True Detective (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Más:
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"Még meglehetõsen korai errõl bármit mondani, de azt azért elárulhatom, hogy az új évad erõs nõkrõl, gonosz férfiakról és az amerikai közlekedési hálózat eddig eltitkolt, okkult történetérõl fog szólni. Ha valamilyen konzekvenciát levontam az elsõ évad után, az az volt, hogy továbbra is maradnom kell ennél a különleges hangulatnál."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Yo, Bitch!
#35 Az utolsó teóriját elképzelhetõnek tartom. Most a 7. rész végén, mondott is valamit, hogy az õ családja jó régóta itt él. Szerintem nem véletlen emelték ki így a végére ezt a jelenetet. Ha nem is õ lesz a saras, jelentõsége szerintem még tuti lesz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Yo, Bitch!
Sajnos már tényleg csak 1 rész van vissza.:( Rust-ot pedig én elbírnám hallgatni örökké, még akkor is ha a semmirõl dumálna.:D
Yo, Bitch!
Bazinga!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Talán spoiler:
Esetleg Marty apósa is ezekbe a körökbe tartozik? Mi is az öreg foglalkozása? (Már nem emlékszem csak hogy igen komoly vityillóban fogadta Martyt és a családját.)
Dallas Buyers Clubot hétvégén megnéztem, valóban zseniális alakítás!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Egyébként hibátlan sorozat. Kurva jó karakterek, nagy alakítások, jó sztorivezetés, szép képek. Matthew McConaughey pedig új kedvencem lett: a korábbi filmjeiben mindig õ volt az ügyeletes bájgúnár, egyik idegesítõbb volt mint a másik. Rust Cohle-tól meg a hideg futkos a hátamon. Kíváncsi vagyok még mik derülnek ki róla mert nem százas a figura. Még tuti van pár sötét folt a múltjában. Alig várom a folytatást.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Yo, Bitch!