3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Rony94
    "A lovam elpusztult, de egy idő után feltámadt hamvaiból, ez lehet hogy hiba?"

A lovunk semmilyen úton-módon nem halhat meg. Ezt írja is a játék. Az előfordulhat hogy ha egyszer-kétszer belevág az ellenség, akkor földre kényszerül. De ha ez történik, akkor arrébb mész vagy 20-30 méterrel, megnyomod az X-et és újra ott terem négy lábon.
  • Ironman2
    Nagyon jól lett szimulálva az alkimia,idáig egy játékban se láttam ilyet.
  • Hexex86 #1264
    Köszi! Igen igen ott lett elcseszve, de elsőre próbáltam. Megláttam, hogyan van benne megcsinálva az alkímia és gondoltam ebből videót kell csinálni mert tök egyedi. Nem vagyok nagy alkimista más játékokba, de ez tök érdekes.
  • Ironman2
    Ez jó lett!! Tetszik,bár 2 marék helyett csak egy marékkal törtél belladonnát,ott lett elbaszva szerintem.
  • Ironman2
    Várni kell a 2 bal shift nyomása közt egy kicsit,nem szabad rögtön egymás után nyomkodni.Végül is milyen ló az amelyik egyből vágtára kapcsol? D
  • b-type
    :D
    igazából pont beleszaladtam pár haramiába, és még pár testbe akit már ők halasztottak meg, Sasau-ban vagyok kereskedés előtt, ..csak gyors lenyúltam egy lovat hogy ideérjek ahol a bétában volt az utolsó mentésem
  • AnuluWork #1260
    Látom a kettes képen már megint figyel valakit a rendőrség. :)
  • b-type
    grafikai beáll nagyjából uaz, azért nagyjából mert a bétában kevesebb lehetőség van a beállításokra, ..meg én nem vártam ki míg eláll az eső, rohangáltam eleget a bétában is, meg a fullban is, átlagban 12-15fps+ a full a bétához képest, oszt most megyek játszok még éjszakás előtt kicsit :D

Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.25. 11:30:19
  • Ludowik
    Na most csuktak le 10 napra :D azért az kemény. Teresa meg nálam kimaradt az elején. most meg beszélgettem vele és elmondta mi is történt vele. Hát nem éppen mosolyogva váltunk el . Most meg nem akar eljönni vele sétálni. Van baj a csajjal. Majd viszek neki valami ékszert.
  • Hexex86 #1257
    Köszi az infót!
  • PrasCo
    Azért van abban valami pikánsan ironikus, ahogy kunsági nagyszülőkkel bíró magyarként egy cseh játékban kun íjat használó cseh karakterrel lovasíjászva, lóhátról lövöm a gyalog utánam loholó és magyarul szentségelő kunokat.:D
    Mióta a táborok kitakarítását lóhátról végzem, azóta különben semmiféle problémám nincs velük, a "hárman vernek agyon egyszerre"-ből hirtelen "hiába menekülsz, úgyis utolérlek" lett. A banditáknál ez teljesen érthető, de hogy kun felderítők/előőrsök mit keresnek itt effektíve ló nélkül, azt ember meg nem mondja.
  • Hexex86 #1255
    Hát tényleg elsőre próbáltam meg és belekeveredtem.
  • Piko888
    Elkezdték a fordítást, aki szeretne segíteni csatlakozhat
    Fordító csoport
  • DevLupius
    Pont tegnap találtam meg én is ezt a helyet, igaz az alkímia távol áll tőlem.
    A videó jó lett, igazán jót mulattam amikor felolvasod, hogy kell 2 marék belladonna és 2x is csak egy marékkal raksz bele :)
    ---
    Engem is zavar, hogy mindenki reggel 10-ig alszik, mihaszna lusta banda.
    ---
    A harcnál a felvillanó nyilak az ütés irányát jelzik és az egérrel lehet beállítani, a combo támadásoknál van jelentősége, ha éppen nem szakítják meg.
    ---
    A lovam elpusztult, de egy idő után feltámadt hamvaiból, ez lehet hogy hiba?
  • Montanosz
    nagyon hangulatos :-D
    pár éve még ilyet poszternek raktak az emberek a falakra :-D

Látom van a játékban találos kérdés is, pedig az ilyenektől a hidegráz :-D

• AnuluWork #1251
    Pár kép.

• Hexex86 #1250
    Egy kis alkímia rácsodálkozás.
  • PhantomAss
    Őőő lehet hogy én tudom rosszul, de szerintem nem úgy működik a verekedés ahogy leírtad: a nyolcirányú nyíl az igazából öt irányú (az emberi testet szimbolizálja, fej, két kar és két láb), és nem villan fel semmi, legalábbis nálam. Ugyan úgy működik mint a kardozás, az egérrel kiválasztod hová akarsz ütni, bal egérgomb az erős ütés, jobb a gyors, a középsőre meg a védekezést raktam.
    Eddig így játszottam és nem volt problémám, majd nézd meg légyszi hogy nálad is ilyen-e vagy máshogy működik.
  • AnuluWork #1248
    Megnyomod 2xShift és rajta tartod a SHIFTet. Utána egérrel irányítasz. Meg se áll úgy nekiindul. A hidaknál vigyázz.
    Az elején hagyd a fenébe a harcot. Theresát mentsd meg, én nem tettem meg mert észre se vettem, hogy .... :)

Lesz elég harcban részed.
  • Kit--Kat
    A csehek nem kalácsképű szlávok, kevered az oroszokkal és ukránokkal. A karaktert ráadásul a szinkront is adó brit színészről mintázták.
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ne bonyolítsd :) én spec lerongyoltam a dombról ahogy lehet jobbra öles Rumcájszléptekkel, felpattantam domb alján a lóra aztán usgyi Theresa. Van lehetőség később is fejlődni, fosztogatni.
  • Hunor1
    na jó van bazmeg...kurva béna vagyok! sikerült levágnom a kun harcost, kilootolom, felülök a pacira, nekimegyek a 3 kun harcosnak(Teresa megmenekül) gondoltam minden fasza ... erre nem tudom rávenni a lovat hogy vágtasson !!! persze megdöglök :(((((((
    mi a faszért nem lehet úgy lovagolni mint a mount and bladeban ?! látom hogy a W+2x a bal shift, de baszik vágtatni.
  • Ironman2
    Evvel a verekedéssel,nem vagyok kibékülve,vagy nem tanultam eleget,a rosebb tudja.Van ez a nyolcirányú nyíl kijelző,és felvillannak ugye pirossal az égtájakhoz megfelelő irányban a nyilak.Én nyomom a megfelelő billentyűt,de semmi se történik,és ha az előre gombot is nyomom,akkor meg pillanatok alatt befárad.Igaz hátramenetbe közben feltöltődik a fáradság kijelző,de az ellen hamar visszaüt közben,és még a térdével is bevisz jópárat a pofámba.

Kérdés:mi a jó taktika a verekedéshez? Billentyű plusz egésr combóra vagyok kiváncsi.Ugyanez érvényesül majd a kardoknál is? Ott mintha könyebben kaszaboltam volna az intro alatt,amikor még nálam volt a kard,de ez a verekedés?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.25. 01:36:50
  • BEAST #1243
    Amúgy csak engem zavar, hogy milyen későn kelnek a középkori jónépek? :D
  • Ironman2
    Én a csirkékkel nem is foglalkoztam,volt pár kaja ami elég volt.Jó azért hogy beleraktak ilyen túlélőszimulátort,mert amúgyis az a kedvencem.Elég jó a buffrendszer is,és működik rendesen.Bár még pár dologhoz meg kell találnom az ellenszert.Pl az injured leg,arm..stb-hez.Bandage a vérzéshez kell azt tudom.
  • Ironman2
    Gyorsan visszarohantam a hóhér farmjára,mert láttam hogy kezd visszaindulni,kirámoltam a ládáját,sikerrel,és visszavittem a gyűrűt annak a hülye molnárnak,de nem is neki kell,kiderült közben,na mindegy,féluton össze is futottam a hóhérral,de nem csinált semmit se hála istennek.DDD Adja magát a játék.
  • Hexex86 #1240
    A bevezetőbe próbálgattam pár dolgot én is. Mondjuk a csirkéket hagytam, de nem volt semmi bug. Mármint olyan ami megakasztott volna.
    A nagy világba van jópár bug, de azért na. Most néztem meg az alkímiát. Nagyot néztem, hogy hogyan alkották meg ezt. :)
  • Hunor1
    hehehe. vagy e prológ "nem szereti" hogy mással foglalkozunk mint ami a történeti szál ? . mindegy, most már nem fogom öldösni őket, továbblépek a nagy játékba . na jó azért a kun harcost aki követ azt megpróbálom leverni, ott úgy is van autosave pont :)
  • Ironman2
    A GOG-os verzió meg most fog kijönni ha jól tudom,abban meg nem is lesz még védelem se
  • Hexex86 #1237
    Vagy hagyd azokat a csirkéket a fenébe. Vadássz nyulakra.
  • Hunor1
    biztos nem géphiba, inkább valami beállítás . most nézem hogy "borderles" opcióban vagyok, megpróbálom a fullscreent. ki tudja ?
  • Ironman2
    Képzeld! Poénból elkísértem a hóhért a molnárhoz,kíváncsi voltam rá hogy lebassza-e,és tényleg baszki,még udvariasan meg is várta míg bemegy a házba a molnár,és ott elbeszélgetett vele.Beszarás.Bár ez a TES szériában alap dolog hogy rajtunk kívül is folynak a cselekmények,de hogy ide is ilyen jól átültették,gratula!!! Vannak róla képeim:

• Hexex86 #1234
    Értem. Akkor lehet tényleg valami driver vagy géphiba lehet Hunor-nak.
  • Ironman2
    Lentebb irják a magyarítást,de csak google translate

Mondjuk ez is jobb a semminél.Berakom rendesen a youtube linket:

Magyarítás letöltése (figyelem! google fordítóval készült,szóval így álljatok hozzá!!)

A telepített játék Localization mappába másoljátok be,felülirva az ott lévő english.xml.pak fájlt.Azért jobb lenne előtte biztonsági másolatot készíteni erről a fájlról!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.25. 00:40:54
  • AnuluWork #1232
    Höhö

• Ironman2
    Nekem is wirágbolti,mégis csak egyszer crashelt egy hét alatt.Semmi jelentősége,mert nincs crack,csak egy steamemu az egész.Lényegében bitről bitre ugyanaz a játék steamról.
  • Hunor1
    hogy raktad be a fordítást ?
  • Hunor1
    ja, egyelőre virágbolti .
  • Hexex86 #1228
    Virágbolti a játék? Lehet azzal van valami probléma. Nekem sincs más ötletem.
    Nekem az eredeti nem crashelt egyszer sem.
  • Rony94
    Attól még nem kéne crashelnie. :)