9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#4089 Tőled az lenne sértő, ha rendes embert nem náciznál le. ;-) -
Tarathiel2 #4088 Inkább az a bajom hogy a magatokfajta nácik miért nem takarodnak már ki Európából. -
Tarathiel2 #4087 Az ilyen náci kijelentések, hogy "csőcselék legalja jön" kimondásához és helyesléséhez tényleg kell egyfajta értelmi szint meg pofabőr, az igaz. -
Tarathiel2 #4086 A Sziget-fesztiválon is pontosan ugyanígy viselkedtek és ugyanolyan szemetet hagytak maguk után. Ja hogy ők európaiak... -
ManoNegra #4085 Az a baja, hogy már nem tud a keletinél migránst szopogatni, elvették tőle ezt a lehetőséget. De hogy miért nem takarodik utánuk, az rejtély. -
Solt #4084 Látod, hogy tagadható, csak a megfelelő értelmi szint, illetve a bőr hiánya (pofáról) kell hozzá! :D -
#4083 Szánalmas vagy. Te is láthatod, hogyan visekednek és mit hagynak maguk után; tényleg egy csőcselék legalja jön ezzel a bevándorlási hullámmal, ez tagadhatatlan. -
Tarathiel2 #4082 Az hát, vad horda, eldobálnak mindent, maguk alá pisálnak, szarnak. Aztán meg persze 100 eurós napszám. Xenofób PR-duma ez, hogy a szürke kis felcsútja 15 perc hírnevet kapjon. -
#4081 Nem bírom ezt a Bayert. Opportunista csinovnyik, semmi több. A polgármesternek viszont igaza van - végre, egyre többen felébrednek a csipkerózsika-álmukból.
-
#4080 "Bedrogozott náci agy..." Ehh -
Tarathiel2 #4079 El nem tudom képzelni milyen bedrogozott náci agy tudja ezt a szösszenetet kikombinálni abból hogy nem gyűlölöm ok nélkül a migránsokat, de talán jobb is így, ez már nagyon súlyosan beteges. -
Tarathiel2 #4078 Orvos látott már? Csak úgy mellékesen. Na már nem azért hogy kezeljen, ahhoz túl aranyos a vergődésed.
Ja és ha állítólag mindennaposak a verések és a gyilkosságok, akkor így tulajdonképpen szándékosan veszélybe sodornád a barátaidat egy ilyen úttal? Nem szép dolog, mondhatom... -
#4077 Pont azon gondolkodtam hogy ha az anyját másznák meg egyszerre 3-an 4-en, szerintem akkor is az anyja lenne a hibás az ő saját értékrendje szerint. Mert miért ne? Nem vagyok gonosz, nem kívánom hogy így legyen. -
#4076 Mint írtam: "hogyha haritasz alairtad az ujabb szegenysegi bizonyitvanyt." Ez megtörtént. :))) Kösziiiiiiiiiiii!
Elnézést a flood-ért. -
#4075 Nem zaklatásra, csak kirándulnál egy kicsit a "barátaid" közé. Eddig 3-an jelentkeztek hogy kivisznek, úgyhogy még akár válogathatsz is te utolsó szégyen. -
#4074 Nekem ne küldj pénzt, abból van elég! :) Én szervezem neked az utat! :)))) Készülj "mindenfóbia_aminemegyezikanézeteimmel" gyökér. A gépezet elindult. -
Papichulo #4073 "Zavrč egy alig több, mint ezer fős falu, mondhatni a szlovén Felcsút."
Ez blaszefemia. Olyan mint Felcsut csak egy van! :) -
Papichulo #4072 Az teljesen mindegy, a lenyeg, hogy a zsidokra negativ konnotacioja legyen :) -
Stockbauer33 #4071 http://badog.blogstar.hu/2015/10/22/hirek-56-/21845/ -
Saintgerman #4070 Csak nem emiatt pánikol a kiválasztott banda..
http://24.hu/kulfold/2015/10/23/az-iszlam-allam-megolne-minden-zsidot/ -
#4069 Amit most felvetettél, amúgy nincs kizárva. Nem bizonyították soha, hogy minden rassz egyenlő ebből a szempontból.
Hozzáteszem, én nem vagyok rasszista, HISZEM és remélem azt, hogy minden rassz végső soron egyenlő, bűnözés, intelligencia stb. szempontból - csak a kultúrális különbségek meghatározóak.
Népek esetében kimutattak már intelligenciabeli különbséget ill. van bűnözésre hajlamosító gén (több is), de összességében ezt rasszokra nem lehet vetíteni, a sokféleség miatt. -
#4068 Semmi olyat nem írtam, természetesen a csúsztatás nagymestere ide lyukad ki. Gratulálok. -
Tarathiel2 #4067 Ezt mondjuk kétlem, Lombroso zsidó származású :) -
Tarathiel2 #4066 Hahaha, bárcsak fizetne nekem ezért valaki, a világ legkönnyebb melója lenne nevetségessé tenni a fajgyűlölő bandátokat :) Nem, egyszerűen csak szórakoztató, ahogy dühtől fuldokolva, gerinctelenül tagadjátok a náci nézeteiteket, de időnként bizony csúnyán kibukik, lásd #4059, vagy akár a te összes fröcsögésed. -
Papichulo #4065 Nagy rajongoja lehetsz Lombrosonak... :) -
Tarathiel2 #4064 Genetikai hajlam ill. különbözőség? Komolyan? A fehér rassz felsőbbrendű, ők meg barbárok, védjük a Lebensraumunkat? És még te vagy felháborodva ha nácinak nevezlek? Csak úgy süt a fajgyűlölet és a nácizmus az egész hozzászólásodból. Undorító. -
Tarathiel2 #4063 Látod, csak érzelmi szálak fűznek a xenofób hazugságaid fenntartásához, különben a "részemről befejeztem" mondatot komolyan gondoltad volna, sőt már eddig sem jutottunk volna el. Az én szegénységi bizonyítványom lenne, hogy nem veszem komolyan egy messziről jött ember hazugságait? Arról meg ne is álmodj hogy megadok neked bármilyen személyes adatot is ami pénzküldéshez kellene, cseppet sem bízom ám abban hogy nem valamilyen zaklatásra használnád fel. -
Papichulo #4062 Az a szomoru, hogy te nem tudod elkepzelni, hogy valakinek toled eltero velemenye legyen. Aki szerint nem mindenert a NY/Tel Aviv tengely es a cionista hatterhatalom a felelos, azt mar egybol az "5. hadoszlop tagja", meg "Hasbara kommandos".
Az meg kulonosen vicces, hogy azt gondolod, hogy barkinek is azert fizetnenek, hogy egy alacsony olvasottsagu forumon, az itt jelenlevo - gyakorlatilag meggyozhetetlen - embereket probalja gyozkodni :) -
Papichulo #4061 Termeszetesen a hsz-od mint mindig minden alapot es tenyt nelkuloz
Csakugy, ahogy ez a kijelentesed: "mindennaposak az agyba-főbe verések fosztogatások, egyre több a gyilkosság is" ??? :) -
horthy #4060 Ne fáradj vele ez az ember ha ég a ház és az ott lévők már fuldoklanak benne akkor is azt fogja hazudni az utolso percig hogy nincs semmi baj ja és persze ő nem lesz a házban hanem a TV-ből osztja majd az észt ! Én összeköltöztetném őt ezekkel a meigránsokkal vagy Borsod-Megyei cigányokkal ! Azt ott mondhatná a csacsiságait ! Ő vagy őnkéntes vagy fizetett provokátor ( Hasbara kommandos ? ) mindig is voltak tudod a nemzet testében nem oda valók közösség és nemzetellenesek 5. hadoszlop akik bármikor eladják és kiszolgáltatják azt a közösséget az ellenségnek ahol élnek ! Egyszóval ők a belső ellenség ! Ő is tudja nagyon jól hogy a migránsok nem ide valók de valamiért szeretné megfertőzni velük az országot meg a keresztény európát ( mint a szabadkőmüvesek stb ) ! Nemtudom miért erőlködik mert engem nemtud megyőzni meg ahogy látom senki se max " Papi " haverját de ő legalább egy fokkal értelmesebb de sajna ő is 5. hadoszlop tagja ! Ők megkapják a judáspénzt azt nem érdekli őket a rombolás amit végeznek ez a dolguk ! Ezek egy dologtól retegnek csak az pedig a lebukás ! -
#4059 Elsősorban kultúrálisan képtelenek a beilleszkedésre úgy, mint nagyobbrészt az európai cigányok. Ahhoz, hogy beilleszkedjenek a többségi társadalomba, el kell hagyniuk a sajátos, a miénkkel sok esetben nem összeférő kultúrájukat.
De a genetikai hajlam ill. különbözőség sincs kizárva. Ahogy emberek természete, úgy népek természete is különbözik (bizonyos szinten) genetikailag determinálva. Ha ennek negatív eredménye van egy kisebbségre nézve, azt bizonyítani tilos, ugyebár... szóval csak az eshetőséget említem, bizonyítani nem lehet. -
Stockbauer33 #4058 http://hirtv.hu/magyarorszageloben/celterulet-1310053 -
#4057 nem adom fel mig el nem tunsz - nem csak innen. -
#4056 Isten a tanum hogy elkerem a hely pontos nevet es fizetek neked mindent hogy ott aludj. privatban fog menni az uzenet. vigyel kamerat de inkabb skulot. fog menni? hogyha haritasz alairtad az ujabb szegenysegi bizonyitvanyt. penz nem szamit csak kivancsi vagyok hogy irl is van e ver a pucadban vagy egy vagy a sok mindenkijohet fotelproli kozul. meg annyi kerdesem lenne hogy inkabb a nemetorszagi vagy a calaise-i utra keressek embert. Termeszetesen a hsz-od mint mindig minden alapot es tenyt nelkuloz. puszta feszultsegkeles es ures rizsa. de a faszert irok en egy ilyen s tobbszorosen bizonyitott szellemi alultaplaltnak.... -
Stockbauer33 #4055 -
Tarathiel2 #4054 A valóságból, ahol nem az USA/Izrael/EU bűne az égvilágon minden. amit csak a kurucinfó meg a mandiner eléd bír rakni. -
ManoNegra #4053 Közben változni látszik a politikai légkör. Az osztrák belügyminiszter szerint egy Európa erődre lenne szükség.
http://www.krone.at/Oesterreich/Mikl-Leitner_Muessen_Festung_um_Europa_bauen-Krise_in_Spielfeld-Story-478346
Tehát már nem fúj a magyar kerítés? Vagy az még mindig rossz emlékeket idéz? Nem értem, miért nem a civil konvojt küldik a migrókért. -
Stockbauer33 #4052 -
ManoNegra #4051 Hehehe Ez a stílus emlékeztet valakire.
-
Tarathiel2 #4050 Szóval te másvalaki hozzászólásait is rám akarod kenni? Akkor akár be is kaphatod a lónak a faszát.