Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSG 1
Sztm erintolegesen(ennyire) siman belefer, mert vastagon biztonsagpolitikai kerdes, ugyanis nem fajelmelet(ek)rol beszelunk, hanem hatalmi kerdesekrol(is)...A hatalom megszerzeseert es kiterjeszteseert folytatott kuzdelem/harc a biztonsagpolitika targykore..Ha te fajelmeletek szemszogebol ertelmezted(ebben az esetben nalad a problema) a leirtakat, akkor valoban nem illik ide..

Mi a velemenyed arrol, h egy szuveren orszag nem vasarolhat maganak szabadon vedelmi(pl.Sz-300) fegyverzetet--mint mas allamok--mert ezt bizonyos orszagok politikai donteshozoi akarjak eldonteni helyettuk es agresszionak tekintenek egy ilyen lepest..?!

\"one shot one kill..\"

Igaz, bocs.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

már késő.....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Pluskast
Már elnézést mindenkitől de mégis, hogy a büdös fenébe jön be ebbe a topikba (is) a zsidókkal kapcsolatos téma??? Szarrá lett offolva a topik. Komolyan megvan ennek a témának a saját külön helye (már kettő is van neki szentelve) ne legyen már itt is ez a téma könyörgöm!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

PSG 1
Sztm azert elonyos a "reszarany" kifejezes hasznalata, mert vilaghatalmi tendenciarol beszelunk es, ha pl. azt allitjuk, hogy a kinaiak a vilagban betoltott hatalmi poziciok 1/6-at birtokoljak(a 3 altalam kiemelt leglenyegesebb /vilag-/hatalmi erokozpontot tekintve), akkor ez termeszetes lenne, mivel ennyi a reszaranyuk es igy nem jelenik meg tulhatalom sehol..Ahol nepessegbeni reszaranynal nagyobb hatalom oszpontosul, ott tulhatalmorol beszelunk..Persze ez csak 1 velemeny, lehet, h tevedek..

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Bocs, ezt az allitast: "A zsidok (tobbseguk, nem beszelve termeszetesen a keves normalis kiveteltol) tisztan szocial-darwinista, kovetkezeskeppen naci.." visszavonom, mert ilyen sommasan nem lehet kijelenteni egy egesz nepcsoport tobbsegere, legalabbis nekem ehhez nincs jogom(persze ettol fuggetlenul meg igaz is lehet..Az biztos, h pl Kun Belat es Rakosi pajtast nem a felebarati emberszeretet vezereltek a hatalmi ambiciokban..)

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Reszben "igaza" is lenne, mert nem tudom egyertelmu tenyekkel/informaciokkal alatamasztani, de ez a dolog megis koztudomasu..Hosszu kutatomunkaval ossze lehetne gyujteni az erre vonatkozo tenyszeru informaciokat--lehet vki mar meg is tette--(Ezek egyszeruen tenyek,.Eleg pl arra gondolni, h elismert az USA-ban a "zsido lobby" hatalma, mig pl. eros cigany-lobbirol nem hallottam, pedig hasonlo a letszamuk a vilagban..), de felesleges, mert koztudomasu dolgokat ertelmetlen bizonygatni..(2 tenyszeru dolog: Goldmann-Sachs; Metro-Goldwin-Meyer ezek ugye nem zs. nevek..? Olyan nagyhatalmu kereskedohazrol, h Kolompar-Lakatos GMBH meg nem hallottam...) Arra sem kert meg senki bizonyitekot, h tel utan jon a tavasz es bizonyithatatlan is kozvetlenul, de ha kivarjuk a tel veget egyszer csak eszrevesszuk, h aki ilyet allitott annak igaza volt(Megfigyeles altali bizonyitas)..
Miert van a zsidoknak nagyobb hatalmuk a vilagban, mint a ciganyoknak, ha a vilag nepessegeben a reszaranyuk azonos..? Erre rendszerint az a valasz, h kulonfele okokbol (kulturalis, genetikai, stb.) tehetsegesebbek, okosabbak, stb..Evvel csak az a baj(es QRVA lenyeges!), h aki ilyet allit az a szocial-darwinizmus hurjait pengeti, ti. h barmely nep, rassz azert predesztinalt magasabb hatalmi poziciokra, jobb eletkorulmenyekre, stb., mert tehetsegesebb, okosabb, tobbre kepes es hasonloak..Na ez a tiszta nacizmus barataim..A szocial-darwinizmus tomeny naci alapvetes..En azt meg zsido(k)tol nem hallottam, h minden embert, nep egyenlo(max probaganda celbol, de a gyakorlat hamar racafolt, lasd "kommunizmus"😉 A zsidok (tobbseguk, nem beszelve termeszetesen a keves normalis kiveteltol) tisztan szocial-darwinista, kovetkezeskeppen naci..Uff..
Ez a kerdes itt nem OFF, mert a vilag torteneseiben ez a prolematika kokemenyen megjelenik(kozvetve es kozvetlenul) mint biztonsagi kerdes, csak meg kellene probalni objektiven kozeliteni a "problemahoz"..

\"one shot one kill..\"

mielőtt félre értenétek: a részarányukhoz képest sok ezerszeres hatalommal bírnak mindenütt....

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Ez a népesség részarányból való megközelítés talán nem a legszerencsésebb. Ez arra enged következtetni, hogy a világ többi népe hasonló részarányban egy befogadó országban ugyan így viselkednének. Hát ez nagyon nem így van. Egy kivételével talán minden más nemzet részévé válik a társadalomnak, és 1-2 generáció után szinte teljesen asszimilálódnak. Nem így a zsiráfok ! Ez egy teljesen egyedi faj, mely nélkülözi minden más népek logikáját és értelmét, mintha csak beléjük lenne kódolva az uralom vágy és az utasítások vakon követése. Ezekből hiányzik minden olyan, ami az összes többi embert emberré teszi.

Szerintem, ha a vallásukon túl nem lenne valami erő vagy hatalom, ami/aki ma is ellátja őket a rövid távú utasításokkal - a hosszútávú nagy terv mellett - ők sem lehetnének ennyire "sikeresek", mint aminek látszanak. Nekem nagyon is úgy tűnik, hogy ők csak a "bot" a bizonyos kézben, de hogy a kar kihez tartozik azt ők sem ismerik...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Egyetértek, csak attól félek, hogy mindjárt jön Papichulo, aztán forrást kér az állításod alátámasztására. Na de aztán nem ám olyan antiszemita félét, hanem autentikusat!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tetsuo
Értem. Tehát az érved az, hogy mivel az általad beszúrt videón hülyék vannak, emiatt minden videóban azok szerepelnek. ;-)
Te magad is egy érdekes jelenség vagy. A kuruc adatairól (pl. a "zsidóbűnözés" fül alatt) nem mersz szólni egy szót sem, ahol végig meg van jelölve a forrás, személyek, dátumok... a sok "antiszemita" író saját tapasztalatát is semmibeveszed, hiszen antiszemiták.
Ilyen érveid vannak neked, de olvasni nem olvasol semmit, max. a Népszabadságot.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ReszegKoldus
<#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

PSG 1
Az antiszemitizmus okai egyertelmuek: a nepessegbeni reszaranyukhoz kepest tulzott befolyast/hatalmat gyakorolnak a vilag 3 legnagyobb(es legfontosabb) hatalmi tenyezojeben: 1.mediakban; 2.kereskedelemben; 3. penzugyi-rendszerben;..(Olyan nagyot ami talan nem lehet a "veletlen" muve..) Tovabbi okokkal valo szoszmotoles puszta tautologia..

\"one shot one kill..\"

Mit csináltak a zsidók a németekkel?

Igy könnyebb megérteni mi a baj a nemzetközi Zsidosággal !!!
PSG 1
Te is antiszemita vagy, ne is probald tagadni..! <#nevetes1>
(Es kulonben is, hallottam, h Hitler azt mondta: "2+2=4"; de ez hazugsag, mert egy antiszemitanak sosem lehet igaza., sot a kuruc.info-n is olvastam es azota nalam=5-tel...)

\"one shot one kill..\"

Ja, gondolom ez egy pontosan ilyen kivetel

Te itt még mindig az "erősen dívott az emberáldozat" szóösszetételre keresed a forrásokat? Én adtam neked forrást, ugyan azt nem tartom valószínűnek, hogy minden zsidó közösség keresztény szűzeket áldozott volna, de ha az esetek sokaságának egy kis része igaz, már az is sok. Viszont hiába van esetleg igaza Ariel Toaffnak, hiába történész és izraeli állampolgár, le kellett állítania a könyve árusítását és megkapta az antiszemita bélyeget ő is..

Viszont akiket Tetsuo felsorolt, ebben az ügyben nem hiszem hogy megszólaltak volna, viszont ettől független esetekben miért ne lehetnének autentikus források? Tormay Cecile is azért persona non grata az irodalomban, mert megírta, hogy a tanácsköztársaság egy zsidók által levezényelt hatalomátvétel volt. Nincs igaza? Romsics is leírta ezt, és azt is, hogy a '47-es kommunisták is moszkovita zsidókból álltak, lett is aztán Romsicsból antiszemita...

Tehát igen, aki ilyen veszélyes terepre merészkedik, az jobb ha felkészül az általad is emlegetett bélyegek valamelyikének elkerülhetetlen viselésére.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.19. 15:41:49

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Arra a variációra még nem gondoltál, hogy esetleg Allah és Jehova mögött ugyan az a "mozgató kéz" áll ??

A másik: Eistein, vagy Michio Kaku forrásait te meg tudod nevezni ??! Vagy neked csak az a forrás jó, amit valaki már kikakilt ?

A teljes tagadástól indult a dolog

Az egesz abbol indult, hogy forrast kertem par kijelentesre. Azota sem kaptam...

Te valami teljesen mas iranyba probaltad terelni ezzel a videoval a temat, de igazabol nem tudom, hogy mirol akarsz meggyozni. Egy pillanatig sem allitottam, hogy nincsenek vallasi extremistak a zsidok kozott, mert vannak. Attol fuggetlenul, hogy egyik sem elfogadhato, de azt azert belathatjuk, hogy az elmult evtizedekben Allah neveben joval tobb embert oltek meg, mint Jehova neveben...

L Viper
Kár, hogy elvicceled a témát. A teljes tagadástól indult a dolog, de mint lentebb is beszéltük, még most is léteznek így gondolkodók. #1652
Ők sem pusztán most találták ki ezt az egészet.
Nagy általánosságban még igazad is lenne, de sajnos vannak kivételek.

Ja, gondolom ez egy pontosan ilyen kivetel, mivel itt a rasszistak, a nacik es az antiszemitak szamitanak "autentikus forrasnak"... vagy szerinted ki? Neked is az Oprah Winfrey show?

Szerinted ez a sok ember, aki vállalja a nyilvánosságot is, csak magából akar hülyét csinálni?

Dehogyis! Ilyen ezekben a musorokban sohasem fordul elo!

De latom, most mar a satanista zsidok is elokerultek. Sot, az osszes pedofil is zsido, gondolom meg a romai katolikus papok koze is ok szivarogtak be... Lathatolag egyre melyebbre jutunk a cionista fertoben, azonban az eredeti kijelentesek meg mindig nincsenek alatamasztva. 😊

Nagy általánosságban még igazad is lenne, de sajnos vannak kivételek. Egy steril, befolyástól, hatalomtól mentes világban minden bizonnyal így működne, de ez nem egy ilyen világ.

Tetsuo
Szerinted ez a sok ember, aki vállalja a nyilvánosságot is, csak magából akar hülyét csinálni?

Itt nem véráldozatról, hanem más rituáléról van szó. Értelemszerűen az előbbi esetén kevesebb a tanu.
Az angol gyermekmolesztálós botrányok körül is óriási százalékban vannak zsidók ill. filoszemiták, pl. Jimmy Savile sokszáz ismerőse aki kapcsolatba hozható...
A lent említett érithetetlenség miatt kerülgetik őket.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.04.19. 12:05:31

Ki tekinthető autentikus forrásnak?

Peldaul torteneszek, esetleg teologusok altali peer-reviewed publikaciok...

Azon tul, hogy ismet keseregtel egy jot, hogy milyen szar rasszistanak es antiszemitanak lenni a mai Europaban, egy lepessel sem kerultunk annak a megalapitasahoz kozelebb, hogy melyik testnyilasodbol huztad elo a kovetkezo kijelentesedet: "Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is"

Tetsuo
Ahhoz, hogy objektíven tudj ítélni, minden oldal nézőpontját, érveit ismerned kell.

Ilyen híreket, adatokat pedig a fősodratú médiában hiába keresnél:
"Habár az idén 86 éves Lord Greville Janner ellen - aki a Munkáspárt tagja és a nagy-britanniai zsidó képviselők tanácsának volt elnöke - elegendő bizonyíték gyűlt össze a gyermekzaklatásokról ahhoz, hogy vádat emeljenek ellene, "súlyos demenciája miatt képtelen volna egy bírósági tárgyaláson részt venni" - jelentette ki a királyi ügyészség.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/142075/"

De mint említettem, a legnagyobb forrás általában véve a nagy írók, híres emberek művei minden korban.
Minden ember, akinek van egy alapszintű műveltsége és nyitott gondolkodású, rájöhetett már arra, hogy a világ minden területén és időben ahol zsidók élnek vagy éltek, ott nagyszámban van antiszemitzmus is. Ellenben antisvábizmus, antifrancianizmus, antiszlávizmus csak elvétve akad a téridőben...
Pl. valószínűleg a fent említett pedofil "lord" esetének eltussolásában résztvevők közül is kikerül egy-két újdonsült "antiszemita".
A magyarországi TEV romboló tevékenysége során is csupán a konfliktust és a problémát növeli. Valószínűleg az is a célja.
Nemzetbiztonsági szempontból az efféle zsidó szervezetek többet ártanak, mint a feloszlatott Magyar Gárda és a többi.
Vagy szerinted az nem szül visszás gondolatokat az emberekben, ha úton-útfélen zsidó sajnálkozásba, megemlékezésbe botlik, amire milliárdokat költenek úgy, hogy az átlagnak hónap végén nincs egy fillérje sem?
Vagy az, hogy Áder azonnal ugrott bocsánatért esedezni a rabbihoz, akit állítólag megszóltak?
Ezek az események azok, amik gerjesztik az antiszemitizmust.
A káros cionista törekvések miatt is sokan okkal vagy ok nélkül, a zsidókat mint népet okolják. A tanult szélsőjobb ilyet nem tesz.
(A szélsőjobb definíciójában sem értünk egyet, mint megannyi másban.)
A sajnálatos pedig, hogy azokat, akik igazán meg akarják oldani a problémát (és a nemzet biztonságát), stigmázzák a kreált antiszemitizmussal és még ki tudja, mivel.
Mára az antiszemitizmus nem veszély senkire nézve sem. Aki azt állítja, emiatt fél, az hazudik vagy hülye.
Aki azt állítja, van Európában vagy Magyarországon olyan számbavehető csoport, egyáltalán egy közösség, amelyik fizikailag megismételné vagy folytatná Hitler útját, az egy minden hájjal megkent, populista politikus.
Hamis eszmék, csúsztatások, terjednek a jobb oldalon is amellett, hogy ez bizony az antitradicionális baloldal sajátossága; de aki ezeket a gondolatokat tiltja, ahelyett, hogy megvitatásra ösztönözne, a társadalom legnagyobb károkozója.

Ki tekinthető autentikus forrásnak?

Finom kis csapatot hoztal te itt ossze, nacik, antiszemitak, szelsojobbosok... szinte biztosan ok a legautentikusabb forras a zsidokrol, persze minden reszrehajlastol mentesen. Ez manapsag a kotelezo olvasmany a kuruc.infon?

Felettébb visszataszító, hogy te, aki elutasítasz minden efféle forrást, most konkrétumokat követelsz.

Nem, en azt szeretnem ha a kijelenteseidet alatamasztanad valamivel, ugyanis ezeket az allitasokat ennyi erovel az anusodbol is elorangathattad.

Tetsuo
Általánosságban a szépirodalmat tekintheted forrásnak, érdekes pl. összehasonlítani a köztudottan cionista (vagy filoszemita) ill. nem cionista írók szemléletét is - minden korban.
Néhány magyar író, aki kemény élettapasztalat után konkrétabban fogalmaz, talán nem voltak minden esetben objektívek, ahogy senki nem az a vészterhes időkben, messze objektívebbek a cionistáknál: Marschalkó Lajos, Fiala Ferenc, Nyirő József, Wass Albert, Alföldi Géza, Szabó Dezső, Sértő Kálmán, Tormay Cécile...
Felettébb visszataszító, hogy te, aki elutasítasz minden efféle forrást, most konkrétumokat követelsz.
Lentebbi linkeken sokmindent találsz, a kuruc.info pedig tele van konrét tényekkel, adatokkal.

Miert ne lehetne kivételezni? A zsidók faji alapon van àllamuk és faji alapon kapnak pozitív diszkriminációt mas országoknál, nekik lehet kivételezni? . Engem ez kifejezetten irritál. Ha egyenlőség duma van akkor valóban legyen egyenlőség. Nem létezhet olyan hogy vannak egyenlőbbek. Vagy ha igen akkor jogos a gyűlölet az egyenlőbbek ellen
Utoljára szerkesztette: Zenty, 2015.04.17. 13:55:31

LOL Semmit nem kell elhinned. Kezdj el olvasni könyveket.

OK. Melyik konyv, hanyadik oldalat olvassam, hogy az altalad allitottakrol tudomast szerezzek? Nekem egyre inkabb ugy tunik, hogy ezeket a kijelenteseidet csak a rectumodbol huztad elo.

" idióta balf@sz vagy" "Ismerjük a fajtád," "agymosott libsi, és nem több" stb.... nem emlékszem hogy én személyeskedtem volna te veled valaha is a témára pedig rohadtul nem sikerült válaszolnod.

"de az általad felsoroltak általában rendben vannak - szerintem - igen. Miért ne lennének"

látszik hogy még mindig nem érted az egy dolog hogy te nem szereted a zsidókat de ilyet akkor se lehet csinálni mert vagy mindenkit elszámoltatnak a kettős állampolgárságával vagy nem, olyan nincs hogy kivételezünk ezzel meg azzal, márpedig a te hozzászólásodból erősen érződik ez.

de tudod mit.... neked is a jó kurva anyádat hogy azzal az állítólagos baszomnagy eszeddel csak egy kurta személyeskedésre voltál képes, kár hogy ez a topik is a KKK topik szintjére süllyedt le, ide esz a fene tégedet is meg a többi féleszű marhát is hortykát molnibalázskát stb ideszartok aztán szétkenitek vele a topikot utána meg nekilátok bőgni hogy a csúnya komcsi zsidaj náci libsi reptoid szürkeufó fanatikus bántott titeket, na eltakarodtok ti mindahányan melegebb éghajlatra....

Tetsuo
LOL Semmit nem kell elhinned. Kezdj el olvasni könyveket.

nem lehet állítani, hogy az egész vallásos közösség gyakorolja, de olyan esetek történtek a múltban, amik valószínüsítik, hogy létezhettek ilyen rituálék

Tehat elkepzelheto, hogy nehanyan talan valamikor csinaltak valami hasonlot? Azt el tudom hinni, hogy elofordulhattak ilyen extrem esetek, de az eredeti allitastol ("Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is"😉 mar nagyon messze kerultunk.

Olyat nem teszek. Ki vagy te?

Ki vagy te, hogy barmit is el kene, hogy higgyek neked? A kulturalt diskurzus alapja, hogy ha valamilyen kijelentesedet szamonkerik, azt forrassal kell tudni bizonyitani...

Tetsuo
Ne bizonygasd kérlek, hogy egy idióta balf@sz vagy, ez nem a topik tárgya.
Egy büdös szót nem mondtam a zsidókról olyan értelemben, ahogy arra célzol. Ezenkívül nulla emóciót fedezhetsz fel hozzászólásaimban ugyanis pusztán a tényekre hagyatkozva írok, főleg ha politikáról van szó.
Az Izrael nevű terrorállamról van szó ami illegitim ill. folytonosan és sorozatban szeg meg mindenféle nemzetközi jogokat.
Ismerjük a fajtád, szerintetek aki izraelt bírálni meri, az antiszemita; de az elsők vagytok, akik saját hazánkat mocskolják...

Az összeomlás előtti Európa nem meri észrevenni a polipként rátekeredő áfiumot. Nem, nem a zsidóságra gondoltam (arra csak a tefajtád gondol), a cionizmusra.
A "fajtád" sem rassz vagy bármiféle emberi: agymosott libsi, és nem több.
Egyszerűen nem bírod a kritikát és előhúzol mindenféle hamiskártyát a kalapodból, de nem bújhatsz mögéjük, mert én jobban elítélem a nácizmust, mint te valaha - emiatt is ítélem el Izraelt.

ez viszont tényleg jó kérdés.

tehát nagyrészt néhány kivétellel minden rendben van ha van más állampolgársága is az embernek, de ha izraeli van az már nemzetbiztonsági kockázat söt főben járó bűn. <#fejvakaras>

figyu az addig még oké hogy te rühelled a zsidókat de a nemzetközi politikában ha kettős állampolgárságról van szó akkor nem engedhetjük meg magunknak ezt a kétszínűsködést hogy ez meg az rendben van de ha "pirézekröl" van szó akkor rögtön megfigyelés alá helyezzük az illetőt lehallgatjuk a telefonos beszélgetéseit stb... ha egy ilyenek szárnyra kel a híre akkor brüsszelben meg washingtonban máris elkezdenek rinyálni még csak az hiányozna hogy ilyen hülyeség miatt is baszogaság az országot.

Inkább az a kérdés, hogy miért nem lehet nyilvánosságra hozni az ilyen-olyan kettős állampolgárságokat a képviselőknél? Még a végén kiderülne, merre húz a mérleg?

Tetsuo
Minden változatot és személyt ki kell vizsgálni, de az általad felsoroltak általában rendben vannak - szerintem - igen. Miért ne lennének?
Néhány speciális esetben, amikor pl. osztrák érintettség, lobbi stb. is lehet egy-egy határozat, szabálymódosítás esetén, akkor az adott illetőt jobban meg kell figyelni ill. a konkrét szavazástól, egyéb részvételtől el kell tiltani. Ilyen eset lehet pl. a magyar agráripar jogi és gazdasági szabályozási területe, ahol köztudott, sok osztrák gazda ill. spekuláns vásárolt "feketén" magyar földet.
Izraellel fokozatosan csökkenteni kell a diplomáciai és egyéb kapcsolatot addig mindenképp, amíg a '67-es ENSZ által meghatározott határokig nem vonul vissza területrablását illetően. De a terroizmus veszélye izraeli állampolgárok felől ettől még fönnállna, fokozottan figyelni / lehallgatni kellene kb. ahogy ők csinálják... :-) Na, azért nem annyira, mert arra nem elég Magyarország egész költségvetése, mi nem kapunk oly mértékű segélyt és kárpótlást. Ezek nélkül Izrael Albánia szintjén lenne még ma is, mármint ami a gazdaságát illeti.

" izraeli kettős állampolgárok."

és akinek osztrák vagy lengyel esetleg török van a magyar állampolgárság mellet az már rendben van?

Tetsuo
A Hit Gyülekezete pedig egy olyan "keresztény" cionista szekta, akik Izraelért Sándoruk szavára azonnal fegyvert ragadnának, a szülőhazájukért viszont soha.
Na, ezt hívom én nemzetbiztonsági kockázatnak meg azokat a politikusokat és államigazgatásban dolgozókat, akik pl. izraeli kettős állampolgárok.
Ezekről a megoldandó problémákról kellene, hogy szóljon ez a topik.

L Viper
Ezek az "extremista vadhajtások" a múltban (közelmúltban?), ki tudja mire voltak képesek. Sajnos a jelenben is léteznek így gondolkodók, mint látható a videón. Maximális tisztelet a jelenlévők közti kivezetett fiatalembernek.
Az emberáldozat is egy olyan "mutációja" a kanonizált zsidó vallásnak, amiről nem lehet állítani, hogy az egész vallásos közösség gyakorolja, de olyan esetek történtek a múltban, amik valószínüsítik, hogy létezhettek ilyen rituálék. Nem tudom mi lehetne olyan forrás amit elfogadsz, nem is nagyon akarok ebbe a vitába belemenni, de ha egy kicsit mélyebben szeretnél tekinteni a témába, érdemes felkutatni a tiszaeszlári vérvádról az összes, igen bőséges anyagot, pro és kontra, emellett Ariel Toaff Véres Húsvét című könyvét elolvasni.

Ez után pedig kanyarodjunk vissza a Biztonságpolitikához.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.15. 22:24:48

Ebben az esetben talán csak annyi a különbség, hogy itt nem a vallás termelte ki a "vadhajtást", hanem maga az "isten", alias Jehova választotta ki azokat, akik már a kiválasztás előtt is korcsok, az emberiség vadhajtásai lehettek.. A jelenlévők ábrázatát már meg se említsük...
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2015.04.15. 22:17:36

Tetsuo
Olyat nem teszek. Ki vagy te? <#awink> Ha részletezném, abba kötnél bele. Egyáltalán nem akarlak meggyőzni.
Forrás maga a világ. Példának okáért az említett világirodalom legtöbb műve és legtöbb alkotója.

Pedig még ma is vannak olyan elmeroggyantak köztük, akik szerint ez jogos

Minden vallas kitermeli a maga extremista vadhajtasait. Eleg vegignezni a videot es latszik, hogy mar a jelenlevok kozul sem ertett mindenki egyet a felszolalok teziseivel.

Akkor a nehezen tul is vagyunk. Most mar csak pontosan meg kene nevezned ezt a bizonyos forrast es idezni belole a relevans szoveget.

Tetsuo
Megadtam a forrást.