251

HD kiadást kap a Resident Evil 4!
Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
-
Az nem rossz. Nálam 37 óra eddig. Seaparate Ways már megvan, Assignment Ada-nak kétszer futottam neki eddig, de mindkét alkalommal egy-egy óra után dolgom volt, és mivel nem volt benne se chapter váltás, se írógép, így buktam mindent kikapcsoláskor. Pro fokozatnak azóta se mentem neki, de szerintem nem is fogok. -
Hát Pro fokozatot le kell tólnor, ami ugy megy hogy elsőnek Easy, vagy Normal.
Én Normalon végigrohantam mindent felszedtem.
Utána Pro-n végig, mert már könnyű nekem, és mindent felszedve ugyanugy, sőt volt egy trükk amivel sporolhattam pénzt meg életet pl, ott is tökörésztem kicsit, most kb 70 óra benne van steam (szerint 69+) vagyis : 1 hete vettem asszem 3 teljes napnyi játékidő., és még ucsó acsiért a Separate Way-s.
Alapjátékban bábus céllövölde meg ilyenek.
Nagyon ráfeküdtem a projectre, eredeti topikba, téptem is a szám hogy ez nekem kell ahoyg meglesz kimaxolom, nem is csinálok segget a számból, én megígértem, pár óra és készen leszek, csak Ada story-ja van vissza. :)
Egyedül az olyan időre menő merchant modokat nem kell.
-
Mennyi játékidőd van benne Steam szerint?
Csak mert nemrég jelent még csak meg a játék és annak idején rengeteg időmbe telt, mire elértem benne mindent és kétlem, hogy annyit játszottál volna ezzel a Steam-es verzióval.
Úgy tűnik nekem ebből ítélve, hogy elég baráti a játék achievement téren és nem szükséges mindent feloldani, hogy meg legyen mind. -
Na még 1 acsi van vissza, lassan végzek a játékkal.
DE még ma is találtam új trükköket a játékba, amitől könnyebb lehet a játék....eszméletlen, mikre nem jöttem rá ezelőtt, amikor 3x már kimaxoltam 3 másik platformot.....lol. -
Hehe
Már csak egy acsi van vissza, méghozzá buzi Ada Wong story-ját kéne végigvinnem. :D
-
Magyarítást gondolom nem tették még kompatibilissé úgyse. -
kicsit várni kell lesz leértékelés, maross nem akart maga ellen beszélni, de nekem is azt ajánlotta várjak akcióra, akkor valszeg ő is olcsóbban megkapja. -
Várok még ezzel, 4500 Ft-ot nem akarok most költeni, amíg nem biztos semmi. -
Puding próbája az evés.
Sokan játszanak a játékkal, jópáran tapasztaltak hasonló problémákat, mint én, de egyelőre nem lehet pontosan behatárolni a hibákat. Nem lehet kijelenteni, hogy mindenkinél vacakolnak a QTE-k, csak azt, hogy több tucatnyian jelezték már, hogy a játék valamelyik pontján elakadtak emiatt. A fórumon kb 30-40 thread foglalkozik ezzel, ami első pillanatban soknak tűnik, mégis ismerve a játékosbázis méretét, máris nem tűnik olyan aggasztóan soknak.
A patch már elkészült hozzá. Jelenleg cincálják a QA testerek, de a Capcom megemlítette, hogy akarnak egy nyílt béta tesztelést is kiadás előtt. -
Valamikor ezt javítják vagy szarnak az egészre ? -
Azt gondolom, hogy elég.
Arra gondolnék, hogy nálam is bug-os lenne-e vajon a 60 fps ezzel a konfiggal.
Gondolok itt ugye a sebzés, meg egyéb bugokra. -
Az én gépem pont elég a fix 30fps-hez. -
Igen. -
Bőven elég neki az a konfig.
E5200, 4GB RAM, HD6850-tel max grafikán csak néha lassult be észrevehetően a játék. -
Egyelőre várok még vele, mert én mindenképp 60 fps-en szeretném tolni, ha már lehetne választani.
Lehet a mostani gépen elbírná, i5, 8GB RAM, AMD 7870, de az is lehet nálam is lennének gondok.
Nincs kedvem kockáztatni. -
Hasonló élmény volt nekem is.
Egyébként igen, maross-nál jó vétel.
Maxtreme:
Én úgy gondolom, hogy akiknél esetleg nincs meg végig a pontos stabil 60fps, azoknál jöhetnek elő gondok, mivel a scriptek legtöbbje framehez van kötve/időzítve. A Capcom support szerint már a zárt tesztelésnél tart a javítópatch. -
pffff... crapcom.
A játék sebességét tehát megnövelték, csak épp a motort nem készítették fel rá.
-
Nekem is anno javasolták valahol a neten már nem emlékszem hogy hol, hogy annál a résznél lövöldözzek a vízbe és meglepi lesz.
Valóban meglepi volt, majd befostam. :D
Nem számítottam arra, ami történt. :)
Amúgy maross-nál szereztétek be a játékot így újonnan?
Nála látom 4500 Ft-ért, de erősen gondolkozom rajta, ugyanis játékokra időm már nem annyira sok van sajnos, mint régebben. :/
Viszont annak idején annyira bele voltam buzulva a játékba, hogy megszereztem benne mindent. Rengeteg végigjátszással persze.
Már csak tiszteletből is megérné lehet. -
Jaja, de van checkpoint, ezt ismerem, most már eszembe jutott hogy az acsi ezért jár, és nem a no damage-os kinyirásáért. :D
na most ezzel a Chief-el küzdök a pajtában, de rájöttem már a gyenge pontjaira, és bármilyen fegyverrel könnyedén megölhető annélkül hogy hozzádérjen.
Akit érdekel a recept, szóljon. :) -
Bocs, lehet, hogy csónak volt a tavon, nem jetski. Már nem emlékszem. Akkor a félreértés elkerülése végett mellőzök a mondatomból minden vízi közlekedési járművet:
A tavi szörnyhöz érve, mielőtt vízre szállnál, a stég széléről pisztollyal párat lőj magad elé a vízbe. De előtte ments! -
Te a Jetskinél hiába lövöm a végét, nem csónakot akartál írni? amúgy azt ismerem...:D -
Vagyis miről szól az az acsi?
Magyarul? :D -
Ja én úgy értelmeztem, hogy úgy vigyem végig, hogy ne ütközzek a vizen vévő fáknak 1x sem...:D -
Mert azt nem azért kapod, ha megölöd, hanem ha ő öl meg téged. :)
Mikor megérkezel a tóhoz, és szállnál fel a jetskire, előtte lőj párat a vízbe! -
A viziszörnyes acsimat valamiért nem kaptam meg...:SS -
O-M-G....W-T-F.. ennyit a 60 FPS-ről. :) -
Valamit tényleg elronthattak a 60fps beállítással. Nem csak egyes QTE-k nem mennek olyankor rendesen, de az ellenfelek is valamitől 2x akkorát sebeznek. Az eddigi játék folyamán minden ellenség max két ütésből azonnal megölt. Haltam is rendesen. Az egész eddigi játékom abból állt, hogy egy-egy teremnek sokszor 5-10x kellett nekifutnom, mert mindig megöltek. Azt hittem, ez a játék része, ilyen nehéz.
Tegnap miután a Krauseres késpárbajos cutscene második QTE-jén 1 órányi próbálkozás után se tudtam túljutni, visszavettem 30fps-re a játékot, máris elsőre meglett a teljes jelenet, és utána úgy hagyva a beállítást, egy nekifutásból végig is vittem a játékot. Egyetlen egyszer sem öltek meg. Nem kellett minden ütés után gyógyítanom, a végén már a merchantnak adtam el a gyógyítókat, mert olyan ritkán voltam rászorulva. Érdekes... -
QTE-kel kapcsolatban néhány szót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Néhány QTE mikor 1 gombot kell gyorsan nyomkodni, mondjuk futásoknál, az kurvanehéz, főleg Pro fokon, szóval ha nem sikerül, akkor nem játékhiba, hanem azért van mert iszonyatgyorsan kell nyomkodni!!!!! -
Pontosan, de egyidőbe mind a 4-et. :) Garantálom hogy 1x sem fog gondot okozni, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Krauser elsőre sikerült. :)
Még mikor a nagy torony előtt harcoltok, akkor sem tud megütni a qte-s verekedésével. :D
Hajrá. Ha van más kérdés írj nyugodtan. -
El Gigante #182 Szóval nyomja mindent aztán a gép kiválasztja melyik jó neki, jó ötlet! -
Na Pro fokozat indul, elmentem gyors a farmra a legelső helyre ahol vannak a tyúkok, és betankoltam tojásokból, egy idő után 6-osával fosták a tojásokat, volt pár arany tojás is. :)
Holnap így folytatom. :)
-
Apró trükk a QTE-khez:
Régebben tapasztalat alapján egy egyszerű ám de nagyszerű dolgot találtam ki. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kontrollerrel kell nyomni, és van 4 gomb, LT-RT és X-B
X360 kontrolleren ezt a 4 gombot EGYSZERRE nyomd, és kényelmes úgy is, NE NÉZD MIKOR MEJIK 2-őt kell nyomni! Tökmindegy nyomogasd lassú tempóban egyszerre MIND a 4 gombot!!!!!!
És ennyi.
Legalábbis én ezt a kis trükkös megoldást teszteltem régebben mikor elegem volt mát a gyorsan felvillanó QTE-kből....:P
Hidd el soha egy QTE-t nem fogsz ezzel eltéveszteni, 100%-os a garancia, Krauser vagy bárki támad 2-es QTE-vel levered, CSAK NYOMKODD MIND A 4 GOMBOT EGYSZERRE! :)
Jó gémelést, ha más problém van jelezd. :) -
Azzal nem is próbáltam.
Viszont levettem a 60 FPS-ről 30-ra, és máris elsőre végigzongoráztam a teljes jelenetet. Utólag utánaolvasva sokan panaszkodnak, hogy 60 fps-en gondok vannak a QTE-kkel. -
Valaki állítólag 1:44 perc alatt lenyomta a játékot PRO fokozaton!
jaja hihető....nomád buzi csaló gecik!

-
Bill+Egér? -
Nekem elég volt.
Krauser késpárbajos átvezetőjénél vagyok, és a második suhintáson nem jutok át. Eddig naívan azt gondoltam, bennem van a hiba, biztos lassú felfogású hülyegyerek vagyok, aki nem bír két gombot egyszerre megnyomni, de most már lassan egy órája csak ezzel szenvedek, hiába nyomom a gombokat, akkor is ledöfnek, mint egy disznót. -
Fasza most jön a főbossz. :)
-
Helyzetjelentés.
Krauser ütközet előtt állok most. :)
-
Jó de ők alkalmazzák. :) -
A HD előtag nem egyértelműen AMD-t jelent, nem ő találta fel a HD-t :D
Intel HD4000
Mégegy link, de ez már off, a lényeg hogy valamiért lassított felvétel a játék :(