467
  • Richard Donkies
    Ha tudnád, már rég leírtad volna.
  • Richard Donkies
    Köszönjük a személyeskedést.

Úgy tűnik az érdemi részre már kifogyott a szufla.
  • narumon
    Én leírtam de nem vagyok (szerencsére) a tanárod, hogy el is magyarázzam. Azt állítottad, hogy ma is ugyanazok a baktériumok találhatóak egy emberben mint anno! Millió cáfolat létezik erről, még két egyszerűt is megadtam d, hogy még ez alapján utána olvasni is lusta vagy az gáz! És ez a baj a legtöbb evolúció tagadóval, hogy alap könyveket nem olvastak el, alap kutatásoknak nem néznek utána, és amikor magyaráznak nekik akkor sem figyelnek oda! Mint egy gyerek az oviban akinek megmutatják a vonatot és rávágja, hogy az repülő, és minden magyarázat hiába. Szerencsére ebből a korból a legtöbben kinőnek...
  • keembo
    Kedves értelmiségi Urak és Hölgyek!

Magunknak köszönhetjük, hogy ez a két félnótás (Richard Donkies, mikike) még mindig itt trollkodik, mert mindig van, aki válaszol nekik/reagál az ökörségükre. Ez a designváltás az sg-n is elég szörnyű, de ennek tetejében még ezekkel a trógerekkel is folyik a szópárbaj. Látható, hogy a büdös életben nem fogják beismerni se maguknak se nektek, hogy mennyire ostobák. Egy kommentet nem tudnak felmutatni, amiben elismerik, hogy "oh korábban tévedtem, bocsánat, neked van igazad...".

Egyszerűen ignorálni kell őket, ne adjuk meg nekik az örömöt, hogy valaki válaszol nekik. Szerintem ez valamennyiünk érdeke. Aztán ha nem reagál rájuk senki, akkor a bajusz alatt lehet kuncogni azon, hogy milyen szánalmasan próbálkoznak miközben a nettó semmire pazarolják a szabadidejüket. További jó fórumozást!
  • Richard Donkies
    Akit te itt ideggyengének nevezel, az összegyűjtött vagy 1000 50-400 millió évesre mért fosszíliát, ahol pont úgy néznek ki a megkövesedett egyedek, mint a ma élők.

Valahogy náluk bedöglött az evolúció.
  • Richard Donkies
    Szóval nem tudod miképpen bizonyíthatná az evolúciót?

Szerintem se bizonyítja.
  • narumon
    Lehet hogy rosszul fogalmaztam és nem idegbeteg hanem ideg gyenge - mindesetre arra céloztam amikor valamit nem képes felfogni nem képes utánaolvasni (vagy csak szimplán pénzt akar keresni népszerű könyvekkel), és ezért bizonyíthatatlan teóriákat gyárt, mások műveit rossz színben tünteti fel (a már melített kiragadott mondatok pl), és ezt fantasztikus hangnemben mint szenzációt tálalja ( leginkább ez utóbbira gondoltam)! Mintha Besenyő Pistabácsit olvasnánk stílusban (Noooormális? Bőrradííír? Hát nem jó a bőrrel radírozni!!! Noooormáális? - no pont ilyen! Valóságalapra és stílusra is!)
  • narumon
    Olvass utána?
  • Richard Donkies
    "És miért lennék frusztrált?"

Akkor mi oka az indulatnak, hogy idegbetegnek nevezel egy nyilvánvalóan nem idegbeteg embert?
  • Richard Donkies
    Bővebben?
  • Richard Donkies
    Szeretnéd te ha csak annyira lenne hipotézis az evóelmélet, mint a Nap meg a csillagok működése.
  • narumon
    És miért lennék frusztrált? Az első 20 oldalon símán könnyesre lehet röhögni magad! Nekem ráadásul tökmindegy ki milyen sci-fit olvas csak ne ez alapján akarjon egy tudományos forumhoz hozzászólni!
  • narumon
    Laktáz enzim, az őslakosokat majjdnem teljesen kipusztító bacik
  • narumon
    Azért azt tudod, hogy a mostani beírásod szerint a legtöbb mai tudomány hipotézis? A napról és a csillagokról is sokat tudunk pedig azt sem látta senki...
  • Richard Donkies
    "Harun Yahya nevű idegbetegtől"

Az, hogy idegbetegnek nevezel egy nyilvánvalóan nem idegbeteg embert, csak a frusztrációdat leplezi le.
  • Richard Donkies
    Bizonyíték?
  • narumon
    "Ezért élnek ugyanazok a baktériumok a beleidben meg a vizekben, a természetben most, mint évezredekkel ezelőtt."

És természetesen ez sem igaz... :(
  • narumon
    "Nekem is ugyanúgy az evolúciót tanították az iskolában, csak én képes voltam felülbírálni a bizonyítékok máshogy való értelmezése és a logika alapján."

Ez valahogy nekem nem tűnik így! A kreácionizmus jelenleg egyetlen tényt sem tud felmutatni, és az összes alptézise félinformáción és tanulatlanságon alapul! Nagyon jó példa erre az evolúciós csalás című könyv Harun Yahya nevű idegbetegtől - a gond az hogy egy jobb általános iskolás vagy egy gyengébb középiskolás két perc alatt ízekre szedi! Szimpla manipuláció a 90% ami félremagyarázásokból, szándékos félrevezetésből és az eredeti szövegkörnyezetből való kiragadásból áll! A maradék meg áltudományos álmodozás - ráadásul semmilyen alternatívát nem kínál a fikázáson kívül!
  • Vol Jin
    Szerintem már Darwin is tisztázta, hogy a faj mesterséges fogalom.
  • Vol Jin
    "a minden évben mutálódó influenza (vírus az élet, vagy sem?"

A vírusok nem élőlények. Nem táplálkoznak, nem használnak fel energiát, nem szaporodnak, nem mozognak.

A vírus egy becsomagolt tehetetlenül sodródó genetikai kód. Ha egy sejtbe kerül, kapcsolódik annak DNS-hez, és saját maga sokszorosítására kényszeríti azt, míg a sejt szétszakad a benne felhalmozott vírusoktól, és azok tehetetlenül sodródva további sejteket fertőznek meg. Az első vírusok egy hibás sejt termékei lehettek, aminek az lehetett a hibája, hogy sorozatgyártott olyan DNS darabkát, aminek egyetlen funkciója ennek a darabkának a gyártása volt.
  • Vol Jin
    "Az hogy amerikaiak ostobak, ebben semmi uj nincs. Az ottani atlagos foiskola, kb egy erosebb altalanos iskolanak felelne meg nalunk. Gyakori, hogy a szakoziskolakban tanulnak meg olvasni a diakok.
    Volt az az eset, hogy egy Amerikai nagyvarosban aramszunet idejen 10 ezrek telefonaltak a rendorsegre, hogy az egen vilagito pontokat latnak, es hogy mik lehetnek azok. Elkepeszto, de azok az emberek, nem tudtak arrol, hogy ejszaka a csillagok vilagitanak az egen. Dobbenet, ez meg osember szamara sem lenne ujdonsag."

Azért azt megjegyezném, hogy a csillagos történetet igaznak vélők ostobábbak annál, mint amilyennek másokat hisznek. Merthogy egy városban is látszanak a csillagok. Tehát első hallásra is eldönthető, hogy a történet nem igaz.
  • Katalizátor
    Már a második!
    Habár amilyen hülye vagyok, képes vagyok ezt bóknak értelmezni.
  • Richard Donkies
    Te is éppen eleget beszéltél már itt az SG-n ahhoz, hogy következtetni lehessen belőle az értelmi képességeidre.
  • mikike
    a tudományhívők joggal személyeskedhetnek, mert ők felsőbbrendűek, és a kételkedők úgysem értenék meg a remek érveiket, annyira buták :(
  • Katalizátor
    Nem mondtam, hogy nem szoktam. Rád is mondtam már, hogy buta vagy. De legalább következtettem valamiből, nemcsak úgy bele a vakvilágba. Fel vagyok háborodva!

Spoilerre meg válaszolj, ha ennyire akarsz, nagyon rejtélyesnek hangzik.
  • Richard Donkies
    Nem kell eljátszani a hattyú halálát.
    Nálatok többet senki nem személyeskedik.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha lehet, kérdezd már meg miért használtam többes számot.
  • Richard Donkies
    "történhetett"

Tehát csak hipotézis.
    Ez az evolúcióelmélet.
  • Katalizátor
    Személyeskedés? Komolyan? Hisz még vitánk se volt és máris?
    De a kérdőjeles meggyőzés azért nagyot ütött!
  • mikike
    pedig kérdés, mert ? jel van a végén, és nem is írom be minden hova (
    sajnálom, hogy ilyen buta vagy, lefogadom, hogy annyira ostoba vagy, hogy van olyan tudományos tan, amiben kételkedsz :((
  • Katalizátor
    Ez nem egy kérdés, ez trollkodás, amit teátrálisan beirogatsz mindenhova.
    Tudod ezt hívják költői-kérdésnek, mondjuk ez pont nem a legfrappánsabb.
  • mikike
    onnan lehet felismerni, hogy ilyen jel van a végén: ?
    pl.:
    :0
    dehát szines rajzok bizonyítják az evolúciót, akkor hogyan merészelnek kételkedni a tévedhetetlen tudományban?

örülök, hogy segíthettem **
  • Vamp17
    Vegulis csak egy sorral kellett volna tovabbolvasnod....

"Hogyan lehet akkor szaporodóképes utódja a jegesmedvének és a grizzlynek? Noha két külön fajról van szó, mégis közös őstől származnak, és a szétválás evolúciós viszonylatban nem túl régen, becslések szerint 150 000 évvel ezelőtt történhetett."

A hibridek joresze azert pusztul el, mert a genetikai kulonbsegek mar kezdenek elmelyulni a ket medvefaj kozott. Viszont lesz ami eletkepes lesz (a cikkben is emlitik) amik az eszaki sarki megvaltozott korulmenyekhez jobban fog alkalmaszkodni. Ezt hivjak termeszetes kivalasztodasnak....:)
  • Katalizátor
    Hol?
  • Katalizátor
    Hol is tettél fel kérdést, ne haragudj?
  • mikike
    bocsánat :(
    néha elfelejtem, hogy nem szabad kérdéseket feltenni az egyetlen igaz hittel kapcsolatban :((
  • Richard Donkies
    "A hibrid példányok természetes körülmények között általában kiszelektálódnak: gyakran már a világrajövetel előtt elpusztulnak, vagy terméketlenek lesznek. "

Ennyi.
    Ez engem igazol.
  • Richard Donkies
    "barnamedve-jegesmedve"

Bizonyíték?
  • Katalizátor
    Miért trollkodás?

- Az üzeneted először is teljesen független volt mindentől, amit beírogattunk ide.
    - Mint teljesen új hsz, nyílván tartalmaznia kellett volna valamilyen új álláspontot, véleményt.
    - Miután ezek sem teljesültek, ami maradt, az a legprimitívebb "durcás-gúnyolós", teljesen haszontalan hozzászólás, csupán az állóvíz felkavarásának okából, hogy reakciót válts ki, mert épp szerepelhetnéked van.

Na ezt hívják trollkodásnak!

ui1.: Nem beszélve arról, hogy ezt a gagyit kb mindenhova bepötyögöd, kb ugyanezekkel a szavakkal.

ui2.: Az első kérdésedet leszámítva, ezen kommented többi része szintúgy trollkodás.
  • mikike
    :(
    akkor mi, felsőbbrendű értelmiség, köpködni fogunk az ilyen fórumokon, ezzel is bizonyítva, hogy sokkal okosabbak vagyunk nálad, aki hülye vagy ^^
  • Vamp17
    Barnamedve=Grizzly

Ez a cikk is szep peldaja az evolucionak: Link

Bar a cikkben "problemanak" irjak le, valojaban az evolucio kezdett el itt is dolgozni... A sarkvidekek szukulnek, a termeszet pedig alkalmazkodik...