Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befejeztem, szívből remélem, hogy ha kell, radikális lépésekkel, de megakadályozzuk a betolakodókat Európa elfoglalásában és felelősségre lesznek vonva az ilyen-olyan kollaboránsok. Ha helyzet lesz, az elsők között indulok. Kiszálltam, ennek így semmi értelme, ötoldalas esszéket kellene írnom minden felvetett témában, aztán kapom a félrebeszéléseket és ködösítéseket. kívánom, hogy mindenkire kimérje az igazságot a sors, ami jár neki tettei és mondandói alapján.
Je suis blanc et européenne!
Az igen de azt meggátolni, hogy egyes országok pénz pumpáljanak a válságba ilyen olyan okokból, már sokkal nehezebb. Kerítést építeni gyorsabb és magyar szinten is megoldható.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 12:48:59
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 12:48:59
Akkor mi? Megkéred a szíriaikat ne háborúzzanak? Amíg háború van jönnek, ez ilyen egyszerű.
Szerintem itt te viccelsz. Eh, komolyan, tiszta 50-es évek, hanyatló nyugat mi most már aztán...felemelkedünk és a kapitalizmus összeomlik...az. Nagyon bejött. Mondom én: ez megy már hosszú hosszú ideje, majd mi jobban tudjuk, és ők szarok. Csak valahogy mégis mindig ott jönnek be a dolgok, ott működnek, itt nem, ott nő az életszínvonal itt nem, stb. Például azok a szerencsétlen skandinávok mondjuk ügye...áh...tök szar lehet nekik.
Amerika is inkább destabilizálta azokat a helyeket, ahová demokráciát ment osztani. Szerintem nem a hadsereg küldése a megoldás. Meg, amíg ezek a háborúk tartanak is kell tenni valamit mert ennyi embert nem tart el az EU.
A megoldás az lenne, ha a menekülthullám oka szűnne meg a háború. Tessék, nosza, kivállalja, hogy ezekbe az országokba hadsereget küldjön évekre, háborút viselni?
Én ezt úgy értettem, hogy mi megoldani nem fogjuk/tudjuk de magunkhoz mérten egy gyors reakciót (EU szinten) adtunk a problémára és sok uniós állampolgár szimpatizál velünk, hogy mi legalább próbálunk tenni valamit. EU-s pénz nem megy arra, hogy a rendőrök vannak kivezényelve a határra és számos egyéb járulékos költség is van de igazából nem ez a lényeg.
Miben volt igaza a Nyugatodnak? A virtuális, értéktelen gazdaság megteremtésében, aminek következtében létrehoztak egy látszólagos jólétet, ami még tart pár évig, aztán úgy döglik ki, hogy ihaj??? Előjelei már vannak bőséggel, totális eladósodás, bankválságok sorozata, stb. Ne viccelj már... És szerinted továbbra sem probléma, ha megérkezik ide 50-60 millió kultúra- és civilizáció idegen népség... 😄
És az téged cseppet sem zavar, hogy annak az Uniónak a pénzei mennek el erre, aminek tagjai vagyunk, és aminek következtében akár a gazdasági válság is elmélyülhet, még kevesebb pénz jut az európaiakra, vagyis ránk és összeomlanak az elosztó- illetve ellátó rendszerek, amiket egyébként az európaiak számára kellene fentartani...
Gondolod a németek ostobák? Ja ennyire hülyék mi? Azért tartanak ott ahol. Naná. Ez a kedvencem, amikor egy fejlett, gazdag nyugati ország hoz egy döntést, és mi magyarok megmondjuk az szar, az hülyeség, ebbe tönkre fognak menni, mi jobban tudjuk, aztán az idő elteltével, jé, Nem mennek tönkre, mégse hülyeség, a dolog működik...mi meg továbbra is csórók vagyunk és szarban élünk.
De most...most tuti neked lesz igazad...most az egyszer biztos bejön. Igaz az elmúlt 200 évben nem jött be, és Nyugatnak volt igaza...de most...
De most...most tuti neked lesz igazad...most az egyszer biztos bejön. Igaz az elmúlt 200 évben nem jött be, és Nyugatnak volt igaza...de most...
800 000 "menekültet" fogadnak be ha jól emlékszem.
Német szélsőség az aki tüntet és gyújtogatja azokat a házakat, ahova a menekülteket el akarnák helyezni. Persze meg lehet őket is érteni.
Német szélsőség az aki tüntet és gyújtogatja azokat a házakat, ahova a menekülteket el akarnák helyezni. Persze meg lehet őket is érteni.
És kimondta hogy nekünk kell megoldani? Azt ügye tudod, hogy a menekültek ellátására, nagyobbrészt az EU ad pénzt. Nem mi fizetjük, és a EU-s tervek szerint, ha lesz kvótarendszer, azt se mi fizetjük majd, hanem nagyobbrészt az EU gazdagabb országai.
Latod ezzel a commenttel teljes mertekben egyet tudok erteni?!
Én kérdéseket teszek fel, amikre nem kaptam konkrét, bizonyítható válaszokat.
Biztos lehetsz benne. És nem valamennyiről van szó, hanem milliókról.
Pl. 60 millióról, ami 20 millió híján egyenlő Németország teljes népességével.
Ez szerinted "valamennyi"?
Pl. 60 millióról, ami 20 millió híján egyenlő Németország teljes népességével.
Ez szerinted "valamennyi"?
Macedóniában igen, itt még annyira nem.
Kellemetlen, igen azoknak akik vagy érintettek vagy pedig szimpatizálnak ezekkel a nézetekkel de egyre több embernek a környezetemben is kezd elege lenni a helyzetből. Nyilván akiket kevésbé érint vagy messze vannak a szélsőséges felfogástól azok kevésbé érzik ezt problémának.
Kis ország vagyunk mi, hogy meg tudnánk oldani a menekült kérdést de egyre sürgetőbb az biztos. Viszont szerintem is kell tenni valamit, ami rövid távon segít, aztán elkezdhetünk gondolkozni a hosszabb távú megoldásokon (nyilván nem mi hanem az EU kollektíven- ami baromi sok idő).
Kellemetlen, igen azoknak akik vagy érintettek vagy pedig szimpatizálnak ezekkel a nézetekkel de egyre több embernek a környezetemben is kezd elege lenni a helyzetből. Nyilván akiket kevésbé érint vagy messze vannak a szélsőséges felfogástól azok kevésbé érzik ezt problémának.
Kis ország vagyunk mi, hogy meg tudnánk oldani a menekült kérdést de egyre sürgetőbb az biztos. Viszont szerintem is kell tenni valamit, ami rövid távon segít, aztán elkezdhetünk gondolkozni a hosszabb távú megoldásokon (nyilván nem mi hanem az EU kollektíven- ami baromi sok idő).
Nem akarok eladni semmit, de ha már ennyire az alátámasztásnál járunk, te mit támasztasz alá? Semmit. Csak a véleményedet harsogod. Akkor meg?
Igen. Mert biztos tönkre megy a nemzet attól, hogy ha valamennyi embert befogadunk. Hát hogyne.
Magyarul semmit nem tudsz alátámasztani, csak a találgatásaidat próbálod meg eladni, mint valóságot. Nem sikerült.
Szerintem én is ezt mondtam: azok maradhatnak, a német javaslat alapján, akik háborús országból jöttek. Akik gazdasági ok miatt jönnek , mint a koszovóiak, azok nem.
A német kormány tervezi ezt, a nép pedig demonstrál és demonstrálni is fog ellene, majd figyeld meg - és teljesen érthető módon teszik majd ezt. Nem lepődnék meg, ha hamarosan az állampolgárok csoportokba szerveződbe a maguk kezébe vennék a kérdés megoldását. Nemzeti önvédelem címén mondjuk - teljes joggal.
Hagyjál már ezzel ,hogy erre mutass meg arra mutass bizonyítékot. Nem élek Szíriában, általános dolgokat mondtam, amik lenni szoktak, háborús viszonyok között.
Valahol olvastam, hogy a németek is erősen szelektálnak az alapján, hogy akit befogadnak az megfelelően képzett legyen, a többi meg mehet vissza.
Aki más emberen segít az hazaáruló. Mondtam én. Na. Hazaáruló vagyok. Szörnyű bűn mondjuk egy szelet kenyeret adni egy éhező szír gyereknek.
Ne feledd, hogy a helyzet is erősen szélsőséges.
Nem szokásom ilyen alapon különbséget tenni, legfeljebb rászorultsági alapon lehet, és jé? Képzeld, pont ezt tervezik a németek, aki háborús helyről jön be kell fogadni. Aki csak pénz miatt-mint a koszovóiak- mehetnek haza.
Ez is egy vélemény. Én ezt is meg tudom érteni. Bár azt el kell ismerni, hogy a te véleményed is erősen szélsőséges.
A kérdéseimre nincsenek tényszerű, alátámasztható, bizonyított válaszok. Megbuktál.
És most linkeld be a cikket, mintha azok tartalmaznák a válaszokat, holott nem tartalmazzák és nem oldják fel a logikai ellentmondásokat sem. 😄
És most linkeld be a cikket, mintha azok tartalmaznák a válaszokat, holott nem tartalmazzák és nem oldják fel a logikai ellentmondásokat sem. 😄
Szánalmas vagy, hagyjuk.
Ervek nincsenek, marad a szemelyeskedes. Tenyleg hagyjuk! 😉
Ervek nincsenek, marad a szemelyeskedes. Tenyleg hagyjuk! 😉
Szerintem meg minimum pénz- de inkább börtönbüntetéssel kell sújtani azt a magyar állampolgárt, aki segítséget nyújt ezeknek, ezzel ugyanis kollaboráns tevékenységet végez és egyértelműen hazaáruló. A segítséggel csak bátorítja őket, és arra ösztönzi, hogy azok hazaüzenve a többieket is bátorítsák, hogy jöjjenek csak, itt segítenek rajtuk. Ez bűn egy olyan helyzetben, amikor Európa egy háborús helyzetben - invázió - van. Aki annyira akar segíteni, az menjen ki a kérdéses övezetekbe és ott ténykedjen helyben.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.26. 12:19:09
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.26. 12:19:09
Hová tűnt Damon Hill?
Látom számodra több alternatív valóság létezik 😄 kedvenc szavad pedig a releváns.
Látom számodra több alternatív valóság létezik 😄 kedvenc szavad pedig a releváns.
Igen, ez logikus, elzavarják a lakosságot a hadurak, fizetnek is érte - mutass erről valami konkrét tényt ami ezt bizonyítja -, és ott maradnak egymásnak egymással háborúzgatni, de hogy közben kiért meg miért, azt senki nem tudja. Szóval az a hadúri logika, hogy hülye nép, menjetek csak, mi meg lövöldözünk a szétlőtt, üres városokra és ezt fogjuk csinálni életünk végéig mert ez tök jó. És erre elvernek több milliárdot - amit honnan is szereztek? Teljesen logikátlan az egész felvetés.
Szánalmas vagy, hagyjuk. Teljes egészében alkalmatlan vagy arra, hogy bármilyen szempontból jogalapot képezz a betolakodók jelenlétére és azt elfogadtasd.
Azt azért el kell ismerned, hogy te is szívesebben segítenél egy magyar ajkú Ukrajnából menekült emberen mint egy "mozdonyszőke" afgán menekülten.
A valóság az, hogy a lakások legnagyobb százaléka a már említett 7-9.9 milliós sávba tartozik.
Ami tobb tizezer EUR.
A statisztika fogalmat meg at kene venned.:
"A statisztika a valóság számszerű információinak megfigyelésére, összegzésére, elemzésére és modellezésére irányuló gyakorlati tevékenység és tudomány." (forras)
Ergo az "mindig" a valosagot mutatja, maximum a modell es a parameterek nem teljes mertekben relevansak.
Ami tobb tizezer EUR.
A statisztika fogalmat meg at kene venned.:
"A statisztika a valóság számszerű információinak megfigyelésére, összegzésére, elemzésére és modellezésére irányuló gyakorlati tevékenység és tudomány." (forras)
Ergo az "mindig" a valosagot mutatja, maximum a modell es a parameterek nem teljes mertekben relevansak.
Szerinted. Mások szerint ,,libsibolsiszidóhazaárulómocsokrohadékdögöljmegtönkreteszedazországot" vagyok. Én meg azt hittem ,hogy bennem csak némi emberség szorult...
Tök klassz, hogy ezen a roppant lényeges kérdésen lovagolsz. Amúgy Szíriában és más háborús sújtotta országokban is van pénze egy rétegnek. Mondjuk akik a háborút vezetik. Ők sose szegények. Simán elképzelhető, hogy jó pénzért mehet a lakosság, csak mindenért hagyja hátra, a pénzből meg lehet tovább lövöldözni.
Nincs ezzel a véleménnyel szerintem semmi gond. Ez is egy vélemény. Nem hiszem, hogy azt ha valaki segít el kellene ítélni.
Ezt Churchillnek tulajdonított idézet. Amúgy nem mondta, csak neki tulajdonítják.
És ezek a nyerészkedők több milliárd dollár felett rendelkeznek, mert ugye több tízezer, ha nem több százezer ingatlanról és még több ingóságról beszélünk, amit felvásároltak csak idén... Az meg tudod nekem mondani, hogy a nyerészkedők (pontosabban kik ezek? bármilyen forrás vagy valami? valami jelentés a hatalmas ingatlanforgalomról az érintett helyeken? akármi???) honnan szereztek ilyen irgalmatlan, állami szintű költségvetést ahhoz, hogy nyerészkedhessenek?
Ha én nyerészkedő lennék, nem vásárolnék Szíriában ingatlant, mert nagy esélye van annak, hogy mindegyiket szanaszét bombázzák, aztán akkor nem tudok nyerészkedni. Meg kell nézni néhány képet Alepporól, ott min nyerészkedsz?
Mit nyerészkedsz egy átlagos afgán otthonon?
Afgán élethelyzet, itt aztán tényleg milliókat lehet kaszálni, ha eladod mindened...
Nem sokaknak nincs okmánya, hanem szinte egyiknek sincs. A határ mentén ezrével találtak szanaszét tépett papírokat. Tehát tudatosan megszabadultak azoktól.
Engem nem nyugtat meg, hogy nem országunk a célállomás, mivel Európa, a tágabb otthonom ugyanúgy veszélynek van kitéve.
Ha én nyerészkedő lennék, nem vásárolnék Szíriában ingatlant, mert nagy esélye van annak, hogy mindegyiket szanaszét bombázzák, aztán akkor nem tudok nyerészkedni. Meg kell nézni néhány képet Alepporól, ott min nyerészkedsz?
Mit nyerészkedsz egy átlagos afgán otthonon?
Afgán élethelyzet, itt aztán tényleg milliókat lehet kaszálni, ha eladod mindened...
Nem sokaknak nincs okmánya, hanem szinte egyiknek sincs. A határ mentén ezrével találtak szanaszét tépett papírokat. Tehát tudatosan megszabadultak azoktól.
Engem nem nyugtat meg, hogy nem országunk a célállomás, mivel Európa, a tágabb otthonom ugyanúgy veszélynek van kitéve.
Abban a cikkben annyi van, hogy egyesek szert tudnak tenni némi pénzre és kész az önellentmondásokra semmiféle feloldást nem kínál az írás.
Én meg csak annak a statisztikának hiszek amit magam hamisítottam...hogy egy klasszikusra utaljak...
Mara mar Goebbels is klasszikussa valt? 😊
Mara mar Goebbels is klasszikussa valt? 😊
Az interneten fellelhető "forrásokon" messze többségben vannak az életerős férfiak.
ld. #2508
Egész családok alig vannak közöttük, de akad. Te ezeket a nem jellemző képeket szúrtad be.
A reagalt postot iro pedig kizarolag olyat, amin ferfiak vannak, majd kijelenti, hogy "koránt sem vegyes nemi jelleggel a társaság".
És még te mersz hivatkozni statisztikákra?
Persze, en vegig azt mondtam, hogy ezek a fenykepek nem bizonyitanak semmit, majd ezt ala is tamasztottam azzal, hogy mennyire konnyu ilyen kepeket osszevalogatni. Jott is erre persze a hiszti, de akkor ugye nem amikor az eloszor linkelt kepekrol volt szo. Holott en vegig hivatalos adatokat szerettem volna, nem szedett-vedett kepeket... 😉
ld. #2508
Egész családok alig vannak közöttük, de akad. Te ezeket a nem jellemző képeket szúrtad be.
A reagalt postot iro pedig kizarolag olyat, amin ferfiak vannak, majd kijelenti, hogy "koránt sem vegyes nemi jelleggel a társaság".
És még te mersz hivatkozni statisztikákra?
Persze, en vegig azt mondtam, hogy ezek a fenykepek nem bizonyitanak semmit, majd ezt ala is tamasztottam azzal, hogy mennyire konnyu ilyen kepeket osszevalogatni. Jott is erre persze a hiszti, de akkor ugye nem amikor az eloszor linkelt kepekrol volt szo. Holott en vegig hivatalos adatokat szerettem volna, nem szedett-vedett kepeket... 😉
Nem mondtam, hogy van rá joguk, azt se hogy helyes, azt se hogy egyetértek ezzel, csak azt hogy ez van.
A keresztény kulturkört én nem hoztam volna fel, mert épphogy a keresztény tanítás azt mondaná, hogy segíteni kell a szegényeken, és az elesetteken, ergo be kell őket fogadni. Megjegyzem, Ferenc pápa is ezt mondta.
Mellesleg a menekültektől eltekintve, én is azt gondolom, akár egy emberről van szó, akár egy országról, annyin kell segíteni, amennyin tudunk. Mi nem vagyunk gazdag ország, kevesebben tudunk segíteni. Nem vagyok gazdag ember, ezért nem tudok mindenkinek pénzt adni, de amikor lehetőségem van rá, szoktam. Kíváncsi lennék, innen hányan adakoztak már amúgy életükben? Na mindegy.
Egész egyszerűen ezt parancsolja az emberség.
Én azt is megértem, mindenkit nem tud Európa befogadni, és nem lehet mindenkin segíteni, én se tudok minden szerencsételennek alamizsnát adni, de annyinak amennyinek lehet kéne.
De hát ismerem már a dörgést, és tudom, ezért a véleményemért, majd jól megkapom milyen mocsokszemétrohadték vagyok, hogy más embereken akár segítenék is...hát...ez van, vállalom. Ilyen mocsadék vagyok.
A keresztény kulturkört én nem hoztam volna fel, mert épphogy a keresztény tanítás azt mondaná, hogy segíteni kell a szegényeken, és az elesetteken, ergo be kell őket fogadni. Megjegyzem, Ferenc pápa is ezt mondta.
Mellesleg a menekültektől eltekintve, én is azt gondolom, akár egy emberről van szó, akár egy országról, annyin kell segíteni, amennyin tudunk. Mi nem vagyunk gazdag ország, kevesebben tudunk segíteni. Nem vagyok gazdag ember, ezért nem tudok mindenkinek pénzt adni, de amikor lehetőségem van rá, szoktam. Kíváncsi lennék, innen hányan adakoztak már amúgy életükben? Na mindegy.
Egész egyszerűen ezt parancsolja az emberség.
Én azt is megértem, mindenkit nem tud Európa befogadni, és nem lehet mindenkin segíteni, én se tudok minden szerencsételennek alamizsnát adni, de annyinak amennyinek lehet kéne.
De hát ismerem már a dörgést, és tudom, ezért a véleményemért, majd jól megkapom milyen mocsokszemétrohadték vagyok, hogy más embereken akár segítenék is...hát...ez van, vállalom. Ilyen mocsadék vagyok.
"De, annak a statisztikanak a kontextusaban, az a realis valosag."
Nem! A valóság az, hogy a lakások legnagyobb százaléka a már említett 7-9.9 milliós sávba tartozik. A lakások jelentős része 89,8%.
20 milliót érő ingatlanár alatt van. Ez a valóság! Az, pedig, hogy egy szándékosan elferdített statisztikával próbálsz érvelni a több tízezer EURO-s lakásora, pedig pofátlanság.
"Lehet, hogy a "legolcsobb lakasok is tobb tizezer EUR-ba kerulnek" tulzas volt"
Dicsak buksi. Megy ez neked. Én csak a statisztika realitását kérdőjeleztem meg (lásd átlagbérek statisztikájára vonatkozó kijelentésem).
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 12:00:14
Nem! A valóság az, hogy a lakások legnagyobb százaléka a már említett 7-9.9 milliós sávba tartozik. A lakások jelentős része 89,8%.
20 milliót érő ingatlanár alatt van. Ez a valóság! Az, pedig, hogy egy szándékosan elferdített statisztikával próbálsz érvelni a több tízezer EURO-s lakásora, pedig pofátlanság.
"Lehet, hogy a "legolcsobb lakasok is tobb tizezer EUR-ba kerulnek" tulzas volt"
Dicsak buksi. Megy ez neked. Én csak a statisztika realitását kérdőjeleztem meg (lásd átlagbérek statisztikájára vonatkozó kijelentésem).
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 12:00:14
Nem kaptam választ, hiába hajtogatod mint egy papagáj, ezzel is bizonyítva azt, hogy képtelen vagy válaszolni ezekre. Abban a cikkben annyi van, hogy egyesek szert tudnak tenni némi pénzre és kész az önellentmondásokra semmiféle feloldást nem kínál az írás. Ne vergődj, ismerd el, hogy nem tudsz tovább hazudozni a kérdések fényében.
Egy háború se tart örökké, és minden háborúban vannak nyerészkedők, akik mindent felvásárolnának.
Aztán, okmánya azért nincs soknak, mert az állam ahonnan jött, mivel épp háború van, nem ad. Ők illegálisan mentek el otthonról. Ebből következően a legális határátkelőn nem jöhetnek át, mivel oda okmány kell.vagyis ha meg mégis ott jönnek át, egyből menedéket kell kérniük!
De ők nem Magyarországon akarnak menedéket kérni, hanem Német, vagy Angliában, ezért odáig akarnak eljutni, és ott fognak majd legálisan , menedéket kérni, stb, de ahhoz hogy Londonig vagy Berlinig eljussanak, illegálisan kell átkelniük a közbe eső országokon. Nem olyan bonyolult ez,
Aztán, okmánya azért nincs soknak, mert az állam ahonnan jött, mivel épp háború van, nem ad. Ők illegálisan mentek el otthonról. Ebből következően a legális határátkelőn nem jöhetnek át, mivel oda okmány kell.vagyis ha meg mégis ott jönnek át, egyből menedéket kell kérniük!
De ők nem Magyarországon akarnak menedéket kérni, hanem Német, vagy Angliában, ezért odáig akarnak eljutni, és ott fognak majd legálisan , menedéket kérni, stb, de ahhoz hogy Londonig vagy Berlinig eljussanak, illegálisan kell átkelniük a közbe eső országokon. Nem olyan bonyolult ez,
Aki allit valamit, annak kell bizonyitania. Így van de ezt te sem bizonyítottad.
Mit kellett volna bizonyitanom? Mire kertel forrast?
Mit kellett volna bizonyitanom? Mire kertel forrast?
Ezen kerdesek tobbsegere valaszt kapsz az altalad linkelt cikkbol es a korabbi commentjeimbol, pl #2508...
Te meg azt vedd figyelembe, hogy van egy schengeni-övezet, amin belül tökéletes jogszerű bármilyen mozgás az EU-tagok számára. Na most ugye a szírek, afgánok, afrikaiak nem EU-tagok ha jól tévedek, ebből fakadóan semmiféle jogalapjuk nincs semmi hasonlóra. Engem cseppet sem érdekel, hogy a harmadik világból származó bevándorlók mit akarnak. Ez itt nem az ő földjük, sosem volt az és sosem lesz az. Európa egy jól körülhatárolható közösségé, és ha annak meglétét, az ottani életszínvonalat, biztonságot, kulturális-civilizációs egységet kívülről érkező barbárok fenyegetik, akkor fel kell lépni ellenük. Mint korábban írtam, a szegénység nem jogalap, mert ha az lenne, a világ összes szegénye jöhetne Európába. Az pedig ugyebár kivitelezhetetlen. Lássuk be, ezek nagyon lecsupaszítva, szigorúan csak tényszerűen vizsgálva, gazdasági szempontból felesleges emberek. Túlszaporodtak, nem képesek tartósan rendezett államközösségeket fenntartani, így más formációkra akarnak rákapaszkodni, mint a paraziták, hogy aztán azokban is hasonló állapotokat teremtsenek, amit a saját közegükben. Ezt meg kell akadályozni.
Megkérdezném, szerinted Európában melyik ország az, ami vallási preferenciák alapján ideális hely lehet a betolakodók számára? Csak azért kérdezem, mert mindenütt a keresztény kultúrkör a meghatározó és domináns. Vagyis a vallási meggyőződés és irányultság sem éppen azt indokolja, hogy ezek Európát célozzák be, egy tökéletesen idegen közeget mind kulturális, mind civilizációs szempontokból tekintve. Az etnikai okok ugyanilyen falsok Európa esetében. Persze, most még…
Megkérdezném, szerinted Európában melyik ország az, ami vallási preferenciák alapján ideális hely lehet a betolakodók számára? Csak azért kérdezem, mert mindenütt a keresztény kultúrkör a meghatározó és domináns. Vagyis a vallási meggyőződés és irányultság sem éppen azt indokolja, hogy ezek Európát célozzák be, egy tökéletesen idegen közeget mind kulturális, mind civilizációs szempontokból tekintve. Az etnikai okok ugyanilyen falsok Európa esetében. Persze, most még…