1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Johntoast
    Köszönöm mindkettőtök segítségét, az utóbbit szedtem le, tekintettel hogy az ingyenes. Jól használható.
  • Rocco27
    Én voltam és én ezt ajánlottam: Rust Server Viewer
  • Nickel77
    Talán ez. , de nem biztos. Üdv,: N77
    Utoljára szerkesztette: Nickel77, 2016.03.11. 10:52:17
  • Johntoast
    Hali! Valaki nemrég említette game chaten, hogy van egy androidos alkalmazás, amivel lehet nézni a szerver állapotát, illetve hogy kik vannak fent. Meg tudnátok mondani az app nevét? Köszi előre is. Üdv: Papa_Ye
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 101

• Rocco27
    Vasárnap este megépítettük az Arénát, melyben amolyan mindenki mindenki ellen tipusú Gladiátor játékokat szeretnénk megrendezni rendszeresen.
    Meg volt az első főpróba utána és kiderül szükség lesz hozzá modra és néhány pluginra. Pl.: mindenkinek el fog menni a kedve, ha 2. spawnál 5 percet kell várni fekete képernyő előtt. Aztán ott a heli, világítás kapcsolása, terület levédése rombolástól, stb.
    Hamar összerakom ami az Arénához kell és beállítom azokat.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.03.08. 11:43:25
  • Rocco27
    Folytatása:

I reporetd my idea about how to improve skin system before.

I just want to extend it, it could be more cool if we need to have more different sprays, for example Red, Green and Blue enougth to get all colors.
    If we have a painter desk, item and sprays, then we able to paint the item. It means we need to have new items (R, G and B sprays) but why not, more logic and more items. Those items can be found in the industry buildings.

Regards,
    club27|rocco

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.03.05. 15:05:51
  • Rocco27
    KItaláltam egy nagyszerű ötletet a skin rendszer megreformálására, melyet be is küldtem a mai nap. Az elmúlt hetekben sokmindent kitárgyaltunk és tervezem beküldeni őket, mivel a játék tele gyermek betegséggel évek óta...

Improve skin system:

I got an idea and want to share it.
    We have a big problem with the skin system now. The problem is we can have own skin if we create the choosen item with the selected skin, but why dont we have a possibility to paint those items later?

Lets say we have a new type of desk, painter table. If we own this and insert the item, then we are able to choose the skin from our library then paint it. It will be much better, more usefull and logic.

Now I can have a box of AK, Thomson, etc., but I want to use my skin, so I have to create a new one, because of the skin, then I waste my resource...

Regards,
    club27|rocco
    club27 team leader

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.03.05. 14:51:14
  • AngerH
    G2A-n akciós a rust többek között! 3000ft

https://www.g2a.com/weeklysale?banner=wallpaper

• Random_
    Találtam egy remek kis programot ami segít a bázis megtervezésében úgy, hogy nem kell Rust-ban próbálkozni.
    Szerintem nagyon hasznos!

Fortify 1.54

• Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 99.1

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.03.03. 21:19:14
  • Norbertboy
    Szia!

Norbertbull néven steamen megtalálsz. Holnap leszek aktív. Van egy kis csapatunk, 20 felett majdnem mindenki, sőt páran harmincon is túl. Amsterdam szerón játszunk. Saját ts is van.
  • setlaj
    Helló mindenkinek!
    Min. 20+ os játékostársakat / csoportot keresek ... egységben az erő Én régi-új rust player vagyok kb. 1 évet kihagytam, de képben vagyok ... akit érdekelne teamup privátban adjon meg pls elérhetőséget (steam, ts, ami tettszik) hogy felvehessük a kapcsolatot.

Örültem...szomszédnak rossz vagyok szal írjatok

• Random_
    Egy kis segítség kezdőknek az első lépésekhez:
  • Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 78

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.03.03. 06:53:56
  • Random_
    Mennyire jellemző! :D

• Rocco27
    Hát régen HV lőszerrel lőtték. A gyújtóval az a baj, hogy nem sokat sebez és lassú is, gyújtó helyett inkább a robbanós jobb szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.29. 08:25:32
  • Userx2
    Helikoptert melyik 5.56-os lőszerrel érdemes lőni? Gyújtó vagy nagysebességű jobb?
  • Random_
    Alakul alakul, sajna az XP rendszer ahogy olvasom elég messzi van a jótól.
    A screenshotok viszont gyönyörűek! Engem egyértelműen a látványával fogott meg a játék.
  • Gibor
    Új Patch!

Devblog 99

• Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 77
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.24. 13:34:43
  • Rocco27
    Szerintem te régi videót néztél, mert ez a taktika akkor működött, mikor először betették a helikoptert. A rakétázást a szerszámos szekrénnyel meg lehetett akadályozni.
  • Random_
    Néztem egy srácot ahogy videóban leszedi egyedül, de baromi sok lőszert elhasznál. Folyamatosan gyógyítja magát mellé, szóval rendesen nekikészült és nem csak úgy spontán akció volt. Olyat trükközött, hogy mikor jött a heli lerakott egy szerszámos ládát, mert ahol tiltva van az építkezés vagy korlátozott oda nem lő rakétát a heli. Így elkerülendő, hogy épületek lebontására használjuk fel. Továbbá rakott pár magas kőfalat amit fedezéknek használt. Egyszer ki kéne próbálni a gyakorlatban, mert elég jó loot van benne.
  • Rocco27
    Ez a heli durván OP még mindig...
  • Rocco27
    Egyértelmű. Én sem költözök mega-birodalmak közelébe, hogy elkerüljem a másnapra "kifosztott és lefejezett hulla vagyok, akit a tengerbe dobtak és a cápák lakmároztak a naplemente alatt" szituációt!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.19. 11:14:37
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 98
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.18. 22:17:14
  • Random_
    Pontosan az!
    Nem bizalmatlanságból, sőt kifejezetten jó, ha van élet a szomszédban, de azért a Rust az mégis csak Rust. Azt feltételezem, ha kevésbé vagyok forgalmas helyen talán elkerülhetem a kecóm feltörését és alvó testem megcsonkítását. :D Ez persze butaság, max elodázhatom a végzetem. :D

• Rocco27
    A szerveren volt aki kérte tegyem ki a TS3 szerver elérését is, mert úgy könnyebben fel tudnak jönni hozzánk ismerkedni, ismerősökkel kommunukálni játék közben, stb. Kirakhatom, de csak ha többen is úgy érzik szükség van rá.
  • Rocco27
    Ha az első emelet kőből, a második meg galyból volt építve, akkor szerintem láttam és az a közelünkbe volt igen.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.17. 16:34:13
  • Random_
    Tegnap végre sikerült egy normális épületet felhúznom a club27 szerveren. Első próbálkozásra az antennától délnyugatra a folyó kanyarulatában fél úton a military tunel felé húztam fel alapot és falakat. Azután rájöttem, hogy nagy hodályok vannak és inkább délebbre építkeztem az erőműhöz közelebb. Akit érdekel nyugodtan használja a félbehagyott épületem az alapja kő a falai lehet már lebomlottak, tegnap még állt.
    Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.02.17. 09:01:49
  • Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 76
  • Random_
    Találtam egy jó kis oktatóvideót bázisépítéshez. Azaz a típushibákat sorolja fel amit érdemes elkerülni.
  • Random_
    Mókás videó Rust témában
  • Rocco27
    Hírek jött ki!

Link: Devblog 97
  • Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 75
  • Random_
    Ma benézek a club27 szerverre. Az Opty is tök jó, de azért kíváncsi vagyok milyen egy újabb szerveren. :) Így már párhuzamosan több szerveren is lesznek házaim... :P
  • Rocco27
    Nagyon ügyesek ezek már megint. Kilő a heli favágás közben. Táska tele, tudom hol haltam meg. Hozzáteszem a 150+ fős szerveren a heli nagyon lapított, soha senkit nem ölt meg, akármerre jártam.
    Visszafutok és nincs sehol se, leveszem a grafikát, rámsötétedik és keresés közben rámjön a medve. Oké társam odaér mindjárt, de miközben futok vissza ez a csodálatos játék kifagy. 1 nap alatt már a 3. kliens oldali frissítést kapja amire emlékszem. Indítanám el a játékot, de látom frissítés. Letölti, de nem tudja befejezni, mivel lemezolvasási hiba. WTF?!?!? Oké, bármit csinálok szar. Töltöm újra ezt a bughalmazt.

Türelmes ember tudok lenni, de a Rust elég gyakran fel tud dühíteni a rengeteg hülyeségével.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.13. 13:23:15
  • Ironman2
    Én nem értem amúgy,mindenhol csalni tudnak,az EAc meg a játékba be van ültetve,akkor mi a faxért van az EAC,ezek szerint szart se ér az egész védelem.
  • Ironman2
  • Rocco27
    Újra itt. Mivel megint kiraidelt csalással ugyanaz a csapat mint múltkor, így otthagytuk a francia szervert. Nem értjük az ottani Admin mit intézkedett. Így nem lehet játszani, hogy összeszedünk pár nap alatt jelentős mennyiségű cuccot és a csalók pillanatok alatt kilopnak/kidobálják a cuccainkat. Valószínűleg megint felrepültek vagy no-clipeztek és hátrahagytak némi építkezési nyomot...

A társasággal úgy döntöttünk, hogy ezúttal bepróbálkozunk egy közösségi szerverrel. Amúgy is ezt kedveljük.
    Akinek van kedve még most nyugodt körülmények között tud lootolgatni és építkezni. TS3 szoba van, mint mindig. Ha segítségre van szükség építkezésnél rombolásra, egyedüli Adminként engem lehet megkérni rá, miután bebizonyosodott a ház tulajdonjoga.

A szerver tegnap este óta fut (Xenon 3,2 Ghz 4 mag, 32 Gb DDR3, 250 Mbit fix sávszélesség). A szerver FPS ~250. Anti-DDoS van, mint mindig, így biztosítva az igazi laggmentes játékot!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.13. 12:22:47