Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a trump gyerek sem más, mint a többi
pedig milyen megváltó szaga volt egyesek szemében
az pedig "tetszett", hogy oly nagyon vissza akarta(?!) szorítani USA külhoni szerepét
a kis buta
most pedig fegyvereket adnak el az arab államoknak///szaudi 100milliárd dollár értékben
még ami meglepett, hogy Afganisztán fele van csak a kormány kezében
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hogy egy klasszikust idézzek: "Move bitch get out the way" 😄
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.26. 09:54:23
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a NATO is beszáll az isis elleni harcba<#nevetes1>#nevetes1>
és még az USA bízik abban, ha kitörne az orosz-ami összetüzés, az oroszok húznák a rövidebbet <#falbav>#falbav>
az áldott nyugati országok hívták, csalogatták anno ezeket az embereket, mivel nekik bizonyos munkák már alantasak voltak
azt azonban nem gondolták át, hogy bizony a vallási ellentétek okozták ezideig az emberiség életében a legtöbb borzalmat
ne feledd, hogy a katolikusok, és a reformátusok is milyen vehemensen irtották egymást, pedig egyazon Istenben hittek
tehát akkor nem "várható" el egy olyan vallástól a "demokrácia", mely 700 évvel később keletkezett, vagyis ennyi a hátránya
ezek a közösségek (sokadik generácios) NEM akarnak beilleszkedni az őket egykor befogadó, hívó társadalmakba
tisztelet a kivételnek, már ha van (?!)
ezek az emberek sajnos nem fognak változtatni a szemléletükön, és ha lenne is közülük néhány, inkább meghúzzák magukat, félve társaik nehezteléseitől, megtorlásaitól
az új bevándorlók pedig még fokozottabban próbálják önös érdekeiket ránk erőltetni
az általad vázolt megoldás szerintem nagyon is leegyszerűsített
ugyanis a nyugati országokban a lakosság jelentős részét már ők teszik ki, és ha ehhez még hozzávesszük az időt, ami nekik dolgozik, bizony még elkeserítőbb a helyzet
az őslakosoknál a szülési arány 1:1.2-höz, míg náluk 1:6-hoz
akkor számold ki
BORZALOM!!!
és ez sajnos Magyarországon is így van, hiszen gondolom te is csak nagy nehezen tudnál olyan családot találni, ahol kettőnél több gyerek van
ja bocs nem teljesen igaz, mert vannak bizonyos országrészek, ahol még dívik a többes család (Borsod, és társai)
szegény Európa, szegény mi
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.24. 19:24:20
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nekem erősen a "különvélemény"-re kezd hajazni a jövő
gondolatrendőrség----mert bizony másképp csak cicahajsza az egész
meg persze minden egyes merényletnél ez a történet
mert én úgy gondolom, hogy a merénylő talán csak nem visz magával személyit
no meg egy ilyen robbanás nem igen hagy belőle többet, mint cafatokat
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kövekkel dobáltak meg egy magyar diákokat szállító kisbuszt Calais-nál
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Eddig sem volt senkinek kételye arról, hogy a Fidesz-kormány beteges félelme Izraeltől és a zsidóktól rendkívüli szolgalelkű nyilatkozatokra és magatartásra késztették a zsidó állam iránt. Annak egyik közelmúltbeli példája volt, amikor Nagy Andor tel-avivi magyar nagykövet, Orbán volt kabinetfőnöke egy izraeli lapnak mondta el lelkesen, hogy Magyarországon tombol az antiszemitizmus. Ezzel Guiness-rekordot állított fel az önostorozásban. Az pedig, hogy nem hívták vissza, tökéletesen jellemző az Orbán-féle vezetés gondolkodására. Mint ahogyan az is, hogy Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter 1,4 milliós havi gázsival jutalmaz egy sikkasztó, volt Mazsihisz-vezért és volt munkásőrt, Zoltai Gusztávot. Aki mást nem tesz, mint elmondja, mennyi milliárd közpénzt kell adni a következő hónapban mely törzsi szervezetnek."
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Még rosszabak mint a muszlim bevándorlok azoknak legalább nyiltak a szándékaik !
A patkány és a mókus esete !
Gálvölgyi János: Egri csillagok (paródia, részlet)
Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.05.14. 14:05:30
De hogy elkerüljük a személyeskedést és eklatánsabb példát hozzak, szerintem Ángyán József pontosan azért lépett le a Fidesz színpadáról, mert nem hajlott a gerince.
Talán Schiffer András is ebbe a kategóriába tartozik, de Novák Előd is nagyon valószínű, hogy nem fog "cukisodni" és hanukázni soha.
Persze, lehet, hogy tévedek. Vona Gáborban is bíztam... elmagyarázták neki, mi a helyzet és eladta a lelkét, ahogy a többiek még előbb.
még a szentek sem azok, mert nekik is maguk felé hajlik a kezük
SENKINEK, szó szerint senkinek, semminek nincs esélye a mostaniakkal szemben a 18-as választáson
egyszerűen most nincs náluk jobb, aki labdába rúghatna a pályán
azt azonban nem értem, ha felbukkan egy esetleges ellenfél (nem ellenség), akkor azt azonnal le kell darálni???
no nem politikailag, emberileg
nem vagyok vonás, de egy buzeráns szava (terryköcsög) még a királyi médiában is adu????
mert ő állítólag látta
ha tiltakozik az a valaki, hát persze, mert biztos igaz, ha meg nem, akkor pedig persze, mert biztos igaz
a hülye botkat viszont nem értem, hiszen állítólag kedvelték a szegediek, így viszont ő is belepottyant a darálóba
meg is érdemli!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.13. 21:39:23
talán másképp is kifejezhettem volna magam, de jobb, ha nem teszem😊)
amúgy pedig egyetértek
sajnos
De remélem majd valamelyik politikusról kiderítik, hogy 40 éve megmentett egy kiscicát és ezt felhasználják a mellette való kampányolásban, csak hogy a változatosság kedvéért ne mindig negatív színben akarják feltüntetni az embereket évtizedekkel ezelőtti dolgokkal 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.05.13. 19:29:37
www.smart-bus.hu
vagyis: van az a pénz???
engem elszomorít
még szerencse, hogy nem vagyok "párthívő", csak ember😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
http://index.hu/tech/2017/05/12/kadar-kori_nosztalgia_hajtja_a_magyar_internetet/
Ehhez képest az interneten abszolút az ellenzék az úr szerintem... a Facebook-n olyan kormányellenes álhírek keringenek rendszeresen, hogy nem is értem, hogy van ember aki azokat a nyilvánvaló hülyeségeket elhiszi, plusz ott az Index... nem hiszem, hogy azt részleteznem kell. 😊
A másik ahol az ellenzék az úr, az a rádió. Van a Kossuth rádió, aztán ennyi... a reggeli rihi-röhi műsorok csinálják most azt amit anno a Heti Hetes... megy a poénkodás, nevettetés, mert tudják, hogy az emberek reggel erre vevők, és szépen belecsempészik a nem is burkolt politikai véleményformálást. A Music FM élen jár ebben, de a pálfordulás megvolt a Lánchíd rádiótól is, ott ráadásul úgy, hogy ugyanaz a figura önti most a kormányra a szart nap mint nap, aki pár éve még a seggüket nyalta.
A bal oldal hozzászokott éveken át a média uralomhoz, persze, hogy most minden elvesztett bástya fáj nekik és emiatt úgy csinálnak mintha nem lenne sajtószabadság... akkor bezzeg volt, amikor a 80% az ő szócsövük volt, a Fidesznek a Hír TV kívül meg szinte semmije nem volt.
www.smart-bus.hu
Nézőpont kérdése, én pont fordítva látom, hogy lassan már a csapból is CSAKAFIDESZ folyik. Mifelénk a tévében van Retekklub, M1, TV2, Duna, Echo TV, ATV, HírTV (nyilván azokat soroltam fel, amik most relevánsak). Ebből a 7-ből 5 csatorna Fideszes. Vagyis a tévében toronymagasan dominál a Fidesz, azok, akik inkább csak a tévéből informálódnak, szinte mást se látnak, csak a kormánypropagandát. Az interneten kicsit más a helyzet, de amint Saintgerman is bizonyította, a Fidesz már azt is telespammeli a saját oldalaival (vagy felvásárol már létezőket...). Szóval azért nem kell őket annyira sajnálni.
www.smart-bus.hu
csínján kellene bánni az önfényezéssel, mert ellenkező hatást is el lehet vele érni
www.smart-bus.hu
Nem tudom, hogy hogyan lehetett másképp értelmezni a történéseket, de kíváncsi vagyok a te narancssárga dimenziós verziódra. 😄
Elég baj az, ha más nem érdekel, csak amit a bőrödön tapasztalsz, meg ez a közömbösség és megbocsátó hozzáállás a Fidesz tolvajlásával kapcsolatban is elég beszédes. Máshol lenne az ország, ha a félmegoldások, az együttműködés mindennemű elutasítása, a cirkusz, és milliárdok eltüntetése helyett ténylegesen minden erejükkel és erőforrással az ország építésére és érdekeire koncentráltak volna, nem a sajátukéra.
A megalapulása óta korrupcióellenes és elszámoltatást követelő Jobbiknak a léte múlna azon, hogy hatalomra kerülés esetén teljesítsék is az igéreteiket, mert ha nem, akkor le is húzhatják a rolót, ugyanis nem hagyatkozhatnak személyi kultuszokra és több száz ezer fanatikusra, akik bármi áron megszavazzák őket.
Vicces hogy azt állítod, hogy előrelépés csak az Orbán kormányok alatt volt, amikor az elmúlt 23 évben csak az MSZP-SZDSZ-el váltogatták egymást (más szóval: építették ki az oligarchiát és "egy egységes gazdasági maffiahálózatot" - hogy Ángyánt idézzem)... micsoda mérce...
Az ön fényezés pont emiatt kell, mert különben ezeket elfelejtik az emberek... Sajnos eljutottunk oda, hogy csak a két végletes információt lehet megtalálni. Vagy megy a minden szuper, kurva jók vagyunk, éljen a kormány, vagy a lopnak, hazudnak, sajtószabadságot, diktatúra van, különben is az Orbán a patás ördög című lemez forog. Unalmas már mindkettő, pont ezért próbálok abból kiindulni amit a bőrömön érzek...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.11. 19:20:16
www.smart-bus.hu
azonban ez olyan is lehet, mint a homokvár, melyet, ha felépít a gyerek a tengerparton, kis idő múlva széttapos
vagyis hiába cselekszik jót ez a kormány, egy bizonyos idő múlva megszokottá válhat, és előtérbe kerülhetnek a hibák
pár év múlva lehet, hogy egyre kevesebben fognak emlékezni a tavalyi hóra, vagyis, hogy mit is tett egykor az ellenzék, amikor kormányon volt
no meg bármikor felbukkanhat egy igazán erős egyéniség is túloldalon
régebben szerettem hallgatni a déli krónikát a rádióban, de már csömömöröm van az örökös öntömjézenésből
bizonyosan mindenki így tenné, de ők nem mindenki
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.11. 19:11:00
www.smart-bus.hu
erre évezredes tapasztalatok vannak
ez a lényeg <#nevetes1>#nevetes1>
Mond mit szívsz te öreg ?
Ezt pont nekem mondod, aki 12 éve próbálja a figyelmeteket felhívni arra, hogy a Föld egy karantén, az emberi lélek csapdája, és nem több mint energia termelő haszonállatok vagyunk ? Te kiabálsz ki nekem a marhapásztor mögül, hogy engem vezetett meg a Fidesz ? Amikor már rég azt írtam, hogy az egész Földön egy demokráciának álcázott világfasizmus van, a választások csak ennek a leplezésére szolgálnak. Azt is írtam, hogy ennek a hatalmi struktúrának egyáltalán nem a zsidók vannak a csúcsán, ők is csak parasztok a játékban.
Ami örömmel telt el ezzel a kormánnyal az, hogy az első húzásaként lapátra tette az IMF et, ami a polip egyik csápja volt, a pénzrendszer szivattyúja és a társadalom megrontója. Az hogy megállította a barbárok sáskahadát, meg még nagy betűkkel fogják a jövő történelmében írni. Az meg hogy Sorosnak neki mertek menni külön öröm számomra, mivel én már 15-20 éve az emberiség egyik legkártékonyabb patkányának neveztem. Nem beszélve arról, hogy az egyetemnek álcázott kiképző táborai milyen visszafordíthatatlan károkat okoztak volna azt emberiségnek és mennyire megerősítette volna Cabal, vagy az árchonok földi hatalmát.
A lopásról meg annyit, hogy a derék magyar elit pontosan annyit lopott el az országtól, amennyi az ország teljes adóssága, úgy, hogy ha a lopás zavar, akkor hozz vissza először 250 Mlrd $-t az off shorokról, a kormányt hagyd dolgozni amíg tud, amit ők lopnak azt könnyebb lesz megtalálni.. <#ejnye1>#ejnye1>