251

HD kiadást kap a Resident Evil 4!
Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
-
Jaja, énis erre tudok gondolni, mert maga a látvány nem igényelné ezt a terhelést, de nem panaszkodom, így is piszok kellemes lett, nekem elég így 30fps-el, majd ha lesz jobb gépem később meglesem végigviszem 60-al, de nagyot nem számít a játékélményben, mert nekem ez volt régen is, 30fps, nem panaszkodom, így most lekopogm, kb 6-7 ora játékkal alig 3-4 lassulás volt, de ez semmi, lehet csak valami bug miatt , nem tudom, de szinte említésre sem méltó...elvagyok vele, azt kaptam amire számítottam
Érdekes hogy vannak benne apró változások, ezt max veteránok veszik majd észre.
Szóval nekem így 9.5/10-es port....a 0.5 pontot a szart sem érő prostprocess végett adom, amit nem értek miért kell a játékba...
60fps hiánya végett nem pontoznám le, lehet az én gépem télleg nem tud fix 60fps-t, az 1080p miatt nem tudom. -
Érdekes köszi!
Kicsit utánaolvastam, más is ilyenekről panaszkodik, sikerült elbaszni az optimalizációt
-
Nekem 1920x1080 , minden fullon, fix 30 fps kapcsolóval. (kivéve a prostprocess, az egy baromság)
És nagyon érdekes helyeken képes mégis néha néha lassulni, de csak néha 1-2 helyen és 2-3 másodpercig.
És 1 bug volt mikor elment a kép, csak a hud látszott... -
Hát a Normal fokon is kevéslem a lőszert. :D -
Gépigénye milyen lett?
A te gépeden hogy megy? A hivatalos gépigény gondolom 100% kamu :D -
Még fog meglepetést okozni a játék. Sok helyen nem működnek a régi taktikák, mert változtattak a scripteken, több ellenfél van, másképp viselkednek. -
szarják magukat össze. -
mester1987 #124 Nagy taps nekik!!! -
De fasza RE 4-ben kijajavították a kutyás glich-et!!!!!!!!
Á végem van! :D:D -
jaja
:)
-
Mert minden részben ugyanazok a játékmenetbeli elemek köszönnek vissza állandóan. Lincselő tömeg az elején, óriás troll parazitával a hátán, víziszörny... és még sorolhatnám. Nálam is összefolynak az emlékek, mi melyik részben hogy szerepelt. -
Fasza...:D
nem fogom. :)
kösz azért, nem értem miért emlékeztem rá hogy volt taposás. -
Az 5-dik részben volt először. Itt marad a késsel hadonászás a föld felé. Csak nehogy levágd a lábujjaidat. -
már miért nem volt?
én úgy emlékszem el lehetett taposni... nem mondod hogy ennyire feledékeny vagyok. -
A Resi 4-ben még nem volt taposás. Majd még lesz pár olyan dolog, aminek a hiánya miatt szívni fogsz, mert a későbbi részekben már hozzászoktál.
Üdvözlünk a 2005-ös játékmenet világában. :) -
Azért én kérek már elnézést.
Nem tudom a RE 4-ben a földre eső embereket eltaposni!!!
Azért mindennek van határa!!!!!!!!!!
Nemtudom másnál is fennál-e ez a hiba? -
Egérrel akartad irányitani? :D -
mester1987 #114 Hát az egérmozgást sikeresen elkúrták, de még a 6-ban is jobb volt...na mind1. Azért megpróbálták
-
ha nem visszarakom 30fps-re akkor jó.
bár picit a kép mikor forgolodsz furcsa, mintha nem lenne V-sync, de nem emlékzsem biztos konzolon is ilyen volt csak elszokott a szemem tőle.
amúgy tök rendben lenne.
Irányításra nem esküdnék meg hogy sikerült volna lemásolni a konzolos változatét! -
El Gigante #112 csak lesz rá valami patch -
mester1987 #111
-
mester1987 #110 Na fasza! -
Szinkronhangok is hiányoznak AMD-n. -
Na megnéztük FPS hibát!!!
Úgy tűnik AMD kártyákkal van csak hogy nem enged 30 fölé FPS-ben!!!!!!!
Mert nekem fix 30 ha fix 60-ra van téve akkor is, nem ugrál semmit...ez fos.
FOS AMD. -
nekem is boxra
elvileg vagy a HD texturát kell sd-re tenned vagy a fix60fps-t kell 30fps-re. -
pszichocsiga #106 Sziasztok!
Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdőívet és cserébe három szerencsés kitöltő egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .
A kérdőívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/
A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.
Köszönöm szépen! -
El Gigante #105 Bocsi, reménykedtem hogy a warez miatt van. Lelkiismeretem tiszta, megvan ps3-ra:D -
Nekem eredeti.... -
El Gigante #103 :D warezba próbáltam (feltételezem te is:P), érdekelne engem is! -
OKS MOST AZONNAL KÉREK MAGYARÁZATOT, MIÉRT VAN HOGY A JÁTÉK EGY LASSITOTT FELVÉTEL!!!!!!!!!!!
MIÉRT. -
oks de nincsen 50% off még steam-en az a baj. :D
addig meg várnom kéne. :) -
Nemrég írtad már 10 eurod van kártyából megveszed belőle úgy csak 10 euro az bőven 4500 alatt van. -
mester1987 #99 Four gameplay clips [UPDATED 2/25] -
Ahogy valaki lát olcsón (jóval) 4500ft alatt, azonnal jelezze nekem!!!!!!!!!!!
Köszönöm.... -
na van már rá 9.99 euro-m. :D -
Irigykedek:
Resident Evil Chainsaw Controller -
comparison videos:
1080p 30FPS SD textures:
http://static.capcom.com/unity/1080p_30fps_SD-texture-pack.mp4
1080p 60FPS HD texture pack:
http://static.capcom.com/unity/1080p_60fps_HD-texture-pack.mp4
-
mester1987 #94 Jaja. -
De érted mit mondok, ez egy csinos nagyobb felbontású kicsit szebb de az eredetihez hű HD kiadás lesz.
Nem úgy kell értelmezni mint a RE és RE Remake kapcsolatát, hiszen ott a játék maga is megváltozott.
Ahogy mondtad lehet ezt csűrni-csavarni meg piszkálódni, meg fanaylogni, de csodát senki ne várjon, most nem a játékra értem, de szarból nem lehet várat építeni. -
mester1987 #92 Félreértések azok vannak bőven, viszont én befejeztem a szarrágást ebben a témában, tehát mindenki maga dönti majd el milyen.
Attól meg úgy sem lesz jobb, ha csontig kivesézzük ezt a már amúgy is lerágott témát :)