9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
horthy #3889 Tudsz valami értelmeset is hozzászolni ezen a forumon ? Semmi érvelés csak mindenki szekirozása !?! Nem tudsz egy értelmeset hozzászolni a migrációrol , biztonság politikárol stb ! Ezért kár ide irni vannak jó liberális weboldalak a fajtádnak ! Nemtom ki vagy valami Izraeli Hasbara internetkommandos , vagy elvakult liberális de szerintem rossz forumot szennyezel ! Itt neked nem sok babér terem ! Egy igazi jó " original ( csöszéjfék nélküli fegyverű ) " Hasbara kommandos tudja hogy kell félrevezetni fölöslegesen nem fröccsög egy kicsit gyakorolj még ! Papichulo legalább probálkozik bár nem hiszek el neki szinte semmit !!!
Jó lenne ha nem a személyeskedésekről szólna a topic !
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.10.16. 21:13:18 -
Tarathiel5 #3888 Anyagilag független, beképzelt, és azt hiszi hogy mások sorsát fogja eldönteni. Nem pont ilyennek tartod Rotschildot is?
Idézet egy másik topikból tőled:
"A penz csere energia eszköz se több se kevesebb. Az "elite". használta fel hatalmi/ rabszolga fenntartási célokra es nem az emberiség . "
"Nem a penz a lényeg de aki robotolni akar az alapjovedelmén felül az kapna valamennyi + De lényegtelen lenne mert nem sokáig maradna fent a pénzrendszer. Amikor hirtelen mindenki anyagi függetlene válna sok majom felébredne, hogy máshogy működik a vilag mint amit beléd meséltek. "
Ja hogy egy alapjövedelmes hippikommunista idióta vagy. Akkor nem csoda hogy ennyi ostobaság ömlik belőled. Kergesd csak a rózsaszín álmaidat. -
Ytnez #3887 Anyagi függetlenként alapból lehet mire beképzeltnek lennem anyagi értelembe is. Neked mint rabszolgaként nincs mire fel fotel proliznod senkit sem. És igen én is elfogom dönteni. -
Tarathiel5 #3886 Aha, emberek millióit öli... neked sincs sok közöd a valósághoz a fotelproli fröcsögés közepette, mi? Ha már uncsi nyugtató dumáról beszélünk, a "birka nyáj ébresztése" című beképzelt, tipikusan konteós szöveg vajon mi? "Elvből" nem érdemlik meg és ezt pont te fogod eldöntenI? Nevetségesen szánalmas...
Utoljára szerkesztette: Tarathiel5, 2015.10.16. 11:21:46 -
Ytnez #3885 Uncsi ez a "sikeresebb" számodra nyugtató duma. Egy az, hogy szubjektív mi a siker.... Mert ha úgy szerzi a vagyonát mint pèldaul soros, hogy emberek millióit öli, veri át azt én nem nevezném sikernek és inteligensnek sem. Ugy, hogy el kell keseritselek a liberos legenda hamis, hogy csak azt szidja a rendszert és a kiszolgalóit aki szegény és tudatlan lenne.. Az én életemet is a legtöb nem most görbült megirigyli de ettől még van annyi eszem, hogy utaljak a rendszert és a kiszolgalóit és a birka nyájat pedig ebreszem mar csak hobbiból is, mert sorosék elvből nem érdemlik meg a hatalmat -
Papichulo #3884 Az Index szerzője által elemzett tanulmány[...] a párizsi terrortámadásokat megelőző időszakot elemzi.
Neked sem artott volna tovabbolvasni ;)
"A TEK azt állítja, hogy a dolgozatuk, amiben azt fejtegetik, hogy nincs összefüggés a terrorizmus és az illegális migráció között, még tavaly íródott. Csakhogy a lábjegyzetek szerint 2015. január 21-én is dolgozott rajta a szerző, sőt a párizsi terrorcselekményt is elemzi, ami szintén idén volt." (forras) -
Sidewinder #3883 Nógrádi bácsi fikázása helyett például nem ártott volna tovább olvasni:
"Sajnálatos, hogy a szerző (mármint az Index újságírója - a szerk.) a tanulmánnyal kapcsolatban nem kérte ki a TEK véleményét. Az Index szerzője által elemzett tanulmány, mely a Terrorelhárítási Központ Tudományos Tanácsának (T)Error & Elhárítás című folyóirat 2014/II. számában jelent meg, a párizsi terrortámadásokat megelőző időszakot elemzi. Ebben az időszakban napi szinten átlagosan néhány tucat illegális bevándorló jelent meg a magyar határokon, míg 2015-ben naponta átlagosan csaknem 10 ezer migránssal számolhatunk. Az idézett tanulmány megállapításai a jelenlegi migrációs tendenciákra így értelemszerűen nem vonatkoztathatók. A párizsi terrorcselekmények és az Európát érintő 2015-ös migrációs válság átírták a földrész terrorfenyegetettségével kapcsolatos eddigi álláspontokat, az európai terrorizmus történetében új időszámítás kezdődött. Ezzel kapcsolatban számos nemzetközi szakértő mellett a TEK is kifejtette álláspontját hangsúlyozva, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet és más szélsőséges csoportok a migránstömegek kevésbé ellenőrizhető mozgását kihasználva nagyobb eséllyel juttathatnak terroristákat Európába."
Nem is értem ezek után miért nem téged, vagy Dezső Andrást kérte fel az osztrák kormány tanácsadónak, miért a "hülye" Nógrádit. -
Saintgerman #3882 OK, csak a buksisomat nem akartam itt hagyni.. -
ManoNegra #3881 Ne haragudj, de erre tényleg ott az NWO topik. -
Saintgerman #3880 Kár azért a "buksisimiért", már nagyon a tarsolyomban éreztem.. Uram bocsá' a lesátánozásért, de te minek hívnád azt, aki csak az Ó T-ben kövel el legalább 70 alkalommal tömegmészárlást és népirtást ? Aztán hogy megtetőzze az aljasságát, a szolgáinak írat egy másik könyvet, amiben már felhatalmazza kiszolgálóit is arra a mértéktelen aljasságra, amit addig csak maga volt képes elkövetni. Ez az a család akire gondolsz ? Mert ha igen, akkor én csak nevén neveztem Jahvet, aki nem más mint Sátán.
Számtalanszor emlegeted ezt a "sikeresebb nálam" ot. Az aki Jahve kedvére tesz, az Sátán kedvére tesz, és a siker Sátán számára siker, de nem több. Mivel én sosem jártam Sátán kedvében, valóban sikertelen vagyok, ha ezt így érted, hogy sikertelen vagyok, akkor még igaz is... -
Tarathiel5 #3879 Neked persze szabad lesátánozni egy családot. Ennyire légből kapott faszságokra és a belőlük levont még nagyobb ökörségekre mégis milyen érvet vársz? Buksisimiért az NWO topikba fáradj, itt nem osztunk. -
Saintgerman #3878 ezt már ismerjük.. ha nincs érv, jön a személyeskedés.. -
Tarathiel5 #3877 Például sikeresebbek nálad? Elhiszem hogy fáj, de komplett őrültségeket azért nem kéne elhinni, akármilyen álomvilágban élő fogyatékosnak is nézel ki eddigi munkásságod alapján. -
Saintgerman #3876 Rövidesen megtudjuk ezt is, hogy mennyire valós a hír. Mindenesetre azt, amit az idióta Bush apja mondott 1992 ben Sarah Mc Clendan nak, : "Ha az amerikai nép valaha is megtudja mit tettünk velük, akkor üldözőbe vesznek és meglincselnek az utcán".. ezt akár már kp. nek is vehetjük, mert bozótosék már futásban vannak...
De ha tovább megyünk, és ha az emberiség arra is rájön, hogy a sátán-zsidó-rócsild banda mit követett el az emberiség ellen,... háát, azt a bánásmódot még a busok is megirigyelnék... -
Tarathiel5 #3875 "Az amerikai hadsereg Joseph Dunford tengerészgyalogos tábornok új vezetése alatt lángoló fegyverekkel lépett elő, hogy felszabadítsák az Egyesült Államok népét és a világot. Parancsnoksága alatt az amerikai hadsereg átvette a kazár maffia fő hatalmi forrását, a Federal Reserve Boardot. Hogy megerősítést nyerjen, látogassa meg az olvasó a Federal Reserve Board honlapját, amely már nem
http://www.federalreserve.org,
hanem
http://www.federalreserve.gov.
A kínaiak összehangolták ezt a lépést a Kínai Nemzetközi Fizetési Rendszer bejelentésével, amely alternatívája a kazárok irányította SWIFT rendszernek, ami azt jelenti, hogy az amerikai dollár rendszer átvétele az Egyesült Államokon kívül a tervek szerint halad. A nagy kazár maffia bankok összeroppanása már csak idő kérdése."
Ugye ezt az embertelen faszságot nem gondolod komolyan? Ugye? -
Saintgerman #3874 Rossz hírem van a számodra: lehet, hogy mégsem maradhattok. Hogy miért ? Ha bukik a FED, akkor vele bukik a rócsild birodalom.. Ha nincs rócsild birodalom, akkor meg izrael sincs... Akkor majd ti fogtok kapálózni, vagy akár már mennétek is csak nem lesz hová...
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/a-kazar-maffia-menekul-ahogy-az.html -
#3873 Nem semmi, hogy a hozzászólások közt van, aki ebből azt a következtetést vonja le, hogy megint Kubába fognak telepíteni rakétákat és többen izraelt féltik, nem tudom miért.
És mellé obamát kritizálják keményen :) -
#3872 A jelenlegi válság egyik legnagyobb vesztese Ankara lesz, így vagy úgy.
A legokosabb az lett volna, ha együttműködik a kurdokkal és létrehoznak egy autonómiát. -
#3871 Kósza hírek keringtek arról, hogy jönnek ők is, de jelenleg nem olvastam egy olyan hírt sem ami azt mondaná, hogy ott vannak. Amúgy remélem, hogy ez az általam belinkelt hír a törökökről csak kacsa. Baromira nem lesz jó vége ha a törökök megindultak. -
#3870 Na a helyzet fokozódik. Úgy néz ki, hogy a török hadsereg megindult és benyomult Szíriába. Ebből mi lesz..... -
horthy #3869 Ez új nekem kiváncsi vagyok hányan mennek ! Kinaiak még nem mennek gondolom pénzel nyomják Assad-ot ? -
#3868 Na már a kubaiak is mennek Szíriába segíteni Asszadnak. -
Ytnez #3867 Oh nem olyan biztos az :) -
Saintgerman #3866 Nagy káár.. pedig már szívesen lecseréltük volna őket... -
Tarathiel5 #3865 Ebben az országban ugyan egy bevándorló sem akar maradni, szóval el kell hogy keserítselek, a zsidók maradnak akárhogy is kapálóztok... -
Saintgerman #3864 A fajtád fosása még előnyére is válhat az országnak, igaz hogy ez eddig példa nélküli... -
#3863 Egy tucat A-10-es varacskos disznó jön Magyarországra. -
#3862 Miért miről szólt? Hogy a kormány a saját érdekeinek megfelelően próbálja manipulálni a közvéleményt? Nahát ez hallatlan, hogy mikre nem képesek az egyébként mindig igazmondó és becsületes politikusok... -
Papichulo #3861 Valoban csak kizarolag errol szolt a cikk... :) -
#3860 Milyen hosszú cikk arról, hogy majd az illegális bevándorlók gyerekeiből faragnak terroristákat. :) -
Tarathiel5 #3859 Szevasz zentyke, visszamásztál? Mondd csak, az evolúciót sikerült azóta felfognod? -
Ytnez #3858 Balázska fogd vissza magad. -
Ytnez #3857 Éveken keresztul garazdalkodhatott, de az igazság vele szemben is győzött -
Tarathiel5 #3856 "A dolgozatban a TEK szakértője megmagyarázza, miért nem éri meg a terroristáknak embercsempészek segítségét igénybe venniük. A TEK-es folyóirat szerkesztőbizottságában egyébként az a Nógrádi György is benne van, aki biztonságpolitikai szakértőként ennek ellenkezőjéről szokott nyilatkozni a sajtóban."
Remekül mutatja Nógrádi bácsi hitelességét -
Tarathiel5 #3855 Nyilván, ott van nektek a kurucinfó, ami pontosan azt mondja amit hallani szeretnétek, nem kell olyan apróságokkal foglalkozni mint tények meg valóság. -
Tarathiel5 #3854 Ez igaz, Mr. Izrahell és Mr. "menthetetlen lelkű identitászavaros, génhulladék pszichopatának tartalak". A topik színvonalát nagyban emelné ha végre eltűnnél innen az Izrael- és USA-gyűlölő hozzászólásaiddal. -
horthy #3853 Index olyan mint ha a Soros Gyurka féle 444 volna ! Azért nem Index-zik minden NEMZETI érzelmű aki szereti a hazáját !
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.10.13. 12:36:45 -
Papichulo #3852 Hogyhogy ezt meg nem linkelte senki? :)
TEK-es tanulmány: Az illegális migrációban nincs komoly terrorkockázat -
Papichulo #3851 Te hoztad föl most is a személyem jellemzését, mint témát...
Nem igaz.
Amugy meg, mit is akartal mondani az ervelesi hibakrol es a szemelyeskedesrol, Mr. "menthetetlen lelkű identitászavaros, génhulladék pszichopatának tartalak"??? -
#3850 Lassan az egész topiknak nincs köze a biztonságpolitikához, mert van két fórumozó aki szemantikai vitákat folytat és az élő fába is beleköt csakhogy szét trollkodja a topikot......