13
-
Macropus Rufus #13 azért érdekes lehet egy rakat csont alapján meghatározni, hogy mennyire összetett nyelven beszélt a csontváz tulajdonosa. :o ez egy picit parasztvakításnak tűnik... -
lomha #12 Mindenkinek figyelmébe ajánlom Varga Csaba könyveit (Pl. A kőkor élő nyelve), Röviden összefoglalva: a magyar az egyik legközelebbi, legépebben megmaradt örököse annak az ősnyelvnek, amit a nyugati tudósok keresnek. Érdemes legalább a honlapjukon szétnézni. -
Vol Jin #11 Tsol!
"Nem, de az elmúlt héten kb. minden hírre jut 2-3 ilyen reakció."
És mindegyiket Mikike írja. -
ostoros #10 Én már egy ideje mondogatom, hogy a neander-völgyi, és a modern ember jóval értelmesebb, mint azt sokáig gondoltuk.
Mondjuk ez a fajta sztereotípia nem ritka. Elég, ha a középkorra gondolunk, az a tévhit, hogy a középkorban azt hitték a Föld lapos, pedig a művelt emberek számára egyértelmű volt a helyzet.
Másik gyakori példa a barbárok, például a vikingek lebecsülése. Volt is olyan angol műsor, ami a leletek alapján (egy gödörben harminc hulla összekötött kezekkel, arrébb pedig a levágott fejeik) egyből azt akarta kimondani, hogy a brutális vikingek fejezték le a békés angolokat. Aztán az elemzésből kiderült, hogy Skandináviában született az összes. -
Tsol #9 Nem, de az elmúlt héten kb. minden hírre jut 2-3 ilyen reakció. -
caius marius #8 Úristen ember! Kisbetűvel írtad a nevét!!!
Amen :) -
Vol Jin #7 Tsol!
Neked Mikike, azaz egyetlen ember az összes ember? -
Tsol #6 Kijön valami új felfedezés az ember fejlődéséről, és egyszerre mindenki az evolúció-elmélet bukását kiáltja. :D Magas ez nekem. -
Vol Jin #5 Mikike!
Itt most mi szólt az evolúció ellen? -
#4 azt hittem chuck norrisról szóló cikk lesz -
Tsol #3 Veszek egy lottót. -
#2 :0
és az evolúció?
ja az sziklaszilárd tény, mivel szines rajzok bizonyítják ** -
#1 Egyre inkább úgy tűnik, annak van igaza, aki a neandervölgyi embert a Homo sapiens egy alfajának tekinti...