Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ugye-ugye
ez a trump gyerek sem más, mint a többi
pedig milyen megváltó szaga volt egyesek szemében

az pedig "tetszett", hogy oly nagyon vissza akarta(?!) szorítani USA külhoni szerepét
a kis buta
most pedig fegyvereket adnak el az arab államoknak///szaudi 100milliárd dollár értékben

még ami meglepett, hogy Afganisztán fele van csak a kormány kezében
Tetsuo
Mekkora egy tahó lehet ez a Trump, de mindenki hajbókol neki. A magyarországi cigány törpe is ott vigyorog mellette, mint egy félkegyelmű. Az államférfiak lecserélődtek buta bábokra, rombolni a rendet, hagyományokat és nemzetállamokat, abszolút kiszolgálva a cionista maffiát.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Pluskast
Nekem ez tetszett a legjobban 😄

Hogy egy klasszikust idézzek: "Move bitch get out the way" 😄
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.26. 09:54:23

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

rég röhögtem egy olyan jót, mint ma:
a NATO is beszáll az isis elleni harcba<#nevetes1>

és még az USA bízik abban, ha kitörne az orosz-ami összetüzés, az oroszok húznák a rövidebbet <#falbav>
teljesen egyetértek veled, de szerintem ez már olyan, mint az eső után köpönyeg
az áldott nyugati országok hívták, csalogatták anno ezeket az embereket, mivel nekik bizonyos munkák már alantasak voltak
azt azonban nem gondolták át, hogy bizony a vallási ellentétek okozták ezideig az emberiség életében a legtöbb borzalmat
ne feledd, hogy a katolikusok, és a reformátusok is milyen vehemensen irtották egymást, pedig egyazon Istenben hittek
tehát akkor nem "várható" el egy olyan vallástól a "demokrácia", mely 700 évvel később keletkezett, vagyis ennyi a hátránya
ezek a közösségek (sokadik generácios) NEM akarnak beilleszkedni az őket egykor befogadó, hívó társadalmakba
tisztelet a kivételnek, már ha van (?!)
ezek az emberek sajnos nem fognak változtatni a szemléletükön, és ha lenne is közülük néhány, inkább meghúzzák magukat, félve társaik nehezteléseitől, megtorlásaitól
az új bevándorlók pedig még fokozottabban próbálják önös érdekeiket ránk erőltetni

az általad vázolt megoldás szerintem nagyon is leegyszerűsített
ugyanis a nyugati országokban a lakosság jelentős részét már ők teszik ki, és ha ehhez még hozzávesszük az időt, ami nekik dolgozik, bizony még elkeserítőbb a helyzet
az őslakosoknál a szülési arány 1:1.2-höz, míg náluk 1:6-hoz
akkor számold ki
BORZALOM!!!
és ez sajnos Magyarországon is így van, hiszen gondolom te is csak nagy nehezen tudnál olyan családot találni, ahol kettőnél több gyerek van
ja bocs nem teljesen igaz, mert vannak bizonyos országrészek, ahol még dívik a többes család (Borsod, és társai)

szegény Európa, szegény mi

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.24. 19:24:20

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Nem egyedülálló embereket kell elkapkodni, azzal sem érnének semmit. A megelőzés annak a tudatosításával kezdődik, hogy itt egy egész közösség/kultúra/vallás minden tagja potenciális fenyegetést jelent, ezt saját maguk bizonyítják rendszeresen. És pofonegyszerű az is, hogy miért: az egészért a nyugat a felelős, őket a nyugat saját maga tette saját ellenségévé, hogy aztán a józan ésszel szembe menve beengedje a saját házába. Nem az egyik oldal ellenséges viselkedésén kéne meglepődni, hanem a másik oldal öngyilkos hajlamán (milyen ironikus...). De a megoldáshoz először tisztában kéne lenni azzal, hogy itt nem egy-két elszigetelt esetről van szó, hanem egy nagyobb, vallási/kultúrális invázióról/háborúról. Ha ez megvan, akkor már adódik néhány hatásos megoldás, de ahhoz először a polkorrekt ultratoleráns liberalizmust fog kelleni eltakarítani Európából. Miközben az ellenség már lő ránk, mi még azt se tudjuk, hogy háborúban állunk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szerinted egy leendő gyilkost hogyan kapjanak le, míg nem csinált semmit???
nekem erősen a "különvélemény"-re kezd hajazni a jövő
gondolatrendőrség----mert bizony másképp csak cicahajsza az egész
azért nem teljesen értem hogyan tudják szinte azonnal, hogy ki a tettes
meg persze minden egyes merényletnél ez a történet
mert én úgy gondolom, hogy a merénylő talán csak nem visz magával személyit
no meg egy ilyen robbanás nem igen hagy belőle többet, mint cafatokat
És megint tudják, hogy ki volt a támadó. Le merném fogadni, hogy a következő merénylet elkövetője is ismert a titkosszolgálati körökben. Mint ahogy eddig mindegyik. Mivel az ellenség beszivárgott az országba, a helyzetet már csak "gonosznáci" módszerekkel fogják tudni megoldani. Az ember gyermeke meg sajnos úgy néz ki, hogy egy közeljövőből visszaküldött dokumentumfilm.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nincs új a nap alatt, a zsidesz izraeli/zsidó kapcsolatai évtizetedek óta ismertek... Csak szándékosan el lett felejtve, mert nem illett bele a narratívába...

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tetsuo
A Fidesz Izrael- és zsidóimádatában szélsőjobboldalivá vált - Szijjártó Magyarországot Nauruvá tette

"Eddig sem volt senkinek kételye arról, hogy a Fidesz-kormány beteges félelme Izraeltől és a zsidóktól rendkívüli szolgalelkű nyilatkozatokra és magatartásra késztették a zsidó állam iránt. Annak egyik közelmúltbeli példája volt, amikor Nagy Andor tel-avivi magyar nagykövet, Orbán volt kabinetfőnöke egy izraeli lapnak mondta el lelkesen, hogy Magyarországon tombol az antiszemitizmus. Ezzel Guiness-rekordot állított fel az önostorozásban. Az pedig, hogy nem hívták vissza, tökéletesen jellemző az Orbán-féle vezetés gondolkodására. Mint ahogyan az is, hogy Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter 1,4 milliós havi gázsival jutalmaz egy sikkasztó, volt Mazsihisz-vezért és volt munkásőrt, Zoltai Gusztávot. Aki mást nem tesz, mint elmondja, mennyi milliárd közpénzt kell adni a következő hónapban mely törzsi szervezetnek."

Jaj, hát persze hogy nem...

Na, hát ez az, amit nem gondoltam volna, hogy még én is megélek. Német kér nálunk menedéket ! Sajnálom szegényt, hogy rossz ajtón kopogtatott, és nem Viki a ludas.. https://kuruc.info/r/2/172775/

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Civil szervezetekről jut eszembe !
Még rosszabak mint a muszlim bevándorlok azoknak legalább nyiltak a szándékaik !
A patkány és a mókus esete !

Gálvölgyi János: Egri csillagok (paródia, részlet)
Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.05.14. 14:05:30
Tetsuo
Tetsuo
Például a néhai nagyapám, apám... de magamat is annak tartom. Már utasítottam vissza jól jövedelmező "üzletet", mert ütközött az elveimmel. Próbálom tartani a szavam és elkerülni a hazugságot. A legtöbb becsületes ember nem kerül rivaldafénybe és nem fut be fényes karriert, pont azért, mert becsületes és olyan korban élünk, hogy a társadalomban ez hátrány.
De hogy elkerüljük a személyeskedést és eklatánsabb példát hozzak, szerintem Ángyán József pontosan azért lépett le a Fidesz színpadáról, mert nem hajlott a gerince.
Talán Schiffer András is ebbe a kategóriába tartozik, de Novák Előd is nagyon valószínű, hogy nem fog "cukisodni" és hanukázni soha.
Persze, lehet, hogy tévedek. Vona Gáborban is bíztam... elmagyarázták neki, mi a helyzet és eladta a lelkét, ahogy a többiek még előbb.

azért kíváncsi lennék arra a becsületes emberre😉)
még a szentek sem azok, mert nekik is maguk felé hajlik a kezük
Tetsuo
Rosszul fogalmaztál, Solt viszont jól mondta: Bizonyos emberek számára "nincs az a pénz", mert kiállnak az elveikért és becsületesek, de ők nem kerülhetnek pozícióba.

jó lenne, ha ezeket mások is megfontolnák
SENKINEK, szó szerint senkinek, semminek nincs esélye a mostaniakkal szemben a 18-as választáson
egyszerűen most nincs náluk jobb, aki labdába rúghatna a pályán
azt azonban nem értem, ha felbukkan egy esetleges ellenfél (nem ellenség), akkor azt azonnal le kell darálni???
no nem politikailag, emberileg
nem vagyok vonás, de egy buzeráns szava (terryköcsög) még a királyi médiában is adu????
mert ő állítólag látta
ha tiltakozik az a valaki, hát persze, mert biztos igaz, ha meg nem, akkor pedig persze, mert biztos igaz
a hülye botkat viszont nem értem, hiszen állítólag kedvelték a szegediek, így viszont ő is belepottyant a darálóba
meg is érdemli!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.13. 21:39:23
a pénz szó nem csak fizikailag értendő😉
talán másképp is kifejezhettem volna magam, de jobb, ha nem teszem😊)

amúgy pedig egyetértek
sajnos
ReszegKoldus
Szerintem meg értelmetlenek az ilyen cikkek, mint mikor hetekig ment, hogy Trump miket mondott tizenakárhány éve és hangfelvétel blablabla...
De remélem majd valamelyik politikusról kiderítik, hogy 40 éve megmentett egy kiscicát és ezt felhasználják a mellette való kampányolásban, csak hogy a változatosság kedvéért ne mindig negatív színben akarják feltüntetni az embereket évtizedekkel ezelőtti dolgokkal 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem tudom, majd kiderül 😊 Valószínűleg igen, ha nem fog akarni világraszóló botrányt, mindenesetre Vonát még nem kapták rajta holokauszttagadáson 😄

Az, hogy a zsindex firkász mit fog fel belőle, nem izgat, de attól még elég ironikus...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.05.13. 19:29:37

Ez nem pénz kérdése... ha bizonyos feltételeknek nem felelsz meg, esélyed sincs magasabb politikai pozícióba kerülni. Mi már csak azok között válogathatunk, akik a szűrésen átmentek! 😊

www.smart-bus.hu

vagyis: van az a pénz???
engem elszomorít

még szerencse, hogy nem vagyok "párthívő", csak ember😊
Ja-ja, szar az egész... és sajnos kétlem, hogy érdemi változás végbevihető lenne. Van a nagyon szar, meg a kevésbé szar.

www.smart-bus.hu

Tetsuo
Aki addig jut - vagy még addig sem -, az már mind behódolt.

Ha a Vona miniszterelnök lenne, szerinted mennie kéne koszorúzni mondjuk egy holokauszt emléknapon? 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Pontosan, változnak. Még ha ezt valami indexes firkász nem is tudja felfogni.

"az a politikai erő, ami gyorsan megveszi kilóra a Mindenegybent, és átnyomja rajta a saját propagandáját, úgy nyeri meg a ‘18-as választást, hogy a fal adja a másikat"

http://index.hu/tech/2017/05/12/kadar-kori_nosztalgia_hajtja_a_magyar_internetet/
Azért ha megnézek egy híradót az RTL, ATV, Hír TV hármason, minden eszembe jut, csak az nem, hogy Fideszesek... de a TV2-n sem vélem felfedezni a nagy Fidesz barátságot, mondjuk az tény, hogy az egész csatorna meghaladja a tűrőképességemet az RTL-l együtt, szóval igyekszem kerülni ezeket, pont elég stressz az ATV és a HÍr Tv. Én úgy vélem, hogy a TV-ben közel azonos a jelenlét... ha a TV2-t Fideszesnek veszem, akkor az ellensúlyozza az RTL-t... két szennycsatorna, az egyik ilyen, a másik olyan. Hír csatornákból is elérhető országosan ilyen is, olyan is. Szerintem az a probléma, hogy csak a végletek vannak jelen, ami a megosztáson kívül semmire nem jó...

Ehhez képest az interneten abszolút az ellenzék az úr szerintem... a Facebook-n olyan kormányellenes álhírek keringenek rendszeresen, hogy nem is értem, hogy van ember aki azokat a nyilvánvaló hülyeségeket elhiszi, plusz ott az Index... nem hiszem, hogy azt részleteznem kell. 😊

A másik ahol az ellenzék az úr, az a rádió. Van a Kossuth rádió, aztán ennyi... a reggeli rihi-röhi műsorok csinálják most azt amit anno a Heti Hetes... megy a poénkodás, nevettetés, mert tudják, hogy az emberek reggel erre vevők, és szépen belecsempészik a nem is burkolt politikai véleményformálást. A Music FM élen jár ebben, de a pálfordulás megvolt a Lánchíd rádiótól is, ott ráadásul úgy, hogy ugyanaz a figura önti most a kormányra a szart nap mint nap, aki pár éve még a seggüket nyalta.

A bal oldal hozzászokott éveken át a média uralomhoz, persze, hogy most minden elvesztett bástya fáj nekik és emiatt úgy csinálnak mintha nem lenne sajtószabadság... akkor bezzeg volt, amikor a 80% az ő szócsövük volt, a Fidesznek a Hír TV kívül meg szinte semmije nem volt.

www.smart-bus.hu

"Ráadásul annyi negatív kormányellenes szöveg folyik mindenhonnan, hogy valahol ellensúlyozni kell ezt."

Nézőpont kérdése, én pont fordítva látom, hogy lassan már a csapból is CSAKAFIDESZ folyik. Mifelénk a tévében van Retekklub, M1, TV2, Duna, Echo TV, ATV, HírTV (nyilván azokat soroltam fel, amik most relevánsak). Ebből a 7-ből 5 csatorna Fideszes. Vagyis a tévében toronymagasan dominál a Fidesz, azok, akik inkább csak a tévéből informálódnak, szinte mást se látnak, csak a kormánypropagandát. Az interneten kicsit más a helyzet, de amint Saintgerman is bizonyította, a Fidesz már azt is telespammeli a saját oldalaival (vagy felvásárol már létezőket...). Szóval azért nem kell őket annyira sajnálni.

Nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen... biztos van valami ami alapján eldöntik, hogy mennyi önfényezés fér bele. Ezzel még mindig kevesebb szavazót vesztenek, mint azzal, ha hallgatnak és azt várják, hogy az emberek maguktól emlékezzenek mindenre. Ráadásul annyi negatív kormányellenes szöveg folyik mindenhonnan, hogy valahol ellensúlyozni kell ezt. Mondjuk örülnek neki, ha ez lenne a legnagyobb gondunk! 😊

www.smart-bus.hu

szerintem egy embernek még attól is hányingere támadhat, ha azzal tömik örökösen amit pedig igazából szeret
csínján kellene bánni az önfényezéssel, mert ellenkező hatást is el lehet vele érni
Hiszen itt a Jobbik, aki minden általad sorolt kritériumnak tökéletesen megfelelne! 😊 Hagyjuk ezt tényleg... sem erőm, sem türelmem nincs ehhez, megbántani meg nem akarlak.

www.smart-bus.hu

"Behúzták fülüket farukat? 😄 Ne már... lehet nem kéne szelektálni a hírforrásokat."

Nem tudom, hogy hogyan lehetett másképp értelmezni a történéseket, de kíváncsi vagyok a te narancssárga dimenziós verziódra. 😄

Elég baj az, ha más nem érdekel, csak amit a bőrödön tapasztalsz, meg ez a közömbösség és megbocsátó hozzáállás a Fidesz tolvajlásával kapcsolatban is elég beszédes. Máshol lenne az ország, ha a félmegoldások, az együttműködés mindennemű elutasítása, a cirkusz, és milliárdok eltüntetése helyett ténylegesen minden erejükkel és erőforrással az ország építésére és érdekeire koncentráltak volna, nem a sajátukéra.
A megalapulása óta korrupcióellenes és elszámoltatást követelő Jobbiknak a léte múlna azon, hogy hatalomra kerülés esetén teljesítsék is az igéreteiket, mert ha nem, akkor le is húzhatják a rolót, ugyanis nem hagyatkozhatnak személyi kultuszokra és több száz ezer fanatikusra, akik bármi áron megszavazzák őket.
Vicces hogy azt állítod, hogy előrelépés csak az Orbán kormányok alatt volt, amikor az elmúlt 23 évben csak az MSZP-SZDSZ-el váltogatták egymást (más szóval: építették ki az oligarchiát és "egy egységes gazdasági maffiahálózatot" - hogy Ángyánt idézzem)... micsoda mérce...

Volt valami tanulmány féle amely szerint a politikai emlékezet a többségnél kimerül 6 hónapban. Sokan már arra sem emlékeznek, hogy a devizahitelek mekkora terhet jelentettek, vagy hogy nem is olyan régen a január elsejék mindig az áremelésekről szóltak... ehhez képest most mi van!?

Az ön fényezés pont emiatt kell, mert különben ezeket elfelejtik az emberek... Sajnos eljutottunk oda, hogy csak a két végletes információt lehet megtalálni. Vagy megy a minden szuper, kurva jók vagyunk, éljen a kormány, vagy a lopnak, hazudnak, sajtószabadságot, diktatúra van, különben is az Orbán a patás ördög című lemez forog. Unalmas már mindkettő, pont ezért próbálok abból kiindulni amit a bőrömön érzek...

Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.11. 19:20:16

www.smart-bus.hu

igaz
azonban ez olyan is lehet, mint a homokvár, melyet, ha felépít a gyerek a tengerparton, kis idő múlva széttapos
vagyis hiába cselekszik jót ez a kormány, egy bizonyos idő múlva megszokottá válhat, és előtérbe kerülhetnek a hibák
pár év múlva lehet, hogy egyre kevesebben fognak emlékezni a tavalyi hóra, vagyis, hogy mit is tett egykor az ellenzék, amikor kormányon volt
no meg bármikor felbukkanhat egy igazán erős egyéniség is túloldalon
régebben szerettem hallgatni a déli krónikát a rádióban, de már csömömöröm van az örökös öntömjézenésből
bizonyosan mindenki így tenné, de ők nem mindenki

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.11. 19:11:00
De biztos lehetne... tán egyszer ez is része lesz a politikai kultúrának.

www.smart-bus.hu

mindenben egyetértek veled!!!, DE nem lehetne úgy tenni, mintha nem is lopnának??
erre évezredes tapasztalatok vannak
"megerősítette volna Cabal, vagy az árchonok földi hatalmát."

ez a lényeg <#nevetes1>
" hogy még szegény "tisztánlátó" Saintgerman sem képes kiszabadulni a Fidesz médiagépezetének minden önálló gondolatot elnyomó hatása alól"
Mond mit szívsz te öreg ?
Ezt pont nekem mondod, aki 12 éve próbálja a figyelmeteket felhívni arra, hogy a Föld egy karantén, az emberi lélek csapdája, és nem több mint energia termelő haszonállatok vagyunk ? Te kiabálsz ki nekem a marhapásztor mögül, hogy engem vezetett meg a Fidesz ? Amikor már rég azt írtam, hogy az egész Földön egy demokráciának álcázott világfasizmus van, a választások csak ennek a leplezésére szolgálnak. Azt is írtam, hogy ennek a hatalmi struktúrának egyáltalán nem a zsidók vannak a csúcsán, ők is csak parasztok a játékban.

Ami örömmel telt el ezzel a kormánnyal az, hogy az első húzásaként lapátra tette az IMF et, ami a polip egyik csápja volt, a pénzrendszer szivattyúja és a társadalom megrontója. Az hogy megállította a barbárok sáskahadát, meg még nagy betűkkel fogják a jövő történelmében írni. Az meg hogy Sorosnak neki mertek menni külön öröm számomra, mivel én már 15-20 éve az emberiség egyik legkártékonyabb patkányának neveztem. Nem beszélve arról, hogy az egyetemnek álcázott kiképző táborai milyen visszafordíthatatlan károkat okoztak volna azt emberiségnek és mennyire megerősítette volna Cabal, vagy az árchonok földi hatalmát.

A lopásról meg annyit, hogy a derék magyar elit pontosan annyit lopott el az országtól, amennyi az ország teljes adóssága, úgy, hogy ha a lopás zavar, akkor hozz vissza először 250 Mlrd $-t az off shorokról, a kormányt hagyd dolgozni amíg tud, amit ők lopnak azt könnyebb lesz megtalálni.. <#ejnye1>