3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Torzonborz
    Béna
  • Montanosz
    (bug)öngyilkosság egyéni módja :-D

• BEAST #983
    Nem tudom, még nem néztem. Tegnap felcseszett a játék és töröltem minden mentésemet. Hétvégén előlről kezdem megint. :D
  • Rony94
    Kéne ide valami moderátor, mert most nagyon rákos ez a topik.
  • PiszkosFred
    Egyesek szerint fejloves, de minimum kasztralas :)
  • bardocz
    Most akkor aki 22 izzadt férfit néz 2x45 percig rohangálni, azzal mi van?
  • Montanosz
    Yesname
    Azt ugye tudod hogy (konzervativ) állásfoglalásom attol nem változik hogy elmész személyeskedő irányba?
  • PiszkosFred
    Mondjuk azt meg mindig nem ertem, hogy egy b*zi miert akarna egesz jatekban egy formas noi testet nezni, egy izmos ferfi test helyett, de biztos van benne racio :)
  • yesname #977
    Szerintem akik nem játszanak női karakterrel soha, azért nem teszik, mert ez előhozza bennük a megbújó hölgyeményt és elrettenek. Van erről és a rólad is bőven szakirodalom :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.02.20. 20:56:16
  • Katalizátor
    Ezèrt volt nagyon övön aluli a Witcher3!
    Elkezdek játszani a tökös és férfias Ríviai Geralttal, majd váratlanul a kezembe adja annak a kis cafka Cirinek az irányítását!
    Rögtön éreztem, ahogy homulok!
  • Montanosz
    azért különbséget kell tenni amikor készen kapott a női karakter (nem választhatod meg az általad irányitott szereplőt) vagy valaki tudatosan választ vagy generál magának női karaktert holott férfi karaktert is választhatna. És élvezi ezt.
    Ezen nem is kell vitázni, hiszen bőséges a szakirodalom e témában már.
  • PiszkosFred
    Pedig el kell fogadnod, ez teny. A gamer tarsadalom ferfi tagjai kozul mindenki latens homoszexualis aberralt kocsog idiota fasz luzer szuz recskazo kiscsako <insert random itt elhangzott faszsag here>, aki valaha is jatszott noi karakterrel, neadj'sten a Tomb Raiderrel, Bayonettaval, a May Payne 2-ben nem nyomott altf4-et amikor megkapta Mona iranyitasat, a Horizon Zero Dawnrol nem is beszelve. :D Egyeb kerdes?

Ezert is zsenialis jatek a KCD, mert nem engedi szabadjara ezt az emberiseg ellenes fertot...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.20. 20:36:10
  • DantesHUN
    Ja.
    Aki női karaktert indít egy RPG-ben
    -buzi
    -lúzer
    -beteg

Vagy...mi a fene közötök van hozzá egyrészt, másrészt a beteg idióta az, aki ezen hörög. Elmondanám, attól hogy egy női karakter van vlakai előtt még nem kerül veszélybe a férfiassága.
    ennyi erővel női főszereplőjű filmet se kéne nézni meg könyvet olvasni.
    Jaj, megnéztem egy filmet amiben a főhős nő...biztos buzi lehetek. Vagy valami abberált állat, esetleg lúzer nyomi.

Hihetetlen fájadalmas az a szar ami elő tudtok adni!
  • jarlaxxe
    Nem betegség ez hanem lúzerség sok kis pöcs van akiknek a való életben nem sok közük van a nökhöz igy meg kiélik magukat, hogy egy virtuális pixel segget bámulnak, persze van egy másik lehetöség is de arra ne is gondoljunk...
  • Hunor1
    ok, te tudod. engem nem kötne le, mert nem tudok azonosulni a karakterrel .
  • bardocz
    Nem, én csináltam csak ezért. Amúgy kurvamindegy hogy néz ki. De pl van, ahol más játékmenetet kapsz, ha női karaktert indítasz, azért pl megérheti.
  • Hunor1
    azon agyalok hogy majd egyszer játszanék Henryvel egy tök negatív figurát. Egy agresszív verekedős, kocsmázós nagypofájú bunkót . aki nyilván többször is börtönbe kerül majd. Csak kérdéses hogy hogyan vinné a fő küldetéseket ami ugye story alapú.
  • Montanosz
    igen igazad van, látens homoszexualitás általában a szakirodalom szerint
  • Hunor1
    gondolom viccelsz :)
    a legkevésbé sem vonz az ilyen játékstílus .
  • bardocz
    Pedig mókás, amikor megcsinálod a lehető legkisebb testű női karaktert, majd egy ember méretű csatabárddal sárkányokat gyilkolsz.
  • PiszkosFred
    Azon tul, hogy teljesen szubjektiv a dontes, az is szamithat egy-egy esetben, hogy mikent jatszod a jatekot? Kozelrol foszereplokent vagy kivulrol iranyitva, kvazi rendezokent, esetleg pont leszarod es csak nezo vagy?
  • Hunor1
    az beteg, má bocsi :)
  • Rony94
    Valaki meg pont férfi létére szokott női karakterrel menni. Főleg MMO-kban.
  • Hunor1
    férfi lévén nem érdekelnek a női karakterek ! sosem értettem ha valaki ilyen rpg-ben női karakterrel nyomul.
  • Montanosz
    Theresa lesz a első dlc ha jol emlékszem
  • Hunor1
    Már előre fosok mi lesz ha kijátszom a gammát (pedig még meg sincs..) Újrajátszható-e más irányú karakter fejlesztés mellett, hiszen ismerni fogom már a történeti szálat.
    De ha van eszük a cseheknek erre az alapra még rengeteg új küldetés DLC-t kidobhatnak ugye. nagyon nagy lehetőségek vannak ebben a játékban :)
    No és azt is remélem hogy ezzel egy új mérföldkövet raktak le a piacon, és más gyártók is kijönnek majd hasonló típusú játékokkal .
  • Rony94
    Elvileg ez volt:
    Hotfix – Version 1.2.5 (upcoming) We already fixed some of the worst bugs and want to give these fixes to the community as fast as possible. Therefore we will push this to certification on Monday 2/19

-Fix for R2 button being non-responsive in combat
    -Fix for issues in quests with Hans Capon
    -Fix for quest Ginger in a Pickle
  • Hunor1
    köszi köszi.
  • Torzonborz
    Supp az nálam is sokat segített, meg ahogy nő a skill úgy azért picit könnyebb lesz kb mint minden más is.

btw jött most vmi 220 megás pecs, segített valamin?
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.20. 19:06:18
  • Rony94
    Attól függetlenül hogy hová van telepítve a Steam, más meghajtóra is le lehet tölteni a játékokat. SSD-n pedig állítólag jóval gyorsabb a játék, úgyhogy sokan ajánlják.
  • PiszkosFred
    Mindenkeppen SSD-re, mert lassu vinyon agyadra fog menni a parbeszedes varakozas. Egyebkent oda telepiti, ahova akarod/megadod, csak celszerubb elobb definialni a valaszthato steam konyvtarakat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.20. 18:42:20
  • Hunor1
    Hali . Mennyire érdemes SSD-re rakni a játékot ? Mivel a steam HDD-n van akkor elvileg alapból a steam könyvtárba tölti/telepíti nem ?
  • PiszkosFred
    Hat, kiderul hamarosan, mennyire varialtak rajta, most jott egy 220 mb-s patch.

szerk: nem szoltam, ez csak egy gyors fix
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

This is hotfix patch for the following issues:

Fix for R2 button being non-responsive in combat (only applicable when playing with a controller)
    Fix for issues in quests with Hans Capon
    Fix for quest Ginger in a Pickle

The version displayed in Main menu is 1.2.5

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.20. 18:36:49
  • BEAST #952
    Érdekes, a zárfeltörést egyáltalán nem tartom nehéznek mióta a minigame idejére visszaveszem az egér érzékenységét.
  • grebber
    "A rajongók és a kritikusok nehezményezték a gyorsmentés hiányát, úgy tűnik a Warhorse egy köztes megoldással rukkol elő hamarosan. A készülő 1.3-as patchben élesedik a "Save and Quit" nevű lehetőség, így bármikor abbahagyhatjuk a játékot, nem muszáj ágyat vagy italt keresnünk hozzá. Legközelebb ott folytathatjuk a történetet, ahogy abbahagytuk.

Ezen kívül a bitang nehéz zárfeltörés és zsebmetszés is némileg könnyebb lesz, a fejlesztők különös figyelmet fordítanak arra, hogy mindezeket kontrollereken is simábban menjen.

Az 1.3-as tapasz előtti hotfix már hitelesítésen van - ez főleg a küldetések során fellépő hibákat orvosolja -, remélhetőleg pár napon belül mindhárom platformra befut."
  • Crsújreg
    Az elmúlt 10-15 év legjobb játéka a piacon!
    Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2018.02.20. 10:35:36
  • hapi
    Hát a legnagyobb poén mikor ki kell hallgatni egy fogoly Cumant, de mivel a főszereplő nem tud magyarul ezért kell egy tolmács. Persze mi magyarok értjük végig mit beszélnek, és ezt ki is használhatjuk... piszok jó ez a játék, minden hibájával együtt.
  • Katalizátor
    Jó kis játék lett ez, viszont annyira frusztráló, amilyennel már régen találkoztam. Remélem ezen még csiszolnak!
  • Montanosz
    egy másik forumon azt irják a FPS tweak mod sokat segit
  • bardocz
    Pedig hasonlóan kéne futnia, de minden low-ra véve se megy nálam rendesen. Ugyan úgy 1080p, viszont HDD-ről megy.