155
-
#115 8. -
#114 hány részes lesz ez? Mert ezt is elnézném még jópár hétig :D -
Stockbauer33 #113 -
#112 áá, a felirat meg késik... -
#111 Ez jó lesz -
#110 Érdekes lesz ez. -
#109 Maradt a megszokott minőség :) -
Stockbauer33 #108 egész jó kezdés
-
#107 óó, hogy ez milyen jó lesz, felcsigázott a rész :) -
andrejfej #106 Hoppá, az HBO GO-n reg és előfizetés nélkül a S2x01: http://bit.ly/TD2GO -
#105 Pilot review magyarul. -
andrejfej #104 Nincs nagy mozgás a sajtóban, pedig nemsokára premier.. -
-
Stockbauer33 #102 -
#101 -
#100 a 20+ részeseket nem forgatják le előre. ez igaz a legtöbb országos sorozatra. a kábeles 6-15 részes sorik viszont már kész vannak általában mire a premierre sorra kerül. bár ezek se minden esetben. -
Stockbauer33 #99
-
#98 Azt a 8 részt? Nem hinném, hogy létezne olyan sorozat, amelyet nem egybe forgatnak le. (szerintem még a 25 részeseket is egybe nyomják le pár hónap alatt) -
Stockbauer33 #97 Vajon leforgatják ilyenkor előre az egész évadot?Vagy 3-4 részenként? -
#96 -
#95 Június 21.
-
#94 Az a bajusz:D
Többi. -
Stockbauer33 #93 -
#92 Új forgatási képek. -
#91 El kell olvasni a film alapjául szolgáló novellákat. Van, amelyik magyarul is megtalálható, de angolul mindegyik fent van neten. A film egyes motívumait megmagyarázzák a novellák. Még anno mikor aktuális volt a sorozat, utánaolvastam és egyik barátomnak ki is fejtettem a saját elképzelésemet, de már most nem tudnám neked visszaidézni. Ha lesz egy kis időm meg kedvem, visszakeresem a beszélgetést és beírom ide a saját tézisemet, ami persze lehet hibás. -
ddany7 #90 jaj de birom az ilyen megmondo embereket, inkabb ne irtal volna semmit, ezzel kva sokat segitettel.
nem azt kerdeztem, hogy miert vannak latomasai, hanem, hogy a vegen a latomasa mit akart szimbolizalni, mit erzett akkor.
-
#89 Én az első résztől rákattantam. Nekem a vége nem tetszett. Szerintem odáig volt erős a sorozat amíg visszaemlékeztek a múltban történtekre. Utana ahogy előttem írtak kicsit egyértelmű es összecsapott volt a lezárás. -
#88 Nem sikerült odafigyelned a sorozatra ha ilyeneket kérdezel. Az egyik részben Rust részletesen elmondja miért vannak látomásai, még a drogelharitasos idők "hagyománya" ez. -
#87 :DDD -
Zenszkij #86 Változás lett közben. Íme az új borítókép az új évadhoz.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.02. 09:23:59 -
ddany7 #85 mármint amúgy tetszett a sorozat maga, tény hogy 1-2 rész nehézkesen ment, de jó volt. egyedül ez a kicsit "misztikus" dolog ami nem jött be, de ez általánosan nem tetszik sosem.
A kérdéseim továbbra is állnak! :) -
ddany7 #84 na most fejeztem be. hát... :D tetszett, meg minden, de túl van hypeolva rendesen. a lassúságával nem volt bajom, de kb az 5(?) résznél már úgy volt mutatva, hogy kész megvan a gonosz, csá. aztán véletlenül kiderül, hogy mégsem. És akkor 1,5 rész alatt darálták le a végét, ez valahogy nem jött be, minden túl könnyen, és gyorsan sikerült a végén.
SPOILER:
Illetve a végén mi volt az a sötét cucc, amit Rust látott, mielőtt megvizsgálták a beleit? :D Meg most mi ez a Carcosa, stb. ? Rust kattant volt a lány elvesztése, meg egyéb dolgai miatt, és ezért "érezte", stb. ?
ui: na meg az a kemény motorosok rész, szál miért kellett... :D az nagyon nem jött be.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.01.20. 21:29:29 -
messideco #83 Remek lesz, meglátod :) -
#82 mi az hogy miért épp ők? :) ők kapták az ügyet anno :) de amúgy minden ki fog derülni -
ddany7 #81 sziasztok
most kezdtem el, 3. résznél járok, most kezdem, kicsit nem áll eddig össze a fejembe a dolog. Oké, hogy egy '95 ös sztorit mesél el a két főszereplő, de az ki fog derülni, hogy pontosan miért, meg miért épp ők, stb.?! (ezek a flash forward/back dolgot amire értem)
Azt vágom, hogy megsemmisültek az iratok, de az kamu :D -
Stockbauer33 #80 -
#79 Az lesz.:D -
#78 Jo lesz. Mondjuk az elso evad parosat ugysem muljak felul, de remelem fasza lesz ez az evad is. -
#77 A hellyel-közel megerősített főbb szereplők:
-
#76 Jo lesz az, nem hulyek vannak az HBO-nal