251

HD kiadást kap a Resident Evil 4!

Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
  • DarkSector
    Jaja, énis erre tudok gondolni, mert maga a látvány nem igényelné ezt a terhelést, de nem panaszkodom, így is piszok kellemes lett, nekem elég így 30fps-el, majd ha lesz jobb gépem később meglesem végigviszem 60-al, de nagyot nem számít a játékélményben, mert nekem ez volt régen is, 30fps, nem panaszkodom, így most lekopogm, kb 6-7 ora játékkal alig 3-4 lassulás volt, de ez semmi, lehet csak valami bug miatt , nem tudom, de szinte említésre sem méltó...elvagyok vele, azt kaptam amire számítottam

Érdekes hogy vannak benne apró változások, ezt max veteránok veszik majd észre.
    Szóval nekem így 9.5/10-es port....a 0.5 pontot a szart sem érő prostprocess végett adom, amit nem értek miért kell a játékba...

60fps hiánya végett nem pontoznám le, lehet az én gépem télleg nem tud fix 60fps-t, az 1080p miatt nem tudom.
  • Prince of Máté
    Érdekes köszi!
    Kicsit utánaolvastam, más is ilyenekről panaszkodik, sikerült elbaszni az optimalizációt
  • DarkSector
    Nekem 1920x1080 , minden fullon, fix 30 fps kapcsolóval. (kivéve a prostprocess, az egy baromság)

És nagyon érdekes helyeken képes mégis néha néha lassulni, de csak néha 1-2 helyen és 2-3 másodpercig.

És 1 bug volt mikor elment a kép, csak a hud látszott...
  • DarkSector
    Hát a Normal fokon is kevéslem a lőszert. :D
  • Prince of Máté
    Gépigénye milyen lett?
    A te gépeden hogy megy? A hivatalos gépigény gondolom 100% kamu :D
  • Sirch
    Még fog meglepetést okozni a játék. Sok helyen nem működnek a régi taktikák, mert változtattak a scripteken, több ellenfél van, másképp viselkednek.
  • DarkSector
    szarják magukat össze.
  • mester1987
    Nagy taps nekik!!!
  • DarkSector
    De fasza RE 4-ben kijajavították a kutyás glich-et!!!!!!!!

Á végem van! :D:D
  • DarkSector
    jaja
    :)
  • Sirch
    Mert minden részben ugyanazok a játékmenetbeli elemek köszönnek vissza állandóan. Lincselő tömeg az elején, óriás troll parazitával a hátán, víziszörny... és még sorolhatnám. Nálam is összefolynak az emlékek, mi melyik részben hogy szerepelt.
  • DarkSector
    Fasza...:D
    nem fogom. :)

kösz azért, nem értem miért emlékeztem rá hogy volt taposás.
  • Sirch
    Az 5-dik részben volt először. Itt marad a késsel hadonászás a föld felé. Csak nehogy levágd a lábujjaidat.
  • DarkSector
    már miért nem volt?
    én úgy emlékszem el lehetett taposni... nem mondod hogy ennyire feledékeny vagyok.
  • Sirch
    A Resi 4-ben még nem volt taposás. Majd még lesz pár olyan dolog, aminek a hiánya miatt szívni fogsz, mert a későbbi részekben már hozzászoktál.
    Üdvözlünk a 2005-ös játékmenet világában. :)
  • DarkSector
    Azért én kérek már elnézést.
    Nem tudom a RE 4-ben a földre eső embereket eltaposni!!!

Azért mindennek van határa!!!!!!!!!!
    Nemtudom másnál is fennál-e ez a hiba?
  • DarkSector
    Egérrel akartad irányitani? :D
  • mester1987
    Hát az egérmozgást sikeresen elkúrták, de még a 6-ban is jobb volt...na mind1. Azért megpróbálták
  • DarkSector
    ha nem visszarakom 30fps-re akkor jó.
    bár picit a kép mikor forgolodsz furcsa, mintha nem lenne V-sync, de nem emlékzsem biztos konzolon is ilyen volt csak elszokott a szemem tőle.

amúgy tök rendben lenne.

Irányításra nem esküdnék meg hogy sikerült volna lemásolni a konzolos változatét!
  • El Gigante
    csak lesz rá valami patch
  • mester1987
  • mester1987
    Na fasza!
  • DarkSector
    Szinkronhangok is hiányoznak AMD-n.
  • DarkSector
    Na megnéztük FPS hibát!!!

Úgy tűnik AMD kártyákkal van csak hogy nem enged 30 fölé FPS-ben!!!!!!!
    Mert nekem fix 30 ha fix 60-ra van téve akkor is, nem ugrál semmit...ez fos.
    FOS AMD.
  • DarkSector
    nekem is boxra

elvileg vagy a HD texturát kell sd-re tenned vagy a fix60fps-t kell 30fps-re.
  • pszichocsiga
    Sziasztok!

Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdőívet és cserébe három szerencsés kitöltő egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .

A kérdőívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.

Köszönöm szépen!
  • El Gigante
    Bocsi, reménykedtem hogy a warez miatt van. Lelkiismeretem tiszta, megvan ps3-ra:D
  • DarkSector
    Nekem eredeti....
  • El Gigante
    :D warezba próbáltam (feltételezem te is:P), érdekelne engem is!
  • DarkSector
    OKS MOST AZONNAL KÉREK MAGYARÁZATOT, MIÉRT VAN HOGY A JÁTÉK EGY LASSITOTT FELVÉTEL!!!!!!!!!!!

MIÉRT.
  • DarkSector
    oks de nincsen 50% off még steam-en az a baj. :D

addig meg várnom kéne. :)
  • grebber
    Nemrég írtad már 10 eurod van kártyából megveszed belőle úgy csak 10 euro az bőven 4500 alatt van.
  • mester1987
    Four gameplay clips [UPDATED 2/25]
  • DarkSector
    Ahogy valaki lát olcsón (jóval) 4500ft alatt, azonnal jelezze nekem!!!!!!!!!!!

Köszönöm....
  • DarkSector
    na van már rá 9.99 euro-m. :D
  • DarkSector
    Irigykedek:

Resident Evil Chainsaw Controller
  • Maxtreme
    comparison videos:

1080p 30FPS SD textures:

http://static.capcom.com/unity/1080p_30fps_SD-texture-pack.mp4

1080p 60FPS HD texture pack:

http://static.capcom.com/unity/1080p_60fps_HD-texture-pack.mp4
  • mester1987
    Jaja.
  • DarkSector
    De érted mit mondok, ez egy csinos nagyobb felbontású kicsit szebb de az eredetihez hű HD kiadás lesz.

Nem úgy kell értelmezni mint a RE és RE Remake kapcsolatát, hiszen ott a játék maga is megváltozott.

Ahogy mondtad lehet ezt csűrni-csavarni meg piszkálódni, meg fanaylogni, de csodát senki ne várjon, most nem a játékra értem, de szarból nem lehet várat építeni.
  • mester1987
    Félreértések azok vannak bőven, viszont én befejeztem a szarrágást ebben a témában, tehát mindenki maga dönti majd el milyen.

Attól meg úgy sem lesz jobb, ha csontig kivesézzük ezt a már amúgy is lerágott témát :)