125
  • gforce9
    #125
    Én az elmúlt éven rengeteg dokumentumfilmet megnéztem és történelmi áttekintéseket olvastam a 2.vh kérdésében. Az a ritka, ha valamelyik forrás megpróbál objektív lenni. Egyszerűen nincs elfogulalatlan, objektív esetfeltárás. Mint ahogy ez a cikk sem az. Még alig telt el pár évtized azóta. Nem nagyon van elfogulatlan történész, aki ezzel foglalkozik. Ezt abból gondolom, hogy a különböző forrásokban jelentős ellentmondások vannak. Ennek a kérdésnek a megítéléséhez még fel kell nőnie pár generációnak, hogy előkerüljön olyan ember is, aki nekiáll tényszerűen a témának. Manapság ilyen anyag nagyon kevés van. Nem lehet kiszűrni a sokfajta verzió közül.

    Annyi biztos, hogy a mitológiai képet az emberek fejében mindigis az emberek kollektív manipulálására használták, teljesen mindegy milyen mítoszkört nézük. Hülye lett volna Hitler, ha nem használja ki, ezt a jól bevált módszert, de hogy ellopta volna a karácsonyt? Ha más szemszögből nézzük, akkor a kerszténység 1-2 ezer éve pedig ráerőszakolja a karácsonyt az emberekre. Azt a napot, amikortól hosszabbodnak a nappalok, azt az északiféltekén ünnepelték általában a kereszténység előtt is, teljesen belátható okok miatt. Így olyat mondani, hogy valaki a "karácsonyt ellopta" értelmetlen. De persze egy keresztény kultúrkörben a kerszténység az alap és aki máshogy él, az kirívó.

    Jó hasonlat erre: Ha egy fehér embert megkérdezünk, hogy egy zebra milyen színű? A fehér azt mondja többségben: fehér alapon fekete csíkos. Egy fekete pedig: fekete alapon fehér csíkos. Erről történt felmérés is.

    Az, hogy a "keresztény szellemű" karácsony határozza meg nekünk az alap viselkedési formát december végén, az pusztán a szokás hatalma. Szokásrendet meg lehet változtatni, de ellopni? Ennek a szónak nincs értelme ilyen esetben.
  • Vol Jin
    #124
    Re: Manonegra
    Még mindig nem igazán vagyok képben, hogy milyen mozdulatokról mesélsz, de legyen mentségemre mondva, hogy annyira nem érdekel már a foci, hogy egy BL-döntőn is elaludnék.. Pár évtized alatt ezt hozta ki belőlem a hazai színvonal. Tölre lelkes vagyok egy válogatott győzelemtől, de csak a szalagcímen. Az első meccs, amit megnézek, a magyar döntő egy VB-n. Persze ehhez a reinkarnációban kellene hinnem.

    Csak még mindig nem értem, hogy ennek mi köze van Hitler karácsonyához.
  • ManoNegra
    #123
    De könyörgöm, ez nem a heil hitler karlendítés, hanem valami elcseszett utánzata vagy mi amit egy humorista kezdett el. Amikor először hallottam róla, azt hittem hogy valami rossz vicc, de amint látható nem az.

    Kíváncsi vagyok, mikor szedetik le Gül Baba szobrát, mert éppen "fordított karlendítést" végez...

    És innentől érdekes az, amikor a románok (és nem a kemény mag, hanem az egész stadion!) Etnikai tisztogatásra szólít fel, akkor a fifa megfigyelők a fülükön ülnek és az erdélyi magyaroknak kell feljelentést tenniük, de egy ilyen elcseszett hülyeség miatt egyből vizsgálódnak.
  • Vol Jin
    #122
    Re: Semptronius

    Hát én sem vagyok valami nagy bizakodó a jövőt illetően. Nem sokáig lehet még fújni a jobban teljesítő lufit..
  • Vol Jin
    #121
    Re: Manonegra

    "Én csupán annyit próbáltam mondani, hogy a haverod nem arra válaszolt amit írtam, hanem a saját képzelgéseire, és ez neked sem akaródzott feltűnni."

    Az egyik kurucinfós barátomnál elvárás a barátnőinél a prosztatamasszázs. Nem tudom mit akadtál ki ezen annyira. Hát ha egyszer azért aggodalmaskodsz, hogy a különböző testhelyzeteknek, mozdulatoknak a tilalmát bevezetik-e esetlegesen-e, akkor persze, hogy ilyesmire gondol az ember. Egyébként meg van aktualitása a dolognak, elég ha azt mondom KDNP.

    Most, hogy tisztáztuk, hogy a heil Hitler karlendítés betiltása miatt aggodalmaskodsz, leszögezném, hogy legközelebb lehetnél konkrétabb.
  • Vol Jin
    #120
    Re: Manonegra

    "Hát nézd, nem mondtam egy szóval sem hogy többet érnék bárkinél, de akkor amikor egy román magyaron ötvenezer román teli torokból üvölti, hogy ki a magyarokkal Romániából, akkor neked az a legnagyobb bajod, hogy a magyar szurkerek miért fekete trikóban vannak, ez azt hiszem mindent elmond..."

    A focidrukkerek már csak ilyenek, ha köménymagosak. Azok a román nacionalisták. A legtöbbjük annyira ostoba, hogy azt hiszi, Románia létezett a XX-ik század előtt is. Totál abban a hitben élnek, hogy a magyarok úgy száz éve lepték el Erdélyt. A legtöbb széljobber mindenhol ostoba. Van néhány szélsőséges barátom, nekik is ez a véleménye. Nem is értem mit csodálkozol azon, hogy a román nácik nem szeretik a magyarokat. A régióban egyedül a lengyelek szeretnek minket.
  • Vol Jin
    #119
    Re: Baluman

    Nehogy azt hidd, hogy a kurucinfósoknak ez lenne a célja. EGyébként számomra is megalapozatlan, hogy rendszeresen kapnak kárpótlást, amit egy-egy zsidó szervezet kiharcol, Az egész arról szól, hogy az illető szerveuet levegye a "kezelési" költséget.

    Űgy 2005 környékén bankfiókosként a következő eset történt velem. Beállított három busznyi szerveztetetten utaztatptt zsidó, hogy a nagyjából 5-6 ezer eurós kárpótlási csekket beváltsa. Gondolhatod, hogy nem volt félmillió euró a fiókban. Még forintban sem tudnánk ennyit kiadni. Mondtuk, hogy jöjjenek holnap, és berendeljük a szükséges pénzt, de akkor jelezzék most a szándékukat. És ez azért fontos, mert nem csak a pénzt kell berendelni, hanem átkérni pár kollégát más fiókból, mert ilyen címleteknél ekkora mennyiségnél fénymásolni kell az iratokat is. Mi volt az első reakciójuk? Vagy huszan bent álltak, a többség meg kint, és néhány elkezdett fasisztázni, amihez a kintiek úgy csatlakoztak, hogy azt sem tudták mi van bent.. Valahogy az a reflex él bennük, ha fasisztát kiáltanak, akkor minden elintéződik.

    Én meg elröhögtem magam, mert az egyik nem közéjük tartozó ügyfél azt mondta pont, amit gondoltam. Na gondolta volna ma reggel, hogy lefasiztázni fogják, nem zsidózni az ügyfelek a bankban?
  • Vol Jin
    #118
    Re: Lunki88

    "Itt a cikkel kapcsolatos fórum egyébként. http://sg.hu/listazas.php3?id=1387923114

    Mielőtt megvádolsz hogy hülyének nézlek, nem csak segíteni akarok. :)"

    Kösz, de nem képesség, hanem érdeklődésbeli hiányosságok gátolnak a fórumozásban.

    Valahogy úgy vagyok vele, hogy nem a honlapért vagyunk mi, hanem fordítva. A széles monitorokra valóban nem volt megfelelően optimalizálva az oldal, de használhatott az ember nagyítást, és még kellemesebb is volt a látvány. Az is átszabható lett volna widera, ha nagyon számít a korral haladás. De ez így egy fosch. Áttekinthetetlen megjelenés, és kerülőutakon kommentelés a fórumban, ami amúgy is szar volt, de az első nyolcvan kommentet mutatta. Lehetett reagálni, felhasználóbarát volt. Ezt a dizájnt én nem fogom tartósan látogatni. Nem az újdonságtól irtózok, hanem egyszerűen pocsék az új.
  • ManoNegra
    #117
    Ha meglátlak ott, akkor üdvözölni foglak! ;-)
  • sempronius18
    #116
    Jobb hazafi is vagy nálam ennek is örülj...majd mikor eljön a szép új világ bizonyára meglesz érte a jutalmad, vagy ha az nem jön el üdvözölni fogsz bizonyára miatta az úr előtt.
  • ManoNegra
    #115
    Én csupán annyit próbáltam mondani, hogy a haverod nem arra válaszolt amit írtam, hanem a saját képzelgéseire, és ez neked sem akaródzott feltűnni.

    Hát nézd, nem mondtam egy szóval sem hogy többet érnék bárkinél, de akkor amikor egy román magyaron ötvenezer román teli torokból üvölti, hogy ki a magyarokkal Romániából, akkor neked az a legnagyobb bajod, hogy a magyar szurkerek miért fekete trikóban vannak, ez azt hiszem mindent elmond...

  • sempronius18
    #114
    Persze, hogy nem értem, de ez szerintem normális is, hiszen nem lehet mindenki olyan intelligens, mint te.

    Addig örüljél még így van, hogy éles látásköröddel és beretva eszeddel kiemelkedsz a birka tömegből és így mind anyagilag, mind társadalmilag is többre viszed, mint én ráadásul még a tudjukik sem tudnak manipulálni, téged az egyetemes igazság tudóját.
  • ManoNegra
    #113
    A lényegre persze... Ha rákattintanál arra a linkre amit voljinnek adott válaszomban volt, akkor megvilágosodhattál volna. Der segítek, mert ez meghaladja azt a határtalan intelligenciádat..

    PL: az FA vizsgálja Anelka antiszemita-gyanús gólörömét

    Na szóval ez antiszemita gyanús. Érted? Persze nem érted.
  • Balumann
    #112
    Irisiadus, biztos vannak többen is indokolatlanul buta gyűlölködő emberek, de ez az egész nem erről szól, ezt nagyon rosszul látod. A kurucinfósoknak egyszerűen az a céljuk, hogy leleplezzék és támadják azokat, akik pénzt csinálnak mások szenvedéseiből, halálából (egy példa Elie Wiesel), kihasználják, hogyha bármi nem tetszik nekik, antiszemitázhatnak, másoknak károkat okoznak, és nem több. És az is nyilvánvaló, hogy nem csak történelemmel, kutatásokkal nem foglalkozó buta emberek támadnák a holokausztot.

    Megjegyzem, én a holokausztal kapcsolatban nem tudok és nem is kívánok állást foglalni (főleg a Perge - Karsai - Ungváry vita, és számos más különböző nézetű cikk elolvasása után). Csak leírtam, hogy én hogy látom, hátha megkímél a fölösleges (sőt inkább az ellenkező célt elérő) üzenetektől és attól, hogy minden ezzel kapcsolatba hozható cikk erről szóljon.
  • Tetsuo
    #111
    Ehh. Jovore nem akarok ilyen trollokba belefutni, mint Irasidus meg Vol Jin, akik mindig másra reagálnak és direkt vagy véletlenul, de félreértik az egyszeru mondatokat, a bonyolultabb mondatszerkezeteket pedig alapból nem értik.
    Az egyik jon a zsidovédo mantrával mindig, mindenhol, hiszen ok a kiválasztottak... el kell ismerni, kitartó, igazi Hitgyulis.
    A másik meg tolja a tudálékos baromságait, élvezi, ha valamit "tudományosnak" hívnak és kikéri magának, ha nem vele foglalkoznak, hanem más a téma. A stílusa meg szégyen, egy bizonyítvány a neveltetésérol.

    Na, az ilyen alakokat próbalom elkerulni és nem árnyékbokszolni 2014-ben.

    Boldog Új Évet kívánok minden fórumozónak, még nekik is! :)
  • Tetsuo
    #110
    Aztakurv@. Te sem vagy százas vagy megkavarodsz az új dizájntól, mert ugye Irasidus-nak adott válaszra reagaltál...

    Irasidus meg egy ... aki valószínuleg még soha sem adott egyenes, érdemi választ ráadásul saját kútfobol, semmire. Csak a betanult, hazug, populista szócséplés, mint egy lejárt lemez.
  • sempronius18
    #109
    A témával kapcsolatban nem értek veled egyet, de Manonegra esetében úgy tűnik a lényegre tapintottál.
  • Lunki88
    #108
    Itt a cikkel kapcsolatos fórum egyébként. http://sg.hu/listazas.php3?id=1387923114

    Mielőtt megvádolsz hogy hülyének nézlek, nem csak segíteni akarok. :)
  • ManoNegra
    #107
    Ja és re: voljin
  • Vol Jin
    #105
    Re: Manonegra

    "Lassan a különböző testhelyzetek és mozdulatok tiltása következik. lol"

    Ha amiatt aggódsz, hogy a partnered törvényileg nem dughat fel a seggedbe egy vibrátort, akkor érdemes titokban tartani.
  • Vol Jin
    #104
    Re: Tetsuo

  • Vol Jin
    #103
    Re: Tetsuo

    "Szerintem komolytalan veled beszélgetni. Alap dolgok pl. a kételkedés nem rágalmazás meg stb. Érdekes, hogy pl. Trianonnal kapcsolatban bármit meg lehet tenni."

    Hogy a faszba jön ide Trianon, és mi közöm nekem ebben a témában hozzá?
    És mi az a bármi és hol csinálom én azt. Kinek képzeled magad te, hogy elmagyarázd, vagy sugald, hogy én mit és hogyan gondolok Trianonról?

    Elveszett az ország kétharmada, és ez nekem is fáj. Kinek képzeled magad, hogy arra célozgatsz, hogy nekem az nem egy tragédia? És nehogy hazudozni merjél nekem szokásod szerint, hogy nem ezt mondtad, mert ezt sugalmazod.

    Mellesleg semmi köze ahhoz, hogy ami ebben a cikkben szerepel, és ahhoz se, hogy ahhoz képest is offolsz.

    "Vagy a voroscsillag viselése (uniós kotelezettség alapján) megengedett, míg a horogkereszt nem."

    Na és ennek mi köze van a hitleri karácsonyhoz? Nekem meg pláne mi közöm van ehhez? Azért mert te horogkereszteket akarsz firkálgatni a kockás füzetedbe, meg a homlokodra tetoválnád, nekem még nem lesznek ilyen averzióim más szimbólumokkal.

    "Az is érdekes, hogy alább semelyik említett konkrétumra nem reagaltál, legalábbis érdemben. Pl. hogy a felállított kettoskereszt rongálása esetén a rendorség sem tesz semmit, meg az ugyeszség sem, míg a hétágú vasvilla rongálása esetén gyorsított eljárás, meg hajbókolás ezerrel."

    Például vastagon leszarom a konkrétumaidat talán ezért. Eleve most olvasom először, de eleve ki vagy te, hogy szabadidős programként megszabod nekem, hogy a debil hóbortjaidra kötelező jelleggel reagáljak?

    De lásd, kegyes vagyok, most önszántamból reagálok neked. Fogalmam sincs milyen kettőskereszttel van problémád, vagy milyen kettős keresztet akarsz védelmezni. Amúgy a menórát is pont leszarom. Egy részeg barom randalírozott, és elkapták a térfigyelő kamerák alapján. És akkor nekem ehhez mi közöm van? Hogy egy hozzád hasonló agyhalott részegen mit csinált?

    Amúgy még mindig nem fogod fel te idióta, hogy amíg ilyen a blogmotor, nem fogok a fórumban pöcsölni azzal, hogy melyik idióta mikor mit ömlesztett ki magából. Veszed a nulla agykapcitásoddal?


    "Másrészt USÁ-ban azért mégiscsak komolyabban veszik a szólásszabadságot, mégha csak látszatból is."

    Hogy jövök én most ide? Menjek az USA-ba vagy te akarsz odamenni? Vagy most mit is szeretnél mondani?

    Egyébként csak neked, csak most, de amilyen ostoba vagy, illetve amekkora oatkány, simán úgy csinálsz, mintha nem vertem volna bele az ostoba fejedbe.

    Nem vagyok én önkéntes rendőr, hogy a holokauszttagadás törvényi tilalma ellen fellépjek, és nem is vagyok törvényalkotó, hogy ezirányú törvényeket hozzak, sőt még a törvényeket is feleslegesnek tartom a tárgyban.

    Én azért szóltam, mert hülye vagy, illetve a holokauszttagadók hülyék. Pláne úgy, hogy nem is kapcsolódik a témához, de ez jut az eszébe. Mondom, tök olyan ostoba fasz vagy, mint Mikike az evolúciótagadással, , az a trottyos vénemver az úrmeghódiccsával, meg a többi idióta a nem is volt holdraszállással.

    És ne legyél akkora büdösgyökér, hogy követeled tőlem a választ, miközben elmész rinyálni a modikhoz, hogy azt írtam neked, hogy faszfej vagy. Egyébként pont leszarnám, ha bannolnának, mert nem óhajtok ilyen blogmotorral pöcsölni.

    Lesz még pár talán, ha elolvastam a többit, vagy nem, azt csók a seggemre, amit kívánok.
  • Irasidus
    #102
    "Tudtommal sok torténész ul(t) bortonben ill. lett vége a karrierjének a holokauszt kétségbevonása miatt."

    Ezt rosszul tudod, mint szinte minden mást is.

    "Érdekes még a tények képlékenysége, amit persze aktuálisan cáfolni nem lehet.Azt magasról sz@rom le, mi a téma ill. miért van konkrétan ez a torvény. Ilyen torvénynek nincs helye egy jogállamban."

    Attól lesz valami tény, hogy kurucifó megírta? Eszem megáll mennyire ostoba vagy...

    "Mellesleg el lehet képzelni, hány év bortont kapna az (vagy mennyire más megítélés alá esne a média által), aki egy zsinagógában tenné ugyanezt. "

    Nem tudom, és te sem - viszont előítélet az van vastagon! Gondolom ugyanannyit, mint más vallás gyalázásért, feltéve, hogy az volt. Ennek kiderítése nyilván egy bíróság feladata, és nem néhány internetezőé, médiáé vagy szerint nem?
  • Irasidus
    #101
    Az Egyesült Államokban sincs totális szólásszabadság, mint ahogy sehol, sőt Nagy-Brittaniában van a legszigorúbb korlátozás. Vagyis ahány ház annyi törvény. Ez társadalmi kérdés, és nem történészi - mint ahogy a szólásszabadság "fellegvárában" is ugyanaz a történészek egyöntetű álláspontja a holokauszttal kapcsolatban, mint Magyarországon, vagyis tény. Csak is a történelmet nem kutató, valójában tudatlan és gyűlölködő antiszemiták tagadják. Jó szó, mert csak tagadni lehet... Én örülök, hogy az anitszemitákat valami megállítja, csak azt sajnálom, hogy a többi hibbant ezoterika, áltudomány, konteó terjesztőit nem büntetik ilyen formában! Sokkal nagyobb a baj Magyarországon, mint néhány felörült hibbantsága...
  • Tetsuo
    #100
    Nono, a holotagadás nem CSAK nácizmus esetén áll fenn, másrészt azt soha nem értettem, hogy azért mert náci ideológiát vall valaki miért tagadná a holokausztot, hiszen inkább azt akarja. A nácik talán buszkeségbol mondhatnának nagyobb és mégnagyobb holokausztot torténeteikben... nem?

    Tudtommal sok torténész ul(t) bortonben ill. lett vége a karrierjének a holokauszt kétségbevonása miatt.

    Érdekes még a tények képlékenysége, amit persze aktuálisan cáfolni nem lehet.
    Azt magasról sz@rom le, mi a téma ill. miért van konkrétan ez a torvény. Ilyen torvénynek nincs helye egy jogállamban.

    Hogy a holokauszt témát ki vettette fel, azt nem tudom. Én csupán válaszoltam a hsz-ra. Az elsoben pedig egy holokausztos sg-cikket említettem példának, ami ugyancsak nem volt helyénvaló és foképp nem aktuális.
    Érted, egyik nap ideklikkelek: újabb holobizonyíték, másik nap pedig: náci karácsony. Na menjenek a p...!

    Mellesleg el lehet képzelni, hány év bortont kapna az (vagy mennyire más megítélés alá esne a média által), aki egy zsinagógában tenné ugyanezt.

  • Tetsuo
    #99
    Szerintem komolytalan veled beszélgetni. Alap dolgok pl. a kételkedés nem rágalmazás meg stb. Érdekes, hogy pl. Trianonnal kapcsolatban bármit meg lehet tenni.
    Vagy a voroscsillag viselése (uniós kotelezettség alapján) megengedett, míg a horogkereszt nem.
    Az is érdekes, hogy alább semelyik említett konkrétumra nem reagaltál, legalábbis érdemben. Pl. hogy a felállított kettoskereszt rongálása esetén a rendorség sem tesz semmit, meg az ugyeszség sem, míg a hétágú vasvilla rongálása esetén gyorsított eljárás, meg hajbókolás ezerrel.


    Másrészt USÁ-ban azért mégiscsak komolyabban veszik a szólásszabadságot, mégha csak látszatból is.

  • ManoNegra
    #98
    Lassan a különböző testhelyzetek és mozdulatok tiltása következik. lol
  • Vol Jin
    #97
    Re: Bálnaborjú

    Tiltva azért van a holokauszttagadás, mert akik tagadják, azoknak az ideológiája van tiltva. Ha az ideológia nem lenne elterjedt, és nem óhajtaná megdönteni a jelenlegi társadalmi rendet, akkor a tagadók száma is kevesebb lenne, és elintéznék a maroknyi tagadót egy kézlegyintéssel, hogy hibbantak. A tagadást szervező mozgalmak is tisztában vannak azzal, hogy hazudnak. Nem egy állítólagos tévhit megcáfolása a céljuk, hanem az ideológiájuk terjesztése. Én igazából pont leszarom, hogy hány milliónyian lettek kiírtva. Hogy a három- meg a nyolcmillió között hol van az igazság, nekem mindegy, mert megtörtént. Pont annyi a halott, amennyi, csak pontosan nem tudjuk meg már soha.

    Én csak azt nem értem, hogy a sok gyökérnek, mint te, Tetsuo hogy jutott az eszébe ez erről a cikkből?
    Hittler bácsiról, akit megemlítenek a cikkben? Rajzolgassál neki bajuszkát a kifestőkönyvedben!
  • Bálnaborjú
    #96
    OFF

    a holokauszt™ létét azzal lehet a legjobban kérdésessé tenni a kívülálló ám józanul gondokodó tömegek számára, ha törvényekkel bástyázzák körül (dúcolják alá) a rá épülő üzleti modellt

    ON
  • Irasidus
    #95
    Rágalmazni sem rágalmazhatsz senki, és becsületet sem sérthetsz büntetlenül. Szeretnéd? Továbbá: a szólásszabadság nem vonatkozhat a személyes adatokra, a katonai- és államtitkokra, a bűncselekményre való felhívásra, a nemzeti szimbólumokat és a közerkölcsöt sértő kifejezések használatára. Ezt is szeretnéd? Szerintem nem vagy tisztában a szólásszabadság fogalmával, és azzal, hogy egy társadalomban nem minden megengedett. Te nem liberális vagy, hanem antiszemita, és csak addig terjed ki a szólásszabadságod amíg te másokat gyalázhatsz, de fordítva hidd el neked se nagyon tetszene. Gusztustalan, és gerinctelen, hogy ezzel takarózol!
  • Tetsuo
    #94
    Eltérsz megintcsak a tárgytól. Érvek helyett jossz a betanult ostobasággal.
    Magyarországon nincsenek igazi liberálisok, mert ha valaki az lenne, akkor a szólás és véleményszabadságot szentnek tartaná, mint pl. az amcsi alkotmány.
    Ezert én liberálisabb vagyok az osszes libsinél, ha ezért emelem fel a szavam.
    Gyengébb értelmueknek (Irasidus figyelj): a holokausztot SOHA nem tagadtam, csupán az azt védo torvényt támadom, mert ellenkezik elveimmel.
  • Tetsuo
    #93
    "Mellesleg azzal, hogy néhányatoknak mindenről a holokauszttagadás, meg a zsidók jutnak eszetekbe..."
    Nekem nem a tagadás, hanem egy durva cenzúratorvény jut eszembe MINDIG, amikor holokausztról van szó, amúgy nem érdekelne.
    Az pedig (még említheto) tény, hogy komoly iparággá fejlodott a holokausztos ajvék. A már említett zsidó Finkelstein konyvét ajánlanám a témában. Persze, lehet, hogy nincs igaza, de akkor arról lehessen vitát folytatni... érted. ;) De, aki utánajár, kinyitja a szemét az rájon, hogy igaza van. ;)

    Szerintem izléstelen halottak emlékét gyalázni vagy abból pénzt csinálni. Pedig sok zsidó egyesulet ezt csinálja.

    A cionista osszeeskuves pedig nem elmélet. A kinek szeme van, az látja, a kinek fule van, az hallja. ;)
  • Irasidus
    #92
    "Mint írtam, nem az osszes. De persze te pont azt kihagyva reagálsz egy mondatra."

    Hát akkor kik, és miért? Dehogynem, azt írtad a zsidók.

    "Most meg Skyline-t provokálja, hogy írjon már egy torvénysértot. :S"

    Nem csak törvénysértő, hanem hazug és erkölcstelen aljasság, amihez nagy adag tudatlanság és gyűlölet kell. Szánalmas, hogy a te beteg világodban a kérdések provokációk, tényleg csak arra jó ez a törvény, hogy a hozzád hasonlók a törvény mögé bújva gyűlölködjenek. De nem is baj, ha nem mondod ki. ;)
  • Vol Jin
    #91
    Re: Tetsuo

    "Ez olyan mint Vol jin, aki minden Jézusos témánál megemlíti, hogy nem is akkor szuletett :D mást nem nagyon tudna a témához szólni."

    Aha, és ezt hogy egyezteted össze azzal, hogy két-három napja van csak ismeretem arról, hogy Jézus születésnapja nem lehetett karácsony a Biblia szerint? Hát persze, hogy úgy, hogy csak jártatod a szád és kitalálsz dolgokat. Olyan szép, hogy magad is elhiszed a fantáziavilágod.

    Az én álláspontom az, hogy mivel nincs kortárs feljegyzés Krisztusról valószínűleg utólag kitalált tanmese az egész.

    És természetesen Skíline-t provokálom azzal is, hogy a történelem folyamán a karácsony rendszeres átértékelésének szerintem semmi köze a holokauszthoz, neki mégis az jutott az eszébe. Pontosabban a tagadása. Meg szerinte amúgy is elképzelhetetlen a logikával egy népírtás. Közben meg tíz évenként van egy nagyobb. Ebből kettő minket is érintett. A dél-vidéki és az erdélyi magyarirtás a második világháború után. Dél-Szomáliában jelenleg folyik egy, Ugandában tizenöt éve volt, a dél-szlávról meg a hülye is tud, mivel a szomszédban volt. A törökök örményprogromjai is ismertek. Észak-Amerikában alig maradt indián, de népirtás az sosem volt. Hát persze. És én provokálok...

    "A #31-re meg a #46-ra még véletlenul sem érkezik érdemi válasz, tipikusan."

    Hát kérlek fogalmam sincs mik azok, mert eleve nagyjából tíz kommentet látok maximum, amióta új az oldal dizájnja, és kerülőutakon a fórumon keresztül nem fogok itt szorgalmaskodni. Nagyjából leszarom az egészet. Valszeg az egész SG-vel így fogok tenni. Egy ilyen ocsmány áttekinthetetlen fost nem fogok rendszeresen látogatni. Nem én vagyok azért, hogy növeljem a kattintésszémaikat, hanem ők azért, hogy olyan formában és tartalommal szolgáljanak ki, amire kattintok. Ha olyan hülyék, hogy ezt nem értik, akkor csődöljenek be a picsába.

    Mellesleg azzal, hogy néhányatoknak mindenről a holokauszttagadás, meg a zsidók jutnak eszetekbe, pont olyan idióták vagytok, mint az a nem jut eszembe a neve űrmeghódiccsás trottyos, meg a félhülye Mikike a nem is volt evolúció, meg a többi hasonszőrű nem is volt holdraszállás.

    Úgyhogy tehetsz nekem egy lábközi kellemest azzal, hogy hazudozol arról, hogy miket szoktam írni, meg arról, hogy én provokálom a holokamut kiáltó judeofób barmokat, akiknek témától függetlenül mindenről a zsidók jutnak eszébe.
  • Tetsuo
    #90
    Mint írtam, nem az osszes. De persze te pont azt kihagyva reagálsz egy mondatra. Gratulálok. Ez olyan mint Vol jin, aki minden Jézusos témánál megemlíti, hogy nem is akkor szuletett :D mást nem nagyon tudna a témához szólni.
    Most meg Skyline-t provokálja, hogy írjon már egy torvénysértot. :S

    A #31-re meg a #46-ra még véletlenul sem érkezik érdemi válasz, tipikusan.


  • Vol Jin
    #89
    Re: Skyline

    Mi a képtelenség a holokausztban? Milyen józan ész mond ellent neki? Jelenleg Dél-Szudánban A dinkák tízezrével ölik a nuereket naponta. 15 éve a tuszi-huti ellentét miatt gyilkoltak le talán milliókat Ugandában. Kicsit korábban Boszniában irtottak ki teljes városnyi lakosságot származása miatt. A törökök milliószámra irtották az örményeket. Világunkban rendszeresek a népirtások. Semmi irreális nincs milliók halálában, amit józan logikával cáfolni tudnál. A józan logika pont a népirtásokat támasztja alá. Ha egy embert meg lehet ölni, mert az ember halandó, akkor milliókat is lehetséges megölni. Bizony, a zsidókat is milliószámra ölték a második világháború alatt.

    A magyarságot is érte ilyen atrocitás. Délvidéken a szerbek, és Erdélyben a románok öldöstek le tízezrével magyarokat a származásuk miatt.

    Mellesleg ez a cikk nem is a holokausztról szólt, hanem a karácsony ideológiai átértelmezéséről a náci németországban.

    De neked mi az első reakciód? Hogy nem is volt holokauszt.
  • Skyline
    #88
    Az egész holokausztot az ellentmondások a józan ésszel képtelenség "túlélő" mesék, és a mezei logikával bemutatott ellenbizonyítékok alapján.
    Az egész egy tündérmese, ami semmi másra nem jó csak arra hogy gazdagodjanak a zsidók illetve rögtön mögé bújjanak ha (amúgy jogos) atrocitás éri őket.
  • Irasidus
    #87
    Melyik részét nem kutathatod, miért ítéltek börtönbüntetésre, ki és mivel lehetetlenített el téged? Még is mit szeretnél megkérdőjelezni, és milyen alapon?
  • Amergin
    #86
    Ha állítólag tudomány a történelem, akkor miért nem lehet bizonyos részeit kutatni, miért kell bizonyos történészeket tudományos nézeteik miatt börtönbüntetésre ítélni és ellehetetleníteni? Abban a társadalomban, amelyben a vélemény és a tudományos gondolkodás szabadsága állítólag az egyik legnagyobb érték, amit állítólag a törvények szavatolnak.
    Állítólag, hiszen átlátunk már a szitán, a maszlagot nem esszük meg többé és köpünk azokra az "igazságokra", amelyeket törvénybe kell iktatni, hogy ne lehessen megkérdőjelezni azokat.
  • Irasidus
    #85
    A történelem tudomány. Nem is tudom, honnan vetted, hogy nem az. Szerintem nem vagy tisztában a tudomány kritériumaival.