1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Baxo #594 Egyelőre úgy fest igen, de biztos optimalizálják. Most is jött egy 140mb-os pecs. Ezzel picit jobb lett. -
#593 Izmosabb gép kell hozzá? -
Baxo #592 Végre nagyobb pályán is lehet mozogni a teszt verzióban. Van ám fps csökkenés.. :/ A teszt pálya hangulata jobb lett és van már tó is. :) -
Baxo #591 Nekem is volt olyan egyszer, hogy nem engedett fel. Próbálgasd. -
#590 alap, de hiába rakom át, nem enged fel -
The DaN #589 Steam-en át kell állítani a Rustot experimentalra, akkor felenged :) -
#588 nekem az nem megy, nem enged fel a szerverre -
The DaN #587 Szerintem talán még májusban kiadják amin dolgoznak. Néha kipróbáljuk az experimental-t és elég jól haladnak vele. Reméljük a legjobbakat :) -
Baxo #586 békéscsabai vagy? Én Köröstarcsa, Békéscsabától 35 km-re :)
The DaN:
Alakuljanak is a dolgok, mert már ideje lenne egy big pecs, tele újdonságokkal... :) -
The DaN #585 Itt a legújabb devblog magyarul. Alakulnak a dolgok... :)
http://www.gamesconspiracy.hu/friday-devblog-7/ -
#584 Vad a csomag nem vitás :), de a mostani aktuális csúcsidőt mértem, amúgy simán hozza az előfizetett 120 Mb/s-et.
Ezért is furcsa, hogy a szerver nem békéscsaba alsón fut egy PII-őn ADSL-ről, hanem egy direkt erre kihegyezet cég farmján.
Értem én, hogy alfa, meg a bug is sok, tartalom is csak alakul, de baz*meg, a hálózatot kezelje már valahogy! (és a valahogy alatt nem ezt értem)
egyetlen pozitívum, hogy a rust.hu-n ma nem ölt meg senki... :)
-
Baxo #583 Hűűű, elég vad csomagod van. :) Remélem később javul a helyzet ezzel kapcsolatban. :) -
#582 Nem, vagyis de. Csak azért kérdeztem mert jó netem van és más online játékokkal nem szopok. Meg írták páran, hogy messze a szerver, gondolom németeknél, viszont én angliából próbálkozok.
Csak mert ezek után úgy tűnik, hogy a játéknak a hálózatkezelése a szar.
Mindegy, próbálkozok. :)
-
Baxo #581 Én nem próbáltam időhiány miatt, de a klán társaim is panaszkodtak a laggra. Szolgáltató lesz a ludas :/ -
#580 Klassz, 30 percig röccenés nélkül ment, most meg olyan lag van, hogy szerintem már a lag is lagol. :)
Ha nektek nincs gond, megírnátok? Csak mert akkor a szolgáltatómat kell felcsinálni. :) -
Baxo #579 Rust.hu újra! -
The DaN #578 Az új Devblog magyarul: http://www.gamesconspiracy.hu/friday-devblog-6/
:) -
Krusade #577 micsoda grafika te jó isten, meg ez a pucérkodás.:D -
Ironman2 #576 Valami fügefalevelet nem lehetne ráadni ezekre.Jáááj -
Baxo #575 Nézzétek az új Dev blogot ! Elég sok mindennel elhaladtak a srácok! -
szabi07 #574 de itt hamar megy minden: net.connect 134.255.221.236:28200
-
szabi07 #573 passz
-
LegendaryOm #572 Nem tud valaki egy olyan szervert ami csak építkezős és lehet magunknak lekérni itemeket? -
LegendaryOm #571 Készül az új HardCore mod ritka fegyver és egyéb loot-al. Érdemes felnézni... Szerintem az egyik legjobb szerver...
net.connect 85.236.100.63:28815 -
Baxo #570 Próbáld meg máshol. Van ilyen, de ha tudod hol vannak a megfelelő nyersanyag lelőhelyek akkor gyorsan tudsz egy 1x1-es házat csinálni egy fém ajtóval. ;) Next Valley vagy Beach környéke (nekem bevált). Sziklák közt építkezz az elején. -
Ironman2 #569 Hogy a fszomba találnak meg? Ekkora terület,eldugom a bodegámat,erre nem megtalálnak? Ketten is ütik a fabódét! Annyi hely van elrejtőzésre,mégis megtalálnak! -
Ironman2 #568 pfff,és az új motornak még nagyobb gépigény kell,nem? -
Ironman2 #567 De legalább már az éjszaka rövidebb lett a játékban hála istennek -
Ironman2 #566 Azért ez az Oxide nem piskóta! -
The DaN #565 Ebben egyetértünk, csak olyan postra reagáltál ahol mi is szerepeltünk :P -
#564 Erről beszéltem, de a 2/50-es szerverre se vágyom... Nem tudom 5-10 órával miért csinálnak emberek szervereket, mikor az adminok nagy részének az alapok is hiányoznak. -
The DaN #563 A "hulla amatőrök" nevében köszönjük kedves szavaid! :) Örülünk hogy nem velünk játszatok sőt, még be sem léptetek hozzánk. Reméljük ez így is marad ! :)
Üdv, a Hungarian Games Conspiracy csapata
http://www.gamesconspiracy.hu/ -
#562 löl mi várfal+fa kombó! Tetszik! -
Baxo #561 Nem haltak ki, csak mindenki várja az új updatet! :) Még kb 2-3 hét a következő pecsig. Lehet figyelni a Rust Trello-t, mert pár napja, minden nap érkezik valami új model, animáció vagy valami, ami új és a következő pöcsbe bele is tolják. Kellett a srácoknak egy kis idő mire átálltak a Unity 5-re meg a sok kódsort kidobálták és újraírták. Sőt saját netkódja is lesz, nem az ULinket használják. Update után két Rust fog működni. A jelenlegi és az új. utóbbit fogják frissíteni a jelenlegi meg szerintem valami biztosíték, ha már minden kötél szakad és vissza kell menni a régi alapokhoz. :) Nem ma lesz kész a játék az is biztos! xD Nem baj én követem minden lépését és várok türelemmel... ;) -
#560 10.* -
#559 az hogy te naív vagy nem jelenti azt hogy én sértődött :) inkább csalódott vagyok, ugyanis ez volt a 10 közösség amiben tevékenykedtem és mind ugyanúgy végződött kivéve a cod1-est... szóval ilyenek vagyunk mi magyarok, legalábbis a nagy többség... ma felmentünk erre az új magyar szerverre, semmibe lettünk lootolva robbantás nélkül :) az mondjuk lehet hogy abban a 40 percben amikor nem volt fent senki kirobbantották a falat, majd vissza is rakták, de elnézve a szerveren lévők tudását erre kicsi az esély :) ellenben speedhacket láttunk :) -
LegendaryOm #558 Helló mindenkinek!
Nem tudom, hogy van e itt egy nagyobb közösség akinek lenne kedve egy kicsit HardCore osabb Rust szerveren tevékenykedni, vagy mi itt az elvárás vagy az igény és ez érdekelne. Mert az eddigi magyar szerverekben csak csalódtam, és úgy láttam már kis is haltak...
Szóval érdekelne hogy lenne e igény realisztikusabb szerverre, mert lenne rá lehetőség. -
nervy #557 Elhiszem, hogy rosszul érintett ami a közösségépitő törekvéseitekkel és konkrétan veletek történt.
De. AZ is kib****tul unszimpatikus ahogyan az utóbbi hetekben csak a sértődöttség és az a tipusú hozzáállás süt minden szavadból, hogy a magyarok mind csalók...
Én 2 hétig játszottam a játékkal, elég kevés öröm és sok negativ tapasztalat maradt utána, de azért figyelem a fejlődését és próbálok úgy hozzáállni, hogy még lehet belőle jó játék, jó közösséggel... -
#556 Mmmmmmmmmmonster kill! XD -
#555 .hu skill