1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Rocco27 #1240 Volt olyan időszak egyszer, de csak rövid ideig. Ha lehetne levédett területen létrát lerakni, akkor nem lenne szükség a raid tornyokra... -
Tirion #1239 hmm én azt hallottam,hogy a létrát lehet használni akkor is. Lehet rosszul tudom? -
Rocco27 #1238 Hogy hogy felmásznak a falon? Itt nincsenek pókemberek!
Létra ellen szerszámosszekrénnyel tudsz védekezni, hogy ne legyen építkezési joguk az adott területen. -
Tirion #1237 attól még felmásznak a falon és beugranak felül,majd onnan bejutnak :=( -
#1236 csapóajtó -
Tirion #1235 a létrák ellen lehet tenni valamit? mármint,hogy ne másszhassanak fel rajta a bázishoz -
lammaer #1234 Space Engineers meg a Savage Lands is potenciálisan jó cuccok.
Kár hogy mindegyik alfa/béta/early access, de ennyit még én is kiadtam érte (normális esetben félkész játékra rá se tekintek). -
#1233 Nagyon vacilálok rajta, dehát most cca 1800 ft-ért 6 játék elég jó biznisz. -
lammaer #1232 Jaja, azért mert átlag fölé kell menned. Épp most vettem meg, 3 opció van (6 dollár, 14 dollár, 25 dollár), illetve azok után egy szabadon beírható opció. Nyilván aki nem fillérb*szó, az mondjuk rákattintott a 6-osra (ha nem akarja a planetbaset), ezért megy felfelé az átlag... illetve ugye attól is megy fel, ha többen veszik a top tiert.... -
Joob81 #1231 Rafináltan emelik az árat szépen lassan, már 4.92 euro :D -
Baxo #1230 elég olcsó, akinek nem lenne meg a Rust itt az alkalom:
link -
lammaer #1229 Jaja, repülők is rá, a savage lands meg ez is rajta volt a listámon. Kicsit elkeseritő a steamen a recent reviewek listája (mind negativ), tényleg ennyire elcseszték a játékot? :( -
Joob81 #1228 Humble bundle oldalon most 3.42 euro a játék többedmagával. -
Rocco27 #1227 Ha elveszted a kulcsot, akkor spawnolj be a házba - persze ha van ágyad -, mert belülről hozzáférsz a zárhoz. Így volt régen. Elvesztés ellen úgy tudsz védekezni, hogy eldugod valahova vagy ajtókódot csinálsz, ami nem drága és nagyon hamar elérhető. Van aki nyitott tetőt használ építkezési joggal, hogy beugorhasson hazamenet pl.
Ebben a játékban sokszor előre kell gonolkodni, mert utólag nem vagy csak nehezen korrigálhatóak a hibák.
Moddolt szerveren létezhet remove, de ennek hátrányai is vannak, nem csak előnyei...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.09. 11:29:42 -
Tirion #1226 basszus neeee:(( akkor egy halál után bukod a házad? :( meg bővíteni /átalakítani sem lehet ? :( szomorú
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.09. 11:00:26 -
Tirion #1224 sZIASZTOK!
mi a teendő akkor ha építettem egy házat fából ,fa ajtó és kulcsos zár,de meghaltam és a hullámat a kulcsal nem találtam meg.....az ajtót hogyan tudom lecserélni? vagy hogyan tudok új zárat/kulcsot hozzá?
valamint ha építek ,de mondjuk akarok egy ablakot ahol fal van,hogyan szedem le a falat?
köszi :) -
Rocco27 #1223 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 121
Közösségi hírek!
Link: Community Update 97
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.04. 21:23:06 -
Rocco27 #1222 Lesznek tárgyak amelyek alacsonyabb szinten válnak elérhetővé pl. -
undY1ng #1221 Pontosan hogy lesz ez az XP level szint átalakítás? -
Rocco27 #1220 Hoppá hoppá, rengeteg változás lesz a mai wipenál. Autoturret +50% sebzés (talán végre valóban lesz értelme használni), XP level szint átalakítva, dupla csövű shootgun, stb. -
Ironman2 #1219 Pokémont is lehet találni vajon? -
Rocco27 #1218 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 120
Közösségi hírek!
Link: Community Update 96
-
undY1ng #1217 Végre valahára sok fps erre is... így már lehet normálisan célozni! :D -
Rocco27 #1216 Mi várható a mai frissítésben:
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.28. 14:33:25 -
Rocco27 #1215 Nem semmi lopás: http://plays.tv/s/KtbqKmwXUU1b
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.28. 14:12:07 -
Rocco27 #1214 Nem tudom, de kíváncsian várom milyen változás lesz benne, mivel sok vita tárgya az aktuális xp rendszer. Solo játékosok és kis csapatok hátrányban vannak a nagy klánok ellen megint, az xp share miatt. Kijelölnek egy robbantós embert és felboostolják lvl 25-re, míg a többi lvl 10-15, aztán kezdődik a C4 parádé. Közben agyonfarmolják a közel 0 IQ-val rendelkező helivel is...
Ez az xp sharing és részesedési rendszer nem tetszik nekem. Nem tökmindegy ki vágta a fát amit kivágok? Ha építek belőle tökmindegy ki vágta...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.27. 15:54:41 -
undY1ng #1213 Ugye most level wipe nem lesz?! -
Joob81 #1212 Keresek valami kis látogatottságú szervert és adok neki még egy esélyt, hátha...
Aztán ki tudja lehet rájövök a játék titkára és lesz értelme vele játszanom :) -
Rocco27 #1211 Ilyenkor a szabadaságon (tanulók és jó munkás emberek) lévők nagyon veszélyesek, mert képesek eltölteni egy egész hetet is a Rustban szinte szünet nélkül, míg az átlag játékos napi max. néhány órát, mert dolgozik, családja van, stb. Ezzel behozhatatlan előnyre szert téve...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.26. 16:14:03 -
Rocco27 #1210 Kicsit hosszú lett bocs.
Meg annyit elfelejtettem mondani, hogy friss játékosként nem előny nagy látogatottságú szerverre felmenni, mert annyira nem ismeritek a játék minden apró trükkjét, hogy jogosan lesztek felháborodva és sértődve fogtok távozni a játékból. Nagyon sok kezdő fogja a fejét, amikor ismert trükkök áltál jár pórúl. Ezeket ki kell ismerni és lehetőség szerint kivédeni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.26. 16:10:22 -
Joob81 #1209 Na igen, értem én, hogy PVP és erről szól a játék de sokszor a indokolatlan az a fajta eljárás amit ez egyik játékos vagy csapat mutat a másik felé.
A nyár adta szünet lehetősége lassan újra véget ér, talán akkor a vérpistikék is csökkennek valamelyest.
-
Rocco27 #1208 Mivel kb. 1,5 hét múlva wipe nem sok szerveren játszanak már.
A közösségi szervereken ilyenkor már általában kihalnak a solo játékosok és kisebb csapatok. Hónap közepén átveszi az uralmat 1-3 nagy csapat és felosztják a szervert egymás között. Ez mindig és mindenhol így megy.
Gondolom hivatalos vagy valami agyonmoddolt szerver lehetett amin játszottatok, mert ezeken ilyenkor is megy a játék sok játékossal.
Ha nyugodtabb körülmények között is akartok játszani, akkor keressetek egy csendesebbet, ahol változó mikor mennyien vannak. Egy 100+ fős szerveren min. 97 ellenetek van (ki tudja hány aktív játékos alszik azon kívül) és hatalmas a nyomás. Ha leállsz egy percre is, lehet akkor vágják el a torkotokat. Sajnos az ilyen játék legnagyobb hátulütője az idő. Aki többet szán rá, tovább jut.
Az, hogy kevesen játszanak rajta nem jelent semmit. Attól még lehet rajta sok játékos, csak nem mindenki ér rá játszani napi 24 órát. Van kb. 12 magyar szerver most. Ebből 8 kb. halott senki vagy max. 1-2 ember látható általában rajta. Van 2 szeró amin kb. 10 és kettő amin kb. 20 játékos látható, vagy volt látható. Tipikus, hogy raid után elmennek a játékosok, miközben másik szerveren is játszanak ergó előnybe vannak azok és xp rendszer is előről kezdődik. Ahelyett hogy folytatnák és újra megpróbálnák. A Noob Warson is jönnek mennek a játékosok, van mikor többen, van mikor kevesebben játszanak, mert egyesek hobbyból kivéreztetik a másikat. Ez amúgy mindenhol tipikus. Annyira meg kell alázni egyesek szerint a másikat, hogy örökre elmenjen a másik kedve a játéktól.
Én ezt helyrevágnám valami "skill és csapat" függő rendszerrel és ezek az überprók egy szerverre kerülnének ott aztán püfölhetnék egymást, ugyanazt kapnák amit osztottak másoknak, de jelen állapotban csak a solo és kis csapatok vérét tudják szívni, persze ezt széles vigyorral!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.26. 16:05:47 -
Joob81 #1207 Kezdőként volt szerencsén felmenni egy 100x szerverre, két társammal. Egy nap alatt 3 komplett raid-et kaptunk( bázisnullázással), így elment a kedvem tőle. Valami békésebb szervert keresnék ahol lassabb a fejlődés és értelmesebb a szervertaglétszám. -
Rocco27 #1206 Jaj de sunyik, lopnak, feltartanak és piszkálgatnak, mert többen vannak! :D -
undY1ng #1205 NA az említett dolgok (home, tp, stb) szerencsére nincsenek bent. 2x meg pont jó. Nem túl gyors, nem túl lassú. Amolyan 3 műszakosok kedvelt szervere.. :D -
Rocco27 #1204 Akkor a 2x-es már modos szerver. Január óta sok új játékos és szerver megjelent, persze sok be is zárt. Amit én észrevettem, hogy sokan mod nélkük használták és emiatt sokan így ismerték meg a játékot és kezdték szeretni, nem pedig 10x gathering, tp, home, stb.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.22. 20:18:35 -
undY1ng #1203 Bár tény, hogy azért még vannak nyílpuskák harcok! :D
2x-es loot és instacraft, ezekkel nincs bajom, mert el nem felejtem, hogy mennyire elment a kedvem a full vanillától mikor megtudtam, hogy 1 db c4 legyártása legalább félóra... -
Rocco27 #1202 Én felmentem egy szerverre vasárnap 2 napig nyilpuskával és íjjal farmoltam, lootoltam és harcoltam sikeresen. Persze előbb utóbb gyűlik elég fegyver lootból. Idő kérdése. A 2x nem tudom mit jelent.A szint resi persze igaz, ha nem törlik akkor wipe utám mindenkinek meg lesz mindene... -
undY1ng #1201 Hát sajnos ez a wipe-ok után nem igaz, ha a szinteket nem resetelik... Most egy "vanilla" (2x, semmi tp, kit, hülyeség) szerverre felmentem és már AK-val, full gearben rohangásznak. -
Rocco27 #1200 Az XP és minden hozzátartozó dolog marad.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.22. 12:32:07