3156
-
Hat, banditakent vagy ketes hirnevvel meg folyamatosan megallitanak az orok es ha talalnak nalad vmit, akkor viszik is :) -
Hunor1 #1346 esetleg annyiban van hatása hogy ha időben kell valamely misszióra odaérkezzél, de te épp böriben vagy akkor lekésed, bukod a küldit . de szerintem ez csak a side questekre lehet hatással . -
pett3rson #1345 amúgy a viselkedésünknek van hatása a későbbi küldetésekre? előfordul olyan, hogy nem kapok meg egy küldit, mert nem jó a hírem? Nem tudok most konkrét példát, mert a legeslegelején vagyok még, csak érdekel, hogy mennyire interaktív a környezet. itt még annyira nem sok minden van, a csatáról, meg a naaaagy seregről tudtam beszélgetni, hogy mennyire befostunk, de mást eddig nem nagyon mondanak. -
Hunor1 #1344 koldusnak én is akarnék, de eddig csak pofázni lehetett velük ( Rattayban) , nem volt olyan opció hogy alamizsna . -
Hunor1 #1343 azért hívnak lovagnak mert előkelő páncélt hordasz . -
pett3rson #1342 menj már, ez komoly? ilyen is van benne? -
Ha elkapnak az őrök és rendezed a számlád javul a repu. Egyébként meg koldusnak szoktam adni pénzt, pici borravalót adok az árusnak, őröknél hagyod, hogy átnézzenek és hasonlók.
Tip: ha a lovad táskájában van a lopott cucc nem veszik el tőled ha minden igaz.
Toronyba aludt az őr, leloptam róla mindent és pár nap után alsógatyóban járőrözött. Egy kardot kapott, hogy azért mégse legyen fegyvertelen. Kemény idők voltak ezek én mondok néktek... Simán megszégyenítik amiért nem vigyázott az egyenruhára :D -
Én is hiányoltam a medvéket és farkasokat, de sajnos ezek el lettek kaszálva mert felborították volna a játék ökológiai rendszert.
Így maradt az, hogy a nemesek kedvtelésből levadászták őket és kipusztultak.
Igaz, hogy az erdőt járva néha lehet farkas vonyítást hallani, de azok rejtőzködve élnek és nem lehet megtalálni őket.
Kérdés...
Jól látom ha javítom a cuccaimat akkor romlik minőségük?
Tegnap szert tettem egy 73-as kardra, ami javítás után 63-as lett, eddig nem tűnt fel mert két hadseregre való felszerelést gyűjtöttem, így ha valami tönkremegy az kuka, bolond lennék javításra költeni, igaz vannak bónuszok amik adnak előnyöket, ha magam javítok, de ezeket éppen úgy nem használom mint a löttyöket amit főzni lehet.
Hogy lehet a lakosság reputációját felvinni?
Most ott tartok, hogy üdvözöllek Henry lovag, leköpnek és elfutnak a másik megyébe :)
Az furcsa, hogy lovagnak szólít már mindenki, miközben legnagyobb tolvaj gazfickó vagyok akit a föld a hátán hordott :)
És még 1 kérdés...
A hóhéros küldinél az írnokkal kéne beszélnem, de annak valami betegsége lehet mert az mindig alszik, ha felkeltem azonnal rohan az őrséghez. Mi a megoldás? Gondoltam kiszedem belőle, de a gégemetszés nem segített mert akkor bukom a küldit.
Loptam lovakat én is, elrejtettem őket, de egy idő után eltűnnek, eladni nem lehet őket, viszont a városőrség egy idő után beidéz egy prosztata masszázsra a lopás miatt, gondolom beszélt a ló :)
Talán több mint 100 órám van a játékba, egy kifagyástól eltekintve nem találkoztam játékmenetet befolyásoló hibával.
-
Hát akkor nem mászkálsz odakint eleget, elég sok a nyúl, őz, vaddisznó. Szarvas is van tudtommal, azt még nem láttam.
Egyebekről nem tudok, ami hiányzik azért a helyszínt figyelembe véve azért némi medve, farkas, róka, bölény, jávorszarvas...
De lehet van ezek közül is valami, csak még nem találkoztam vele. -
Ironman2 #1338 Azért egy vadállatvilágot belerakhattak volna.Háztájiakon kívül semmi állat a mezőkön,és erdőben. -
Hunor1 #1337 kérdés: Ha lovat lopunk , azt is el tudjuk adni a molnárnál ? vagy el tudjuk dugni valahová, és később "leesik " róla a lopott cucc jelzés ? -
Hunor1 #1336 lehet akkor nincs is? de...valóban szükséges ez ? vagy csak szeretnéd látni a lovadon ?
-
Fejarmor oké, de body? Még a google sem segít. :(
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.28. 22:56:33 -
Hunor1 #1334 ja ? mert nyergeket, lótakarókat láttam. esetleg rabolni valakitől? -
Ott nincs. -
Hunor1 #1332 nem tudom volt-e már ?
KCD Wiki oldal :
KCD WIKI -
Hunor1 #1331 gondolom a ló kereskedőnél ? -
Horse Body Armort hol találok? Az üres slot a lónál.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.28. 22:26:14 -
Hunor1 #1329 kezdj nyugodtan bele ! nincs olyan nagy bug hogy élvezhetetlen lenne. és van hozzá mod is hogy bármikor menthetsz, nem buksz órákat . -
Egy, max ket het es jon a patch, addig szerintem varj vele! Van aki sokat szivott vele, van akinek alig jon elo bug, valtozo, de ketsegtelen, hogy van mit javitani es van mit csiszolni.
A vicc az, hogy meg igy bugosan is zsenialis a jatek :) -
Még egy kis videó tőlem.
-
Zozo0122 #1326 Mennyire bugos a game amúgy? Főleg gamebreaking bugok érdekelnek, vagy olyanok amik miatt akár órákat bukhatok. Mikorra várható a kövi patch? Csak azért, mert már nagyon csábít, hogy belekezdjek...:D -
Hunor1 #1325 értem, köszi. gyakorolnék én Bernardnál, csak éppen küldetésben vagyunk ( az a nyomozós küldi Neuhofnál) , így most azt nem tudom . -
Igen, az nagyon fontos, de az is, hogy fejleszt a fegyver statokat. Minél jobb vagy egy fegyvercsoportban, annál gyorsabban reagál, és annál jobban tudsz manőverezni. A kombóknál az is fontos, hogy minden elemének el kell érnie az ellenfelet - ha közben elhajol, vagy parryzik, akkor megszakad a kombó. -
Hunor1 #1323 uhh, ez a kardozás.... nem találom valahogy a ritmust. zavar hogy nyomom a vágást/szúrást de csak fázis késéssel van az akció. pedig már tanultam egy combót is , aztán hiába nyomkodom baszik csinálni , gondolom a helyes ritmus a döntő itt. -
Rony94 #1322 Nem tudom érdekel-e valakit, de az utakon érdemes fölfedezni a shrine-okat (oltárokat), mert ha megvan mind, akkor kapunk érte achievement-et. -
lehet segit -
Eleinte én is keresgéltem és azt tudom mondani, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kőhalmoknál nem találtam semmit, a vízpartoknál egy kosár szokott leni a víz alatt, máshol 100 méteres körön belül sírt, vagy ládát. Más helyeken meg csak elhagyatott táborhelyet vagy egy érdekes dolgot.
Vannak az "accident" helyek, ott mit lehet csinálni?
-
Hunor1 #1319 ok, köszi. eddig nem volt szerencsém . -
Változó, van, hogy csak van ott "valami érdekesség", ez lehet valami funkció nélküli dolog, szobrocska, akármi.. De lehet egy apró alvóhely, valami tároló egyértelműen kitéve, változó lootal (pl valami herbalista erdei kis fészkénél elég sok különböző növény van, meg 1-2 főzet), vagy a tároló elrejtve is lehet. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(pl egyik helyen egy fa gyökerei közé van elrejtve pár üveg pia)
Általában érdemes körülnézni ott, de nem mindig van funkciója.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 14:15:42 -
Crsújreg #1317 megnézném europát ma, ha anno nem állítottuk volna meg a muszlim/török hordákat.............wait wut! csak menj el Brüsszelbe, Párizsba vagy Németekhez......és megkapod az eredményt -
Ezt már én is akartam kérdezni...jó lenne tudni hogy van-e valami szerepük. -
Hunor1 #1315 HI . barangolva több helyen felfedezünk (a térképen jelöli sárga ikonnal is) " érdekes hely " területet. de akárhogy is kutatok körbe ezeken a helyeken semmit nem találok... van ott valami csak nem tudom mit kell nézni/keresni ? Nektek mi a tapasztalatotok itt ? köszi. -
Hunor1 #1314 köszi a tippeket :) -
Ha kell még hely akkor vehetsz rá nagyobb nyeregtáskát is a lókereskedőknél. Az enyém teherbírása most 420 a legnagyobb szatyorral. -
Első lóra is lehet pakolni, inventory alján írja, hogy átenni lóra és pacimenüben tudod megnézni, visszapakolni.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 03:26:48 -
Hunor1 #1311 Hali . na végre megvan a lovam a küldiből. viszont nincs rajta nyereg táska, vagy zsák. szeretnék végre bepakolni a lóba :) szóval a felszerelést melyik kereskedőnél lehet venni ? -
Se a többi nép... -
Rony94 #1309 Nem csak kovácsnak lehet eladni. Vannak páncél boltok is, nézd meg ott. Rattay-ban van mindenféle bolt. -
bazsidiver #1308 A lootolt páncélt ti hol szoktátok eladni? Mert nálam a kovácsnak elfogyott pénze, én meg recepteket akorok venni a boszorkánytól, de annak nem tudom eladni a páncélt meg a kardokat...