Egyetemes lehet az élet
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az megvan, hogy a penészgomba egy igen fejlett élõlény? Többsejtû is, élõsködõ is, nagyon high-tech...
Nem találtak véletlenül régebben konkrétan aminosavakat csillagködökben? Valami ilyesmi rémlik.
De az aminosavtól egy kissé messzebb van az élet, a kettõ közé teszik a vallásosak a képzelt barátjukat...
Szal ez, hogy víz van a porszemcsében, eléggé semmit nem mond az életrõl. Egy porszemcsén nem fog kialakulni egy egysejtû élõlény, vagy ha igen, akkor rögtön éhen is döglik.
De az aminosavtól egy kissé messzebb van az élet, a kettõ közé teszik a vallásosak a képzelt barátjukat...
Szal ez, hogy víz van a porszemcsében, eléggé semmit nem mond az életrõl. Egy porszemcsén nem fog kialakulni egy egysejtû élõlény, vagy ha igen, akkor rögtön éhen is döglik.
Az univerzumban biztos rengeteg helyen lehet élet, bár szerintem általában nem lehet értelmesebb egy penészgombánál.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Szerintem az élet ugyan olyan szerves része az univerzumnak, mint az élettelen sziklák.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
← ElőzőOldal 2 / 2