251

HD kiadást kap a Resident Evil 4!
Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
-
El Gigante #51 sosem értettem egy csőjátékban miért kell mutatni hogy merre menj... -
1.a, Resident Evil 2 (nekem ez picit még az első résztől is jobb)
1.b, Resident Evil 1 és Remake (nagyon hangyafasznyit a 2 után)
1.c, Resident Evil 0 (hangyafasznit a másik kettő után)
1.d, Resident Evil 3 (ez is hangyafasznit a többi után)
2. Resident Evil 4 (negatív dolgok számomra: nekem kicsit ez a parazitás téma már kicsit furcsa volt + érezhetően csökkentek a logikai feladatok)
3. Resident Evil 5 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + szinte minimálisak ebben a logikai feladatok + kezd csőjáték lenni)
4. Resident Evil 6 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + agyatlan öldöklés + logikai részek hiánya + ez máűr egy csőjáték, ahol mutatja is hogy merre menj) -
Persze én is ezt állítom máig, a 0. rész ott fikkantódik kb a 2 és 3 rész közt. Az még a főszálhoz tartozik. -
Skyline #48 Gyakorlatilag ez egy olyan játék amiről simán elmondható hogy szinte folyamatosan romlott...
1>=2>3>>4>5>>>6.....
Kb.... -
igen olyasmi csak ez gyári HD megoldás, a deszkák közt a valóságban is át lehet látni ha nincsenek szorosan egymás mellett.
Valamint ez nem Remake, hanem HD változat.
Ne is próbáld a 2 dolgot összemérni. -
nem egészennkomolyan mondtam, de mindegy is. hd? textura?
utoljara quake3hoz toltottek le olyasmit.
nemnkell felhaborodni. az pl feltunt hogy bode deszkai kozott atlehet latni -
jaja a villanykörte. :D -
Ettől még egy sweetfx-es "verzió" is szebb :) -
Vágod mit jelent az hogy HD változat?
Mert nem ugy néz ki.
Ha vágod nem mondanál ilyeneket. :D -
tehát ugyanolyan szögletesek a dolgok néhol amelyeknek nem kéne annak lennie. majdnem 0 a változás az eredetihez képest. de majd meglátjuk, én mondjuk csak videókról -
furcsa amikor a fadeszkákat nézem allul élesebb a bal oldlaon, de a fa repedései a jobb oldalon tűnnek jobbnak....kicsit felemás az érzés.
Látom a menüben van kapcsoló, hogy HD-SD. :D -
1-2 összehasonlító kép -
ps3/x360 a legjobb változat. :) -
res4 tenyleg jo jatek, elozoek nagyon benak. nem is jatszottam veluk 30percet se. 5
es afolottihez nem tudom hasonlitani.
gamecubera is megvan es ps2 re is. gcn szebb is es kenyelmesebb a joystick is. nem is ertem h. a sony miert nem kovette a stilusat. gcnel talan kenyelmesebb a x360 -
mester1987 #37 Rossznak egyáltalán nem rossz. Engem személy szerint zavart, hogy a sok átvezető miatt "meg lett kötve a kezem". Amúgy történetileg elég jó. -
Coopban No Hope-on szuper :D -
Köszi a véleményeket, nem túl kecsegtető :D -
Coopban ugyanolyan jó, mint az 5-dik rész. -
mester1987 #33 Még hozzáteszem, hogyha úgy döntesz, hogy játszanál, akkor ne széken vagy ne egyhuzamban, mert több lesz a szenvedés, mint a szórakozás. -
mester1987 #32 Ha az átvezetőket megnézed YT-on, ugyanazt a szórakozást éred el, mintha játszanál. -
4>5>6 -
A 6 mennyivel rosszabb a 4hez képest? Az 5öt végignyomtuk coopban, nem rossz, de közel sem hozta a 4 szintjét.
Én pl örülök annak, hogy nyitottak ennek topikot, mert innét tudtam meg, hogy készül ez a HD verzió, a 4 a kedvencem... -
Mondjuk most hazudnék ha azt mondanám hogy ezé haragszom rájuk, inkább ez mint egy RE6 rész még1x mert azt inkább kitörölném a történelemből.
Amíg nem lesz uj része.
Megvenni nem kötelező, én mondjuk rajongóként természetesen meg fogom venni, ha kicsit olcsóbb lesz azért. -
Hát ja pláne hogy ebből 80 millió változat van már.
Csak ugye tudja mindenki a régi részeknél nem elég csak odapöccinteni hogy HD, hanem rendes utómunka kell neki, míg ezek a PS2 korszakból vannak, amik közelebb állnak a most lecserélt generációhoz.
Valamint míg fejlesztik a 7.részt nyugodtan kis melóval a konzolos HD-t kiadják PC-re élő-holt megveszi aki rajongója a RE sorozatnak.
És addig is folyik be a pénz. -
Skyline #27 1-3ig kéne felújítani, nem ezt a sz*rt....
Jóllehet a sorozat utolsó jó része volt, de a mesebeli főganajok az akció orientált játékmenet kifejezetten gagyi volt az első 3 rész szörnyeihez és hangulatához képest... -
Az a topik egy igazi support volt, sokféle segítséggel, leírással, linkekkel...
Vagy nem a sima RE4 topikra irtátok hogy törölve lett? -
Nem értem. ? -
az érdekes a sok pach linkekkel együtt ha kitörölték. :D -
Tényleg! Ez esetben elnézést! Vajon mi lelte az eredetit.. -
mester1987 #22 A kereső nem ad ki Resident Evil 4 fórumot, csak a Google. -
jaja szar képek vannak róla. :D
nem lehet minden ugyanolyan állat! :D -
Tudsz te ettől jobbat is, ez most valahogy szerintem nem az igazi. -
Resident Evil 4 Ultimate HD
-
Leginkább a 60 fps miatt éri meg,mert "sima" verzióban nincsen és moddal se volt jó. A topic meg fölösleges, elfér ez a régiben is. -
Nem kérdés hogy kinek vegyetek egy Resi 4 HD-t!!!!!!!!!!!!!
Nekem!!!!!!!!!!!!!
:D -
Nekem azért voltak emlékezetes részek (pl. a gólemes csata, vagy a tavi szörnyes, a késes qte az orosszal) de az tény, hogy volt rengeteg idegesítő szakasza a játéknak, és engem igazán nem is hoz lázba ez a HD verzió, nem igen fogok játszani vele, megvenni meg pláne nem tervezem. Ha a 2. rész jönne, na az igen de ez már kipukkant lufi számomra. -
Én sem szerettem. Ez tehet róla, hogy most ott tartunk, ahol. Béka segge alatt. -
Mai napig meglepődök azon, milyen rajongás veszi körül ezt a negyedik részt, miközben nekem a fusztráló részeken kívül (ami a sorozat összes részére jellemző, láthatatlan, sebezhetetlen, instant ölő ellenfelek, stb... ezeket mindig ellövik) egyetlen emlékezetes pillanat sem jut eszembe a játékból.
De ki tudja, talán azóta változott az ízlésvilágom, szóval kap még egy esélyt a barnakabátos fickó, hogy a barna falun átverekedve magát, a barna barlangon keresztül eljusson a barna várba. -
Hoz_Hun #13 Resident Evil 2... f*ck yeah... az de jó lenne. :) -
haxoror #12 "full game controller support"
Aha, szuper...
Egérbillentyű?