155
1469935_630639843644693_2142974856_n.jpg
  • zzeN
    8.
  • dave9004
    hány részes lesz ez? Mert ezt is elnézném még jópár hétig :D
  • Stockbauer33 #113
  • Tikal #112
    áá, a felirat meg késik...
  • dave9004
    Ez jó lesz
  • Kongy
    Érdekes lesz ez.
  • Rockynhooo
    Maradt a megszokott minőség :)
  • Stockbauer33 #108
    egész jó kezdés

• Tikal #107
    óó, hogy ez milyen jó lesz, felcsigázott a rész :)
  • andrejfej
    Hoppá, az HBO GO-n reg és előfizetés nélkül a S2x01: http://bit.ly/TD2GO
  • zzeN
    Pilot review magyarul.
  • andrejfej
    Nincs nagy mozgás a sajtóban, pedig nemsokára premier..
  • zzeN

• Stockbauer33 #102
  • RatBaG #101
  • ForzaInter
    a 20+ részeseket nem forgatják le előre. ez igaz a legtöbb országos sorozatra. a kábeles 6-15 részes sorik viszont már kész vannak általában mire a premierre sorra kerül. bár ezek se minden esetben.
  • Stockbauer33 #99

• zzeN
    Azt a 8 részt? Nem hinném, hogy létezne olyan sorozat, amelyet nem egybe forgatnak le. (szerintem még a 25 részeseket is egybe nyomják le pár hónap alatt)
  • Stockbauer33 #97
    Vajon leforgatják ilyenkor előre az egész évadot?Vagy 3-4 részenként?
  • zzeN
  • zzeN
    Június 21.
  • zzeN
    Az a bajusz:D

Többi.
  • Stockbauer33 #93
  • zzeN
    Új forgatási képek.
  • 6unn3r
    El kell olvasni a film alapjául szolgáló novellákat. Van, amelyik magyarul is megtalálható, de angolul mindegyik fent van neten. A film egyes motívumait megmagyarázzák a novellák. Még anno mikor aktuális volt a sorozat, utánaolvastam és egyik barátomnak ki is fejtettem a saját elképzelésemet, de már most nem tudnám neked visszaidézni. Ha lesz egy kis időm meg kedvem, visszakeresem a beszélgetést és beírom ide a saját tézisemet, ami persze lehet hibás.
  • ddany7
    jaj de birom az ilyen megmondo embereket, inkabb ne irtal volna semmit, ezzel kva sokat segitettel.
    nem azt kerdeztem, hogy miert vannak latomasai, hanem, hogy a vegen a latomasa mit akart szimbolizalni, mit erzett akkor.
  • GregSB
    Én az első résztől rákattantam. Nekem a vége nem tetszett. Szerintem odáig volt erős a sorozat amíg visszaemlékeztek a múltban történtekre. Utana ahogy előttem írtak kicsit egyértelmű es összecsapott volt a lezárás.
  • GregSB
    Nem sikerült odafigyelned a sorozatra ha ilyeneket kérdezel. Az egyik részben Rust részletesen elmondja miért vannak látomásai, még a drogelharitasos idők "hagyománya" ez.
  • zaki
    :DDD
  • Zenszkij
    Változás lett közben. Íme az új borítókép az új évadhoz.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.02. 09:23:59
  • ddany7
    mármint amúgy tetszett a sorozat maga, tény hogy 1-2 rész nehézkesen ment, de jó volt. egyedül ez a kicsit "misztikus" dolog ami nem jött be, de ez általánosan nem tetszik sosem.
    A kérdéseim továbbra is állnak! :)
  • ddany7
    na most fejeztem be. hát... :D tetszett, meg minden, de túl van hypeolva rendesen. a lassúságával nem volt bajom, de kb az 5(?) résznél már úgy volt mutatva, hogy kész megvan a gonosz, csá. aztán véletlenül kiderül, hogy mégsem. És akkor 1,5 rész alatt darálták le a végét, ez valahogy nem jött be, minden túl könnyen, és gyorsan sikerült a végén.

SPOILER:
    Illetve a végén mi volt az a sötét cucc, amit Rust látott, mielőtt megvizsgálták a beleit? :D Meg most mi ez a Carcosa, stb. ? Rust kattant volt a lány elvesztése, meg egyéb dolgai miatt, és ezért "érezte", stb. ?
    ui: na meg az a kemény motorosok rész, szál miért kellett... :D az nagyon nem jött be.
    Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.01.20. 21:29:29
  • messideco
    Remek lesz, meglátod :)
  • precision
    mi az hogy miért épp ők? :) ők kapták az ügyet anno :) de amúgy minden ki fog derülni
  • ddany7
    sziasztok
    most kezdtem el, 3. résznél járok, most kezdem, kicsit nem áll eddig össze a fejembe a dolog. Oké, hogy egy '95 ös sztorit mesél el a két főszereplő, de az ki fog derülni, hogy pontosan miért, meg miért épp ők, stb.?! (ezek a flash forward/back dolgot amire értem)
    Azt vágom, hogy megsemmisültek az iratok, de az kamu :D
  • Stockbauer33 #80
  • ForzaInter
    Az lesz.:D
  • zaki
    Jo lesz. Mondjuk az elso evad parosat ugysem muljak felul, de remelem fasza lesz ez az evad is.
  • zzeN
    A hellyel-közel megerősített főbb szereplők:

• zaki
    Jo lesz az, nem hulyek vannak az HBO-nal