9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#4731 Nem, én ilyet nem rendeznék, mert nem vagyok kirekesztő és a sport szellemét nem keverném a nacionalizmussal. Még Hitler is rendezett nemzetközi olimpiát, elismerte a néger sportolókat is. A tények azt mutatják, csak a zsidók ilyen soviniszták, ami végső soron a Talmud alapján evidens is. -
Solt #4730 Milyen nyelven kéne leírni azt, hogy nem a terror elől menekülő emberek segítésével van a baj? Hmmm? Persze értem én, hogy gondolkodás helyett egyszerűbb nácizni...
Egyébként most komolyan... milyen érzés úgy lefeküdni, hogy a politikátok miatt ártatlanok halnak meg? -
Solt #4729 Kivéve ugye Izraelt! Ezt most úgy hívják, hogy öngól kis véreskezű anarchistám? -
Tarathiel2 #4728 Nosza rendezzél! Lesztek rajta vagy tizen, de elmondhatjátok hogy jól odaszóltatok a nyomorult zsidóknak! Legalább elfoglalnátok magatokat valami fontossal, ha már hasznossal nem. -
Tarathiel2 #4727 A xenofób gyűlöletkeltés sokkal inkább felelőssé tehető, mint a terrorizmus elől menekülő emberek megsegítése. Te hogyan alszol azzal a tudattal, hogy a gyűlöleted közvetve emberek halálát okozza? Gondolom félálomban szitkozódsz, hogy "mocskos migráns, rohadt zsidó, megölöm mind, hörrr, hork" -
Tarathiel2 #4726 Sőt, az EB-n is kirekesztik aki nem európai! Mekkora szemétség már, nem? -
#4725 Franciaországban is a hazafiak ellen van a hatalom, mint egész Európában:
-
#4724 Egyetértek. Judapesten a zsidókat azért részesítik előnyben a magyarokkal szemben, mert 1945 óta nincs magyar érdekű kormány, ahogy német sincs azóta.
A világ zsidósága hörögve ajvékolna, ha olyan eseményt rendeznénk (még ha nem is Tel-Avivba pofátankodva, hanem Budapesten), ahova nem jöhet zsidó. -
Ytnez #4723 A cikk komentnél:
"pufibaba
5 órája
mi lesz a főszám 100 m-es devizahitel átbaszás" XD -
Ytnez #4722 Hivatalból nem mondhatja, hogy ez a cion olimpia egyenlő a náciságal -
Solt #4720 Neked a kettő tényleg ugyanaz? -
#4719 Nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt, de azért aranyos próbálkozás.
Persze lehet pl. úszásnál számít a fityma, ezt nem tudom. -
Ytnez #4718 Egyebkent rendezünk már magyar olimpiát az izraeli fővárosba, jah meg hetero olimpiát is akarok! -
Papichulo #4717 Tudom es a paraolimpian is kirekesztenek mindenkit, aki nem mozgasserult... amiatt is szoktal tiltakozni? :) -
#4716 Ők veszik el az élményt azzal, hogy kirekesztik azt, aki nem zsidó. -
Ytnez #4715 "Az elérhető fórumokon, minél szélesebb körben tiltakozni kell minden jóérzésű embernek a zsidó náci, kirekesztő gyalázat ellen!" Tényleg undorító ez a kirekesztés. -
Papichulo #4714 #4601 ;)
"Jusztin Ádám, a Maccabi Vívó és Atlétikai Club elnöke, a magyar pályázat vezetője elmondta: különleges eseménynek lehetnek 2019-ben házigazdái, amely mérföldkőnek tekinthető a hazai zsidóság életében, ugyanakkor Budapestnek és Magyarországnak is kiemelkedő sporteseménye lesz.
"Az esemény ugyan csak tíznapos, de nekünk ez sokkal többről szól, a magyar zsidóság jövőjének meghatározó eseményét szeretnénk megrendezni, amely rengeteg magyar zsidó fiatal számára mutatja meg, hogy a sport hogyan tanít egyszerre fegyelemre ugyanakkor nyújt önfeledt pillanatokat" - mondta Jusztin."
Miert venned el ezt az elmenyt ezektol a magyar fiataloktol? Van neked szived? :) -
#4713 bejelentették, hogy Magyarország rendezi a 2019-es zsidó olimpiát
Az elérhető fórumokon, minél szélesebb körben tiltakozni kell minden jóérzésű embernek a zsidó náci, kirekesztő gyalázat ellen!
Ez az undorító rendezvény az európai értékek és a magyar nép megcsúfolása, egyfajta sátáni gyarmatosítás szimbóluma.
Izraelben rengeteg állítólagos illetve úgynevezett (ex)magyar-zsidó él. Mi lenne, ha ők rendeznének olyan nagyszabású rendezvényt, ahol csak magyarok léphetnek fel, a magyar zászlót lobogtatva? És vajon mennyi pénzzel támogatná azt a zsidó állam? Költői kérdések ezek, hiszen a teória olyannyira abszurd, hogy komolyabban belegondolni sem lehet.
-
Solt #4712 Nem, nem ott tartunk, csak a véreskezű ostoba agyad nem érti az írott szöveget...
Veled ellentétben, bennem nincs gyűlölet, csak ezt felfogni nem mered, mert akkor összedől a nácizós kis légvárad. Egyébként milyen elaludni azzal a tudattal, hogy az agyatlanságotok miatt emberek haltak meg? -
#4711 Te nem vagy normális. Olyan torz, magyarellenes szemüveggel nézed a világot, amivel a nyilvánvalót is letagadod ill. olyan hazugságokat vélsz igaznak, ami önmagában abszurd, mindamellett az igazság(osság) szó eredeti fogalmával is hadilábon állsz.
Jelen példád is Papichula (nem fogom megnézni minden alkalommal, hogy írja pontosan) szint, tehát eleve hazug csúsztatás...
Hozzáteszem, hogy - szerintem - a terrort nem érdemli meg semmilyen "ártatlan" ember, a franciák többsége sem, de az arabok sem (a nyugati hatalmak és Izrael által); viszont a franciák hibája vagyis annak folyománya, hogy válogatás nélkül engedik be az embereket az országba ill. a (gyakran terrorral) kolonizált területekről özönlenek a más kultúrájú népek. Ezenfelül a multikulti, a (romboló) liberális eszme, a dekadencia egyik ugródeszkája az újkori Franciaország, a terrortámadás-sorozat pedig egy következmény.
Tehát ez várható volt, és sokkal nagyobb tragédiák várhatóak Európa-szerte, akár egy komolyabb, globális társadalmi összeomlás is, hiszen ez a törvényszerű. -
Ytnez #4710 Nem szimpla nem egyetértésről van szó. Te tudatosan a magyarság ellen beszélsz! Igazi gyűlöletkeltő vagy és magyarfob! Igaz nem te vagy az egyedüli, de miert nem mentek csoporterápiára molnival ès a többiekkel? Mondogasatok magatokban: szeretem a magyart, szeretek mindent ami magyar. Ennyi! nem nehez és idővel jó embereké is válhatok. -
Tarathiel2 #4709 Alakul ez a világkép, már ott tartunk hogy aki elítéli az esztelen gyűlöletedet az véreskezű és felelős a támadásért. Az ilyen fokú retardáltság nem hátráltat a mindennapi életben? -
Solt #4708 Őrjöngeni, miattad? :D Ne haragudj, de egy véreskezű anarchista miatt nem fogok őrjöngeni. Inkább azért fohászkodom, hogy a nyomorult ostobaságotoknak ne legyen több áldozata! Nektek úgysem számít hányan hallnak meg miattatok... -
Tarathiel2 #4707 Aranyos hogy azt képzeled az egész magyarság nevében beszélsz és aki nem ért egyet veled az utálja a magyarokat. horthytól tanultad vagy saját magadtól? Persze már azt is régóta haluzod hogy zero vagyok, nem csoda hogy nincs igazán rendben a valóságképed.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.15. 20:25:16 -
Ytnez #4706 Tényleg nem ítéled el az egész népet? Hát ez vicces drogoskám mert minden ami magyar azt nacizod te kis hazudós -
Tarathiel2 #4705 Vastagon leszarom kinek hiszel, náci patkány. Őrjöngjél csak nyugodtan, habzzon a szád. -
ManoNegra #4704 Oké, lehet. -
Solt #4703 Azért kell a végletekben gondolkozni, mert akkor lehet nácit kiabálni, és nem kell gondolkozni, illetve tükörbe nézni... így az egyszerűbb! :) -
Solt #4702 Először is, a két pofátlan hazugságod után engedd meg, hogy ne higgyek neked! Ahhoz sincs bátorságod, hogy itt vállald magad, hát még, ha az áldozatok hozzátartózói elé kéne kiállni...
Másodszor, nem ítélek el egy egész népet, csak ezt felfogni túl bonyolult az ostoba, zsigerből hazudozó szélső balos fajtádnak. Nálatok minden egyenlet úgy néz ki, hogy aki nem azt az életképtelen, öngyilkos politikát támogatja amit ti, annak a mondandóját addig kell torzítani, amíg mehet rá a náci bélyeg. Átlátszó ez már, és szerencsére egyre többen látnak át a szitán!
Persze ezt a szánalmas vergődést kifejezetten élvezet nézni! Vér tapad a kezetekhez! Undorítóak vagytok!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.15. 20:11:03 -
Papichulo #4701 Azert mert mostanaban Assad es Putin a tema. De hidd el, hogy haborodtam en mar fel sokmindenki miatt... GWB miatt is ;) -
#4700 Nem tudom, hogy miért kell mindig végletekben gondolkozni? Ragaszkodni kellene a teljes átvilágításhoz és regisztrációhoz. Nem, nem azért mert minden arab ás/vagy muszlim terrorista lenne, de vannak köztük szélsőségesek és jó lenne tudni kik azok, honnan és kikkel jöttek, de persze ez sokba kerülne és az ellenkező megvadult menekülteket nem lehet kontrollálni, legalábbis erőszakmentes módszerekkel.
Gusztustalannak tartom, hogy te és még páran mást sem csináltok ebben a topicban csak folyamatosan idehányjátok a szélsőséges nézeteiteket (bal vagy jobb, teljesen mindegy) ahelyett, hogy gondolkodnátok egy kicsit. -
ManoNegra #4699 Valahogy mindig csak az Aszad rezsimmel kapcsolatban látlak felháborodni. Na meg néha Szaddam miatt, de annak már ugye meszeltek. :-) -
Papichulo #4698 akkor felemrül a kérdés, hogy a szaudi királyság miatt miért nem?
Az is egy shithole, csak jelen esetben egy irrelevans shithole. Van meg jopar. Azokat is minden alkalommal meg kene emlitenem? -
Tarathiel2 #4697 Minden további nélkül, értelmes emberek ugyanis nem ítélnek el egész népeket néhány szélsőséges tetteiért. Az hogy nálad ez természetes, mi több büszke vagy rá, bizonyítja hogy mekkora nyomorék féreg vagy. -
ManoNegra #4696 Elméletileg az egyik elkövető a nyugat-balkáni utvonalon jött, mint "menekült". -
Solt #4695 A valósághoz a te anarchista, szélső baloldali agymenésednek nincs semmi köze! Kíváncsi lennék rá, hogy lenne-e gerinced odaállni az áldozatok családtagjai elé a hülyeségeiddel!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.15. 20:02:13 -
ManoNegra #4694 Én csak akkor említem meg, ha olyan égbekiáltó kettős mércével találkozom, mint amit te képviselsz. Engem különösebben nem zavar Szaud-Arábia, úgy élnek ahogy akarnak, de ha te szörnyűlködsz az Aszad rezsim miatt, akkor felemrül a kérdés, hogy a szaudi királyság miatt miért nem? -
Papichulo #4693 És akkor Szaud-Arábiát még meg sem említettem!
Nem ertem, hogy mi a bajod a KSA-val, van stabilitas, ingyen lakhatas, alapjovedelem es szabadon utazhatnak... Ez a te definicioid szerint maga a kanaan.
Amugy nem ertem, hogy miert gondolod, hogy szamomra elfogadhatova valik egy diktatura kizarolag azon oknal fogva, hogy a USA tamogatja. Szalmabab erveles? :) -
Tarathiel2 #4692 Az elkövető az Iszlám Állam volt, nem a migránsok, de hát ezt egy magadfajta gyűlölettől elvakult náci féregtől már megszokhattuk, a valósághoz semmi köze nincs a betépett fröcsögésednek. -
ManoNegra #4691 Már többször is írtam, hogy az Aszad vagy Kadhafi rezsim ugyanolyan volt, mint az egyiptomi Mubarak rezsim, csak ez valahogy mindig elkerülte a figyelmed.
Ami ezek között döntő különbségnek bizonyult, az az USÁ-hoz való viszonyuk. Miért támogat az USA egy (szerinted) oly borzasztó diktatúrát? És akkor Szaud-Arábiát még meg sem említettem!