251

HD kiadást kap a Resident Evil 4!

Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
  • El Gigante
    sosem értettem egy csőjátékban miért kell mutatni hogy merre menj...
  • DarkSector
    1.a, Resident Evil 2 (nekem ez picit még az első résztől is jobb)
    1.b, Resident Evil 1 és Remake (nagyon hangyafasznyit a 2 után)
    1.c, Resident Evil 0 (hangyafasznit a másik kettő után)
    1.d, Resident Evil 3 (ez is hangyafasznit a többi után)
    2. Resident Evil 4 (negatív dolgok számomra: nekem kicsit ez a parazitás téma már kicsit furcsa volt + érezhetően csökkentek a logikai feladatok)
    3. Resident Evil 5 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + szinte minimálisak ebben a logikai feladatok + kezd csőjáték lenni)
    4. Resident Evil 6 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + agyatlan öldöklés + logikai részek hiánya + ez máűr egy csőjáték, ahol mutatja is hogy merre menj)
  • DarkSector
    Persze én is ezt állítom máig, a 0. rész ott fikkantódik kb a 2 és 3 rész közt. Az még a főszálhoz tartozik.
  • Skyline
    Gyakorlatilag ez egy olyan játék amiről simán elmondható hogy szinte folyamatosan romlott...

1>=2>3>>4>5>>>6.....
    Kb....
  • DarkSector
    igen olyasmi csak ez gyári HD megoldás, a deszkák közt a valóságban is át lehet látni ha nincsenek szorosan egymás mellett.
    Valamint ez nem Remake, hanem HD változat.
    Ne is próbáld a 2 dolgot összemérni.
  • jackoneill90
    nem egészennkomolyan mondtam, de mindegy is. hd? textura?
    utoljara quake3hoz toltottek le olyasmit.
    nemnkell felhaborodni. az pl feltunt hogy bode deszkai kozott atlehet latni
  • DarkSector
    jaja a villanykörte. :D
  • Shep
    Ettől még egy sweetfx-es "verzió" is szebb :)
  • DarkSector
    Vágod mit jelent az hogy HD változat?
    Mert nem ugy néz ki.
    Ha vágod nem mondanál ilyeneket. :D
  • jackoneill90
    tehát ugyanolyan szögletesek a dolgok néhol amelyeknek nem kéne annak lennie. majdnem 0 a változás az eredetihez képest. de majd meglátjuk, én mondjuk csak videókról
  • DarkSector
    furcsa amikor a fadeszkákat nézem allul élesebb a bal oldlaon, de a fa repedései a jobb oldalon tűnnek jobbnak....kicsit felemás az érzés.

Látom a menüben van kapcsoló, hogy HD-SD. :D
  • Maxtreme
    1-2 összehasonlító kép
  • DarkSector
    ps3/x360 a legjobb változat. :)
  • jackoneill90
    res4 tenyleg jo jatek, elozoek nagyon benak. nem is jatszottam veluk 30percet se. 5
    es afolottihez nem tudom hasonlitani.
    gamecubera is megvan es ps2 re is. gcn szebb is es kenyelmesebb a joystick is. nem is ertem h. a sony miert nem kovette a stilusat. gcnel talan kenyelmesebb a x360
  • mester1987
    Rossznak egyáltalán nem rossz. Engem személy szerint zavart, hogy a sok átvezető miatt "meg lett kötve a kezem". Amúgy történetileg elég jó.
  • vk90
    Coopban No Hope-on szuper :D
  • Prince of Máté
    Köszi a véleményeket, nem túl kecsegtető :D
  • Sirch
    Coopban ugyanolyan jó, mint az 5-dik rész.
  • mester1987
    Még hozzáteszem, hogyha úgy döntesz, hogy játszanál, akkor ne széken vagy ne egyhuzamban, mert több lesz a szenvedés, mint a szórakozás.
  • mester1987
    Ha az átvezetőket megnézed YT-on, ugyanazt a szórakozást éred el, mintha játszanál.
  • DarkSector
    4>5>6
  • Prince of Máté
    A 6 mennyivel rosszabb a 4hez képest? Az 5öt végignyomtuk coopban, nem rossz, de közel sem hozta a 4 szintjét.

Én pl örülök annak, hogy nyitottak ennek topikot, mert innét tudtam meg, hogy készül ez a HD verzió, a 4 a kedvencem...
  • DarkSector
    Mondjuk most hazudnék ha azt mondanám hogy ezé haragszom rájuk, inkább ez mint egy RE6 rész még1x mert azt inkább kitörölném a történelemből.
    Amíg nem lesz uj része.

Megvenni nem kötelező, én mondjuk rajongóként természetesen meg fogom venni, ha kicsit olcsóbb lesz azért.
  • DarkSector
    Hát ja pláne hogy ebből 80 millió változat van már.

Csak ugye tudja mindenki a régi részeknél nem elég csak odapöccinteni hogy HD, hanem rendes utómunka kell neki, míg ezek a PS2 korszakból vannak, amik közelebb állnak a most lecserélt generációhoz.

Valamint míg fejlesztik a 7.részt nyugodtan kis melóval a konzolos HD-t kiadják PC-re élő-holt megveszi aki rajongója a RE sorozatnak.
    És addig is folyik be a pénz.
  • Skyline
    1-3ig kéne felújítani, nem ezt a sz*rt....
    Jóllehet a sorozat utolsó jó része volt, de a mesebeli főganajok az akció orientált játékmenet kifejezetten gagyi volt az első 3 rész szörnyeihez és hangulatához képest...
  • DarkSector
    Az a topik egy igazi support volt, sokféle segítséggel, leírással, linkekkel...

Vagy nem a sima RE4 topikra irtátok hogy törölve lett?
  • Bence94
    Nem értem. ?
  • DarkSector
    az érdekes a sok pach linkekkel együtt ha kitörölték. :D
  • Bence94
    Tényleg! Ez esetben elnézést! Vajon mi lelte az eredetit..
  • mester1987
    A kereső nem ad ki Resident Evil 4 fórumot, csak a Google.
  • DarkSector
    jaja szar képek vannak róla. :D
    nem lehet minden ugyanolyan állat! :D
  • Shep
    Tudsz te ettől jobbat is, ez most valahogy szerintem nem az igazi.
  • DarkSector
    Resident Evil 4 Ultimate HD

• Bence94
    Leginkább a 60 fps miatt éri meg,mert "sima" verzióban nincsen és moddal se volt jó. A topic meg fölösleges, elfér ez a régiben is.
  • DarkSector
    Nem kérdés hogy kinek vegyetek egy Resi 4 HD-t!!!!!!!!!!!!!
    Nekem!!!!!!!!!!!!!
    :D
  • Shep
    Nekem azért voltak emlékezetes részek (pl. a gólemes csata, vagy a tavi szörnyes, a késes qte az orosszal) de az tény, hogy volt rengeteg idegesítő szakasza a játéknak, és engem igazán nem is hoz lázba ez a HD verzió, nem igen fogok játszani vele, megvenni meg pláne nem tervezem. Ha a 2. rész jönne, na az igen de ez már kipukkant lufi számomra.
  • Fpocok
    Én sem szerettem. Ez tehet róla, hogy most ott tartunk, ahol. Béka segge alatt.
  • Sirch
    Mai napig meglepődök azon, milyen rajongás veszi körül ezt a negyedik részt, miközben nekem a fusztráló részeken kívül (ami a sorozat összes részére jellemző, láthatatlan, sebezhetetlen, instant ölő ellenfelek, stb... ezeket mindig ellövik) egyetlen emlékezetes pillanat sem jut eszembe a játékból.
    De ki tudja, talán azóta változott az ízlésvilágom, szóval kap még egy esélyt a barnakabátos fickó, hogy a barna falun átverekedve magát, a barna barlangon keresztül eljusson a barna várba.
  • Hoz_Hun
    Resident Evil 2... f*ck yeah... az de jó lenne. :)
  • haxoror
    "full game controller support"

Aha, szuper...

Egérbillentyű?