Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A cikkíró lehet hogy jobban belelát, nem tudom.
www.smart-bus.hu
Az egyszer biztos, ha olyan pontos és sokrétű oknyomozást folytatnék, mint ahogy elvárod, akkor azt nem az SG-re irogatnám. Ettől függetlenül igyekszem nem hülyeséget linkelni.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.01.17. 16:42:37
Biztos sok igazság van benne, de részleteiben nem stimmel, és tele van ferdítésekkel. Amúgy, nem éppen a Frankofóniáról van szó, csak kicsit eltúlozva és elferdítve? Ami hasonló a Nemzetközösséghez? Van egy ilyen gyanúm a cikk alapján.
Ezért van az, hogy "ti" - ahogy Cifu írta a modi topikban - nagyrész közröhej tárgyai vagytok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az eredeti: http://www.siliconafrica.com/france-colonial-tax/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a gyarmati szerződése arra, hogy devizatartalékuk 85 százalékát a francia központi bankba, és ezzel a francia pénzügyminiszter ellenőrzése alá helyezzék. 2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára. Az ellenálló vezetőket vagy meggyilkolták, vagy eltávolították a pozíciójukból. Akik engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mélyszegénységtől szenved.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennyi.
Alekszej Miller, a Gazprom elnöke megerősítette: hamarosan lekapcsolják az Oroszországból Európába Ukrajnán át tartó földgáz-tranzitot. A 444 arról ír, hogy a gázt, ami most Ukrajnán keresztül az EU-ba áramlik, mind Törökországba irányítják majd. Oroszország döntésének oka, hogy nem tartják a velük egyébként hadban álló Ukrajnát megbízható partnernek, akik állításuk szerint többször is megcsapolták már a szállítmányt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem lehet túl sok esze, ha 19 évesen még gimnazista 😉
Ez tipikusan a 15 perc hírnév esete. Senkik pattognak, hogy szót kapjanak.
Diplomáciai botrányként és a Szerbia felé kilőtt első mérgezett nyílként értékeli a szerb sajtó az újonnan megválasztott horvát elnök, Kolinda Grabar Kitarović beszédét, amelyben Vajdaságot Szerbiától elszakítva, külön államként emlegette – írja a Vajdaság Ma hírportál.
“Amikor elindultam ebbe a csatába, sokan azt mondták: minek ez neked. De én nem adom fel és így fogunk cselekedni Horvátországért is” – mondta Kitarović. Azután pedig azt mondta, hogy harcolni fog a Horvátországban élő kisebbségek jogaiért és azt fogja követelni, hogy minél nagyobb jogokkal rendelkezzenek, de nem kér kevesebbet a Szerbiában, Vajdaságban és más, szomszédos államokban élő horvátokkal kapcsolatban sem. (Vajdaság Ma)
Egy fiatal brit iszlamista szerint retteghet egész Európa
"Aki nem tér át, azt megöljük" – Egy német dzsihadista szerint az Iszlám Állam meghódítja Európát
---------------------------------------------------------------------------
Tőlünk keletre: Kijev: 52 ezer orosz katona áll a határánál
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
LOL, szerintem lehet ez a hónap hozzászólása 😊)))
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.01.15. 15:22:59
"A zsidóság úgynevezett egy-népi vallás, ami azt jelenti, hogy aki zsidó vallású, vagy akár áttér a zsidó hitre, egyszersmind a nép tagjává válok. Tehát mindenki, így az askenázi eredetűek is a vallásuk alapján zsidók. Egyébként nem árt tudnia, hogy az emberiség egyetlen faj, ezen belül léteznek típusok (fajták), de a zsidók sem sorolhatók ide. A tudósok beszélnek mediterrán, negroid, turanoid, kaukazoid és egyéb típusokról."
A címkézés nem neked szólt, hanem általánosan...
Különben a katolikus Franciaország miért is a protestáns államokat támogatta volna?
A 30 éves háborúnak az okai a császári hatalom és a választófejedelmek közötti konfliktus. Mégse mondhatja ilyen nyíltan azt a császár, hogy bocs és a hatalmatokat akarom korlátozni. Amit meg nem néztek jó szemmel a franciák.
A töri tanárom mondta mindig a vallás akkor politikai szerepet is betöltött. Így természetes volt, hogy a körítés ugyanúgy politikai (vallási) volt, mint most a jelenben is. A mostani konfliktusokra is vannak hangzatos ürügyek.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.15. 15:03:33
Egy szóval sem említettem hogy egy átlagos zsidó gyereknek bármi bűne lett volna.
Ezért nem érti meg a sok kurucos vérnáci balfasz, hogy mi baj az ilyen "címkézős" szemlélettel...
Én nem cimkéztem, ellenben te alaposan belecsaptál a lecsóba...
Ezért nem érti meg a sok kurucos vérnáci balfasz, hogy mi baj az ilyen "címkézős" szemlélettel....
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.01.15. 14:37:39
Mégis milyen jó már ha Abdul Elif Seyed Hamir egész nap abban van és 2cm vastagon van rajta a vér, a nyál és ki tudja mi, aztán így megy emberek közé, mondjuk felszáll vele a villamosra.....mit beszélek hülyeséget......... tehát beszáll a taxiba.... többit el lehet képzelni.
Higiénia? Hahhhh, dolgoznál te is köztük más lenne a véleményed. Félreértés ne essék van köztük normális, rendes, tiszta ember, nem egy ilyet ismerek és nagyon jó a kapcsolatom minddel (még a büdössel is). Abba már bele se merek gondolni milyen lehet a többi otthon, akinek még a lehetősége sincs meg, hogy orvosnak tanuljon mert olyan körülmények között van.
olvasd el újra mit írtam, értelmezd és gondolkozz el jobban rajta, aztán ha rájöttél szólj.
Ezt írtad: hordhatják orvostanhallgatóként a 0 higiéniával rendelkező csadort
Ha rendszeresen tisztálkodsz és a csadort is tisztítod, akkor nem értem miért zárja ki a higiéniát? Ha te két hétig nem mosdasz, és ugyan abban a ruhában vagy, te sem leszel higiénikus attól, hogy nem csadorban jársz...
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.15. 14:13:23
Franciaországban hozott döntés azon kevés pozitív példához tartozik, ami követendő lenne (szerintem). Sajnos Magyarországon nem így van.
"Hogy a csador miért zárja ki a higiéniát, az számomra rejtély. " olvasd el újra mit írtam, értelmezd és gondolkozz el jobban rajta, aztán ha rájöttél szólj.