1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Ironman2 #1199 Előbb utóbb úgyis lesz feltápolt ember,amúgy ha meghalsz elvesznek a pontjaid? -
Ironman2 #1198 -
Rocco27 #1197 Jó ez az XP rendszer, jót tett a játékkal. Nincs többé 1 nap után full gearral szaladgálolókkal tele a szerver.
Tovább tart a játék primitív eszközökkel és mivel nem tudsz kraftolni jobb eszközöket, fontossá válik azok javítása is. A C4 késői/nehéz elérése miatt a raidelés is megváltozik, nem szaladgálnak körbe robbantani az egész szerver a vérpistikék néhány nap után.
Szerintem az alapjáték egyik legégetőbb hibáját ez nagyszerűen orvosolja. Akit zavar, hogy nem tud szert tenni mindenre néhány óra/nap alatt, az meg mehet modos szerverre.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.22. 09:39:44 -
Rocco27 #1196 Én fogok csak sok a meló. A Seames ismerősöket hívom fel. -
kiralycsaba #1195 A Noob Wars szerón játszik valaki? -
Rocco27 #1194 Ahogy olvasom a mai frissítés ismét wipol. Ez már a 3. lesz 1 hét alatt...OMG. -
Rocco27 #1193 Szeró: ON
Vesztés nélkül lehetetlen helyreállítani a játékot, csak az XP szinteket tudtam megmenteni. Érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.12. 13:45:30 -
Rocco27 #1192 Kijött ma a Rusthoz egy frissítés, ami sajnos elrontotta a szervert. Nem tudom újraindítani NRE hiba miatt.
Utánajártam és kiderült, hogy a probléma az XP rendszerben van. Ezt kikerülhetném az XP rendszer nullázásával, de inkább várnunk a hivatalos javításra...addig offline lesz a szerver. -
Joob81 #1191 Igazad van, elírtam elég csúnyán!
A hivatalos szerverekkel van gondom az általad leírtak miatt.
Jelenleg nem igazán tudok játszani, mert nem nagyon van kivel, egyedül meg szerény véleményem szerint nem igazán kifizetődő hosszútávon. -
Ironman2 #1190 http://www.gamestar.hu/hir/rust-leveling-system-213351.html -
Rocco27 #1189 Közösségiként fut továbbra is, egyedi pályával, radioaktivitással és magas "tickrate" beállítással a pontosabb PvP harc miatt.
Jelenleg költözés, festés és berendezkedés alatt állunk, örülök, hogy ennyit is sikerült elintéznem most.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.08. 18:34:17 -
Rocco27 #1188 Szerintem te a hivatalos szervereket nem kedveled, csak rosszul értelmezted.
Vannak a hivatalos szerverek, ami a eredeti játékot kínálják. Sokan vannak rajta, de nincsennek adminok és ezért rengeteg a probléma rajtuk. A fórumot elárasztó panaszok folyamatos áradata ezt igazolja.
Ott vannak a közösségi szerverek, melyek külsősök (magánszemély, csapat, klán, stb.) által vannak üzemeltetve (ezért nem hivatalos), ami játékfelállásban megegyezik a hivatalossal.
Viszont ha eltér, mert van rajta Oxide mod és ez által plugin(ok) amivel megváltoztatják az eredeti játékot, akkor közösségiből a modos szerverek közé lesz sorolva a szerver böngészőben a játékszerver.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.08. 18:30:57 -
Rocco27 #1187 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 100
Közösségi hírek!
Link: Community Update 94
-
Joob81 #1186 Sziasztok!
A magam részéről nem kedvelem a közösségi szervereket, inkább egy magán az sem baj, ha modos.
-
Rocco27 #1185 Egyenlőre semmi se biztos, mert megy a kavarás. Eddig modos kellett volna - játékot könnyítő beállítással -, ennek ellenére az emberek nagytöbbsége közösségi szervert preferálja (mod nélkülit). -
Rocco27 #1183 A szerver hamarosan újraindul. Mivel jelenleg megüresedett és átalakításra szorul (Battlefield is coming), ezért egyenlőre leállítottam. Ha végeztem a költözésel, akkor wipera megmegpróbálom elkészíteni az új felállást amire már sokan várnak.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.27. 14:27:57 -
Dobronski #1182 logoutoltak -
Rocco27 #1181 Figyelem! A Steamen 40%-os akció van a Rustra! Ha még eddig nem szerezted be, akkor most itt az alkalom rá! -
Rocco27 #1180 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 116
Közösségi hírek!
Link: Community Update 92
-
Rocco27 #1178 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 115
Közösségi hírek!
Link: Community Update 91
-
Rocco27 #1177 Aki nem bír várni estig, az megtekintheti a videóból, hogy mi várható a mai frissítésben:
Más: szomorú, hogy ennyire érdektelenek az emberek. Megkerestem mindenkit aki játszik vagy wipera vár, de nem nagyon kapok választ, hogy mi legyen ma, kipróbáljuk a Political Survival játékot vagy nem a maradék két hétben.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.16. 12:21:16 -
Rocco27 #1176 Csütörtökön félidő lesz a Rustban. Miután minden meccs lezajlott az elmúlt két hétben, kezd laposodni a játék. A kiraideltek nagyja már a következő WIPE-ra vár. Aki meg megerősödött, az pedig azért nem játszik, mert nincs ki ellen.
Korábban már kinéztem egy ígéretes játékmódot. Aki Reign of Kingezik az ismeri a van egy király aki adót vet ki dolgot. Ezt Rustban is meg lehet csinálni, valaki kinevezi magát az elnöknek (ha még nincs) és adót(0-25% a farmolásra) vethet ki. Ha meghal vagy megölik, akkor lehet új elnök.
Link a pluginhoz: http://oxidemod.org/plugins/political-survival.1906/
Várom a visszajelzést.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.14. 22:56:03 -
#1175 -
Rocco27 #1174 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 114
Közösségi hírek!
Link: Community Update 90
-
Rocco27 #1173 Mútkor sikeresen leszedtük a helit ketten.
Tegnap újra megpróbáltuk a gazdag loot reményében, de szétszedte a tornyot, mint Foxi a lábtörlőt. 2-3 minigun sorozat után azonnal Napalmra váltott.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.07. 19:45:49 -
Rocco27 #1172 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 113
-
Rocco27 #1171 Aki nem bír várni estig, az megtekintheti a videóból, hogy mi várható a mai frissítésben:
Más. Izgalmasan telt el az elmúlt 2 hét a szerveren. A visszajelzések pozitívak.
Az arculat (szerver banner, név és leírás) váltás miatt végre megjelentek a külföldiek is. Emellett persze magyarok is csatlakoztak.
Estig keresek egy gazdagabb seedet, amin 1-2-vel több POI található, majd frissítéskor WIPE.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.02. 14:32:45 -
Rocco27 #1170 Közösségi hírek!
Link: Community Update 89
-
#1169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rocco27 #1168 A következő WIPE 06/02-én lesz. A pályaméret marad, miután nagyon szimpatikus mindenkinek. Addig meg keresek több POI-t tartalmazó seedet a pályagenerálóhoz. -
Rocco27 #1167 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 112
-
#1166 azon könnyen túltettük magunkat, végül fel is használtuk az ajándék falakat.. :D -
Rocco27 #1165 @Szabi: itt van az a topik, ahol nyilvánosan is panaszt tehettek az építkezési jog javításáért. Link:
https://facepunch.com/showthread.php?t=1519677
Aki még nem tapasztalta, annak elmagyarázom itt is, ha egy idegen a szerszámos szekrény szintje alé kerül akkor joga van építkezni ameddig a keze elér! Ez elemkedőn épült bázisoknál, megengedheti, hogy tornyot építhessenek a beugráshoz.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.25. 17:12:19 -
Rocco27 #1164 Az éjszaka megvolt a teljes WIPE. 3k-s pálya van mostantól, ami 9 km2 területű. Ettől azt remélem, hogy kevesebb játékos esetén több harc lesz a meglévő nyersanyagokért és lootért. Mivel csökkent a pálya 7 km2-el, így kevesebb a privát szféra is. Jó szórakozást! -
Rocco27 #1163 A szerveren nagy a csend most. Tervezem a kis pályát berakni, ami egy teljes WIPEt-t is magával hoz.. Akit elértem ma a játékszerveren megkérdeztem. Mindenkinek megfelel. Így legalább kiderül következő hivatalos WIPE-ig, hogy milyen kis pályán játszani. -
Rocco27 #1162 Köszi. -
#1161 megint jött valamilyen 120 megás frissítés :D
szerk:
20-05-2016
Fixed entity leak at world origin that could lead to huge performance drops / server join times (RUST-749, RUST-77..
Added projectile_desync convar (specifies max allowed client desync before projectiles are ignored)
Made some logs more detailed to provide more info for server owners
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.21. 15:04:33 -
Rocco27 #1160 Az nem exploit volt hanem sajnos így működik a Rustban a szerszámos szekrény. Sok apró trükk van a játékban, amit általában negatív tapasztalattal lehet csak megismerni, kivéve ha elején kioktat valaki vagy megnézel sok youtubos videót.
Az ilyen dolgok engem is idegesítenek, mert kétlem, hogy nagy munka lenne kijavítani ezeket. Ne felejtsük el a grafika a legfontosabb ebben a játékban, sokaknak ez számít csak...
A játékban ajánlom az F7 gombot, megnyomása után ott a 'Bug Report'. -
#1159 Azert azt se felejtsuk el hogy elsonek amikor korbeepitettek bennunket akkor is exploitot hasznaltak megse lett belole semmi. Erre mit tudsz mondani ? -
#1157 Kinek mi a silány.
Ha nekik egy szép nő akkor az egényi szoc. probléma.
Direkt kitakartuk azokat a "kritikus részeket" hogy a fiatalabb játékosok se panaszkodhassanak.
Én nekem nincs bajom a melegekkel LMBTQ meg egyéb szemléletűekkel.