9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • ManoNegra
    Tehát mégiscsak szoktál a moderátorokhoz járni jelenteni?

Van ám ott még sírás rívás Nem is kevés.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.10.22. 19:38:11
  • horthy
    " Igazad van " ! Assad büne Izrael meg a jó tündér a környéken ! Mond te milyen dimenzióból jöttél vagy melyik bolygon élsz ?
  • Tarathiel2
    Mint a popcorn kép is utal rá, ez vicc volt az előtte levő hozzászólások szellemében, semmilyen retorzió nem történt egyikre sem, lévén a moderátor topik már egy ideje popcorn üzemmódban fut, senki nem kap semmit.
  • BEAST #4046
    Tehát ha valaki esetleg migránsellenes az rögtön náci és/vagy rasszista is? :d
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.10.22. 19:27:44
  • Tarathiel2
    Elég csupán a #3649 is. Annyira átlátszó. Szabadkozol hogy te hát igazán nem vagy migránsellenes, aztán benyomsz egy ilyen hazugságot, hogy "mindennaposak az agyba-főbe verések fosztogatások, egyre több a gyilkosság is", meg a szokásos lózungot "biztos nem fogjátok a híradóban hallani". Aztán ahogy Papi hozzászól egy teljesen más témához (László Petra "szerencsétlen elgáncsolós csaj"-nak nevezése), egy szót nem szól a mesédhez, te meg egyből sértődötten belekötsz: "Látom levetted a lényeget. Hozod a formád szokás szerint. Gratulálok! "

Játsszad a sértett, ártatlan érdeklődőt annak aki ma született. Bár nem is tudom minek írogatok neked, úgyis befejezted, ugye? Pá, egy hülyével kevesebb.
  • ManoNegra
    nem én szoktam sírva rohanni a moderátorhoz.

lol
  • cenobite
    Szerk.: Ja, talán még annyi, hogy kérlek idézz már tőlem még pár "xenofób" történetet, vagy bármit ami alátámasztja az általad említett náci jelzőt amit rögtön rámsütöttél. Előre is köszönöm!
  • cenobite
    Kb. ilyen választ vártam, hoztad a tőled elvárt szintet. Semmi értelem, csak az idióta mellébeszélés, és természetesen mindenki hülye, csak te tudsz mindent az egész univerzumban.

Részemről befejeztem, marad a read only mód, mert az ostoba (nem a hülye) embereket valahogy nem bírom elviselni még rövid távon sem.
  • Tarathiel2
    [spoiler]
    Épp elég hasonló hazugságot olvastam már, engem ugyan nem versz át az állítólagos ismerősöddel állítólag történt szívfacsaró xenofób történettel, amire persze kereken 0 bizonyítékod van, ahogy szokásos. Küldd be az imádott mandinernek, ott tátott szájjal zabálják az ilyesmit./spoiler]
  • ManoNegra
    „Az iszlám vagy politika, vagy nincs iszlám”

Khomeini
  • Pluskast
    Ahogy a videóban is benne van nem tudni, hogy hány emberről lehet szó. Lehet, hogy pár család aztán az is lehet, hogy több. Mindenesetre nem éppen jó az, ha egy tizenéves fiatal srác így gondolkodik. De innen is látszik, hogy a kulturális szokások (és a családban látottak) nagyban, sőt alapvetően befolyásolják egy ember világról alkotott képét.
  • BEAST #4038
    Érdekes, de szerintem csak alig pár családról lehet szó és biztos nem inkább egy kulturális szakadékról.
  • cenobite
    Te melyik bolygóról jöttél? Vagy tudsz olvasni az emberek agyában? Írok valamit, erre te biztosan TUDOD, hogy az nem igaz, holott mint írtam ismerősöm a tag, aki beszámolt a leírtakról személyesen, és - ezt is írtam -, egy igencsak jól fizető állást hagyott ott. Jó hogy nem kérted rögtön hogy scanneljem be a felmondólevelét... Ja és természetesen egyből nácivá léptettél elő. Ne terelj te senkiházi!

Eszem megáll, tényleg nagy kár hogy bezárt a Lipót, garantált helyed lenne életed végéig a sok hülyeségeddel és tévképzeteiddel. Hangokat szoktál már hallani, vagy még csak haluzol?

Ordas nagy fasz vagy te...
    Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.10.22. 14:26:19
  • ReszegKoldus
    Vicces ez a rohangálás a moderátorokhoz, amikor több hónapig nem is volt a moderátor topikban hozzászólás, meg lehet nézni utána ki rohant először oda :D
  • Pluskast
  • Tarathiel2
    Regényt te legfeljebb alaptalan fröcsögésből tudnál írni, meg a smiley-k központozásként használatáról és a hazudozásról. A menekültekért az ISIS és Aszad felelős. A szokásos "az USA hozta létre az ISIS-t" meg "biztos ez is Izrael bűne" című hazugságokra nem vagyok kíváncsi.
  • Tarathiel2
    Első hozzászólásodban hazudoztál rögtön, hogy gyűlöletet szíts a menekültek ellen. A személyeskedéssel nem emlékszem hogy bármikor bajom lett volna, tőlem olyan csúnyán beszélsz ahogy akarsz, nem én szoktam sírva rohanni a moderátorhoz.
  • Tarathiel2
    Kijelenti hogy a bevándorlók nem fognak integrálódni, mert csak, semmi indok, csak vicceskedő animációk. Ez én alaptalan gyűlöletkeltésnek veszem. "Aki ugyanis ezt mondja, az azt mondja, hogy erre a bevándorlók genetikailag képtelenek. Ugyanis más módon nem lehetnek képtelenek. A saját országuk törvényei már nem kötik őket. A vallásuk pedig köti őket, de az európai, szekuláris államokban a vallásukat értelmes módon tudják követni, és ez a legtöbb muszlimnak elég is."

Ha pedig neked humoros amit a #2973-as fröcsögésre válaszoltam, csak sajnálni tudlak.
  • Pluskast
    Érdemes végig nézni. Van magyar felirat hozzá ha egyből nem így vetítené le.

• Ytnez
    Igy van! Egyebkent szuvenér jog bárkit is utálni ha úgy tartja kedve az embernek. Pont ezért a drogos zeronak és a társának vfos-nak a (cionistanáciáknak) az imádott rendszerük révén nincs joguk ilyen térről se pattogni. Mert a nagy liberalizmusban joga van az embernek úgy gondolkodni ahogy akar. Persze ezek a cionistanàcik nem liberálisok hanem görbe hegemoniát akarnának és a trollkodason kívül ezért jár a szájuk
  • Pluskast
    Jól teszed ;)

Más. Hogy ezek a Merkelék milyen aranyosak :) De azért a mi kerítésünk fúj de egy elfogadhatatlan valami :) Miért is? Ja mert csak és mert nincs rajtunk sapka :)
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.22. 09:44:09
  • cenobite
    Ezért is vagyok szinte kizárólag read only módban, mert az ilyenekkel érdemi vitát lehetetlen folytatni. Ha egyetlen egy szó is szerepel a kommentedben ami a csőlátású világképébe nem fér bele, elkezdi az agyatlan fröcsögéseit osztani. Ostoba, buta ember az ilyen, (igen, ez személyeskedés volt) értelmes kommunikációra képtelen és abszolút alkalmatlan
  • Pluskast
    Nálam is "bemutatkozott" nyugi. Egyes emberek itt élik ki a rejtett agressziójukat és próbálják bizonygatni, hogy ők szarták a spanyol viaszt.
  • horthy
    Miről beszélsz miért baj az hogy nem szeretem a cionista Izraelt ? Nem értek egyett a Izrael és " támogatoinak " jellemtelen politikájával ennyi ! Lassan ez olyan lesz már mint anno az Inkvizició volt ( kötelező lesz szeretni Izraelt mert aki nem szereti az náci közellenség ) Nem tudsz épp észérveket felhozni amivel alátámaszd " magasztos " gondolataid inkább arra gyurjál mint a fröccsögésre ! Ha már kifogytak az érveid jön a szokásos " liberális " módszer a mindent ütő nácikártya ! De sajnos ez már nem elég mert nagyon sok ember kezd már " felébredni " a fősodratú média kábitásából ! A " Hasbara " kommandosoknak egyre nehezebb dolguk van emiatt de nem baj ez az ők gondjuk !
    Nem lehet örökké a világ pofájába hazudni , az a vonat már elment bár megprobálják még visszaforditani !
    Arról meg nem tehetünk hogy sajna Izrael és az USA szóba kerül a biztonságpolitikai forumon mert főleg e két " csodálatos " országnak " áldásos tevékenységének " köszönhetően van a menekültválság és még sok probléma a világon ! Ezt nem hogy alátámasztani lehet tényekkel de egyenesen regényt lehetne irni róla !
  • cenobite
    Khm.... [URL=https://sg.hu/forum/uzenet/1390748746/3686]#3686[/URL] Első hozzászólásom volt talán a topicban és egyből lenáciztál. És még te beszélsz arról hogy ne személyeskedjenek egyesek, stb. Elmész te a büdös kurva anyádba, nemhiába vágtak ki már párszor, és használod a ki tudja hányadik regedet...
  • ManoNegra
    LÚzero :DDDD
  • ManoNegra
    Szevasz zero!
  • ManoNegra
    Nem konkrétan a Horthy féle dologra gondoltam, hanem erre -> #2987 Ezek után te itt ne dumálj gyűlöletkeltésről, nácizó faszkalap!

Persze az igazi humorista itt bukkan ki belőled -> #2974
  • Tetsuo
    Ráadásul már megint csúsztatsz.
    Aki nem kedveli, sőt bírálja Izraelt, az antiszemita? Csak a te fajtádnál. (A fajta nem származásra, hanem csúszómászó jellegre utal, mielőtt ezt is - direkt - félreértenéd.)
    A két dolog, izrael állam és a zsidó nép különböző; mindamellett nálunk nem lenne fontosabb inkább a magyarellenes elemeket felkutatni?
    Szerintem de, hiszen magyarok között nem a(z eleddig csak vélt) antiszemitizmus, hanem a magyarellenesség az igazán kártékony.
    Etekintetben viszont tényleg van itt egy-két "gyanús" fórumozó...
  • ReszegKoldus
  • Tarathiel2
    Tehát nálad a nem szeretni = pokolnak és terrorállamnak nevezni? Az igen. Bele sem merek gondolni mi nálad a gyűlölet akkor...
  • ReszegKoldus
    nem szeretni izraelt = beteges zsidógyűlölet/antiszemitizmus
    Az igen... :D

LúZero meg saját magán kívül senkit nem alázott porba
  • Tarathiel2
    Bzzzt nem nyert, még mindig nem én vagyok. De annyira aranyos ahogy mindenkiben őt látjátok, ennyire fostok tőle? Bevallom öröm olvasni az archívumban ahogy újra és újra a porba alázott mindannyiótokat, amíg ki nem tiltattátok, ha már az érveire köpni-nyelni nem tudtatok, mint ahogy az az igazi gerinces mandinerolvasó csúszómászó férgekhez illik...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.10.21. 23:03:03
  • Tarathiel2
    Hazudott ám a jó édes anyád. Rögtön kezdetnek az izrahell kifejezések, "izrael terrorállam", horthy és saintgerman teljes munkássága épp eléggé kimeríti a gyűlöletkeltés fogalmát, de még sorolhatnám csak minek, ezt is majd jól meg fogod magyarázni.
  • Pares
    Megszökött az intézetből...
  • ManoNegra
    Ja, bocs, azt hittem az egyel alattira válaszoltál. Na mindegy, jól van az ott! :D
  • ManoNegra
    Igazad van, jobb nem megpiszkálni a zero nevezetű szarkupacot, mert úgy büdösebb...
  • Solt
    Én tudnám sorolni, hogy milyen problémái vannak, de inkább nem teszem! :D
  • ManoNegra
    Neked nem nagyon van jogod itt mást gyűlöletkeltéssel vádolni, mivel te itt már teljesen alaptalanul lenáciztál olyat, akire ez egyáltalán nem jellemző! Ráadásul még hazudtál is mellé egy öblöset.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.10.21. 21:09:47
  • ManoNegra
    Nem véletlenül kérdeztem, hogy ez a 10% mégis mire vonatkozik.

Minden pedagógus tudja, hogy ha egy osztályban 10 százalék cigány gyerek van, akkor pont megfelelő a helyzet, mert akkor kezelhető a szituáció, és kulturális értelemben is integrálódnak a kisebbségi kultúrához tartozó gyerekek. Ha azonban az arány 40 százalék, akkor vége a rendnek, a nyugalomnak. A pedagógus megőrül, és esély sincs az integrációra.

Ez ugyanúgy igaz a bevándorló népességre is. Nem hiszem, hogy egy-egy állam az említett 10-12 százalékos korlátnál többet fel tud szívni. Ennek pedig az is a feltétele, hogy ne egy tömbbe telepedjenek le. Nehogy úgy oldják meg a helyzetet, hogy Németországban vagy Franciaországban egy nagy területet engednek át a szíreknek vagy afgánoknak, mert ez további konfliktushelyzetet teremt.
    link

Tehát itt egy szép nagyot csúsztattál.