Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen, 15 éve volt egy srác, egy volt katona (sosem mondta hol, szvsz légió) a csapatban, baloldalt a hasán volt egy pici kisujjkörömnyi seb, a hátán ebből volt 10-15 (ahol szó szerint kirobbant belőle a 7,62es). Elmondása szerint rohamozott (lövedékállóban, amit elől, hátul átvitt), majd a következő pillanatban ült a földön a seggén és nem értette miért rohan felé a felcser.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyébként nem biztos hogy az fejlövés volt, váll, felsőtest inkább...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.09. 12:48:10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az Európai Tanács elnöke mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetővé váljon a repülőgépek utasairól szóló adatok továbbítása a tagállamok között. Ezzel szemben egyelőre sok aggály él az európai törvényhozókban, de Donald Tusk szerint a mostani terrorakció is mutatja, hogy erre szükség van a merénylők kiszűrése érdekében – írta a Reuters.
Tusk a jövő héten arra fogja kérni az Európai Parlamentet, hogy gyorsítsa fel a rendszer elfogadásához szükséges munkát."
www.smart-bus.hu
A fickó futtában lő, nem ellenőrzi, hogy milyen hatást ért el. Mivel vér és nagymértékű roncsolás a kameraképen nem látszik, hogy tudott neki úgy hátat fordítani, hogy nem ellenőrizte, hogy meghalt e? Persze itt visszautalok a fegyver meglétére/hiányára: ha látták, hogy már előbb elhagyta, akkor ez a pont nem él.
És még egy furcsaság: elmenekültek Párizsból jó messzire. Amikor majdnem átérnek Belgiumba, akkor visszafordulnak oda, ahol rendőrök tízezrei várnak állig felfegyverkezve. Wtf? Ha átjutnak Belgiumba, ki tudja mennyi idő alatt mozgósítják az ottaniakat.
<#rinya>#rinya>
De amúgy is, józan paraszti ész: persze megrendezett az egész? És annyira bénák hogy a helyi amatőr színjátszó körből kértek fel valami sutyerákot ,hogy játssza el amint lelövik, de ez is annyira bénán sikerült, hogy minden youtube huszár egyből rá jön...szerintem már itt nevetséges az egész, nem? ha tényleg valami titkos összeesküvés lenne, arra sose jönnék rá, vagy csak sok-sok év múlva. De ők egy nap alatt megfejtik...nevetséges.
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Neked viszont mindenki hülye, akinek a véleménye eltér a tiédtől...
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A másik... a fizika nem azt mondja, hogy a videó hamis... ilyet sem mondtam. Tessék elolvasni és értelmezni amit írtam, és akkor nem kergeted magad zsákutcába. Ne én legyek már a hibás ezekért... ;)
Nem játszunk... egyáltalán nem tartalak hülyének, és szerintem nem is céloztam erre, sőt veled ellentétben én arra sem céloztam, hogy hülyeséget beszélsz. Egyszerűen nem veszel tudomást tényekről, amiknek már rég utánanézhettél volna... Ehelyett szarrá forgatod amit írok, és csodálkozol rajta, hogy nem jutunk előrébb... van ennek értelme? :)
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindegy, hogy YT vagy Liveleak, valami videorol beszélsz amit nem linkeltél, rám biztad a keresését, nézzek utána, nyilván YT-n kezdeném, mert nem vagyok jártas a témában mint te, aki tudja hol kell fej lövéses videokat keresgélni. Megköszönném ha segítenél, mert eddig csak olyan videokat linkeltek ebben a témában más oldalakon amiben egy dinnyét lőnek szét :D
Ha a fizika azt mondja, a videó hamis, akkor most biztos vagy benne vagy nem, hogy a video fake, hogy a rendőrt találat érte, hogy blabla? Vagy még mindig csak bűzlik :)
( Tényleg nem mondtad hogy hülye vagyok, csak utaltál rá finoman, ugye? Ne játszunk már :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.08. 21:23:52
Így van, nem akartam, de annyira övön alul munkálkodsz, hogy kénytelen voltam reagálni.
Én egy szóval nem mondtam, hogy hülye vagy... csupán valamiért nem akarsz tudomást venni a fizikáról. Szíved joga... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.08. 21:11:57
www.smart-bus.hu
Ha jól emlékszem azt mondtad, nem akarsz erre több energiát fecsérelni, ahhoz képest már hozzászóltál egy párszor :) Mi lett volna ha tényleg hozzá is szólsz érdemben és nem csak azt próbálod bizonygatni hogy én vagyok a hülye és neked van igazad... oh wait..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.08. 21:02:49
www.smart-bus.hu
Szakértő... hát ehhez tényleg az kell...
www.smart-bus.hu
Egyébként meg ne várd már hogy majd YT videokkal fogom hasonlítgatni azt amit itt történt. Remélem te sem ezt tetted, hanem te valami szakértő vagy és ezért vagy biztos abban amit mondtál.
Többet nem kívánok ezzel foglalkozni, nincs erre energiám.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.08. 20:11:40
www.smart-bus.hu
Két dolog lehet: az egyik hogy nem is halt meg, csak a rendőrség hazudta azt hogy igen, mert valamit reméltek ettől... vagy beépített volt. Vagy? Tipp jöhet.
Nem tudom mi történt. Azt tudom, hogy az a jelenet úgy abban a formában bűzlik, ennyi.
www.smart-bus.hu
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Mondjuk engem még mindig érdekelne, hogy akkor mi is történt szerinted ...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.08. 19:59:08
www.smart-bus.hu
4, ugyan már, te még senkit nem hivtál főnöknek? ez egy kifejezés, valószínűleg a rendőr tudta hogy a halálán van, próbált hatni a "muszlim" testvérre...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.08. 19:39:50
www.smart-bus.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ui: Ha már tiboru tessék: Párizsi merénylet
Utoljára szerkesztette: bubis asvanyviz, 2015.01.08. 19:18:14
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.01.08. 18:33:45
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De tegyük fel, valamiért semmi vér nincs. A becsapódás ereje akkora, hogy egy ilyen közeli felvételen mindenképpen látni kéne valami nyomát... megmozduló testrész, kiszakadó ruhadarab, bármi.
Nem kell ide konteo, az a felvétel több mint fura.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.08. 17:11:24
www.smart-bus.hu
Képzeld, egyszer bele állt egy üveg szilánk a talpamba. Vastag zoknin keresztül szúrt meg. Nem vérzett. Levettem a zoknit, ki húztam a üvegszilánkot, és mindent összevéreztem. Na?
szerintem hagyjuk még ezt a témát, túl friss
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.08. 15:58:49