt.
A Jobbikot megette reggelire a cionista háttérhatalom, vége. Aki befolyásos pozíció közelében van, az így jár.
A Fidesz semmivel sem jobb a Jobbiknál, de egy új párt is csak ideig-óráig lehetne "jobb".

Nyilván a Jobbiknál zajló folyamatok nem is léteznek, csak a Fidesz propagandája miatt látjuk úgy! 😊 Szerintem ne folytassuk... 😊

www.smart-bus.hu

Tetsuo
Igen, az igazságba csomagolt hazugságok ütnek legjobban. A Fidesz-propaganda, akármit is csinálsz, Fidesz-propaganda marad.

Pedig sok igazság van bennük...

www.smart-bus.hu

Tetsuo
Azért tényleg elég gáz linkeket osztottál meg, na.

Felőlem jöhetnek ezek is... én nem a borítójáról ítélem a könyvet, hanem a tartalmát értelmezem, legyen az bármely kiadótól. Szerintem ha te is ezt tennéd, meg spórolhatnád magadnak ezeknek a rőhőgős szaroknak a linkelgetését...
De van még egyáltalán olyan médium, (a saját pártján kívül) amely rózsás színekben látja Vonát ? Ha van linkeld lécci, mert én nem nagyon látok ilyet... De ha nincs, akkor meg időszerű lesz lassan röhögős képek helyett sírósok után nézned <#idiota>

Magyar Idők, Bayer Zsolt, Hídfő.ru... esetleg egy kis TV2 vagy 888.hu?

Tetsuo
Ez a Bayer egy külön gerinctelen állatfaj.

Úgy tűnik, hogy nem egyedül vagyok ezen a véleményen: http://magyaridok.hu/ahelyzet/almaban-egy-picit-1653751/
és még csak nem is a hífő.ru-ról van <#bohoc>

Tetsuo

Van akiknek meg uj, hogy soros az ordoggel cimboral.. http://24.hu/belfold/2017/05/03/megszereztuk-soros-gyorgy-naplojat/

nem tudtad?
van olyan, hogy belső, és olyan hogy külső használatra
mármint gyógyszer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami még szomorúbb, hogy az ilyen férgek most elégedetten hátradőlhetnek, mert a fővezérünk segget csinált a szájából és hagyta magát análizálni... vagyis az egész cirkusz csak nekünk szólt, nem nekik...

Tetsuo

<#vigyor3>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tetsuo
https://kuruc.info/r/4/172310/
Igazad volt ManoNegra, tényleg rosszul ítéltem meg Gorka Sebestyént. Akit így támadnak a cionisták, az minden bizonnyal rendes ember.

ReszegKoldus
Közben Párizsban békés tüntetés zajlik tüzes léptű rendőrökkel.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Amikor a fórum tulajt reportra hívták a rendôrségen, akkor még erôs soros (cabal) nyomás alatt állt az ország... Jelenleg nem úgy néz ki, hogy elérne a csápja idáig, van most komolyabb hatalmi gondja, mint velünk pitiánerekkel foglalkozni..

Nem úgy néz ki.

ReszegKoldus
De nem szabad.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#8644 #8643
Oké, ha szabad a belpolitzálás, és a hídfő.ru-ról linkelgetünk, akkor:
Kettős beszéd, meghátrálás

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.04.29. 15:34:44

Felôlem akár barkóbázhatunk is a topik téma helyett, majd ha "ôk" állnak nyerôre, akkor vissza lehet térni az eredeti témára <#bohoc>

Rossz hír azoknak, akik Soros pénzén éltek (vagy netán azon szeretnének hatalmat szerezni)
http://www.hidfo.ru/2017/04/magyarorszag-vereseget-mer-a-soros-ideologiara/

Akkor reméljük ők is olvasták ezt és befejezik. 😊

★★★★★

Talán akkor nem kellene egyeseknek sokadszorra is elkezdeni a belpolitizálást (#8626 #8627 #8628 #8629 #8630), és akkor válaszolva se lenne rá...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.04.17. 10:36:13

Politika ezen a fórumon tilos! A lapcsalád it cafe nevű oldalán van egy politika topik oda szeretettel várnak mindenkit. Már másová is linkeltem, de ide is berakom, hogy ha lehet nem kell senkinek büntetés szerintem.
https://itcafe.hu/tema/politika/friss.html

★★★★★

Reggelig tudnám ragozni, hogy miért nem értek egyet, de mivel még mindig nem lehet itt politizálni, ezért részemről el sem kezdem, pontosabban nem folytatom. Nem kell egyetértenünk, csak kérlek ezeket az agresszív megnyilvánulásokat, zsideszezést, stb, ne erőltesd, ha nem muszáj, mert azon kívül, hogy a vita elmérgesedjen, semmi másra nem jó.

www.smart-bus.hu

Hát ha tényleg követted az eseményeket, és nem csak az M1-en keresztül, akkor láthattad, a zsidesz teljességgel képtelen bármiféle együttmőködésre, az és úgy lesz, amit ők akarnak. Ami ténylegesen a nép javát szolgálta, azt az egyenlet konstruktív ellenzéki pártként a Jobbik is megszavazta, attól függetlenül, hogy az a zsidesztől vagy a baloldaltól származott (vagy éppen a Jobbiktól lopták el az ötletet), de ezen kívül a zsidesznél minden a hatalmuk bebetonozása és a politikai előny kovácsolása körül forog, a média felvásárlásától kezdve a Mészáros Lőrinceken, kötvénybizniszen, migránsválság kihasználásán és a mostanihoz hasonló (félresikerült) cirkuszokon keresztül az elképesztő választási rendszerig minden. Ami a legironikusabb, hogy egyesek ilyeneket képesek leírni, miközben lelkiismeret nélkül besorakoznak a zsidesz maffiagépezete mögé. És pontosan az ilyenek miatt diszfunkcionális rendszer a demokrácia. Még az sem lenne elég, amit a Jobbik szeretne bevezetni, hogy alapfokú iskolai végzettséghez kössék a szavazati jogot (bár legalább arra jó lenne, hogy a zsidesz és a baloldaliak nem tudnák egy kiló krumpliért megvenni a cigány szavazatokat). Tökéletesen látszik, hogy nem az nyeri a választásokat, aki arra alkalmas, hanem az, aki nagyobb tömegeket tud fanatizálni. Régen ez az mszp nyugdíjas hadserege volt, most átvette őket a zsidesz. Ezt a Jobbik és Vona is belátta. Nekem sem tetszik ez a rétegpártból való néppártosodás, de másképp képtelenség legerősebb ellenzéki pártból kormányzó párttá válni. Főleg hogy a zsidesz mesterien manipulálja a buta és könnyen manipulálható tömegeket az egyre növekedő propaganda médiáján keresztül, és minden erejével azon van, hogy a 30%-ból is kétharmadot csináljon magának.

Úgy néz ki, Erdoganból Szultán lett..

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Szerintem szép lassan nem ártana nálad egy önvizsgálat... egyrészt elég agresszív vagy mostanában, másrészt alapvető tényeket nem veszel figyelembe.

Hogy lopnak, az nem kérdés... olyan kormány még nem volt és nem is lesz soha amelyik nem fogja kiszolgálni azokat akik hatalomba segítik, a kérdés az, hogy ezen túl mi történik. Én amióta a politikát követem, olyan kormánnyal még nem találkoztam aki ennyit adott volna az átlagembereknek is mint ezek. Lehetne még többet? Lehetne! Tudsz olyat aki erre (ezekre az eredményekre) képes lenne ezeken kívül? Én nem...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.16. 22:31:56

www.smart-bus.hu

Reménytelen zsidesz drónok. Miközben szétlopják alólatok az országot, telibe megeszitek az elterelő cirkuszt.

" Komolyan nem látod, hogy a zsidesz mekkora egy hazaáruló maffiózó banda".. ?
Komolyan nem látom. Amit látok, az az, (36 év exil alatt) hogy az országnak még soha nem volt ilyen erôs nemzeti nacionalista kormánya - amit világszerte megirigyelnek - mint most.

Pista kolégád azt mondja a videón, hogy ha Orbánnak valóban a CEU val és Sorossal lenne baja, akkor eljárást indítana ellene alkotmányos rend elleni tevékenységért. Hát Pista haverodnak aztán tényleg van "fantáziája", nem úgy mint nekem.
Na és hol indítaná el az eljárást ?? A jó Istennél ?? Látod ezért nem váltotok ti le senkit sem !

A másik: mért van az, hogy az egyedüli épeszû talán már csak Toroczkai van köztetek ? Csak nem az Ásotthalom és Gyöngyös közötti távolság teszi ?

Tragikomédia amit a Vona művel a Jobbik-l, de szerencsére egyre többen látnak át rajtuk! Sajnálom, hogy ez lett belőlük... 😞
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.16. 18:56:02

www.smart-bus.hu

Legalább végig is olvastad, amit linkeltél, vagy a zsidesz propaganda annyira elködösítette már gondolataid, hogy az agyad automatikusan kiszűr mindent, ami nem a zsidesz hazug "szent nemzetmentő harcát" élteti? Komolyan nem látod, hogy a zsidesz mekkora egy hazaáruló maffiózó banda, aki csak a hozzád hasonló fanatizáltaknak csinálja a műsort, Brüsszelben meg rendszeresen másról beszél? Ez Borbély Zsolt Attila is csak egy kritikus gondolkodásra képtelen drón, ugyan azt a kúrcsány mellé állós hazugságot mondja vissza, amit a zsidesz média hirdet. Mondjuk ez már ott nyilvánvalóvá válik, hogy az M1 interjút közöl vele.

"Hála Istennek, egyébként, mert az lenne a szomorú, ha gondolkodó értelmiségiek bevennék az egyre gyengébb lábakon álló hivatalos propagandátokat, hogy a kormány mást sem tesz csak lop és rombol, hogy ellenségképet kreál (nem kreál, felveszi a harcot az ellenségekkel, nagy különbség!) hogy, Orbán = Gyurcsány és hasonló valótlanságok."

Hangosan felröhögtem. Látjátok, erről a totálisan elvakult, fejet a homokba dugó agymosottságról van szó. Ugyan az, mint amiben a szélsőbaloldali retardáltak szenvednek, csak a ló túloldalán. Eszméletlen.

Végignézendő.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.04.16. 18:21:27