Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom te mit tudsz, de jelenleg pont ez zajlik. Úgy tudom, mi ráadásul ingyen szállítottuk őket az utóbbi időben.
az ostoba balkáni országok még mindig határlezárósat játszanak
Szerinted ez normális állapot, hogy bemondásra, regisztrálatlanul özönlik az embertömeg?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Elképesztő, hogy még mindig nem mondják, ki, hogy ELÉG!
Ez most mi? 😊
Én meg azt nem, hogy egyáltalán nincs köztünk olyan aki nem szereti őket, de ez még mindig messze áll a beteges (és főleg az általános) zsidógyűlölettől.
www.smart-bus.hu
Tarathiel + horthy == 1 ??? 😊
Azt en sohasem mondtam, hogy a "tobbseg" antiszemita, de azert az aktiv hozzaszolok kozott van par.
Van itt olyan aki kertelés nélkül fogalmaz, de ettől még nem lesz a többség beteges zsidó gyűlölő. Értem én, hogy ez egy divatos és viszonylag jól működő kártya, de ezért a pofátlanságnak is van határa! 😊
www.smart-bus.hu
Azért ez remélem nem úgy néz ki, hogy pl. egy fehér megcsap egy fekát és egyből besorolják "gyűlölet-bűncselekménynek".
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
"ezen a forumon nemigazán komálják a liberokat meg Izraelt" (#3745)
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nem megy, kérj bocsánatot!
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak zsidók ne kerüljenek szóba, mert akkor egyből megy a hiszti, olyan csárlihebdósan 😄
Elég nehéz felfogásúnak kell lenni ahhoz, hogy ne értsd meg, amit akartam mondani.
Szerinted a Vatikán (a szerinted csak vélt) Jézus tanításai alapján halmozta a vagyont? Jézus pedofíliára buzdította apostolait? Véleményed szerint a bibliai Jézus egyetértett volna az inkvizícióval, a búcsúcédulákkal vagy a modernizálással?
A Bibliai tanítások (csak a jézusi tanításokról beszélek, mint keresztény tan) hol érvényesülnek ma, szerinted? Megfelelően képviseli valamilyen szervezet?
A blogíró szerint: Nos, ha a keresztény vagy a muszlim vallást nézzük, akkor az már rég degenerálódott... amivel abszolút egyet is értek.
Pl. ezért került Jézus tanításai mellé a zsidó mitológia, vagyis az Ószövetség - ami abszolút ellentmond Jézus tanainak, a két szövetség istene pedig ugyancsak egymás ellentéte.
Az ateizmusról kb. meg a hangfelvétel elején a lényeg:
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Jézus, az igazi skót
"Az ateizmus is lehet vallás. Még az agnosztikus is hisz valamiben. "
Az ateizmus nem vallás, az agnosztikus pedig különösen nem az. Ilyet állítani olyan, mint ha azt mondanád a bélyeg-nem-gyűjtés is hobbi. A hit hiánya nem a hit bizonyítéka.
"Manapság divatos pl. a tudományban és azok reprezentatív képviselőiben hinni ill. a tudományos tekintélyben és a pénzben."
Lehet hogy egyesek hisznek benne de ez szintén butaság, sem a tudományban, sem a képviselőiben nem kell hinni. A tudományhoz nem kell semmilyen hit.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.20. 09:01:12
A "liberálisok" többsége egyszerűen megveti a vallásokat méghozzá úgy, hogy nem tanulmányozta őket.
Valójában csak trendet követve gyűlölködik, a toleranciája pedig hazugság.
Lényegében egyáltalán nem tájékozódik, csak betagozódik a "meggyőződése" az igazi populizmusba.
Nem tudom, mi volt az adott vita kiindulása, de már az alapfogalmakat is rosszul használtad ill. párhuzamos nyelvet használsz, ami megakadályoz minden építő jelleget.
A vallásokról röviden:
Jelen időkben minden vallás eltévedt, mert korrupt.
Ugyanaz a romlás és annak mozgatója van mindegyikben egyre inkább.
Az ateizmus is lehet vallás. Még az agnosztikus is hisz valamiben.
Manapság divatos pl. a tudományban és azok reprezentatív képviselőiben hinni ill. a tudományos tekintélyben és a pénzben.
A tekintélyelv önmagában nem rossz, ha megalapozott - a többséget viszont nem érdekli az "alapozás".
A kereszténység Jézus Krisztus tanításait követi és hirdeti. A mai keresztény egyházak ezzel ellentétesek, hamisan szólnak és tesznek, valójában nem követik Jézus Krisztust.
A többi vallással is hasonló a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.10.19. 20:44:08
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.10.19. 20:31:46
A szovjet/orosz propaganda szerint van csodben, ahogy a hivatkozott cikkben is kongatjak a veszharangot. Az USD fedezete meg nem csak a katonai ero, hanem az az irgalmatlan gazdasag es innovacios ero, ami a USA-ben van.
Az amerikai lakosság ÁTLAG képességeit nézve
Ezt a meroszamot nem ismerem. Tudnal egy ilyen listat linkelni?
Az amerikai lakosság ÁTLAG képességeit nézve, a jelenlegi életszínvonaluk harmadán élhetnének kb., ha nem a világ egyetlen szuperhatalmának a polgárai lennének. Brazília és Görögország szintje között valahol, mondjuk. Azért az abszurd, hogy egy "greeter" a Walmartban is óránként 9$-t keres (és ezt az USA-ban botrányosnak, rabszolgatartásnak tartják), normálisabb munkáért meg a 15$ órabér is kevésnek számít (ennyi a minimálbér, illetve ennyit követelnek, minimálbérként ahol nincs).
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.10.19. 17:41:03
Amugy a cikkben hivatkozott Leslie Munger azt is elmondta, hogy ki fogjak kuldeni a csekkeket, szoval az orosz propaganda megint lyukra futott...
Vicces amugy, hogy szerintuk a USA gazdasaga mar evtizedek ota csodben van, de megis a "A nagy Oroszorszag kovacsolta frigy" omlott ossze 😊
Valójában te mit hasonlítasz össze, ha sem a Koránt, sem a Bibliát, sem teológiai tanulmányokat nem olvastál ill. nem ismered behatóan a vallási szokásokat stb.
Ez kb. olyan, mintha egy olyan ember mondaná el a véleményét az irodai szoftverekről, aki még soha nem látott számítógépet - neki is lehet véleménye, de az adott témában irreleváns.
Erről beszéltem és nem másról.
Stílust pedig azért váltottam, hogy a pillanatnyi nivelláció során szót értsünk. ;-)
Biblia esetében gondolom az ószövetségre gondolsz, az pedig tudod kiktől származik. 😊 A kereszténység esetében azt felülírja az újszövetség, az pedig nem buzdít hitetlenek ölésére. Attól persze a keresztesek pl. buzgón ölték a nemkeresztényeket.
De a lényeg, hogy a muszlim vallást egy sivatagi hadúr alapította, akinek az egyik első tette a helyi zsidók lemészárlása volt egyébként, ez benne van az írásaikban. Ahogy az is, hogy egyszer a próféta egész nap a lefejezéseket szemlélte a kiscsaládjával együtt és hasonlók.
Horvát elnöki válságtörzs: le kell zárni a zöldhatárt, és ki kell vezényelni a hadsereget
Most kezdődik a tánc!
VIcces az is hogy ha valaki nem ért egyet veled és visszanyomja a pofádba a zsidógyűlölő náci szövegeidet, az biztosan csak nem érti a világot, tipikus konteós logika ez is. Tökéletesen értem az érveidet, csak a gyomrom kifordul a sötét, műveletlen, náci nézeteidtől.
Az pedig a moderálást minősíti, hogy a csúnya szavakra egyből kitiltanak, míg téged semmilyen retorzió nem ér a "menthetetlen lelkű identitászavaros, génhulladék pszichopatának tartalak" és "egy amőba magasabb szinten van" szintű beszólásaidért. A nickneveken gúnyolódás meg óvodás szint.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.10.19. 10:40:13
Neked meg az a szinted, hogy mas "nevet" keptelen vagy helyesen leirni... Szanalmas. A folyamatos szemelyeskedes es alpari stilusod nem kevesbe.
Egy csomó keresztény (vagy annak látszó ember) kártékony a világra, ez tény. Pl. a fejlett országok magas beosztású politikusai stb.
Mire hivatkozol ezzel? Hogy a muszlimok, zsidók stb. is hasonlóak? Ez - ebből a szempontból - pont nem igaz.
De ha ebbe a témába esetleg mélyebben belemerülünk, akkor pontosítani illiene, kit tartunk kereszténynek, zsidónak, muszlimnak stb.
Gondolom, liberális fejjel az a keresztény, aki annak vallja magát... szerintem pedig a legtöbb ilyen ember inkább Sátán követője, mint Krisztusé - tehát részemről evidens, hogy az egyházak rossz irányba vezetik nyájaikat. Na, mindegy... ez kicsit off, vagyis az egyik leglényegesebb téma lenne, de - sajnos - az sg-n és valószínüleg máshol sem jellemző, hogy a - mutatis mutandis - liberális / bal- oldal, mint vitapartner tisztában lenne az alapokkal és igazából érdemben kritizálna bármit is.
A vallások esetében ez mindig így van; de látható, hogy (a már négyszer kirúgott - komoly ember) Tarathiel az általam felvetett cionista és szabadkőműves jelzőkre is mindenfajta információ nélkül csípőből ugató attitűdöt folytatja.
Tehát ez az a szint, ahol Papicsulával megértik egymást, de már egy amőba magasabb szinten van, így abszolút felesleges "megmagyarázni" vagy kifejteni egy összetettebb gondolatot, mert olyan lesz, mint a falra hányt borsó.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"A keresztény Istenhez való imádkozás megfelel? http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8663762/Norway-killings-Breiviks-plan-for-the-day.html
Hát az, hogy önszántából keresztelkedett meg? "At the age of 15 I chose to be baptised (sic) and confirmed in the Norwegian State Church,"
Hát, amennyiben a keresztény hitélet követelményeit nem tartja be életvitelében, akkor szerintem nem felel meg - lásd Tízparancsolat. Attól, hogy a bankrabló becsületes embernek tartja magát azon az alapon, hogy a bankár is ellopja az emberek pénzét, attól ő még nem becsületes ember.
"Persze tudom hogy a keresztényeknek roppant kellemetlen hogy egy ilyen szörnyeteget termelt ki a "szeretetre épülő" vallásuk, és foggal-körömmel próbálnak elhatárolódni tőle, de ettől a tények még maradnak: ez egy keresztény terrorista. Pont."
Nem tudhatom, mi a kellemetlen a keresztényeknek, mert én nem vagyok az. Ha te sem vagy az, akkor te sem tudhatod, hacsak egy hívő keresztény be nem számolt róla neked, így legfeljebb gondolhatod.
Egyébként mintha a "szeretetre épülő" ateizmus is kitermelt volna már néhány tömeggyilkost, mondhatni terroristákat állami megbízatással.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.