Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az biztos... viszont az is, hogy rasszista vagy.
Az egész világra szorják a trutymot de szerencsére néha ők is kapnak saját föztjükböl ! Én nem vagyok egy bonyolult ember de már a legbutább bugris is tudta a történelem során nemárt ha rend van a tanyája körül ! Ép ezért azt mondom minden kerüljön vissza a helyére nem kell ide bevándorlás a négerek menjenek vissza afrikába a pálmafa tetejére a csimpánz mellé mert azzal kb egy szinten vannak és megértik egymást , a hazai " rétiniggerek " meg Indiába vagy a gyökereikhez ahonnan jöttek hasonszörű barátaikhoz . A Zsidokra meg a számukra a legszönyübb csapást mérném amitől már a bibliai időkben is retegtek az pedig ugy hivják " munka " amihez nem ártana ha hozzászoknának mert nem az erős oldaluk !!
A jó isten nem teremt egyetlen élőlényt sem feleslegesen mindegyiknek meg van a maga funkciója a természetben nekem nincs jogom megölni egyet sem közülük de a természetben is akkor vannak rendben a dolgok ha egyensulyi állapot van ami most sajnos kibillent a helyzetéből hála a kozmopolita atlantista világelittnek !!!! <#ejnye1>#ejnye1>
A judaizmus és a cionizmus szempontjából is a Tóránál messze fontosabb Talmud. Na, abban szép dolgok vannak.
Több zsidó származású (ami azt jelenti, hogy valószínűleg kazár eredetű) ember rántotta már le a leplet a zsidó vallás visszásságairól.
A gnosztikus keresztények szerint is Jehova az nem Isten, hanem Sátán... apokrif iratokra támaszkodva. Amit te soha a büdös életben nem fogsz elolvasni és természetesen az neked nem forrás, hanem maximum érdekesség lehet.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Ez honnan jon?
Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is
Vagy ez?
Valójában a csalások, átverések, hazugságok miatt utálták őket, ami a vallásukból adódik: mindenki, aki nem zsidó az barom (gój) és nem csak átverhető, hanem Jehova örül, ha egy zsidó rászed, kisemmiz egy más vallásút (különösen keresztényt, a mohamedánokkal jobb viszonyt ápoltak a közelmúltik).
A keresztényi megvetés pedig abból adódott, hogy a "régi időkban" a zsidókra nem a tiszta kereskedelem, hanem inkább a fekete vagyis a csempészet, emberkereskedelem (ezt az ókortól a közelmúltig /vagy talán ma is/ űzték) volt jellemző. A VIII-IX. századig alig volt zsidó a földön, majd a 13. törzs elindulásával az európai alvilág része lett a zsidóság úgy általában, persze voltak zsidók, akik ebben nem vettek részt. Most csak a többségről, általában beszélünk, akik talán nem is számosan voltak többség, de a kor hangulatára mélyen hatottak és eltakarták a tisztességes zsidók megjelenését.
Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is, ez sem volt éppen a keresztény kultúrának tetsző...
Dióhéjban kb. ennyi az igazság a középkori zsidóság európai történelméről, amit persze megszépítenek a hazug történészek, ma élő cionisták tömkelege.
Az sg egyik leghülyébb, legrasszistább, turulturbó idóta kommentelője vagy. Gyakorlatilag a náci eszmék határán mozogsz öregem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sunyimodon beszivárognak utána meg olyan vegyületeket termelnek hogy azt eszed amire a bélféregnek szüksége van végül is igazad van tényleg alkalmazkodoképes alattomos féreg a bélféreg szerintem kikéne probálnod szaporitani magadban hogy megértsd a dolgokat mert látom nagyon a " cionbarát " média-ból gyüjtöd ismereteid .
A zsidok is ugyanezt csinálják beszivárognak a nemzetestbe lerakják " petéiket " a nemzet meghatározo szöveteiben utána átveszik az irányitást államot alapitva az államon belül az őslakosok kárára !!!
Ajánlom neked a " Biologiai Zsidó " cimű müvet hogy gyertyaként megvilágitsa elméd kivilágitatlan zugait !
Látom a Turul madár és a magyarság tudat neked komoly lelki problémát okoz , megértelek de nekem nincsenek ilyen problémáim pedig 25 % magyar 75 % szlovák származású vagyok mert csak anyukám anyja volt magyar de én ennek ellenére magyarnak érzem magam és eggyüt érzek a nemzet sorsával mert itt élek !! Ha neked gondot okoz ez az ország akkor irány Tel Aviv vagy Washington isten áldjon !!!!!!!!!! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.04.15. 07:52:02
www.smart-bus.hu
@Solt Úgy tudom, tábor őrzésre, kiképzésre, személy védelemre, ilyesmi feladatokat kapnak, konkrétan nem harcolni mennek. Aztán majd meglátjuk.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A hozzászólásom többi része pedig lényegesebb, mint a te bármelyik hozzászólásod, ugyanis több igazság van benne.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.14. 14:27:42
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Tehat nem az osszes arabot, csak az ott elo arabokat? Ergo ezeket "Az arabokat", akartad az USA-hoz hasonlitani? Ezek a kulonbozo kulturaju, tortenelmu, tarsadalmu es kozigazgatasu orszagok lennenek az USA analogiaja a Kozel-Keleten? Meg mindig nem latod ezt a hasonlatot abszurdnak?
A hozzaszolasod maradek resze pedig non-sequitur.
Én nem vettem egy kalap alá az összes arabot, csak az ottéloket és még ha - tegyük fel - nem is lettek volna egy népcsoport, az sem lehetne kifogás egy területfoglalásra és népirtásra, de arra sem, hogy te felhozd mint ellenérv a példámra.
Úgy mondod, mintha - szerinted - egy népnek csak akkor van joga létezni, ha be van jegyezve az ENSZ-be, mint országalapító.
Ezekután neked az amerikai oslakosok, az afrikai benszülöttek gyarmatosítók okozta tragédiái nem tragédiák és logikádból bizony úgy tunik, neked a zsidó holokauszt sem az, hiszen nem volt államuk és itt is éltek, meg ott is, magyarok is voltak meg németek is...
Mindenesetre az ENSZ (közgyulés- vagy BT-) határozatok sorozatos megsértését, kezdodo háborús bunvádi eljárást, népirtást, agressziót, bosszúszomjas nemzetközi embervadászatot, terrorizmust és ezek hivatali pártolását is el kellene ismerned, mert ezek is tények. Ha tetszik személyednek, ha nem.
Legnagyobb érved, a zsidózó, vagy nácikártya, amit mindig kijátszol, amikor Izrael politikáját bírálni meri valaki. Ehhez nem is fuznék mást hozzá, csak hogy undorító.
Igazabol ez egy red herring volt.
Magyarul nem megy? Nem lenne nagy kérés, a félreértések elkerülése végett, legközelebb magyarul gépelnéd be a problémáidat?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.13. 22:47:02
Dehat konyorgom, en sem allitottam mast, mint hogy ez semmiben sem kulonbozik a magyar honfoglalastol.
Erre te akkor milyen célból módosítottad a mondanivalóját
Humor gyanant... szemmel lathatoan, semmit sem probaltam cafolni vagy bizonyitani vele.
Miafasz az a strawman?
Igazabol ez egy red herring volt.
Én sem mondtam mást odaát, minthogy az általad felvázolt paradigmarendszer, a magyar rasszizmus párhuzamba állítható a izraelivel, csak ott ez a fővonal. Erre jöttél az ultimate ququqrikú érvrendszereddel...
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.13. 22:35:37
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Erre te akkor milyen célból módosítottad a mondanivalóját > #1606 < , ha nem abból, hogy bebizonyítsd, "te (ti) is" ezt csináltátok. Tök fölöslegesen mellesleg...
Ez az egesz egy hatalmas straw-man.
Miafasz az a strawman?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.13. 22:29:51
Te mar eleg csunyan elcsuszhattal a jobb sarok iranyaba, ha nalad a "poltikailag korrekt" is szitokszonak szamit... 😊
Dehat konyorgom, nem is volt semmi "ellenerv"! Mit akartam volna cafolni? En kizarolag azt mondtam, hogy az altala felvazolt paradigmarendszer szerint, az izraeli "orszagfoglalas", akar a magyar honfoglalassal is parhuzamba allithato. Pont. En ezzel nem probaltam meggyozni, nem probaltam vitatkozni, nem akartam barmelyik fel feleloseget csokkenteni/novelni, nem volt semmi hipokrizis. Ez az egesz egy hatalmas straw-man.
Holott aki felhozta sem állított mást, mint hogy semmiben sem különbözik a középkori önkényes hódításoktól.
Az meg egy elég durva sértés, hogy bármiben egyetértenék veled. Tanulni pedig legfeljebb nácizást meg egyéb "polkorrekt" marhaságokat lehetne tőled, arra meg semmi szükség 😊
Én sem minősítettem mások rasszizmusát, csupán rámutattam, hogy ez egy általános jelenség.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.13. 21:27:15
Éppen az a baj, hogy itt ahhoz az érvelési módhoz nyúltál, amit máshol, velem szemben, többször helytelenítettél.
Ajanlom, hogy ujra fuss neki az ertelmezesnek!
Utoljára szerkesztette: Steel, 2015.04.13. 18:57:51
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
ps: Azert orulok, hogy tanultal vegre valamit tolem. Kicsit meg buszke is vagyok.
Hat nem, sajnos veled kapcsolatban gyakran... Mr. "Mi az, hogy geopolitika? Szóltak mindenkinek a Földön, amikor kitalálták?"
"Raadasul meg mindig "Az arabok"-rol volt szo, nem a zsidokrol."
és nem, ez nem csak
Utoljára szerkesztette: Steel, 2015.04.13. 16:48:08
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Ugye ez csak vicc volt es igazabol nem vagy ennyire retardalt? 😊
Raadasul meg mindig "Az arabok"-rol volt szo, nem a zsidokrol. De ha mar nagyon ragaszkodsz ehhez a megfogalmazashoz:
"a
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.04.13. 15:34:03
De maradjunk realisták: a zsidók betelepülése semmiben nem különbözik, egy középkori-ókori nomád, önkényes területfoglalástól. Csak 2. helyett a 20. században ment végbe, ennyi. Ezen nincs mit szépíteni.