14
-
#14 Most már teljesen biztos, hogy nem fogok zöldségeket, meg gyümölcsöket enni, csak húst, meg 52fokos gyümölcspárlatot. Nehogy már úgy végezzem mint KingKong! -
blessyou #13
Dejó, nem tudom, hogy épp pont az én ötletem nyomán történt-e az intézkedés, de épp azt vetettem fel a legutóbbi hasonló cikknél, hogy az evolúcióval (vagyis tagadásával) kapcsolatos trollkodásokat töröljék.
-
god25 #12 Sorry, nem végig. Az Ötvös Tibor cikkeket el sem szoktam olvasni, mert nem játszom, de a "tudomány" oldalán van, nem pedig a játékoknál. :S -
uwu420 #11 Végigolvastad?
Egyébként meg mégis mik az elvárásaid egy játékosok számára fenntartott oldal tudományos részével szemben? -
god25 #10 Tudtam, hogy sz@r a főcím, mikor ráklikkeltem a linkre, mert nem a gyümölcs végzett velük, hanem annak hiánya. De valószínű, hogy így többen klikkelnek rá. Viszont így bulváros lesz a weblap. Azt meg nagyon nem kéne! -
Yagami #9 Vol Jin: pedig nem olyan nehéz kitalálni :) Még van időd, ne aggódj... -
Yagami #8 gforce: mármint szerinted, és ez a te nézőpontod. Én csak agyhalottakat látok itt többnyire. Nem tudom mi volt az ominózus komment, de vannak elképzelseim, ha törölve lett. -
sempronius18 #7 Vol Jin hiszen ő ezt már megválaszolta, hogy azok az állatok nem is vótak, csak a gonosz evolúció terjesztő tudósok hamisítványai.
Sajnos mindig mikor megírja az igazságot elhallgattatják.
Szerintem kéne neki is egy emléknapot tartani, mert a holokauszt semmi ahhoz a megpróbáltatáshoz képest amit ő elszenved.....:( -
Vol Jin #6 Ricsike még mindig nem képes arra magyarázatot adni, hogy mi okozta a régi állatok eltűnését, és miért nincsenek a mai állatok többségének leletei. Miért lettek kisebbek az állatok, ha azt nem az evolúció okozta. -
gforce9 #5 Nem. A trollkodásodat törlik teljesen igazságosan, mert veled szemben normális emberek is járnak ide. Nagy különbség. Nagyon helyesen tették. -
Richard Donkies #4 Az tény, hogy két hozzászólásomat szó nélkül törölték.
Sempronius hozzászólás a bizonyíték, hogy itt volt az egyik. -
#3 Kezdesz becsvarodni ezzel az evolúcióval. Őszinte részvétem. Mikor csavarod alufóliába a fejed? Fényképet kérünk. :D -
Richard Donkies #2 "Látom Ricsike a te éberséged sohasem lankad."
Mire gondolsz?
Csak nem arra a hozzászólásomra, amit töröltek annak igazságtartalma miatt?
Itt tartunk a 21. században, hogy aki nem ért egyet az evolúcióval, annak szó nélkül törlik a hozzászólását.
Egyébként kitöröltek egy másikat is ez alól a cikk alól:
http://sg.hu/cikkek/102592/a-kvantummechanika-magyarazza-a-fotoszintezis-hatekonysagat
-
sempronius18 #1 Látom Ricsike a te éberséged sohasem lankad.