9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Solt #4129 Ezt szerintem a tükör előtt olvasd fel magadnak, utána meg a kollégádnak. Gyűlölködésből egyelőre jobban álltok... nem kicsit. -
szenyor Lopez #4128 Rajtad kívül ki gyűlölködik és acsarkodik? -
Tarathiel2 #4127 Mondja ezt egy származás alapján ítélkező fotelnáci. Az alaptalan fóbiáiddal senkit nem versz át, a zsigeri gyűlöleted undorító és még büszke is vagy rá. Inkább neked kellene takarodnod Európából. -
vfrtom11 #4126 Érdekes, hogy az itt gyülölködök elfelejtik, hogy miért gyülölködhetnek itt. Csak nem a fene nagy demokrácia, meg liberalizmus miatt. Áhh, dehogy. hisz minden diktatúrában azt mondtak az emberek amit akartak, nem? El kellene gondolkozni ezen kedves fotelnácik. Ha rajtatok múlna már ország sem lenne , nemhogy sgforum amit teleokádhattok. Úgyhogy tessék a demokráciának, meg a liberalizmusnak megköszönni hogy névtelenül acsarkodhattok. -
Stockbauer33 #4125 -
#4124 Primitív és szánalmas vagy, sokadszor már.
Ideje kotródnod a társadalmunkat, a Lenin-fiúk eszmeiségével mérgezőkkel egyetemben. ;-)
Ha rajtam múlna, a Sziget szervezőit, a szemetelő turistákat, a migránsokat és minden rendbontó elemet páros lábbal rugdalnának ki az országból... dehát '45 óta nincs magyar érdekű kormány.
A magyarellenes trollokat meg illendő lenne kitiltani a fórumokról, mindegyikről.
Rendet kell tenni, mert rendnek kell lenni, pubikám! ;-)
-
szenyor Lopez #4123 Lol, mekkora öngól. Ki fizet kinek? A sziget egy vállalkozás, ahol a belépőjegyért jár az, hogy a végén a szemetet elviszik a rendezők. Épp úgy, ahogy fizetsz, hogy a házad elől a szemetet elvigyék. Ellenben az ide áramló néptömegek (menekültek??? hátpersze...) egyrészt követelőznek ÉS mellesleg randalíroznak-szemetelnek. De persze ez teljesen világos minden normális ember számára, csak a teljesen kifacsart gondolkodásúaknak egyforma. -
Tarathiel2 #4122 -
Stockbauer33 #4121 -
Ytnez #4120 "zsidó- és idegengyűlölet " ZzzZzzZzz és ásítás -
Solt #4119 Ha ennyi megy át, akkor súlyos gondok vannak. -
Tarathiel2 #4118 Igen tudom, a zsidó- és idegengyűlölet nálad a rend és igazság, nekem viszont a gyomrom kifordul a csúszómászó, gyűlölködő náci fajtádtól. Az ISIS dzsihadistáival vagytok egy szinten. -
Tarathiel2 #4117 Egy picit többen vannak náluk és még maradnak is, mégis nagyságrendekkel jobban megoldották. -
Ytnez #4116 Azért az ember kifejezés rá enyhe túlzás -
Solt #4115 Ez egyszerűen róluk szól! :)
"Taszít téged, ha tiszta a kép
Dühít téged, minden ami ép
Talán mert soha nem lesz a tiéd
Talán mert nincsen elrontva még" -
#4114 Oh, milyen toleráns vagy. :-)
Toleránsabb, mint a legtöbb (ún.) liberális, aki csak a hazug liberalizmust tolerálja és az idegent, meg a rombolást; ellenben az építéssel, a saját múlttal, a renddel és az igazsággal, amit megvet. -
Solt #4113 Megadva az esélyt neked, de látom nem élsz vele. Egyébként komolyan nincs ezzel gond, elfogadom, hogy vannak ilyen emberek is. -
vfrtom11 #4112 És folytatod tovább..... -
Solt #4111 Én nem erőlködöm... ha nem megy neked az írott magyar szöveg értelmezése, akkor nem megy. Nincs ezzel gond, biztos nem az anyanyelved. Ezért én nem haragszom rád. -
vfrtom11 #4110 Akkor miért erölködsz, ha nem érted? -
Solt #4109 Erre nem tudok mit mondani. Vitatkozni azzal lehet, aki érti az írott szöveget. -
vfrtom11 #4108 A masszív zsidózás az észérvekkel való alátámasztás? Nem támadásként, csak kérdezem?
Utoljára szerkesztette: vfrtom11, 2015.10.25. 12:24:01 -
vfrtom11 #4107 Megint szövegértés, hagyjuk már ezt a szar dumát. A magyar is sátorral megy. Vagy mit gondolsz a magyarok a szabad ég alatt aludtak. Szövegértés,értelmezés. -
#4106 Ne ezt a h*lyét győzd meg, hanem azt, aki véletlenül olvassa a topikot - lássák, hogy neked van igazad, mert észérvekkel alátámasztottad.
Erre a felforgató kis pojácára ne pazarolj időt. ;-) -
Solt #4105 Ja igen, a szervezéshez meg annyit, hogy a szervezésről méltán híres németek, osztrákok sem tudnak velük mit kezdeni. Nyilván ebben is az Orbán keze van... -
Solt #4104 Szövegértés? Nemzetközi fesztivál + sátrak = jelentős részben magyarok. Ez így megállja a helyét szerinted? Mert szerintem nem, és nem azt mondtam, hogy ha sátor, akkor nem lehet magyar az illető, nyilván akadt köztük magyar is.
Abban egyetértünk, hogy attól, hogy bulizunk, nem kell szart hagyni magunk után, viszont ez akkor sem hozható párhuzamba azzal, amit a bevándorlók műveltek. -
#4103 A Sziget felé vezető úton nem voltak szeméthegyek, a vonatok használhatóak maradtak.
A Szigeten nem voltak késelések, verekedések, sorozatos erőszakok. A fesztiválozók nem támadták meg a szervezőket, a biztonsági őröket.
A Szigetlakók fizettek egy szolgáltatásért, amiben az ellazulás és a hátrahagyott szemét feltakarítása is benne van - de a legtöbben használják a kihelyezett kukákat. Ők kijózanodva sem esnek egymásnak és nem szemetelnek, kultúráltan utaznak haza - legalábbis azokhoz a félállat bevándorlókhóz képest. (Direkt fogalmazok így, hogy pontosan jelezzem, mit gondolok.)
Mellesleg a Szigeten a magyarok kisebbségben vannak, a magas árak miatt - annak ellenére, hogy az állam támogatja, ellentétben a ténylegesen magyar rendezésű fesztiválokkal.
-
vfrtom11 #4102 Mondjuk úgy , hogy ha több napra mentem fesztiválozni sátrat vittem/vittünk. Úgyhogy ez nem jött be. Aki meg bulizik attól még nem kell széthagynia a sz(arát)emetét. -
Solt #4101 Nem, nem így viselkedtek. Nem támadtak azokra akik segíteni akartak nekik, nem voltak erőszakosak, nem követelőztek, és még sorolhatnám egy darabig. Bulizó, gőzt leeresztő, trehány, igénytelen, részeg "gyerekek", fiatalok, zömében pont annak az álliberális agymenésnek a végtermékei, amely felkarolva többek közt az idegenmajmolást is, mindenképpen Európa vesztét akarja már pár évtizede. Ezt párhuzamba állítani a bevándorlókkal... nem kommentálom.
Egyébként pedig a Sziget egy nemzetközi fesztivál, a szeméthalom amit "idéztél" pedig sátrak körül látható. Na most ezek után azzal jönni, hogy "jelentős részben magyarok voltak"... mit lehet erre mondani?
Ezt az egész álliberális megmondó tábort azt hiszem ez a pár sor kiválóan jellemzi,
"Taszít téged, ha tiszta a kép
Dühít téged, minden ami ép
Talán mert soha nem lesz a tiéd
Talán mert nincsen elrontva még"
Zárójelben még annyit, ha szeretnéd látni, hogy egy Magyar Ember miképpen működik, egyszer látogass el például egy Kurlutájra. Ott nem fogsz ilyen rovarként viselkedő emlősöket látni... sem alapból, sem bulizás közben.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.10.25. 10:44:59 -
Tarathiel2 #4100 Mint már írtam, a Szigeten bulizók pontosan így viselkedtek és ennyi szemetet hagytak maguk után. Pedig azok felvilágosult európaiak, jelentős részben magyarok voltak. Őket is minősítsük nem-embernek?
Egy kis szervezéssel amúgy jelentősen csökkenthető lett volna a probléma, csak hát abból nem lehet hírnevet meg politikai tőkét kovácsolni. Érdekes, ahogy elmentek egyből előkerült a pénz, amiből száz eurókat ígért a takarítóknak. Orbán kotta. -
Stockbauer33 #4099 http://24.hu/kulfold/2015/10/24/keszek-a-balkani-orszagok-is-keritest-huzni/ -
Stockbauer33 #4098 -
Solt #4097 Ez nem büszkeség, hanem tény kérdés.
Ha szerinted az a normál emberi viselkedés, ahogy ezek viselkednek, akkor én is csak gratulálni tudok. Mondjuk abból a rétegből kiindulva aki ezekért oda van, túlságosan nem lep meg a dolog. -
Tarathiel2 #4096 " embernek látszó, de EMBERKÉNT viselkedni képtelen emlősök" " nem tudják az EMBER szót tartalmilag megtölteni"
Gratulálok, és erre még büszke is vagy. -
Solt #4095 Mert a magunk fajta náciknak és a mi őseinknek köszönhető, hogy Európa különb egy fokkal mint az a földrész, ahonnan ezek az embernek látszó, de EMBERKÉNT viselkedni képtelen emlősök jönnek. Aki szeretné erre a szintre zülleszteni ezt a földrészt, az inkább költözzön vissza oda, ahonnan az ősei idejöttek pár száz éve. -
Solt #4094 A csőcselék legalja, az aztán tényleg náci kijelentés... bravó.
Az épeszű gondolkodás ott kezdődik, hogy a nevén nevezzük a dolgokat. Amikor embernek látszó főemlősök nem tudják az EMBER szót tartalmilag megtölteni, akkor nyugodtan lehet őket csőcseléknek nevezni. Aki így viselkedik, mint ez a bevándorló csőcselék, arra nincsen szükség Magyarországon. Ha Ajrópának szüksége van rájuk, vihetik őket... ha oda sem kellenek, akkor meg kell fogni a kis kezüket, és lehet velük visszavonulni oda, ahonnan jöttek. -
Stockbauer33 #4093 http://24.hu/kulfold/2015/10/24/beperelte-norvegiat-a-tomeggyilkos-breivik/
http://napimigrans.com/%CB%9Da-nemetek-epitenek-nekunk-hazakat-%CB%9D-megdobbento-interju-egy-iraki-menekulttaborban-2/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.24. 14:50:46 -
ManoNegra #4092 Pedig egyszerűbb lenne, ha ti költöznétek a Közel-Keletre, nem pedig azt költöztetnétek ide.
Nem véletlen, hogy nem merik megszavaztatni az európai polgárt, ezek a demokratának hazudott árulók. -
Tarathiel2 #4091 Rendes ember? Ebben a topikban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy kezemen meg tudnám számolni hány rendes ember ír ide. -
#4090 Igazazd van. Legyen etalon az, ahogyan részeg turisták viselkednek és mérjünk ahhoz mindent.
Ez a fajta nivelláció az, ami miatt egyre lejjebb csúszik társadalmunk.