251

HD kiadást kap a Resident Evil 4!

Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
  • DarkSector
    HD 4000.

Ha HD előtag az AMD, hogy az intel mit keres előtte nem tudom. :)
  • Prince of Máté
    AMD alatt én is a GPU-ra gondoltam, de tudtommal az intel HD4000-es vga nem AMD...
    Egyébként meg nem olyan fos gpu ez, hogy ne vigye el a 2005ös konzol portot, BF4 is ment rajta játszhatóan.
    Kipróbáltam mindent minimumon, 30-60fps-sel is, de be van lassulva mindenhogy :/
  • DarkSector
    AMD? mikor AMD-ről beszélünk akkor nem a procira kell gondolni, hanem a VGA-ra, a te laptopodban is HD 4000 van ami AMD, de valszeg nem ez a gond, hanem nagyobb a gépigénye, mint egy laptopnak....fix 30 fps kapcsolással lassú? Vagy alapon lassú?
  • Prince of Máté
    Nekem sajna laptop intel HD4000 kártyájával is lassított felvétel :S
    Azt hittem csak AMD-vel szar :/
  • DarkSector
    Áh megszoktam már ezt az irányítást, és elvagyok vele...már nem variálok, de azért kösz. :)

/ nem versenyezni akartam ki mikor hová jut el, így is lassan haladok, csak a lőszer meg item mennyiséget akartam mondani...ez lenne a minimum, és én még itt-ott pazaroltam is, főleg növényeket...:D
  • Sirch
    A harmadik séma a gamepad beállításoknál átteszi a célzást jobb karra, és a lövést a ravaszra. Szóval én egyből így vágtam neki.

Egyébként tényleg jól állsz. Le is előztél. Én még mindig 5-1 végén járok, a Bottlecap utolsó soráért kapott pénzből tudtam megvenni a mellényt, de egy fillérem se maradt arra, hogy az újonnan megnyíló power vagy capacity upgradeket megvegyem. Pedig a pisztolyhoz, távcsöveshez már nincs lőszerem. Bármi is jön ezután, remélem a Striker és a TMP elég lesz ellene.
  • DarkSector
    Pontosan, ez a szokatlan.
    De amúgy ez megfelel az előírásnak, miven a kontrolleres irányitást levetítve is a bal analóg kar a mozgás és a jobb a kamera.

Majd célzáskor annyi hogy ugyanúgy a bal analóg kar, persze nem véletlen, azzal a legjobb, és az egyik gomb a lövés, mondjuk én ezt a lövést a jobboldali alsó ravaszra tettem volna, tekintbe azt hogy szinte kihasználatlanul van pont a jobb ravasz...:D

Mindegy ez van, de tökéletesen idomul a kezemhez az irányítás kontrolleren kb 20-30 perc után vagyis nem panaszkodom... :)
  • Sirch
    Megszokható az irányítás. Eleinte furcsa, hogy a karakter mozgását kizárólag billentyűzetről irányítod, szóval a fordulás/kanyarodás is WASD-dal történik, az egérrel csak a kamerát forgatod magad körül egészen addig, amíg nem célzol a fegyverrel. Legalább is gondolom ezt nehezményezik sokan a fórumokon.
  • DarkSector
    Most vagyok az 5-2 végefelé asszem.

Szerintem nem panaszkodhatok. :D
  • DarkSector
  • DarkSector
    Hát nem tudom, de biztos jobb a régitől. :D de a sok időben nyomj egy gombot vagy gombokat fusztráló lehet kontroller nélkül. :D
  • Prince23
    Az irányítás milyen? sikerült bill-re + egérre állítaniuk Capcomnak?
  • DarkSector
    Na alakul. :D

Achivements

Megvan az ÖSSZES bábu is, csak képem nem töltödött még fel. :)
  • DarkSector
    Nem, más utakon mész, de rövidebb.
  • DarkSector
    NEEEEEEEEEEEEEEM az első bossz ugyanúgy ölhető mint a régiben. :D
    elhiheted, hozzám sem ért és kinyírtam :D
  • mester1987
    Adával is ugyanazt az utat járod be nagyjából, mint Leonnal, nem tudjátok?
    Tavaly végigvittem, de az Adát kihagytam, azelőtt meg jó 6 éve volt, amire nem emlékszem.
  • Sirch
    Hát az általad említett két bossból az első azért szívatott meg, mert javították a glitchet, amivel probléma nélkül ölhető volt, a második viszont kapta az arcába a rakétát, csak előtte behűtöttem.

De most hogy mondod, hogy Pro fokozaton csak egy rakéta van, ez is felkerül a "Miért nem fogom végigjátszani Pro fokozaton a játékot" listára.
  • DarkSector
    Ja télleg bocs most jut eszembe hogy alap fokozatokon , végtelen rakátát vehetsz, de ellenben PRO fokon csak 1-et!!!
    és 1-et meg találni lehet a pályán, ez a 2 RPG pontossan ki van számolva, legalábbis a taktikám alapján hová szükségesek. :)

Igazából 2 olyan ellenfél van akik ha van is ellenük taktika gebaszos a dolog, az egyik az akinek a gerince kiszakad az alsó testrészépből a pajtában, és a másik az a hüllő vagy mi a csatornában, viszont ha kell azokat elmondom hogy kell likvidálni egyszeűen, vagy felveszem videóra majd ha akarjátok. :)
  • Sirch
    "Ha nem harcolod végig akkor hogy ölöd meg őket?
    Taktika mindegyiknél van."

Elrágcsáltatok velük egy rakétavetőt. Inkább nem is kísérletezek a megölési taktikák kitapasztalásával. Igaz, hogy az minden bossnál 30 000 Pezeta minusz, de nekem ennyit megér, hogy ne őszüljek bele a játékba. :)
  • DarkSector
    Mindegy segíthetek amúgyis, nem azért írtam steam-et mert arra legyen meg, csak ott ha felveszel chaten könnyeben tudok segíteni, vagy ide spoilerbe leírom ha konkrétan kell valahová segítség.
  • DarkSector
    Nem, nehéz fokon alapon kell indulnod értelemszerűen, vagyis ugyanez csak nem a lőszerrel lesz baj hogy kevés, lehet a lőszer ennyi lesz, csak többet kell az ellenfélnek sebezni. :)

Majd próbáld meg, a legelső faluban akkora szopás van hogy ihaj.
  • El Gigante
    Egyébként a a pro fokozaton tovább lehet vinni az előző végigjátszás fegyverét? Vagy az 5. részben van ilyen?
  • El Gigante
    Nekem még nincs meg csak a régebbi pc-s volt, azt tuningoltam fel. Majd egy leárazásnál megveszem, de köszi!
  • DarkSector
    Ha nem harcolod végig akkor hogy ölöd meg őket?
    Taktika mindegyiknél van.
    Megvan az hogy melyik ellen mikor mit kell tenni.

Tudok segíteni mindenkinek ha kell csak kérdezzen, Persze Pro fokon szar, de meg lehet oldani, miliméterre nem tudom itt mennyi cucc van az eredetihez képest, de valóban sokszor iszonyú kevésnek tünik a lőszer, holott fejlesztéseket megvettem és olyan vagy legalábbis hasonló prorolásal megyek mintha Pro fok lenen, a vicc az hogy ott kb 2x ennyi lőszer kellene elvileg...sebzért nézve.

Nekem is úgy tűnik mintha a Normal inkább Hrad lenne.

Nekem:
    5-1 _ 59 mentés _ 14 óra játék. :) (jó van hogy pause volt mert éppen nem akartam kilépni és gyor kint csináltam valamit, de kb fer idő ez a 14 óra)

Érdekes mi? Lesz ez vagy 20-25 óra, amit a RE6 pl 3 külön történettel hozott össze vicces.
  • Sirch
    Hát én se valószínű, hogy nekiugrok Pro fokozaton.
    Már normalon is érzem, hogy kezd fogyni a türelmem. Chapter 5-1-nél járok, az eddigi 16 óra tiszta játékidőt 23+ óra alatt értem el, és 110 felett tart a mentéseim száma. :D
    Arról nem is beszélve, hogy eddig egy bosst se harcoltam végig (leszámítva talán az első két trollt). Rakétavetővel és írógéppel álmodok egy hete. Túl öreg vagyok én már ehhez.
  • DarkSector
    Ott rengeteg esetben kell késelni, és ismerni előre a pályát, melyik fontos részhez milyen lőszert sprórolj, ha kifogy egy fegyó, akor vegyél csak löszertárhelyet rá!!!!!!!!!!
    mert akkor fullra feltöltödnek tölténnyel!!!
    Ez fontos.

például.
    De ha kell néhány segítség, szolj, vegyél fel steam-en és segítek neked. :)

Én most gyors lenyomom normalon, aztán irány egyből a Pro. :)
    Én a játékot is ezért vettem meg hogy kimaxoljam.
  • El Gigante
    Mikor először nyomtam pc-n ezt a feladatod lehetetlennek gondoltam, úgy mint a pro végigjátszást! Aztán ps3-on már könnyen ment, de a pro fokozattal nem próbálkoztam, pedig jó lenne a rakétavető:D Azért nem merek nekiugrani mert tuti állandó lőszerhiányban lennék!
  • DarkSector
    jaja, már ugye tudtam pontosan mit kell tenni.

Így hamar megy, meg hát a rutin sem kopott meg. :D
  • mester1987
    Grat, jó móka az a céllövölde :)
  • DarkSector
    Thx azért, de elnéztem, van egy 4. sor, nembaj holnap lezavarom gyors. :D

12 acsiból már 5 megvan. :D
    ez lett volna a 6. :D
  • DarkSector
    Hupsz elnéztem van még egy 4. sor is, a faxxomba, nem baj majd holnap...még 5 perc akkor...azt hittem 3 sor van csak. :D
    Benéztem. :D
  • Peet81
    szép :)
  • DarkSector
    kb 10-15 perc és meglett az összes Bottle. :D

• DarkSector
    egyetértek.
  • Sirch
    Hát én korántsem vagyok ennyire sikeres.
    A régi emlékeim már megkoptak és megszépültek a játékkal kapcsolatban. De most hogy újra játszom, már emlékszem, hogy mennyire fusztrálónak és idegesítőnek tartottam szinte minden pillanatát a játéknak. De ahhoz képest játszatja magát, és az 20-dik szivatós halál után is kedvem van újra próbálkozni.
  • DarkSector
    odaértem az első céllövöldéhez, 5 perc alatt megvolt az első 6 bottle!!!!!!!!!!!!!!!
    lol

formában vagyok még. :D
  • DarkSector
    Huh elkapott a RE 4 láz, megint gyereknek érzem magam! :)
  • DarkSector
    Néha sikerül, valóban ha kicsit nem jo szögben vagy elkapnak, régen sem volt 100%-os, de most sikerült végigmennem ugy hogy mogöttem loholtak csápokkal. :D
  • Sirch
    Hát én próbáltam lefutni őket, és otthagyni. Nem sikerült. Még a zárt ajtón is átjöttek, és lerohantak, miközben a merchanttal akartam beszélni az Ada átvezető után. Szóval csak óvatosan!
  • DarkSector
    Kicsit lehet elhamarkodtam a dolgot, mégis müködik a kutyás téma...:D Most vagyok az útvesztőben épp
    :D