9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • maki85
    ebben teljesen egyetértek veled
    engem is a hányinger kerülget, pedig még csak most jön a sűreje
  • maki85
    mi ez a nagy felháborodás részedről???

te nagy bőszen nekem rontasz ( #8942), én pedig erre visszakézből orrba nyomlak ( #8944)
    kedves a kollega, az élet kegyetlen:)))

azt pedig, hogy én mivel vagyok tisztában, ne te ítéld meg

maradjunk továbbra is barátok:)))

ja, és a hejes írásomal eszemben sincs téged boszantani :))

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.07.11. 22:06:42
  • Pares
    Emlékszünk még ezekre? Most is ez megy, csak most már Orbános kiadásban:

Fanatikus nyugdíjashadsereg élteti mindkettőt... Na jó, befejeztem.
  • Tetsuo
    A belpolitika meg egyszerűen nem idevaló és kész. Én undorodom tőle, a csapból is az folyik - pedig nem is élek Magyarországon. :-)
  • Tetsuo
    Minden eddigi hozzászólásodat méltattam, nem konkrétan azt. ;-)

Például belinkeltem a Maróth Miklóssal készült - meglehetősen komoly - interjút, amiből vallás-flame-et akartál kreálni (a cikk első két mondata után természetesen), ahelyett, hogy bármit érdemben hozzátettél volna. Ráadásként jött a nagyon primitív képvicc, ami ugyancsak nem ide tartozik. Arról már ne is beszéljünk, hogy neked valószínűleg fogalmad sincs, mi a különbség az említett két iszlám irányzat között...

És ha azzal "érvelnél", hogy te éppen miben hiszel vagy sem, az a lőtéri kutyát nem érdekli. A topik témája biztonságpolitika, nem a vallások érvényességének valószínűsége. (Egyébként ha nem lenne vallás, akkor más eszközökkel és könnyebben manipulálnák az embereket, lásd: Nyugat-Európa; de ez off.)

Nem csak ez, hanem más hozzászólásaid is hasonlóan félremennek szándékosan vagy értelmezési gondok miatt.
    A - lehet, csupán a kényelem szülte - helyesírásod pedig hab a tortán.
  • maki85
    huhh, nagyon tetszett:

"azért, azért mert én aktivalista vagyok":DD
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.07.11. 13:49:46
  • maki85
    úgy néz ki, hogy elfoglalták Mosul-t
    egyes becslések szerint legkevesebb egy milliárd dollárba kerül majd a városban az alapvető szolgáltatások elindítása
    ilyenkor felmerül bennem a kérdés, vajon kiknek is volt érdeke az egész elindítása???
    Európában a lakosság felhígítása, a leendő vásárlóerő mesterséges felduzzasztása???
    habár ez egy költői kérdés volt csak a részemről, és amikor "azok" eszembe jutnak, ökölbe szorul a kezem
  • maki85
    ha nem tudod eldönteni, akkor, már megbocsáss de te vagy a hülye:))))

amúgy pedig, ha megnézed a videót Saintgerman #8935 akkor ideje lenne eldöntened, vajon ki is rombolja a topicot

az pedig az eszembe sem jut, hogy valaki értelmi képességét vitassam
  • Pares
    Unom már, hogy folyton belpolitikával provokálsz, ami elméletileg nem ebbe a topikba való, ráadásul szinte csak 888.hu-s cikkeket osztogatsz meg, ami már önmagában nevetséges. De szerintem nem csak én nem tudlak komolyan venni. Teljesen ezekre hasonlítasz, csak netes kiadásban:
  • Tetsuo
    Még nem tudtam eldönteni, hogy hülye vagy, vagy csak rombolni akarod a topikot.
  • maki85
    "miért akarnak körénk húzni egy burkot a légtérben."
    na ez jó!!!
    nemsokára itt a Földön mindenki "burokban született"

• BladeW
    Nagyon ravaszak ám ezek a cionisták. Szerintem csak terelés, hogy a háttérhatalomnak több ideje legyen előkészíteni a Sátán eljövetelét.
  • Saintgerman
    Ha értenéd, akkor veszíteni is tudnál ! Nem taposnál a sárba mást, csak azért, hogy a már amúgy is elveszett arcodat/arcotokat mindenáron mentsd.
    Most látom, hogy a példaképed még Sztálin féle aljasságot is bevet a hatalom álomútjában: https://888.hu/article-sztalini-idoket-idez-a-jobbik-kiretusaltak-az-egyik-politikust-a-fotorol

te hagyd abba a személyeskedést légyszi, tartsd magad a fórum szabályaihoz ! oké ?
  • Pares
    Értem én, hogy megkeseredett öregemberként már nehéz a felfogásod, de légyszi hagyd abba, oké?
  • Saintgerman
    Értem már nem kár, de Vona még menthető ?
  • Pares
    Azt, hogy menthetetlen vagy.
  • Saintgerman
    Hogy Trumpnak milyen szerep jutott ebben a sátáni játékban az még nem tiszta a közvélemény előtt, de mindenek előtt figyelemre méltó az, hogy kilépett a klíma egyezményből ! Vajon mi vitte rá ? Tudatában van talán annak, hogy mekkora hoaks az egész ? Csak nem NWO-s az öreg is ? Itt a 16. nál mutatja, hogy miért akarnak körénk húzni egy burkot a légtérben... https://www.youtube.com/watch?v=n_YH1pPUff4
    Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2017.07.09. 22:48:38
  • Saintgerman
    Izraelben mát tisztázták is az ügyet... a követ meg röpülhet is, ... a... pi.. ba ha nem érti a dolgot.. http://magyaridok.hu/kulfold/izraelbol-vedtek-meg-kormanyt-plakatugyben-1929286/
  • Saintgerman
    És ehhez mit szólsz Pares ? : https://888.hu/article-vona-szetzuzta-a-jobbikot?source=hirstart
  • Pares
  • ReszegKoldus
    Egy kis trollkodás

Vagy lehet, hogy már feltalálták, csak olyan jól sikerült, hogy a nagyhatalmak inkább összefogtak a legyőzésére és azóta is folyamatosan démonizálják :)
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2017.07.09. 20:32:58
  • maki85
    a "black block"-osok pedig a világ minden részén, minden politikai formációban fellelhetők, csak más néven futnak
    számukra nem az eszme a fontos, hanem a rombolás

mellékesen az egyik ismerősöm részt vett egy ilyen balhén, és amikor megkérdeztem tőle, te mit tennél, ha a te kocsidat zúznák le, a válasz az volt, hogy péppé verné a fickót
    és NEM tudtam meggyőzni!!!!!!!

mellékesen pedig én sem hiszem, hogy a kapitalizmus lenne a legjobb, csak még nem találták fel az alternatívát
  • Pares
    Közben meg nem győznek nácikkal ijesztgetni.
  • BladeW
    Black Bloc
  • maki85
    "ezeknek" mi közük az antikapitalizmushoz????
    mert szerintem kb annyi, mint Pesten a 2006-os őszi eseményeknél az autó gyújtogatóknak a valódi célhoz
  • BladeW
    Az antikapitalista tüntetők hűek maradtak magukhoz, elvették ami jár.
  • ReszegKoldus
    Hamburgi "tüntetés"
  • Saintgerman
    Itt van, nem késlekednek sokat: https://kuruc.info/r/26/174826/
    pedig a sátán helytartók nemrég még éppen soros tevékenységének a terméke miatt sivalkodtak, akkor még a sáskákat tartották konkurensnek , most meg a szervezőjét védik
  • BladeW
    kuruc.info-ra még nem tették fel, szóval csak ilyen liberál-szenny oldalról tudok linkelni: a cionista sátánimádók megint mozgolódnak: https://444.hu/2017/07/08/az-izraeli-nagykovet-tiltakozik-a-soros-plakatok-ellen

Lehet, hogy a hamburgi tüntetések mögött is a cionisták állnak?
  • maki85
  • maki85
    "már vannak olyan környékek, ahová jobb, ha keresztény nem teszi be a lábát."

hála az Úrnak, hogy az emberiség feltalálta, kitalálta a vallást
  • Tetsuo
    http://www.morriscreative.com/6-corporations-control-90-of-the-media-in-america/

Az amerikai médiumok 90 százaléka hat óriásvállalkozásé. Harminc évvel ezelőtt a tulajdonosok száma 50 volt. A hat: a General Electric (GE), a News-Corp, a Disney, a Viacom, a Time Warner és a CBS.
    A Wikipediából kiderül, hogy a hat közül öt zsidó kézben van. Az Edison által alapított General Electric az egyetlen, amelyiknek nem zsidó a tulajdonosa.
    Forrás: https://kuruc.info/r/7/174695/
  • Tetsuo
    Európában terjeszkednek a muzulmán nagyhatalmak – Maróth Miklós interjú
  • Tetsuo
    Kettős UEFA-mérce: az utazni vágyó zsidókra nem vonatkozik a zárt kapu, mint mindenki másra
  • Tetsuo
    Egyszerűbben is el lehet igazodni... Gyümölcséről ismerszik meg a fa. Ma akinek hatalma van, - túlnyomó többségben - az a Sátán követője, hiszen Krisztustagadó és az isteni rend ellen cselekszik, szól és mulaszt.
  • Tetsuo
    Hát ez az!
  • Tetsuo
    Valószínűleg a CIA ölte meg Hugo Chavezt is. Bírtam azt a fazont.
  • horthy
    5 millió Euro büntetés álhirterjesztőknek ! Németország

Ez egy vicc ! És mi lesz a CNN vagy a BBC-vel ha kiderül hogy álhireket terjeszt ?
    Vagy majd jön a cenzor azt megmondja hogy mi az igaz hir mi nem ?
  • Pares
    Óriásvállalatok (és ezeken keresztül néhány ember) kezében van az egész fősodratú média. Manipulálnak és hazudnak, mint mindenki. De nem csak nekik nem lehet hinni, senkinek sem. Lehet, hogy közhely, de manapság hatványozottan igaz, hogy mindenki a saját vagy mások érdekei mentén torzítja a valóságot... Sok szerencsét az igazság kihámozásához ebből a - szinte mintha szándékosan az ember összezavarására létrehozott - káoszból. Manapság tényleg már csak a cui bono alkalmazásával lehet valamire jutni, vagyis ha az ember felteszi magának a kérdést és azt vizsgálja, hogy kinek áll érdekében?
  • horthy
    Dolgozik a CiA Venezuellában is ! Ha máshoz nem is de a feszültség szitásához értenek ! Béketeremtéshez már nem annyira . Dehát akkor most mi lesz veled venezuellai olaj ? Kié lesz vajon ?

Venezuella polgárháborus veszély