9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
ManoNegra #3849 Ezzel lényegében kifejezték, hogy alávetik magukat Amerika akaratának. Na de akkor is. Nem tudom, hogy a firkász lódított egy ekkorát, vagy tényleg azt mondták, hogy Aszad "mérsékelt ellenzéke" a demokráciát óhajtja?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.10.12. 20:31:57 -
#3848 Hál'Isten, az oroszok és a síiták nagy ívben sz@rnak az EU kamu megnyilvánulásaira. -
#3847 "Nocsak, elfordultál a realizmustól és az ateizmustól? Saját magad is bevallod végre hogy köze nincs a valósághoz a róla alkotott képednek és egy balfasz hívő vagy?"
Szerintem nézz utána a realizmus szónak, te lángész! ;-)
Most komolyan, itt ez a színvonal? Jó lenne egy alapvető műveltséget meghatározni, hogy a témához vagy másokhoz szólhasson valaki, mert ennek így nem sok értelme van. Kisiskolás szint. -
#3846 "Kulonben is az identitaskereso valsagodnak semmi koze a "A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései"-hez... jol latom? "
:-D Te hoztad föl most is a személyem jellemzését, mint témát, szokásos érvelési hibádként, most meg úgy csinálsz, mint aki... -
ManoNegra #3845 EU: A szír vezetéssel elképzelhetetlen a béke
Az Európai Unió külügyminiszterei közös nyilatkozatukban elképzelhetetlennek tartják a szíriai béke megteremtését Bassár el-Aszád szír elnökkel, akit az "arab tavasz" óta próbál távozásra és elmondásra bírni demokratizációt váró ellenzéke, utóbbiak támogatása mellett tett hitet az EU.
Ekkorát hazudni b+! -
Tarathiel5 #3844 "fordult át realizmusba (esetleg materializmusba), majd ahogy művelődtem, fordult a kocka és ennek kb. "ellentetje" lett a világról alkotott képem."
Nocsak, elfordultál a realizmustól és az ateizmustól? Saját magad is bevallod végre hogy köze nincs a valósághoz a róla alkotott képednek és egy balfasz hívő vagy? -
Papichulo #3843 Döntsd már el, mit akarsz.
En csak parafrazialtam a mondadodat ;)
ami egy idealizmusból fordult át realizmusba (esetleg materializmusba), majd ahogy művelődtem, fordult a kocka és ennek kb. "ellentetje" lett a világról alkotott képem.
Idealizmus->realizmus->idealizmus. "The whole 360", porogsz forogsz, mint a ringlispil :)
Na most, ha mindig a nézőpontomhoz keresném az olvasnivalót, ami azt igazolja, akkor soha nem változott volna, nem igaz?
Nem csak az olvasmanyok befolyasolhatjak a nezopontodat, tehat ez nem cafolja, hogy kesobb mar egy megvaltozott vilagnezetet probalsz ilyenforman igazolni. Amugy meg egy nem bizonyithato dologgal probalsz egy masik nem bizonyithato dolgot alatamasztani...
Kulonben is az identitaskereso valsagodnak semmi koze a "A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései"-hez... jol latom? -
#3842 Váltogatom a forrásaimat? Eddig az volt a fixa ideád, hogy csak a kuruc.infót használom, mint forrást. Döntsd már el, mit akarsz. ;-)
Képzeld el - ha már megint a személyem a téma -, hogy jópár évvel ezelőtt teljesen más világképem volt - ateista és liberalista demokrata voltam, ami egy idealizmusból fordult át realizmusba (esetleg materializmusba), majd ahogy művelődtem, fordult a kocka és ennek kb. "ellentetje" lett a világról alkotott képem.
Na most, ha mindig a nézőpontomhoz keresném az olvasnivalót, ami azt igazolja, akkor soha nem változott volna, nem igaz? De.
Tehát már csak emiatt sincs igazad. -
Papichulo #3841 körül kell nézni, és a sok hazugságból levonni a következtetéseket
Magyarul ossze-vissze valtogatod a forrasaidat annak tukreben, hogy eppen melyik mondja azt, amit hallani akarsz. "Nem probléma, folytasd nyugodtan." ;) -
#3840 Az USA-éval szemben igen, de ez: "Természetesen nem lehet megbízni senkiben sem és nem lehet mindig egy-két hírforrásra támaszkodni, körül kell nézni, és a sok hazugságból levonni a következtetéseket." persze, hogy elkerülte a figyelmed.
Már megszoktuk, hogy a lényeget figyelmen kívül hagyva, egy-egy mondatrészt szövegkörnyezetéből kiemelve kötekedsz, idióta troll módjára.
Nem probléma, folytasd nyugodtan. -
Stockbauer33 #3839 -
Papichulo #3838 az ember inkább a fenti hírforrásokat tekinti szavahihetőbbnek
Te az orosz kormany kommunikaciojat tekinted - inkabb - szavahihetonek? Hat ugy kell neked! :) -
Tarathiel5 #3837 Megható szöveg ez egy gerinctelen csúszómászótól. Látod megint csak menekülsz és banért sírsz. -
Pares #3836 Hamarosan rekordot fogsz dönteni az offtopic/személyeskedés/flame/terelés/hazudozás/süket duma/hülyeség per hozzászólás versenyszámban, lehet, hogy ismét megnyered a fődíjat egy egyszemélyes Banamákra való utazás formájában (csak maradnál is ott végre), szóval hajrá... én nem etetem tovább a trollt. -
#3835 Egyiket sem imádom, nem tudom, hogy ezt a marhaságot honnan szedted. Egyébként mindig is imádom, amikor egy hobbináci szól be másnak... -
Tarathiel5 #3834 "USrael és Israel-töl kifordul a gyomra"
Aha, szóval ez lenne nálad az értelmes logikus érvelés? Akkor sem tudnál olyat ha az életed múlna rajta. -
Tarathiel5 #3833 Földönkívüli idegenek, holdraszállás, soroljam még hány témában égtél be? Amikor egy elmosódott fotosoppolt kép alapján kapásból meg vagy győződve hogy "tornyok" vannak a Holdon, eszedbe sem jut hogy a legkisebb erőfeszítés nélkül vágtak át mert egy reménytelen, hiszékeny hülye vagy? -
horthy #3832 Magadra se legyél büszke ! Mert te is nagyon szeretsz személyeskedni értelmes logikus érvelés helyett ! Arról meg nem tehet sok ember hogy a te általad imádott USrael és Israel-töl kifordul a gyomra ! Legalábbis attól amit müvelnek . -
Pares #3831 "A moderáció szívonalának a szégyene, hogy te még itt lehetsz..."
Bagoly mondja... -
Pares #3830 Szétalázott?
Jellemzően az megy, hogy amikor elfogynak az érvek, jöttök a személyeskedéssel meg a többivel, teljesen széttrollkodjátok a topikot, amiért persze egy idő után megy is a ban, aminek persze sok értelme nincs, ahogy a te példádból is tökéletesen látni, Tarathiel(n+1). Igazán büszke lehetsz magatokra. Topikrombolásban, trollkodásban és személyeskedésben tényleg szétaláztok mindenkit. -
#3829 Hát, ezt nem csak az orosz kormány mondja, hanem a szír, iraki stb., sok kisebb európai hírforrással együtt.
Azért Udo Ulfkotte, Edward Snowden, Wikileaks meg a többi komoly megfigyelési, médiamanipulálási és globalizációs botrány után az ember inkább a fenti hírforrásokat tekinti szavahihetőbbnek, mint a nagy mogulokat, élükön a Sky News, CNN, BBC stb. pláne az amerikai vagy európai politikusokat (általában), diplomáciát.
Természetesen nem lehet megbízni senkiben sem és nem lehet mindig egy-két hírforrásra támaszkodni, körül kell nézni, és a sok hazugságból levonni a következtetéseket. ;-) -
#3828 Bizonyíték? :-) Természetesen nálad az nincsen, csak vádaskodsz.
Most is rám "mutogatsz", miközben linkeltem egy rakat cikket, meg írtam egy csomót - amibe beleköthetsz - és nem személyeskedtem, nem beszéltem mellé, nem voltam vulgáris stb., ahogy általában: pozitívan állok egy kis eszmecseréhez, kiváncsi vagyok más megközelítésekre - ez látszik a hozzászólásaimból és az is, hogy az engem ért rágalmak és sértegetések alaptalanok.
A moderáció itt maradt el leginkább. -
Saintgerman #3827 Azért érdekes, hogy az idő nem múlik felettetek. Az 'uwu' még mindig 'zero' se.. dugasza.. -
#3826 Egyszer. 10 év és tengernyi trollkodó balfasz után 20 büntetőpint semmi. A moderáció szívonalának a szégyene, hogy te még itt lehetsz... -
Tarathiel5 #3825 Érdekes hogy pont Zerot hozod elő, pont ő volt az aki éveken keresztül szétalázott mindegyikőtöket minden tudományos témakörben, amibe csak belekontárkodtatok. Még mindig hiszel a piramisépítő, felettünk repkedő idegenekben vagy kinőtted már azóta? A trollszűrő stílusa azóta is kiválóan működik, most sem a mondanivalóval foglalkozol hanem sírsz a stíluson, aztán meg vinnyogva szaladsz moderátorért amint a képedbe vágják hogy mekkora hiszékeny, sötét műveletlen hülye vagy.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel5, 2015.10.09. 23:37:02 -
Stockbauer33 #3824 http://magyaridok.hu/kulfold/nyakunkon-az-europai-tavasz-45403/ -
Sequoyah #3823 Nekem ugy tunik, mintha kozvetlenul Putyin sajtobejelenteseibol tajekozodnal kizarolag.
Hogy a jenkik mar kinyirtak tobb fobb vezetojuket is, az semmi, bezzeg ha az oroszok lebombaznak egy jelentektelen romot, es kijelentik, hogy biztos az volt az ISIS fohadiszallasa, annak egybol tapsolsz:D
Nagyon durva rovidlatas, es kettos merce. -
Pares #3822 Téged meg az elmúlt években egy párszor bannoltak a lekezelő, lenéző, személyeskedő, fölényeskedő, trágár és trollkodó viselkedésed miatt. Csakúgy, mint a dronkZero kollégádat, habár kitudja hogy ő most milyen név alatt rontja a levegőt, lehet hogy pont Tarathiel az... a stílusuk hasonlóan primitív. -
#3821 Tetsuo más topikban és az elmúlt években megcsinála ezt. Erről már nyíltan leszokott, helyette ezt a géppuska érvelést játsza... -
millerius #3820 "Inkább foglald össze egyetlen mondatban: "Gyűlölöm a zsidókat."
Szép, elegáns mondat. Furcsa hobbid van, kiprovokálsz egy vitát, aztán nem válaszolsz érvekkel, mert a másik majd FELTEHETŐEN nem megfelelően fog reagálni. Nem tudom, észrevetted-e, de a fenti idézetet eddig ezen az oldalon csak egyedül te írtad le. Gyűlöletre másokat felszólítani, hát, szóval ez is egy forma, csak elég aberrált. És nem , nem értettelek félre egy pillanatra sem.... -
Tarathiel5 #3819 Géppuska-érveléssel nem játszunk. Nem tudom neked mennyi időbe került összeszedni ennyi okosságot, de nekünk minimum tízszer annyi idő lenne mindet egyesével elolvasni, kielemezni, ellenőrizni mely részük tény, csúsztatás vagy akár nyílt hazugság, majd a választ formába öntve tálalni.... amire jó eséllyel bedobnál valamit az érvelési hibák listájáról és el sem olvasnád, ergo fölösleges fáradtság. Inkább foglald össze egyetlen mondatban: "Gyűlölöm a zsidókat." -
#3818 Na, megjött a másik főidióta... -
horthy #3817 És a te jenkijeid mire képesek ! Minden csatát megnyertek a II. vh után de minden háborut elveszitettek ! Még bombázni se tudnak normálisan a legmodernebb technikával max egy két kecskepásztort és birkanyájat találnak el ! Lásd : 1 éve bombázzák az ISIS és semmi eredmény ! Az oroszok 2 nap alatt lerombolták az egyik főhadiszállásukat !
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.10.09. 12:29:04 -
#3816 Hozzád nem szólok, mert felesleges... Elmeorvosi kategória vagy. -
#3815 Csak mellébeszélsz és mosdatod a jenkiket.
Az összefüggéseket meg - úgy tűnik - direkt nem akarod észrevenni.
Pl. link. -
#3814 Aminek semmi köze ahhoz, a 2. kivételével, hogy technikailag az oroszok mit képesek a helyzeten változtani ilyen erővel. Szinte semmit. A további területvesztést talán-talán megakadályozhatájk, de mivel a CAS képesség és lenti partner híján vannak, ez inkább politikai muszklizás...
A Spetz. bevetése is érdekes, de nem gamechanger.
De ne is zavartad magad...
Elnézést, hogy nem regálok minden hülyeségedre azonnal... -
Pares #3813 Van ott még 3 másik cikk, de ne is zavartasd magad... -
#3812 Igazság szerint ennek az egésznek akkor lenne értelme ha olyan jellegű nemzetközi haderő indítana kombinált légi és szárazföldi offenzívát mint amilyen az 1990-es öböl háború volt. Csak ahhoz nincs meg a politikai akarat meg ugye az érdekek is mindegyik nagyhatalomnak más és más. Pedig valami megoldás tényleg kellene mert az ami most van már senkinek sem jó. Sem Európának sem az USA-nak sem az oroszoknak. -
#3811 150 ezer frissen behívottnak annyi értelme van, mint szél ellen pisálni. De most komolyan. Tényleg ezt is el kell magyarázni...? -
Pares #3810 Hát pedig ezek szerint komolyan gondolják (az oroszok persze (egyelőre) tagadják, de hát azok mindig hazudnak, ugyebár): 1 2 3 4