9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • morcosqtya
    Itt. A franciák pedig abban bűnösök, hogy a trianoni rendezéssel elhintették a gyűlölet magvait, amit a mi térségünk lehet hogy soha nem fog kiheverni.

És.. ez miért mentség a terrorra???
  • ManoNegra
    Pedig elmagyaráztam, de ha kéred, részletezem, mint egy debilnek.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 18:39:08
  • ReszegKoldus
    Hol van az, hogy a muszlim terroristákban ültették el?
  • morcosqtya
    Te nem nagyon. A sajátodat sem.
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:38:05
  • ManoNegra
    Olvasni tudsz-e?
  • morcosqtya
    :DASD:dasD:
  • morcosqtya
    Trianon. A gyűlölet magvait. A muszlim terroristákban... Oké..

Köszönöm nincs több kérdésem.... menj vissza NWO-ba, vagy az ufó magazinhoz szerkesztőnek, az a neked való.
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:36:54
  • vfrtom1
    Magyarázd csak.
  • ManoNegra
    Igen, ezt fenntartom. De nem azt írtam, hogy ezért megérdemelték. Ezt max akkor írhattam volna, ha magyar szabadcsapatok gyilkoltak volna, de tudtommal nem ez történt.
  • vfrtom1
    Abban nem, de itt igen: -A franciák pedig abban bűnösök, hogy a trianoni rendezéssel elhintették a gyűlölet magvait, amit a mi térségünk lehet hogy soha nem fog kiheverni.-
  • ManoNegra
    Nyilvánvaló, hogy a gyarmati múltnak köszönhetik a közel 10% muzulmánt, akik lassan ötödik hadoszlopként viselkednek. Ok okozat.
  • ManoNegra
    Idézz!
  • ManoNegra
    És ebben hol szerepel Trianon?
  • ManoNegra
    Nem tudom hallottál-e róla, de Trianon óta valahogy nem nagyon jövünk ki a szomszédainkkal, akiknek a franciák által erősen befolyásolt döntésnek köszönhetően a területekkel együtt közel másfél millió magyart dobtak oda.

Tehát igen, Trianonnal a gyűlölet magvait is elvetették.
  • morcosqtya
    Olvass vissza.
  • vfrtom1
    -Pedig a franciák megérdemlik. Ha másért nem is, de mint gyarmattartó birodalom, mindenképp!-

Idézet tőled. Pont.
  • Pluskast
    A nemzetiségek egymással szembeni gyűlölete már Trianon előtt is megvolt, de az is tény, hogy Trianon erre rátett még egy lapáttal (a szerencsétlen történelmi folyamatokról már nem is beszélve).
  • ManoNegra
    Személyeskedésen kívül valami?
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 18:26:56
  • ManoNegra
    Mint írtam, sajnálom az áldozatokat és a családtagjaikat is, de hogy ezért miért kellene együtt éreznem a francia nemzettel, francia trikolorral "tüntetni" azt nem értem.

Nem én írtam azt, hogy Trianon miatt megérdemlik, hanem azt, hogy bűnös benne. Azt molnibalage írta, hogy az ismerőse írta ezt.
  • morcosqtya
    Szerinted Trianon vetette el a gyűlölet magvait.
    Gratulálok. Elmés gondolat. Történelmi lángész vagy öcsém, de azért még olvasgass kicsit. Nem szégyen.
  • morcosqtya
    Anyádék büszkék lehetnek rád.
  • ManoNegra
    Ezt hogy raktad össze?
  • morcosqtya
    Ha majd a tevebaszók fejbelövik anyádat nyilván a Trianon miatt lesz ugye?
    Allah akbar!
  • vfrtom1
    És akkor szenvedjenek az ártatlanok? Megérdemlik Trianon miatt. Hogy te mekkora fasz vagy. Most lehet egy egész nemzetre mutogatni, bár ez nektek sosem volt gond.
    Miért nem katonai célpontra mentek? Ha már állításotok szerint olyan jól meg volt szervezve? De egy rock koncert?
  • ManoNegra
    két állítás is volt, mindkettőre ez a kimerítő válasz? :-)

Pedig tény, hogy háborús héjaként viselkedtek Líbiával kapcsolatban, és a szír polgárháborúba is beavatkoztak volna legszívesebben.

De ez nyilván nem számít, Vive la France, nem igaz?
  • morcosqtya
  • ReszegKoldus
    Nem emlekszem, hogy barki is azt allitotta volna, hogy MO-on allami szinten zajlik az antiszemitizmus

Én se. Nem is értem hogy jön ez ide...
    A lényeg, hogy majd ne nagyon ajvékoljanak, ha nem sikerül "megszerettetniük" magukat ezekkel a rendezvényekkel :))
  • PSG 1
    Annak is meglesznek a konzekvenciai..
  • ManoNegra
    Nehéz elképzelnem. Persze az is sokatmondó, hogy a huszas években a SZU-ba emigráltak rokonaid. Halmozottan hátrányos helyzet.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 17:14:38
  • PSG 1
    Amugy en is egyeni tragedianak tartom.., aminek oka nagyreszt a Nemzet elbaxott politikajanak az egyik kovetkezmenye..
    Az a baj, h a vezetok nem nagyon tanulnak sem a mult, sem a jelen hibaibol, meg akkor sem, ha nyilvanvalo, h vmilyen kovetkezmenye mindig van a donteseknek..
  • ManoNegra
    Nem csak a hibáinak (már aki ezt hibának nevezi) a következményeit, de az előnyeit is élvezik.
  • molnibalage83
    A "gondolatmeneted" - már a szón is röhögnöm kell - tipikusan egy turbóbalfaszé... Ezt is letudtuk akkor...

Az őseim - ha ennyire nagymagyarkodni akarsz te kisköcsögy - szlovákaiai magyarok voltak. Nem szlovákok, magyarok te utolsó ki féreg.
  • ManoNegra
    Neked mint kiderült Szvatopluk bandájához tartoztak az őseid. Vicces, hogy ezer évvel ezelőtti kalandozásokkal jössz.

A délvidéki vérengzést pedig visszakaptuk kamatosan, mit akarsz még azon kívül?
  • PSG 1
    Evvel a kommenteddel nem ertek egyet..
    En a dolgot nem vetitenem erkolcsi lativuszokra.. Az ketsegtelen, h ez a gyarmati mult kovetkezmenye is, de ez mechanizmus.. Ok-okozat..
    Az oseik hibainak kovetkezmenyeit a maiak viselik.., de hogy "megerdemles".. En nem igy gondolkodom..
  • molnibalage83
    Akkor te is megérdemelsz hasonló sorsot, mert voltak mérszárlások a mai Szerbia területén magyarok által? Kalandózó őseink tetteiért milyen büntetést tartanál megfelelőnek...?

A magadfajta idiótáktól mentesen meg a sors minket...
  • ManoNegra
    Ezt ugye azoknak is elmagyarázod, akik a francia hódító politika miatt vesztették el a családtagjaikat. Pár líbiai biztos értékelné, csak hogy a közelmúltat említsem.

A franciák pedig abban bűnösök, hogy a trianoni rendezéssel elhintették a gyűlölet magvait, amit a mi térségünk lehet hogy soha nem fog kiheverni.
  • morcosqtya
    Csak a nemzet kára nem akkora mint egy-egy elvett élet a hozzátartozóknak. Ha a családtagodat, húgodat, bátyádat lövik le (azért mert elment rockkoncertre ami zavart egy hidegvérű kultúridegen népséget) azt nehéz morálisan Trianonnal magyarázni... vagy egyenlőségjelet vonni.
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 17:01:26
  • ManoNegra
    Pedig a franciák megérdemlik. Ha másért nem is, de mint gyarmattartó birodalom, mindenképp!

Természetesen az áldozatokat és hozzátartozóikat sajnálom, de a francia nemzetet nem, az megérdemli ezt és amit még kapni fog.
  • molnibalage83
    Nem csak a faszbuké... Egyébként a trianonozó állatok állatkerjte a legszebb. Az egyik ismerősöm ismerőse kommentjét láttam és ez volt nála az érv, hogy trianon miatt megérdelik. Mikor megkérdeztem, hogy mi őseink kalandozásaiért mit érdemelnénk, akkor kussolt...
  • PSG 1
    A kommentek szamabol itelve: nagy a faszbuk allakertje.. :)