9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Papichulo
    Mivel mar ab ovo a premisszad inkorrekt volt, ezert inheritensen a konkluziod is azza valt...
  • Papichulo
    Akinek nem inge... Az israeli utlevellel kapcsolatos megjegyzesem egy vicc volt, ott is volt a :)
  • Saintgerman
    Mivel a kiválasztottak aspektusával megegyeznek a gondolataid, feltételezem, hogy Izrael.

Te nem csak kuruc.info-t nem olvasol, hanem pl. Hídfő-net-et, info-DIREKT-et, és semmi mást, ami szembe megy a vak világotokkal...

Akkor elmondom, hogy arról szól a cikk, hogy Izrael határában lelőttek 15 szomáliait, akik valszeg csak vendégeknek jöttek volna hozzátok...

Újra kérdezem: ti miért nem biztosítjátok ugyan azokat a körülményeket a nálatok kopogtatóknak, amit ti elvártok más népektől, hogy veletek bánjanak a befogadók az ő hazájukban ??
  • Ytnez
  • Pluskast
    Ez az ha nem tudsz mit válaszolni akkor előhúzod az Izrael kártyát. Mutass már meg egy csak egy hozzászólást tőlem ahol Izraelt szapultam volna vagy olyan megnyílvánulást tőlem ahol szidtam volna a zsidókat! Nem fogsz találni mert ilyet soha nem tettem. Szóval ezt címezd másnak légyszíves de ne nekem.
  • Papichulo
    Csak, hogy en is tisztaban legyek vele... Szerinted hol van az a "nalunk"?

ps: kuruc.info-t nem olvasok, hazug es gusztustalan oldal.
  • Saintgerman
    Már megint lapítasz Papi !... mint mindig, amikor kényes kérdés adódik..
    Amikor mi megfújtuk egy kis sprével az "ünneplő boldog" vendégeket - csak, hogy tudják hol a határ - a média gépezetetek azonnal világgá kürtölte, hogy milyen barbár is a magyar.
    Na most ha ugyan ezek a vendégek hozzátok érkeznek, ti a tárt karok helyett azonnal agyonlövitek őket...
    Erre azért adhatnál valami választ, hogy nálatok hogyan is van ez a vendégszeretet ??
    https://kuruc.info/r/4/151182/
  • ManoNegra
    Nem mondom hogy nem fordult meg a fejemben, hogy Moszad akció volt, de elvetettem, mert azok nem öngyilkosok.

Mondjuk útlevelet sem vinnének magukkal. Esetleg hamis szír útlevelet.
  • Papichulo
    Nem kicsit gyanús a történet?

Tehat fogalmad sincs, hogy mi es miert, de valami gyanus es neked meg sohasem csalt a szimatod az ilyen kerdesekben :)

Vicces lenne megnezni az itteni reakciokat, ha mondjuk egy israeli utlevelet talaltak volna ott.
  • Solt
    Új náci a színpadon! :)

http://tablet.mno.hu/kulfold/harcba-kuldene-a-szir-menekulteket-a-leendo-lengyel-kulugyer-1314170
  • Solt
    A hazudozás a te műfajod te kis véreskezű, szélső balos anarchista!

Engem zsidózni még nem láttál, sőt nem is fogsz, arról pedig nem tehetek, hogy a korlátolt képességeid miatt minden zsidózás, ami nem értesz.... Ez legyen a te problémád.

Jut eszembe, az áldozatok nem jelentek meg álmodban, hogy megköszönjék a sok éves álliberális agymenés eredményét? Vagy ők csak a járulékos veszteség a cél érdekében?
  • Tarathiel2
    Erre pedig egyszerű a megoldás, nem kell itt egész nap zsidóznotok, különösen nem úgy hogy szándékosan hazudoztok és csúsztattok, csak hogy legyen miért utálni őket. Ja hogy a beteges gyűlölködő náci agyatoknak az fizikai fájdalmat okoz? Az már a ti szegénységi bizonyítványotok...
  • Solt
    Még mindig megdöbbennek azon, hogy egy mérnök embernek ennyire nem megy a szövegértelmezés... Ha felszáll a mindenbe zsidózást látó köd a szemed elől, akkor olvasd el újra miről volt szó.
  • molnibalage83
    Látom trollkodásból feketeövre gyúrsz...

A FIFA és UEFA lehetőséget ad arra, hogy más zónában játszon aki akar. Ennek semi köze a politikához, egy sporszervezeti kérdés. Ennyi erővel Japán, Indonézia vagy a Fülöp-szigetek (és n+1 csóró ország) is problémázhatna, hogy miért akar Ausztrália Ázsiában játszani, akiknek a menekültjeit sorra küldik vissza menekülteket/bevándorlókat és ez a poszter a menő ott.

• ManoNegra
    Nem szabad hogy összefüggés legyen, mert még a végén veszélybe kerül a betelepítési politika!
  • Pluskast
    Ja és akié volt az útlevél az miért nem jelentette a hatóságoknak, hogy ellopták az útlevelét? Egy menekült aki idejön Európába egy rakás országban regisztrálták és pont a legfontosabb papírját ellopják és nem jelenti? Nem kicsit gyanús a történet? Ha te külföldön vagy és ellopják az útleveled te nem jelentenéd a rendőrségnek?
  • Papichulo
    Bárhogy is van, valami kapcsolat kellett, hogy legyen nem?

Ja, a kapcsolat az utlevel. Szamtalan szemely utlevelevel eltek mar vissza... ez is egy ujabb eset.
  • Papichulo
    Ahogy a zsido olimpián se indulhat magyar

Miert ne indulhatna? Barmilyen zsido vallasu szemely indulhat, allampolgarsagtol fuggetlenul...
  • Ytnez
    És most jön a ráadás.. az sem lehetne mondani, hogy Magyarorszag legalabb nyerészkedik ebből a zsidónáci eseményből, mert a seggnyaló vezetés magyarok pénzéből a magyar érdekek ellen erre is vállalkozik: "KORMÁNY 2,1 MILLIÁRDDAL TÁMOGATJA A ZSIDÓ OLIMPIA MEGRENDEZÉSÉT"
  • Ytnez
    Az mellékes, hogy megint képtelen vagy felfogni a lényeget de még hülyeséget is "érvelesz" nekem mint magyarnak és Európának mi köze van ahoz, hogy Izraelnek milyen esélyei legyenek.... Ahogy a zsido olimpián se indulhat magyar még akkor sem ha "jobb esélyei" lennének... akkor Európába sem lehet jönni.
  • Pluskast
    Ne keresgéld, én idéztem be egy cikket (hír 24-es) Tarathiel egyik hozzászólására, hogy egy Görögországban regisztrált migráns volt. Mint utóbb kiderült mégsem. A kérdés viszont akkor is felmerül, hogy hogy került az az útlevél annak a terroristának a "kezébe"? Mert az illető aki azzal az útlevéllel bejött az nyilván eljuttatta nekik nemde bár? Vagy egyszerűen kinyírták a szerencsétlent és elvették az útlevelét? Bárhogy is van, valami kapcsolat kellett, hogy legyen nem?
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.11.16. 09:12:37
  • molnibalage83
    Ezek szerint a sporthoz sem értesz....

Ausztrália sem a csendes-óceáni zónában játszik, mert jobb esélye van a kijutásra, ha Ázsia csapataival játszik és direkben próbál a VB-re kijutni, mert a cs-ó-i zóna győztese pótselejtezőt játszik a dél-amerikai csapatok egyikével, ami eddig mindig túl nagy falat volt neki. Esélyük nem volt Chile, Equador vagy Uruguay szintű ellenfeleket megverni. Izrael sanszosan ezért tartozik Európához, mert így az EB-re talán kijut és edződhet, az ázsiai tornák nekik ezek szerint nem fekszenek. Az afrikaiban meg értelemszeűen nem akarnak játszani és sanszosan sokan mások velük sem.

Egyébként Grúzia mennyivel van közelebb és mennyivel inkább része Európának...? Ok, még az Urálon éppenogy itten van, de 25+ éve ezt már régen Ázsiának tekintették... Cirprus? Ott van Izreltől egy köpésnyire és Málta is Afrikához közelebb van, mint Európa nagy részéhez és mivel szigetek csak azért vannak idesorolva, mert ex. angol gyarmatok... Ultimate távoli országot akarsz? Kazhahsztán? Az Urál másik oldalán van és EU selejtezőtben játszanak, ez meg már tényleg mindig is Ázsia volt. Ja, hogy ezeknél nem lehet zsidózni, így számodra érdektelenek.

Félelmetes, hogy a sprotot is mennyire próbálják egyesek egy jó vastag zsidózásra felhaszálni, mikor láthatóleg ehhez sem értenek. Nem mintha bármihez értenétek. Azért basszátok el láthatólag a teljes napotokat itt zsidózásra...
  • Papichulo
    Szerintem az egyeni bevallasra megy ;)
  • Papichulo
    Ha jol emlekszem nem te voltal... de ebben a szemelyeskedes cunamiban, most nincs kedvem visszakeresni...
  • ManoNegra
    Azt elképzelni sem akarom, hogy a buziolimpián való induláshoz hogy kell bizonyítani. :D
  • ManoNegra
    Ha rám célzol, én feltételes módban írtam. Bár ezt a mostani infót sem venném biztosra.
  • Papichulo
    Egy korabbi fals informaciot akartam eloszlatni. Ezt is biztosan tudta mar itt valaki...
  • Papichulo
    Ha szeretnel, te is indulhatsz Maccabi Jatekokon, mindossze a zsido vallast kell felvenned. Csakugy, mint amikor egy kereszteny templomban szeretnel mondjuk hazassagot koni... gondolom ez utobbi ellen is mar regota harcolsz :)
  • ManoNegra
    Volt itt már buziolimpia is, lényegében ugyanazoknak. Azt is túléltük. :-)
  • ManoNegra
    Tehát?

Akkor minden rendben, lehet folytatni a bevándoroltatást? Nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak! ...
  • Ytnez
    Tényleg ilyenkor hol vannak az állitolagos jó zsidok? Kellene elhatárolódni a náci olimpia eseménytől, ami a magyarok érzékenységére is belegázol ès mellesleg emberiség ellenes is mert az egyenjogúságot rombolja. Mi véletlen, hogy ezek az állítólagos jó zsidók megint nincsenek sehol, hogy határolódjanak..,
  • Tetsuo
    Nos, tehát lassan még Taranthula meg Papicsula is felfogta, hogy a Maccabi Játékokon a magukat felsőbbrendűnek tartó és különleges bánásmódot követelő zsidók kirekesztőek más nemzetek fiaival (és lányaival), ráadásul oly megalázóan, hogy az általuk (is) legyőzött Németországra, majd Magyarországra telepedve, a hazaáruló szervezetektől és kormányoktól egyre nagyobb megalázkodást kieszközölve rendezik a normális értékrenddel bíró embereket provokáló eseményt az adott gyarmaton.
    A rendezvény ellen józan és épeszű ember csak tiltakozhat.
    Ezúton várom (és talán mások is) az elhatárolódó zsidók nyilatkozásait is...
  • Solt
    Sőt, az EB-n is kirekesztik aki nem európai!

Kivéve ugye Izraelt, "aki" ugye NEM európai, de azért ő ott lehet... és ezek után még én nem vagyok tisztában az öngól fogalmával? :D

Mondjuk egy pofátlanul hazudozó, véreskezű anarchistától nem várok mást...
  • Tarathiel2
    Persze hogy nem vagy kirekesztő, csak a zsidókkal szemben. Meg akiket még utálsz, ki tudja mi kavarog a fejedben.
  • Tarathiel2
    Szerintem nézd meg a szótárban az öngól fogalmát, mert nem úgy néz ki mintha tisztában lennél vele.
  • Saintgerman
    Azt állandóan hordom.. De arra mit teszel, hogy még minálunk a gumilövedékek engedélyezésén diskurálnak, nálatok már is lelőttek 15 fekete betolakodót ?
  • Papichulo
    Ne felejtsd el lefekves elott feltenni a friss alufolia sisakot! ;)
  • Saintgerman
    Hát persze, hogy nem.. a szálak mozgatói nem is annyira kibogozhatatlanok mint gondolnád.. De erre volt már elég példa, hogy mindenki számára leessen a tantusz...
  • Papichulo
    "France2: Nem a szíriai útlevél tulajdonosa volt az egyik öngyilkos merénylő
    A francia hatóságok biztosak abban, hogy a párizsi merényletek egyik helyszínén talált szíriai útlevél tulajdonosa nem azonos azzal a merénylővel, aki felrobbantotta magát - jelentette a France2 francia közszolgálati televízió."
  • Tetsuo
    Ha utálod a nácikat, akkor antiszemita vagy.